Νέα

Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

bill1920

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Ναι έχω δοκιμάσει εγώ. Υπάρχει παντού στα κουπονάδικα. Χώρος ότι βλέπεις , μασάζ καλό με 19 ευρώπουλα και τίποτα άλλο. Τον χώρο τον έχει ένας άντρας που είναι μόνιμα εκεί.

Ευχαριστώ για την απάντηση. Οπότε το ξεχνάμε αυτό το λαδομαγαζο.

taz_dev

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
0
Γεια. Υπάρχει κανενα μαγαζί που η κοπελα να κάνει rimjob και prostate massage?

RoccoSiffredi

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Μαρ 2009
Κριτικές
12
Like
405
Πόντοι
3.235
ΚΑΛΗΜερα, ρε παιδια υπαρχει καποιο καλο μασαζ με φραπε? εστειλα διαφορα mail και δεν εχει απαντησει κανενα, πχ θησεως στο μαρουσι,

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Για αυτην που ειναι πίσω από το Τζαννειο έχουμε περισσότερες πληροφορίες;
Θα με βγάλει ο δρόμος μου κατά κει και λέω να κάνω μια αναγνωριστική.

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.207
Πόντοι
506

digit_ten

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
70
Πόντοι
16
Καλησπερα, υπαρχει καποιο μασατζιδικο η πιτσιρικα σε ξενοδοχειο που να κανει καλο μασαζ και πιπα χωρις σεξ διαρκειας μιας ωρας και να ειναι μουναρα? εννοειται κατω απο 30 ετων,, πληρωνω οσο οσο σε λογικα βεβαια πλαισια

Τύπε Όσο Όσο και λογικά πλαίσια, δεν παίζει.  Αποφάσισε τι δινεις..!!

Progressive

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2008
Like
134
Πόντοι
6
γνωρίζει κάποιος φίλος χώρο για μασαζ+φραπε με 4 χέρια σε λογική τιμή ;

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Αυτή έκανε και φραπέ με 25€ την εποχή που δούλευε μόνη της. Δεν νομίζω να έχει αλλάξει κάτι επειδή πήρε και δεύτερο άτομο. Ένα τηλέφωνο όμως θα σου λύσει τις όποιες απορίες.

Progressive

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2008
Like
134
Πόντοι
6
Αυτή έκανε και φραπέ με 25€ την εποχή που δούλευε μόνη της. Δεν νομίζω να έχει αλλάξει κάτι επειδή πήρε και δεύτερο άτομο. Ένα τηλέφωνο όμως θα σου λύσει τις όποιες απορίες.

ωραία.
μπορείς να πεις και δύο λόγια για εμφάνιση θεραπεύτριας ,ποιότητα υπηρεσιών, επίπεδο χώρου κλπ ;

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Εχω να πάω πάααααρα πολύ καιρό. Πρόκειται για την Εύη που έχουμε αναφέρει ξανά εδώ μέσα. Άθλιος χώρος. Ένα υπόγειο που μυρίζει μούχλα από την υγρασία, σε μια παλιά πολυκατοικία στον Αγ. Παντελεήμονα και η κοπέλα είναι κοντή και χοντρή. Την άλλη που έχει μαζί της για να κάνει μασαζ με 4 χέρια δεν την ξέρω. Όπως επίσης δεν ξέρω αν έχει αλλάξει χώρο.
Απλά είδα ότι ρώτησες για φτηνό μασαζ με 4 χέρια και αυτό ήταν το φτήνότερο που βρήκα

Progressive

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2008
Like
134
Πόντοι
6
Εχω να πάω πάααααρα πολύ καιρό. Πρόκειται για την Εύη που έχουμε αναφέρει ξανά εδώ μέσα. Άθλιος χώρος. Ένα υπόγειο που μυρίζει μούχλα από την υγρασία, σε μια παλιά πολυκατοικία στον Αγ. Παντελεήμονα και η κοπέλα είναι κοντή και χοντρή. Την άλλη που έχει μαζί της για να κάνει μασαζ με 4 χέρια δεν την ξέρω. Όπως επίσης δεν ξέρω αν έχει αλλάξει χώρο.
Απλά είδα ότι ρώτησες για φτηνό μασαζ με 4 χέρια και αυτό ήταν το φτήνότερο που βρήκα

όπως μου το περιγράφεις δεν λέει. αφού θέσαμε το ταβάνι στα €70 ας δώσουμε κάτι παραπάνω αλλά τουλάχιστον να πάρουμε κάτι σχετικά αξιοπρεπές

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom