PIPINOKYNHGOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Φεβ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
700 Chinese yuan = 79.5972318 Euros
700 Chinese yuan = 79.5972318 Euros
LOIPON MAGGES, O KALYTEROS TROPOS EINAI:ευαριστω πολυ (ntinos).αλλα αν θελει ο πιπινοκυνηγος να βοηθησει περισοτερο θα ηταν καλυτερα..και στο κατω κατω αυτος πρεπει να βοηθησει γιατι μας εχει τρελανει
Αδέλφια, έχω γυρίσει όλο τον κόσμο. Αυτό που γίνετε τελευταία στην ''DongGuan'' δεν το έχω ξαναζήσει (ούτε στο ''Rio - Brazil'' τις καλές εποχές). Μάγκες ο αέρας μυρίζει φρεσκομπανιαρισμενο μουνάκι !!!... και δεν είναι σχήμα λόγου! μυρίζει !!!!!!!
Ο κήπος της Eδεμ !!! εδώ ο παράδεισος !!! μονο υγεία μάγκες και τίποτα άλλο. Βόλια να υπάρχουν, και έφαγα τα κόλλυβα του χάρου !!!
ρε παπαρα τα μοθνια ποθ βαζεισ ειναι και γιαπωνεζικα!!FILE STRATHGE EDWSA ENTOLH OSO GAMAW NA ZW EDW. OTAN PAI8ANW NA EPISTREPSOYN TA KOKALA MOY STH PATRIDA.
ρε παπαρα τα μοθνια ποθ βαζεισ ειναι και γιαπωνεζικα!!
καλα στη κινα γαμασ γιαπωνεζεσ !!
ξιπνα το ονειρο τελειωσε ωρα να σηκωθεισ για να πιεισ το μιλκο σοθ λαλακι!
θA ΣΟΥ ΣΤΕΊΛΩ E-MAIL ΦΙΛΕ ΜΟΥ.PIPINOKYNIGE εσυ φιλε σε τι εταιριας δουλειεις? γιατι αναφερθηκες για καποια εταιρια αν θέλεις απαντας, γενικως ειναι ευκολο να βρεις δουλεια κίνα?
ΦΙΛΕ ΛΕΥΤΕΡΗ, ΕΛΠΊΖΩ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ θα ΕΊΜΑΙ DongGuan ΝΑ ΜΠΟΡΈΣΕΙΣ ΝΑ Έρθεις. ΈΓΙΝΕ ΚΌΛΑΣΗ...!!! Ε’Ν ΚΑΙ ΕΊΧΑ ΤΡΈΞΙΜΟ ΜΕ ΤΗΝ Έκθεση ΔΕΝ ΤΑ ΠΡΟΛ’ΒΑΙΝΑ ΤΑ ΠΙΠΊΝΙΑ. Ο ΚΑΦΈΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΊΧΑ ΠΕΙ ΙΣΧΎΕΙ. ΤΑ ΛΈΜΕ.και που το ξερεισ εσθ ρε ξερολα? ταμπελα εχοθνε τα μοθνια επανω τοθ? εεεεεε?