Νέα

Μασατζίδικα που γαμάς - KINA !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PIPINOKYNHGOS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 155K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
P

PIPINOKYNHGOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ρε παπαρα τα μοθνια ποθ βαζεισ ειναι και γιαπωνεζικα!!
καλα στη κινα γαμασ γιαπωνεζεσ !!

ξιπνα το ονειρο τελειωσε ωρα να σηκωθεισ για να πιεισ το μιλκο σοθ λαλακι!
Παιχταρά μου μπήκες πολύ απότομα στο παιχνίδι και έκανες σοβαρότατο παράπτωμα ! Γεια σου, γεια σου ... !!  :referee:

OP
OP
P

PIPINOKYNHGOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
LOLz, λογικα ουτε μια απ αυτες τις γιαπωνεζες δεν ειναι κινεζα :cheesy:
Παιχταρά μου ας έρθουμε σε σένα τώρα. Λες λογικά ... Για να χρησιμοποιήσεις αυτή τη λέξη πρέπει να έχεις γνώση της καταστάσεως, μεtρo σύγκρισης, συν εμπειρία.Πες μας λοιπόν τι έχεις από όλα αυτά. Στήριξε αυτό που λες. Και τέλος χρησιμοποίησε τη λέξη λογικά !!! Ήδη έχεις κίτρινη κάρτα. Μην κανεις τη μαλακια που έκανε ο άλλος και πάρεις κόκκινη !!!
Τα λέμε.

OP
OP
P

PIPINOKYNHGOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
:tits:

Συνημμένα

• v.jpg
    v.jpg
    38,4 KB · Εμφανίσεις: 29
  • vvv.jpg
    vvv.jpg
    40,9 KB · Εμφανίσεις: 34
OP
OP
P

PIPINOKYNHGOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ΦΙΛΕ ΛΕΥΤΕΡΗ, ΕΛΠΊΖΩ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ θα ΕΊΜΑΙ DongGuan ΝΑ ΜΠΟΡΈΣΕΙΣ ΝΑ Έρθεις. ΈΓΙΝΕ ΚΌΛΑΣΗ...!!! Ε’Ν ΚΑΙ ΕΊΧΑ ΤΡΈΞΙΜΟ ΜΕ ΤΗΝ Έκθεση ΔΕΝ ΤΑ ΠΡΟΛ’ΒΑΙΝΑ ΤΑ ΠΙΠΊΝΙΑ. Ο ΚΑΦΈΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΊΧΑ ΠΕΙ ΙΣΧΎΕΙ. ΤΑ ΛΈΜΕ.
:priest: AMHN ... KINA !!!

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
και που το ξερεισ εσθ ρε ξερολα? ταμπελα εχοθνε τα μοθνια επανω τοθ? εεεεεε?
μα καλα δεν βλεπεισ την μαπα ?
αι κινέζαι εχοθν αλλη μαπα απο τασ γιαπωνεζασ!!
επισησ εχοθν και αλλο μεγεθοσ γκωνλοτρθπασ!!

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16

Συνημμένα

• giasou.jpg
    giasou.jpg
    53,7 KB · Εμφανίσεις: 78
OP
OP
P

PIPINOKYNHGOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Φιλαρα μου, και βεβαια εχω γνωση της καταστασης και το εξηγησα και στο προηγουμενο μου, αλλα οπως φαινεται δεν εκανες το κοπο να το διαβασεις. Στην Κινα ΔΕΝ υπαρχει πορνο βιομηχανια. Εχουν κομμουνιστικο καθεστως και σε αυτα τα ζητηματα υπαρχει αυστηροτητα. Αντιθετα η Ιαπωνια ειναι παραδεισος τσοντας, γυριζονται αναριθμητες τσοντες και υπαρχουν χιλιαδες μοντελα. Γιαυτο λοιπον σε (ξανα)ενημερωνω οτι λογικα ουτε μια απ αυτες τις γιαπωνεζες των images δεν ειναι κινεζα ;)
Τι εννοεις εχω κιτρινη και παω για κοκκινη? Διαιτητης εισαι? :referee:
ΑΓΑΠΗΤΈ, ΔΙΑΒAΖΩ ΌΛΑ ΤΑ ΣΧΌΛΙΑ. ΜAΛΛΟΝ, ΕΣΎ ΔΕΝ ΈΚΑΝΕΣ ΤΟΝ ΚΌΠΟ ΝΑ ΔΙΑΒAΣΕΙΣ ΤΑ ΔΙΚA ΜΟΥ. ΔΕΝ ΧΡΕΙAΖΟΜΑΙ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΣΟΥ ΣΧΕΤΙΚA ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤAΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΚΊΝΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΊΜΑΙ ΜΌΝΙΜΟΣ ΚAΤΟΙΚΟΣ ΚΊΝΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛA ΧΡΟΝΙΑ.
ΣΥΝΕΧΊΖΕΙΣ ΝΑ ΑΕΡΟΛΟΓΕΊΣ, KAI APO TA LEGOMENA SOY KSEREIS TOSA PRAGMATA APO KINA OSA KSAREI KAI H GIAGIA MOY APO ASTROFYSIKH.
ΤΈΛΟΣ ΠAΝΤΩΝ, ΌΠΩΣ ΈΧΩ ΞΑΝΑΓΡAΨΕΙ ΔΕΝ θα ΔΗΜΙΟΥΡΓΉΣΩ ΈΝΤΑΣΗ ΜΕ ΚΑΝΈΝΑ (ΕΚΤΟΣ ΕAΝ ΕΊΝΑΙ ΚAΦΡΟΣ...), ΓΙΑΤΊ ΕΊΜΑΙ ΕΔΏ ΓΙΑ ΝΑ ΚAΝΩ ΤΗ ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΦΊΛΟΥΣ.
ΕΊΣΑΙ ΚΑΛΟΔΕΧΟΎΜΕΝΟΣ, ΌΣΟ ΣΤΗΡΊΖΕΙΣ ΤΑ ΛΕΓΌΜΕΝΑ ΣΟΥ. ΓΕΙΑ ΣΟΥ.

OP
OP
P

PIPINOKYNHGOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
PIPINOKYNIGE εσυ φιλε σε τι εταιριας δουλειεις? γιατι αναφερθηκες για καποια εταιρια αν θέλεις απαντας, γενικως ειναι ευκολο να βρεις δουλεια κίνα?
Φιλε μου ελπίζω να σε κάλυψα με το email. Ότι άλλο  θέλεις σχετικά πες μου. θα είναι χαρά μου να σε βοηθήσω με ότι περνα από το χέρι μου στη Κίνα.

OP
OP
P

PIPINOKYNHGOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
The Mid-Autumn Festival, γιορτάζεται σήμερα στη Κίνα !!!
:blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup:

ntinos20

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Φιλε μου ελπίζω να σε κάλυψα με το email. Ότι άλλο  θέλεις σχετικά πες μου. θα είναι χαρά μου να σε βοηθήσω με ότι περνα από το χέρι μου στη Κίνα.

Ησουν πολυ σαφης και σε ευχαριστω φιλε για τις πολυτιμες πληροφοριες περιμενουμε περισσοτερο υλικο. :humpleg:

giannis43

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
παιδια,τι παιζει στο Πεκινο,?τα βρισκεις ευκολα?ειναι μασαζ κλαμπ?

OP
OP
P

PIPINOKYNHGOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Eαν λοιπον διαβαζεις ολα τα σχολια και διαβασες και το πρωτο μου θα ειχες παρει την απαντηση χωρις να χρειαστει να ξαναρωτησεις.
Οι "πληροφοριες μου" δεν απευθυνονται σε σενα ή σε οποιον αλλον φοραει παρωπιδες. Απευθυνονται στον υπολοιπο κοσμο.
Ποια ειναι η αερολογια? οτι η Κινα ειχει αυστηρο κομμουνισμο και δεν εχει αναπτυξει τσοντοβιομηχανια? Μα φιλε μου, και με γυμνο ματι μπορει να διακρινει καποιος στα images εδω τις γιαπωνεζες απο τις κινεζες.
Ποια ενταση να δημιουργησουμε, μαλλον σε κωμωδια παραπεμπει το να προσπαθεις να εμφανισεις τις γιαπωνεζες ως κινεζες :)
Αγαπητέ, όπως σου είπα είσαι καλοδεχούμενος εδώ εάν και εφόσον ακολουθείς τους κανόνες του "site".Συνεχίζεις να είσαι εκτος θέματος !!! Δυστυχώς ο χρόνος μου είναι πολύτιμος για να συνεχίσω να ασχολούμαι μαζί σου!
Οι φίλοι εδώ που ξερουν έχουν ανάγκη από γέλιο. Συνέχισε να τους το προσφέρεις μιας και στην Ελλάδα έχουν τόσα προβλήματα. Πργματικά το έχουν ανάγκη.
Δεν θα ξανασχοληθώ μαζί σου.

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Eαν λοιπον διαβαζεις ολα τα σχολια και διαβασες και το πρωτο μου θα ειχες παρει την απαντηση χωρις να χρειαστει να ξαναρωτησεις.
Οι "πληροφοριες μου" δεν απευθυνονται σε σενα ή σε οποιον αλλον φοραει παρωπιδες. Απευθυνονται στον υπολοιπο κοσμο.
Ποια ειναι η αερολογια? οτι η Κινα ειχει αυστηρο κομμουνισμο και δεν εχει αναπτυξει τσοντοβιομηχανια? Μα φιλε μου, και με γυμνο ματι μπορει να διακρινει καποιος στα images εδω τις γιαπωνεζες απο τις κινεζες.
Ποια ενταση να δημιουργησουμε, μαλλον σε κωμωδια παραπεμπει το να προσπαθεις να εμφανισεις τις γιαπωνεζες ως κινεζες :)

....η Κινα ειχει αυστηρο κομμουνισμο........... ναι ........ λιγο ποιο αυστηρο απο της Β. Κορεας.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δεν ξερω αν στις φωτο ειναι Κινεζες, Ιαπωνιδες, Ταυλανδες, Τουρκαλες, Αγγλες, Γαλλες, Πορτογαλες, αλλα το αυστηρος κομουνισμος στην Κινα βεβαιως δεν ειναι αερολογια.  Ειναι....μπουρδα.

OP
OP
P

PIPINOKYNHGOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
....η Κινα ειχει αυστηρο κομμουνισμο........... ναι ........ λιγο ποιο αυστηρο απο της Β. Κορεας.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δεν ξερω αν στις φωτο ειναι Κινεζες, Ιαπωνιδες, Ταυλανδες, Τουρκαλες, Αγγλες, Γαλλες, Πορτογαλες, αλλα το αυστηρος κομουνισμος στην Κινα βεβαιως δεν ειναι αερολογια.  Ειναι....μπουρδα.
Φιλε Λευτερη περίμενα το σχόλιο σου μιας και εγώ από μέρους μου απάντησα. Με κάλυψες απόλυτα. Μιλάμε ότι το άτομο μας εiπε το ανέκδοτο της δεκαετίας !!! Πολύ γέλιο!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :tooth: :tooth: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :tooth: :tooth: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :tooth: :tooth: :tooth: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• aa.jpg
    aa.jpg
    4,1 KB · Εμφανίσεις: 24
  • bb.jpg
    bb.jpg
    2,9 KB · Εμφανίσεις: 27

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Καβλεουρααααααααααααααααααααααααααααα καλημεραααααααα !!!!

Πως πανε τα γαμησα??? :grin: :grin:

OP
OP
P

PIPINOKYNHGOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Καβλεουρααααααααααααααααααααααααααααα καλημεραααααααα !!!!

Πως πανε τα γαμησα??? :grin: :grin:
Στρατηγέ μου τα σέβη μου !!! Όπως έγραψα και χθες εδώ έχουμε γιορτή - τριήμερο (Mid-Autumn Festival,)! Δηλαδή τριήμερο γαμήσι!!!...και οποιος αντέξει.

OP
OP
P

PIPINOKYNHGOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16

Συνημμένα

• cc.jpg
    cc.jpg
    38,6 KB · Εμφανίσεις: 55
  • dd.jpg
    dd.jpg
    37,7 KB · Εμφανίσεις: 21
OP
OP
P

PIPINOKYNHGOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Συνημμένα

• ee.jpg
    ee.jpg
    12,1 KB · Εμφανίσεις: 25
  • ff.jpg
    ff.jpg
    17,6 KB · Εμφανίσεις: 24
OP
OP
P

PIPINOKYNHGOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Φοβερό !!! ακόμη και ο Mao θα γελούσε εάν ζούσε και το άκουγε !!!!!!!!!!!!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• Mao.jpg
    Mao.jpg
    66,1 KB · Εμφανίσεις: 46

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom