PIPINOKYNHGOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Φεβ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
H μιζέρια και η ξερομουνία στην Ελλάδα προκαλεί εγκεφαλομαλάκινση. Για αυτό προσοχή!!! O νοών νοητω...
καλησπερα πιπινοκυνηγε γραφε εσυ και ασε τον κοσμο να καιγετε να περνας καλα και οτι εισαι μακγια σου εμενα δεν με ενοχλει
DEN 8A ANAKATEYTW STO TI GRAFEIS STOYS FILOYS Tου θρεντ. EAN 8ELOYN AS APANTHSOYN.Σου αρεσει να σου γλυφουν τη κωλοτρυπιδα ε... προσεξε ομως να μην το πολυλές γιατι ειναι υποπτο
Kαι σε ενθουσιαζει ολο αυτο το θεατρο που το κανει σε χιλιαδες πελατες?... ή εχεις τη εντυπωση οτι εκανε "Αι..Αι..Αι.." επειδη το ευχαριστηθηκε μαζι σου?
Εριξα μια ματια στα κατεβατα σου σε αυτο το θρεντ, μηπως εισαι τουριστικος πρακτορας?
Σου αρεσει να σου γλυφουν τη κωλοτρυπιδα ε... προσεξε ομως να μην το πολυλές γιατι ειναι υποπτο
Kαι σε ενθουσιαζει ολο αυτο το θεατρο που το κανει σε χιλιαδες πελατες?... ή εχεις τη εντυπωση οτι εκανε "Αι..Αι..Αι.." επειδη το ευχαριστηθηκε μαζι σου?
Εριξα μια ματια στα κατεβατα σου σε αυτο το θρεντ, μηπως εισαι τουριστικος πρακτορας?
παντως ειναι γεγονος οτι οι κινεζες κανουν ολες γλυφωκολι
το χουν στο αιμα τους!!!
Αγαπητέ μετά τις ευκαιρίες που σου έδωσα μήπως και συνέλθεις (αλλα δυστυχώς δεν έγινε τίποτα...), καταλήγω στο έξεις. Μάλλον δεν ξέρεις καλά ελληνικα, είσαι τεμπελάκος και διαβάζεις μovο ότι σε συμφέρει προσπερνώντας τα υπόλοιπα, η παίρνεις ληγμένα!Παλι αρχισες τις ιδιες παπαριες, απο ποιον εχω παρει ηδη κιτρινη καρτα ρε μπαγκλαμα, απο σενα? Κατσε να μεγαλωσεις πρωτα να γινεις mod και μετα κανε το ονειρο σου να μοιραζεις καρτες... αν βεβαια βρεις κανα φορουμ να σε ανεχτει.
Ποιοι ειναι οι "φιλοι του θρεντ"? και γιατι να ανακατευτεις, σε χρειαστηκε κανεις? Παντως αν δε κανω λαθος, σε αυτο το θρεντ μονο σε σενα εχω απευθυνθει μεχρι στιγμης.
Πρωτου κρινεις καποιον αν ειναι καφρος, σκεψου πρωτα μηπως εισαι εσυ ο καφρος.
Δε μας ειπες ομως, σου αρεσε πολυ το κωλογλυψιμο που σου εκανε η κινεζα πορνη? το πληρωσες εξτρα?
Αγαπητέ μετά τις ευκαιρίες που σου έδωσα μήπως και συνέλθεις (αλλα δυστυχώς δεν έγινε τίποτα...), καταλήγω στο έξεις. Μάλλον δεν ξέρεις καλά ελληνικα, είσαι τεμπελάκος και διαβάζεις μovο ότι σε συμφέρει προσπερνώντας τα υπόλοιπα, η παίρνεις ληγμένα!
Τώρα, όσο αφορά την ερώτηση σου <<Δε μας ειπες ομως, σου αρεσε πολυ το κωλογλυψιμο που σου εκανε η κινεζα πορνη? το πληρωσες εξτρα?>>. Για αυτό θα έπρεπε να ρωτήσεις τον φίλο Pipinomaniac !!!και !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!όχι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! εμενα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Aετέ μου χρυσοφτερουγε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Προς ενημέρωση, γιατί όπως εσύ γραφεις <<Παντως αν δε κανω λαθος, σε αυτο το θρεντ μονο σε σενα εχω απευθυνθει μεχρι στιγμης>> έχεις απευθυνθεί και στους: pipinomaniac, lefteris38 kai Δημήτρης Aγνωστος, Αετέ μου!!!!!!!!!!!!Αετέ μου χρυσοφτερουγε!!!!!!!!!
Τα ''posts'' δικά τους ήταν!!! ο Λευτερης σου έχει απαντήσει, αλλα δεν το πείρες χαμπάρι, Αετέ μου, Αετέ μου!!!!!!!!! χρυσοφτερουγε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Τι παίρνεις και δεν μας δίνεις;
Τώρα, στο γιατί να ανακατευτώ το έχω ξαναγράψει. Αλλα, Αετέ μου πέταγες ψηλά και δεν το πείρες ούτε αυτό χαμπάρι!!!!!!!!!!!!!!!!
Ανακατεύομαι γιατί ο δημιουργός του θρεντ είμαι εγώ !!!!!!!Αετέ μου!!!!
Λοιπόν άλλη μια φορα για όλο το κόσμο οι παρακάτω είναι οι βασικές αρχές για το ''site'' και για το θρεντ :
Απαγορεύονται αυστηρότατα οι δημοσιεύσεις, συζητήσεις και ανταλλαγές πληροφοριών για οτιδήποτε παράνομο (π.χ. παιδική πορνεία και πορνογραφία).
Απαγορεύονται αυστηρά οι δημοσιεύσεις διαφήμισης, έστω και συγκαλυμμένης, χωρίς τη συναίνεση του διαχειριστή.
Μη χρησιμοποιείτε εκφράσεις που προσβάλλουν:
-Ομάδες ατόμων (π.χ. θρησκευτικές, φυλετικές κ.ά.)
-Δημόσια Πρόσωπα
-Την προσωπικότητα, τιμή, ή υπόληψη προσώπων.
-Άλλους χρήστες του site
Η χρήση χυδαίων λέξεων (μέσα στα κοινά λογικά όρια) γενικά, δεν αποτελεί πρόβλημα. Αυτό δεν σημαίνει ότι οποιαδήποτε λέξη ή φράση είναι δεκτή.
Κατάλαβες τώρα Αετέ μού; Τέλος πάντων, μας έκανες και γελάσαμε, μας είπες το ανέκδοτο της δεκαετίας!!! Εάν θες, έστω και μετά από όλα αυτά (συγχwρησε λόγο ακαταλόγιστου...) μείνε μαζί μας να μας λες καμια μακακια να γελάμε! Α ε τ έ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
εισαι θεος! πιπινομανιακ και για εμας φιλε.
GEIA SOY FILE !σορρυ εννοουσα πιπινοκυνηγο
Δάσκαλε μην ασχολείσαι με τον κατιμά ( δύσκολη λέξη?)
ούτε και να απαντάς σε δυσφημιστές του Έργου σου.
Ας τους να σκέφτονται το πως περνας εσυ εκεί και πως περνάνε αυτοί εδώ.
Σε λίγο καιρο κι εγώ τα ίδια θα ακούω
Το Zhouhai θα φαίνεται εξωγήινο μέρος στα ματάκια τους
Ξέρεις , Τα νομιστεράκια έχουν μικρά ματάκια.
θα σου πω φιλε μου. Ποτε δε έχω αφήσει χωρίς απάντηση κανένα από τους καλους φίλος εδώ. Απλώς, όπως έχω ξαναγράψει δεν έχω καθόλου ελεύθερο χρόνο. Το site αυτό είναι για μένα παράθυρο στη πατρίδα! Τις περισσότερες φορες σας γrάφw από το ασύρματο...θα σου δώσω μια γενική εικόνα τώρα, αλλα σου συνιστώ να διαθέσεις λίγο χρόνο και να δεις πληροφορίες που έχω δώσει παλιότερα.πιπινοκυνηγε θα ηθελα να μου πεις αμα οι συγκεκριμενες φωτο που ποσταρεις ειναι απο call girl. εχεις κανα site απο τα asian call girl?