Terry Meynolds
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 346
- Πόντοι
- 36
Οκ, έχεις δίκιο. Αν βρω κάτι θα ενημερώσω.
Καποια τσαχπινα, γλυκια με καμπυλες, πιασιματα και μεγαλο στηθος, όχι αγριαδες, όχι κοκαλιαρες. Δε θελω σεξ. Μια καλη πολύ καλη φραπεδια ισως και λιγο στομα και να με αφησει να τη λερωσω καπου. Αν κανει και μασαζ, κανενα προβλημα.
Εχουμε κατι στα υποψιν?? Ευχαριστω
Ας πω και εγω τη μια, πρωτη και μοναδική εμπειρία μου, μιας και μου ζητήθηκε όταν έψαχνα πληροφορίες.
Προ ημερών πέρασα από την Φωτεινή στη Θησέως.Να ενημερώσω ότι ήταν η πρώτη μου επίσκεψη σε τέτοιο χώρο.
Η φωτεινή ηταν πολύ ευγενικη αν και λιγο αμηχανη. Στη πρωτη μου ερωτηση μου είπε ότι προσφέρουν μονο καλο μασαζ και πρότεινε να δοκιμασω. Όταν δέχτηκα και ρώτησα αν υπαρχει και άλλη κοπελα μου εδειξε και τη Μαρινα (ή Μαριαννα! Δεν ειμαι σιγορος) και μου είπε ότι θα την εξυπηρετούσα αν περναγα με τη Μαρινα γιατι ειχε καποιον Μαστορα!!
Η Μαρινα, ευγενικη, γλυκια δε τη λες και ομορφη. Με απαλο και σφιχτο δερμα (μονο τα μπουτια επιασα) ένα σχετικα αδιάφορο μασαζ τουλαχιστον 30 λεπτων, δε πολύ χαλάρωσα γιατι ειχα και το άγχος της πρώτης φοράς. Στο τελος μου ειπε να γυρίσω και με ψιλοξεπεταξε με μια φραπεδια ψιλοατεχνη και χωρις ορεξη. Όταν ευγενικά ρώτησα αν θα μπορούσα να κατεβάσει τη μπλούζα της, μου ειπε όχι τη πρωτη φορα και αφησε υπονοούμενα πως αν ξαναπάω θα είναι πιο διαχυτική που θα με ξαναδει…
40 αν θυμάμαι καλα. Δε τα κλαιω μιας και ηθελα και εγω να δω πως είναι το παιχνιδι αυτό.Πιστεύω αν πήγαινε κάποιος με εμπειρίες από αλλα δε θα το εκτιμούσε παντως.
Δε ξερω αν θα ξαναπήγαινα, ισως και ναι αλλα θα ηθελα να μου συστήσει καποιος μια κοπελα στα γουστα μου.
Καποια τσαχπινα, γλυκια με καμπυλες, πιασιματα και μεγαλο στηθος, όχι αγριαδες, όχι κοκαλιαρες. Δε θελω σεξ. Μια καλη πολύ καλη φραπεδια ισως και λιγο στομα και να με αφησει να τη λερωσω καπου. Αν κανει και μασαζ, κανενα προβλημα.
Ας πω και εγω τη μια, πρωτη και μοναδική εμπειρία μου, μιας και μου ζητήθηκε όταν έψαχνα πληροφορίες.
Προ ημερών πέρασα από την Φωτεινή στη Θησέως.Να ενημερώσω ότι ήταν η πρώτη μου επίσκεψη σε τέτοιο χώρο.
Η φωτεινή ηταν πολύ ευγενικη αν και λιγο αμηχανη. Στη πρωτη μου ερωτηση μου είπε ότι προσφέρουν μονο καλο μασαζ και πρότεινε να δοκιμασω. Όταν δέχτηκα και ρώτησα αν υπαρχει και άλλη κοπελα μου εδειξε και τη Μαρινα (ή Μαριαννα! Δεν ειμαι σιγορος) και μου είπε ότι θα την εξυπηρετούσα αν περναγα με τη Μαρινα γιατι ειχε καποιον Μαστορα!!
Η Μαρινα, ευγενικη, γλυκια δε τη λες και ομορφη. Με απαλο και σφιχτο δερμα (μονο τα μπουτια επιασα) ένα σχετικα αδιάφορο μασαζ τουλαχιστον 30 λεπτων, δε πολύ χαλάρωσα γιατι ειχα και το άγχος της πρώτης φοράς. Στο τελος μου ειπε να γυρίσω και με ψιλοξεπεταξε με μια φραπεδια ψιλοατεχνη και χωρις ορεξη. Όταν ευγενικά ρώτησα αν θα μπορούσα να κατεβάσει τη μπλούζα της, μου ειπε όχι τη πρωτη φορα και αφησε υπονοούμενα πως αν ξαναπάω θα είναι πιο διαχυτική που θα με ξαναδει…
40 αν θυμάμαι καλα. Δε τα κλαιω μιας και ηθελα και εγω να δω πως είναι το παιχνιδι αυτό.Πιστεύω αν πήγαινε κάποιος με εμπειρίες από αλλα δε θα το εκτιμούσε παντως.
Δε ξερω αν θα ξαναπήγαινα, ισως και ναι αλλα θα ηθελα να μου συστήσει καποιος μια κοπελα στα γουστα μου.
Να ξαναπάς,και να επιλέξεις την Φωτεινή..........κάνει καλύτερο μασαζ,καλύτερη φραπεδιά και αν γίνεις πελάτης θα πάρεις και το κάτι παραπάνω.........όχι σεξ,αλλά κάτι παραπάνω........
εγω παντως που την εχω παρει 2 φορες δεν πηρα κατι παραπανω, μασαζακι καλο παντως, οχι οτι της το ζητησα παντως, ειναι γενικα πολυ φιλοτιμη κυρια, και σαν χωρος και καθαριοτητα απο τα καλυτερα
δεν ειχε παιξει κατι τετοιο, μονο λιγο χουφτωματακι και ετσι, τπτ παραπανω, ισως αν επενδυσει καποιος πιο πολυ να καταφερει ακομα πιο πολλα, πεδιο δοξης λαμπρο λοιπονΌταν λέω κάτι παραπάνω,εννοώ γδύσιμο,μπαλαμούτιασμα,κλπ.Συμφωνώ απολύτως ότι είναι καθαρή,πολύ ευγενική και κανει καλό μασαζ......για 45 ευρω καθόλου ασχημα...........
Όταν λέω κάτι παραπάνω,εννοώ γδύσιμο,μπαλαμούτιασμα,κλπ.Συμφωνώ απολύτως ότι είναι καθαρή,πολύ ευγενική και κανει καλό μασαζ......για 45 ευρω καθόλου ασχημα...........
σίγουρα προτεινόμενη η Φωτεινή. Πολύ καλύτερο φιλινγκ,καλο μασαζ και πολύ καλό φραπέ.Το 99 είναι μπριζολαδικο χωρίς καμία ιδιαίτερη ποιοτητα,το δε μασάζ της πλάκας.Πλεονέκτημα του το 25€.Σε ευχαριστω andy,
θα το σκεφτω. Αν και μου εχουν κολλησει και η Στεφανια - Αναστασια απο οτι διαβαζω εδω. Ομως απο οτι καταλαβα το κλιμα εκει δεν ειναι οπως στη Φωτεινη
Καποιος φιλος να μας διαφωτισει.
Η διεύθυνση Μιχαλακοπούλου 94 4ος κουδούνι φυσικοθεραπεία είναι της Φωτεινής;
Δύο λόγια για την ηλικία και εμφάνιση της Φωτεινής αν μπορείτε. Ειναι Ρωσσίδα;
Καμμία σχέση.........η Φωτεινη είναι στην Καλλιθέα.....
Είναι Ρωσίδα,γύρω στα 40.
Την εχω στο νου μου τη Στεφανια αλλα οπως ειπες είναι λίγο μπερδεμένα τα πράγματα εκεί και σαν "αβγαλτος" δε το παίρνω απόφαση. Ιδανικά θα ήθελα μία λιγότερο famous περίπτωση, μιας και δεν έχω ιδιαιτερες απαιτήσεις.
Καμμία σχέση.........η Φωτεινη είναι στην Καλλιθέα.....
Είναι Ρωσίδα,γύρω στα 40.