Νέα

Μασατζίδικα που γαμάς - KINA !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PIPINOKYNHGOS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 156K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
P

PIPINOKYNHGOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Μπαίνω στο περίπτερο. Έχει πολλές εφημερίδες. Έχεις εσύ τίποτα καλό(ΜΟΝΟ Αθλητικά) γιατί τα περισσότερα παπαριές γραφουν.
Ευχαριστώ Πολύ stratigosss ! θα τα δω όλα τα ''sites'' που μου έστειλες!
Τα Λέμε.

OP
OP
P

PIPINOKYNHGOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Μαγκίτες έχω έκπληξη!!! δεν έλεγα τίποτα τόσο καιρό γιατί δεν ήμουν σίγουρος για το αποτέλεσμα. Λοιπόν, κινέζος ποντικός μου έδωσε ΦΟΒΕΡΌ υλικό.........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Περισσότερα από αύριο την ίδια ώρα. Τα λέμε!.....

OP
OP
P

PIPINOKYNHGOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Μαγκίτες έχω έκπληξη!!! δεν έλεγα τίποτα τόσο καιρό γιατί δεν ήμουν σίγουρος για το αποτέλεσμα. Λοιπόν, κινέζος ποντικός μου έδωσε ΦΟΒΕΡΌ υλικό.........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Περισσότερα από αύριο την ίδια ώρα. Τα λέμε!.....

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
52
Πόντοι
166

Υπάρχουν μύες και εις την Κίναν...????

Τα περιμένουμε με ανυπομονησία.....!

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Καλημερα και σε σενα φιλε μου....μια ερωτηση και οποτε μπορεισ μου απαντασ!!!
Στις 16/02/2011 θα ειμαι για 4 μερες HONG KONG, και μετα θα φυγω γιαΤαιλανδη Καμποτζη κ.τ.λ......θα βρω τιποτα καλο HONG KONG σε λογικες τιμες η θα πρεπει να περιμενω μεχρι να φτασω στους αλλους προορισμους μου? :helpplea:

OP
OP
P

PIPINOKYNHGOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Καλημερα και σε σενα φιλε μου....μια ερωτηση και οποτε μπορεισ μου απαντασ!!!
Στις 16/02/2011 θα ειμαι για 4 μερες HONG KONG, και μετα θα φυγω γιαΤαιλανδη Καμποτζη κ.τ.λ......θα βρω τιποτα καλο HONG KONG σε λογικες τιμες η θα πρεπει να περιμενω μεχρι να φτασω στους αλλους προορισμους μου? :helpplea:
KRATA DYNAMEIS KAI XRHMA GIA γιαΤαιλανδη Καμποτζη. TO H.K EINAI PIKRA KAI AKRIBIA. TA LEME.SHM.: OTI ALLO 8ELEIS GRAPSE MOY - No problem!

OP
OP
P

PIPINOKYNHGOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16

amore tai

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
1
εγω ξερω ενα πραγμα [οταν δεν μου αρεσει κατι δεν ασχολουμε μαζι του...ηρεμια.....

OP
OP
P

PIPINOKYNHGOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Καλημερα . Μαγκίτες έχω έκπληξη!!! δεν έλεγα τίποτα τόσο καιρό γιατί δεν ήμουν σίγουρος για το αποτέλεσμα. Λοιπόν, κινέζος ποντικός μου έδωσε ΦΟΒΕΡΌ υλικό.........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Περισσότερα se ligo...... Τα λέμε!.....

OP
OP
P

PIPINOKYNHGOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Μάγκες θα αρχίσω σε λίγο ... την παράθεση του υλικού που μου έδωσε ο φίλος κινέζος-ποντικός σε μορφή ψηφοφορίας!...

OP
OP
P

PIPINOKYNHGOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
θα γαμούσατε τη ''Lady'' της φωτογραφίας χωρίς δεύτερη σκέψη;  (Η ψηφοφορία λήγει: Οκτωβρίου 01, 2010, 12:12:54)

OP
OP
P

PIPINOKYNHGOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Ο ψηλότερος πύργος της Κίνας με ύψος 600 μέτρα είναι ο νέος τηλεοπτικός πύργος στη Καντόνα που ονομάστηκε επίσημα την 28 Σεπτεμβρίου «Πύργος της Καντόνας». Στο παρελθόν το πιο δημοφιλές όνομα στην Καντόνα ήταν «Μικρή Μέση»

Ο κατασκευαστής δήλωσε ότι η ονομασία, η οποία είναι το όνομα της πόλης για τον νέο τηλεοπτικό πύργο, συμφωνεί με την κοινή λογική και την αντίληψη της συνήθειας των ονομάτων, για αυτό και είναι πιο εύκολο να γίνει αποδεκτή από την πλειοψηφεία.

Σύμφωνα με τις στατιστικές, το 70% του ονόματος των δέκα ψηλότερων τηλεοπτικών πύργων προέρχεται από την πόλη στην οποία κατασκευάστηκαν, όπως για παράδειγμα ο Πύργος του Τορόντο, ο Πύργος του Σίδνεϊ και ο Πύργος του Ντουμπάι.

Συνημμένα

• 9500033.jpg
    9500033.jpg
    28,4 KB · Εμφανίσεις: 48
OP
OP
P

PIPINOKYNHGOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
θα γαμούσατε τη ''Lady'' της φωτογραφίας χωρίς δεύτερη σκέψη;  (Η ψηφοφορία λήγει: Οκτωβρίου 01, 2010, 12:12:54)

OP
OP
P

PIPINOKYNHGOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Εορτασμός της 61ης επετείου της εθνικής εορτής της Κίνας.

Συνημμένα

• China flag.jpg
    China flag.jpg
    5,6 KB · Εμφανίσεις: 47
  • China.jpg
    China.jpg
    55,6 KB · Εμφανίσεις: 46

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom