αν ειναι αυτη εχω παει. 4 χερια €60 αυτη και ενα μπαζο φιλη της. δεν ενθουσιαστηκα. δεν θα ξαναπαω
για την φίλη συμφωνώ........οπτικά με ξενερωσε,δεν πήγα παρακάτω........η Φωτεινή όμως είναι καλή,ιδιαίτερα αν μάθει τα χούγια σου........
αν ειναι αυτη εχω παει. 4 χερια €60 αυτη και ενα μπαζο φιλη της. δεν ενθουσιαστηκα. δεν θα ξαναπαω
Μιχαλακοπούλου 94 4ος κουδούνι φυσικοθεραπεία
Άλλη έχουνε φάει εμένα μάλλον με πέρασαν για
Και έκανα γκακστεριλικι αν ξερει κανείς κάτι παραπάνω ας ενημέρωση
η αγγελια τηςΠοια ακριβώς είναι η διευθυνση της Φωτεινής?
εχει τηλ?
Τελικά ξέρει κανείς κάτι
Επισκεψη πριν λιγες ημερες
Μεμια λεξη μην ΑΣΧΟΛΗΣΤΕ εκτος και αν πατε καμμια δεκαρια φορες ( υποθεση κανω ).
Η μελαχροινη ειναι καλη στην εμφανιση με μπλε φορμα και τα σχετικα διαθετει μπανιο ο χωρος ( νορμαλ).
Μασαζ δεν θυμαμε πια μου εκανε αλλα μαπα το καρπουζη δεκτικη μεν σε χαιδεματακια απο μερουςμου και με την μελαχροινη να κοιταει κλεφτα απο την πορτα.
ΜΑΠΑ
Επισκεψη πριν λιγες ημερες
Μεμια λεξη μην ΑΣΧΟΛΗΣΤΕ εκτος και αν πατε καμμια δεκαρια φορες ( υποθεση κανω ).
Η μελαχροινη ειναι καλη στην εμφανιση με μπλε φορμα και τα σχετικα διαθετει μπανιο ο χωρος ( νορμαλ).
Μασαζ δεν θυμαμε πια μου εκανε αλλα μαπα το καρπουζη δεκτικη μεν σε χαιδεματακια απο μερουςμου και με την μελαχροινη να κοιταει κλεφτα απο την πορτα.
ΜΑΠΑ
Ξερει κανεις τι παιζει στο Βουκουρεστιου 21? Παιζει αγγελια στην χε αλλα στο τηλεφωνο δεν εβγαλα ακρη
Ειχα περασει πριν μερικες μερες αποψη μου δεν αξιζει για 60 euro αλλα επειδη ημουν κρυωμενος στο λεω με επιφυλαξει.συναγωνιστες ξερει κανεις τιποτα για αυτη?
δηλαδη δεν περασες για μασαζ? βλεπεται η γκομενα η ειναι κανα μπαζο???Ειχα περασει πριν μερικες μερες αποψη μου δεν αξιζει για 60 euro αλλα επειδη ημουν κρυωμενος στο λεω με επιφυλαξει.
Παντως νομιζω οτι καλυτερα να πας αλλου.
δηλαδη δεν περασες για μασαζ? βλεπεται η γκομενα η ειναι κανα μπαζο???
Ξερει κανεις να μου πει, αν αυτή η καινούρια η Πολωνή που εχει η Φωτεινή στην Καλλιθέα, αξίζει;
εχω παει μια φορα αλλα τιποτα μονο μασαζ....σκεφτομαι να ξαναπαω γιατι ηταν πολυ καλο το μασαζ κ αισθησιακο....αλλα μετα πηγα διπλα κ ξεφορτωσα....Μιχαλακοπούλου 94 4ος κουδούνι φυσικοθεραπεία
Άλλη έχουνε φάει εμένα μάλλον με πέρασαν για
Και έκανα γκακστεριλικι αν ξερει κανείς κάτι παραπάνω ας ενημέρωση
ειχα παει κ εγω μια φορα.γυμνος κ οταν γυρισα μου εβαλε πετσετα κ τιποτα.....Επισκεψη πριν λιγες ημερες
ΜΑΠΑ