Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 51 άτομα (9 μέλη και 42 επισκέπτες)

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.047
Πόντοι
2.356
Ναι έχουμε προμότορες εδώ μέσα, έχουμε ιδιοκτήτριες και ιδιοκτήτες χώρων, αγαπούληδες... Αλλά τον humax βρήκες να κράξεις? Μεγάλη "επιτυχία" είσαι λέμε...
μην ασχολειστε, αν δει παλιες ενημερωσεις θα πει οτι εχω ολα τα μαγαζια της θεσσαλονικης

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.047
Πόντοι
2.356
Πήρα τηλ κ μου παν για μασαζατζιδικο στην καλαμαριά σε πεζοδρομο κάθετο στη μεταμορφώσεως  κατοπιν  ραντεβου με προγραμματα απο 50 και πάνω.. Είναι της Εβίτας? Γνωρίζει κανείς αν είναι κάποιο από τα γνωστά? θα κάνω καταδρομική αλλά δεν θέλω να χάνω ασκοπα χρόνο και χρήμα.. 
παντως απο τα γνωστα δεν ειναι, ουτε της εβιτας

καλα θα κανεις αμα πας να ξεκαθαρισεις απο πριν τι παιζει

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
Πήρα τηλ κ μου παν για μασαζατζιδικο στην καλαμαριά σε πεζοδρομο κάθετο στη μεταμορφώσεως  κατοπιν  ραντεβου με προγραμματα απο 50 και πάνω.. Είναι της Εβίτας? Γνωρίζει κανείς αν είναι κάποιο από τα γνωστά? θα κάνω καταδρομική αλλά δεν θέλω να χάνω ασκοπα χρόνο και χρήμα.. 

εβιτα καμια σχεση, εκτος και αν εκανε νεο μαγαζι...

tsakist

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
0
80 ευρώ για πίπα.........ξεφτίλα έγιναν πλούσιες τα ηλίθια άτομα που το παίζουν και γκόμενες........καλά ρε πάτε καλά τόσα λεφτά για ένα στοματικό?τέτοια κορόιδα ψάχνουν στο golden spa?για αυτό γυρνάει εκείνοτο αφεντικό με πόρσε κάμπριο?τον κάνατε πλούσιο με τα 80ρια...........

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.047
Πόντοι
2.356
ναναι κ magiclife παει κ ερχεται

αν ειναι καμια κινεζικη ομως δε λεει συμφωνω κ γω

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
εκ των υστερων, και λιγο καθυστερημενα, ευχαριστω τον φιλο humax για την προσπαθεια και το ενδιαφερον του. ξερει αυτος...

vasilis4

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
0
για το στουντιο body free τι εντηπωσεις εχετε?αξιζει να το επισκεφτω?γνωριζει κανενας τι κορμι παιζει μεσα?

σορη για το πρυξιμο αλλα ειναι δυσκολοι οι καιροι και προσεχουμε που επενδιουμαι. ;)

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
για το στουντιο body free τι εντηπωσεις εχετε?αξιζει να το επισκεφτω?γνωριζει κανενας τι κορμι παιζει μεσα?

σορη για το πρυξιμο αλλα ειναι δυσκολοι οι καιροι και προσεχουμε που επενδιουμαι. ;)

To body free vasilis4, σαν χώρος δεν λέει πολλά, αλλά από κοπέλες είχε μεγάλη ποικιλία και αξιόλογες για  :pipa3: και  :fuck1:  περιπτώσεις.

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
93
Πόντοι
16
To body free vasilis4, σαν χώρος δεν λέει πολλά, αλλά από κοπέλες είχε μεγάλη ποικιλία και αξιόλογες για  :pipa3: και  :fuck1:  περιπτώσεις.

όπως επισης δεν ειναι και απο τα φθηνότερα του χώρου , εαν η επιλογη σου γινει βασει του κοστους.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Χρόνια πολλά παίχτες και ν αποφεύγουμε όσο μπορούμε τις...διαμάχες.

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Χρόνια Πολλά House of Fun

Ας αφήσουμε τα μίση και ας αρχίσουμε το  :fuck1:,
γιατί θα μείνουν μόνο αλλοδαποί στην πατρίδα μας........

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Ε με τόσα cim πως να γεννηθούν ελληνόπουλα ρε Αλκίνοε   :cum:

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
θα ηθελα εστω και σε πμ τις διευ8υνσεις απο κωλετη και εντελβαις και επισης να ρωτησω αν τρως πετσετα οταν πας στα εν λογω ιδρυματα για πρωτη φορα και αν χρειαζονται συστασεις

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
821
Πόντοι
96
Thank Spacelordmf !!!

Καλη περίπτωση ακούγεται, θα την τιμίσω και θα σας πω.  :2funny: :2funny: :2funny:
1.Φίλε Αλκίνοε έχω να σου αναφέρω οτι δοκίμασα Μαριάννα και απογοητευτηκα! Καλό κορίτσι και φιλότιμο αλλα δεν έχει καθόλου πιασίματα και είναι πολύ αδύνατη χωρίς να είναι και σφιχτή. Η Αναστασία είναι σχεδόν πιπίνι 2 μέτρα και στη θέση σου θα δοκίμαζα πρώτα αυτή. Δεν ξέρω αν σε πρόλαβα πριν δοκιμάσεις αλλά όταν αποκτήσεις άποψη κοινοποιησέ την μας!

2. Έχω ένα τηλ. του Βασίλη Κωλλέτη που τελείωνει σε 049 το οποίο όμως δεν ισχύει! Μπορέι κάποιος να με ενημερώσει?

booooobs

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2012
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
0
παιδια στον ΕΝΤΕΛΒΑΙΣ δουλευε μεχρι πριν λιγο καιρο μια αλβανιδα 19 χρονων με το ονομα ΧΡΙΣΤΙΝΑ με κορμαρα κ βυζαρες αλλα τωρα εφυγε!  ξερει κανεις που εχει παει??? 

Δ

Διαγραμμένο μέλος 33661

Επισκέπτης
Τελικά είσαι και με τη βούλα αβανταδόρος και ψέυτης
Με την έννοια ότι τα σημαδια είναι ορατα στον καθένα και ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ,δεν είναι υποκειμενική άποψη

Λοιοπόν, η κοπέλα είναι συμπαθητική όταν την βλέπεις έξω.
Μόλις ξεντυθεί,αποκαλύπτεται μια τραγωδία.

Έχει στηθος περίπου 1,αλλά πεσμένο σαν σάπιο πορτοκάλι.

Και μια τεράστια ουλή(καψίματος) που ξεκινάει από την πλάτη,φτάνει στην (χαλαρότατη και με σημάδια γέννας) κοιλιά και κατεβαίνει μέχρι το μηρό.
Μιλάμε για ένα αηδιαστικό θέαμα.
ΟΠΟΙΟΣ θέλει μπορεί να πάει και να το διαπιστώσει,μιας και τέτοια πράγματα δεν μπορούν να αποκρυβούν.

Ντροπή σε αυτόν τον ελεεινό ψεύτη Αλκίνο,ίσως του τάξανε κανενα τζάμπα μασαζάκι

tzekos78 ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΠΈΛΑ!!!!
Δεν πρόκειται για την ΙΟΛΗ αλλά για άλλη κοπέλα του ίδιου μαγαζιού! Ρε φίλε, ούτε τα ονόματα δεν
συγκρατείς; Η κοπέλα αυτή πράγματι έχει μια τεράστια ουλή όπως περιγράφεις και
στήθος ανύπαρκτο. Την έχω πάρει τρεις - τέσσερις φορές και το ξέρω από
πρώτο χέρι. ΟΜΩΣ δεν σου φαίνεται περίεργο ότι όλοι όσοι την πήραν έχουν
μόνο καλά λόγια να πουν για την κοπέλα και δεν έχει κανένας πρόβλημα μ'
αυτό; Είναι βέβαιο ότι ο ΑΛΚΙΝΟΣ δεν είπε κανένα ψέμα. ΕΣΥ μπέρδεψες τη
βούρτσα με τη γραβατα! Για την ΙΟΛΗ να συμφωνήσω μαζί σου ότι είναι
γεμάτη με μεγάλο στήθος, αλλά ΟΥΛΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ και περί ορεξεως κολοκυθόπιττα...Η γκόμενα τα δίνει όλα στο
κρεβάτι και γουστάρει το πήδημα, αρκεί να ταιριάξει λίγο η χημεία. ΑΥΤΑ
ΠΕΡΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΩΝ!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 33661

Επισκέπτης
1.Φίλε Αλκίνοε έχω να σου αναφέρω οτι δοκίμασα Μαριάννα και απογοητευτηκα! Καλό κορίτσι και φιλότιμο αλλα δεν έχει καθόλου πιασίματα και είναι πολύ αδύνατη χωρίς να είναι και σφιχτή. Η Αναστασία είναι σχεδόν πιπίνι 2 μέτρα και στη θέση σου θα δοκίμαζα πρώτα αυτή. Δεν ξέρω αν σε πρόλαβα πριν δοκιμάσεις αλλά όταν αποκτήσεις άποψη κοινοποιησέ την μας!

2. Έχω ένα τηλ. του Βασίλη Κωλλέτη που τελείωνει σε 049 το οποίο όμως δεν ισχύει! Μπορέι κάποιος να με ενημερώσει?
Πήρες τη Μαριάννα τη σερίφισσα??? Ή καταλαβαίνω κάτι λάθος; Γιατί απ' οτι ξέρω αυτή διευθύνει μόνο το μαγαζί της και δεν πάει με πελάτες. Για διευκρίνησε, γιατί την έχω βάλει στο στόχαστρο εδώ και καιρό αλλά δεν μου κάθεται... 

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
821
Πόντοι
96
Πήρες τη Μαριάννα τη σερίφισσα??? Ή καταλαβαίνω κάτι λάθος; Γιατί απ' οτι ξέρω αυτή διευθύνει μόνο το μαγαζί της και δεν πάει με πελάτες. Για διευκρίνησε, γιατί την έχω βάλει στο στόχαστρο εδώ και καιρό αλλά δεν μου κάθεται...   
Όχι graf! Sorry έκανα λαθος και έγραψα Μαριάννα αντί για Μαρίνα! Όσο για τη Μαριάννα σου συνιστώ να μην δοκιμάσεις γιατί μετά θα θές κι άλλο και δεν θα το βρίσκεις ευκολά! Έχει πολλές δουλιές τώρα όπως καταλαβες και είναι απασχολημένη. Επίσης συμφωνω 100% με την απαντηση σου στο τζεκο!

vasilis4

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
0
ρε παιδια παρακολουθω ις συζητησεις σας και δεν βγαζω νοημα ολο ονοματα λετε αλλα που βρισκονται αυτες και ποσο παει δεν τα λετε...μιλατε λιγο πιο ξεκαθαρα να βοηθησετε και τους αρχαριους...μονοφαγαδες ειστε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom