να ενημερωσω επειδη μενω διπλα απο το κομμωτηριο με αποτριχωση κλπ..ειναι κλασικο συγχρονο κομμωτηριο οπως ολα σημερα με διαφορες υπηρεσιες!δεν νομιζω οτι παιζει κατι!εαν αντιληφθω κατι θα ενημερωσω συναγωνιστες!!επισης επι της ιδιας λεωφορου στην αρχη κοντα στην παραλια ανοιξε καταστημα μασαζ οπου παλι δεν εχω μαθει οτι παιζει κατι κ μαλλον δεν παιζει!παντως τις θεραπευτριες που εχω δει απεξω να κανουν τσιγαρο [η μια μαλλον ρωσιδουλα μου φανηκε] ειναι γλυκιες κ το βλεμμα τους ολο.....υποσχεση!ειδωμεν!βεβαια πολλα μασαζ αλλιως ξεκινανε κ αλλιως εξελισονται......το μυνημα ειναι
{ Καλησπερα φιλε μου, για τους φιλους μου στο fb κανω μια καμπανια κ δινω εκπτωση 50%σε υπηρεσια μασαζ 45 λεπτων ΜοΝο 19ε .εχουμε εξαιρετικες μασερ.. επισης εχουμε κ υπηρεσιες κομμωτηριου ,αποτριχωση laser k.a .. θα χαρω να σε γνωρισω απο κοντα στον χωρο μου Καλαμακιου 90 Αλιμος.. ενημερωσε με αν θελεις να σου κλεισω ραντεβου... τηλ καταστηματος 210=======}
αν και το βλεπω χλωμο και εγω για τιποτα πονηρο , αλλα λεω μπας και ξερει κανενας τιποτα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (3 μέλη και 15 επισκέπτες)
Ρε φίλε, έλεος δηλαδή και συγνώμη κιόλας που σε "αρπάζω" από τα μούτρα , αλλά εσύ μιλούσες μαζί της,εμάς ρωτάς τι εννοούσε και τι προσφέρει στα 50€;;;;;
Όταν την είχες εκεί μπροστά σου στο chat τι έκανες;
χαχχαχα δεν εχεις και αδικο ρε εσυ. Στην κουβεντα ομως μου το επαιξε νορμαλ μασαζ.....μονος μου ανακαλυψα για νουρου γκουγκλαροντας το τηλ της.
DSK_ 4.7.2008
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 26
- Like
- 677
- Πόντοι
- 991
Καλησπέρα μύστες του μασάζ!
Μήπως έχει κανείς εικόνα για το παρακάτω ίδρυμα?
Διαφημίζουν πολύ τις υπηρεσίες για άντρες
Ο εν λόγω δρόμος έχει μεγάλη ιστορία πάντως...
Μήπως έχει κανείς εικόνα για το παρακάτω ίδρυμα?
Διαφημίζουν πολύ τις υπηρεσίες για άντρες
Ο εν λόγω δρόμος έχει μεγάλη ιστορία πάντως...
Terry Meynolds
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 346
- Πόντοι
- 36
Εχω πάει. Είναι από τα δεν. Ο μόνος τρόπος για να σου πιάσουν την πούτσα εκεί μέσα είναι να επιλέξεις αποτρίχωση brazilian. Αντέχεις στον πόνο;
DSK_ 4.7.2008
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 26
- Like
- 677
- Πόντοι
- 991
Δεν στο κάνει άντρας το brazilian.και αντε να αντεξεις τον πονο στον πουτσο... το χειροτερο θα ειναι αν στο κανει κανας αντρας!!!!!!!
Μια κοπελίτσα παίζει, η οποία είναι και εξαιρετικά ευπαρουσίαστη (κατόπιν επιθεώρησης του χώρου).
Όταν πέρασα πάντως δεν υπήρχαν άλλοι πελάτες, ούτε άλλοι θεραπευτές.
DSK_ 4.7.2008
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 26
- Like
- 677
- Πόντοι
- 991
Το θέμα είναι αν είναι από τα ΔΕΝ γενικά, ή από τα ΔΕΝ σε ότι αφορά το κυρίως γεύμα...Εχω πάει. Είναι από τα δεν. Ο μόνος τρόπος για να σου πιάσουν την πούτσα εκεί μέσα είναι να επιλέξεις αποτρίχωση brazilian. Αντέχεις στον πόνο;
btw, θα ψηνόμουνα για brazilian από την κοπελίτσα που είδα. Για τον πόνο δεν ξέρω πως θα επιδράσει στις κάβλες!
Terry Meynolds
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 346
- Πόντοι
- 36
Ειναι από τα ΔΕΝ γενικώς. Κρίμα γιατι αυτή η κοπελίτσα μου άρεσε και μένα
RoccoSiffredi
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 405
- Πόντοι
- 3.235
Καλησπερα, υπαρχει καποιο μασατζιδικο η πιτσιρικα σε ξενοδοχειο που να κανει καλο μασαζ και πιπα χωρις σεξ διαρκειας μιας ωρας και να ειναι μουναρα? εννοειται κατω απο 30 ετων,, πληρωνω οσο οσο σε λογικα βεβαια πλαισια
Καλησπέρα κι από 'μενα. Μετά από καιρό έρχομαι για λίγο στην Αθήνα και ψάχνω για κανένα ελαιοτριβείο. Μου έκανε εντύπωση το www.thaispirit.gr]Tai Spirit[/url]. Το έχει δοκιμάσει κανείς; Παίζει κάτι εκεί;
Επισκεψη και απο εμενα στο Νο99. Κλασικά τηλ πριν ανοιγουν πορτα και πας 3ο.
Φίλε μου, μπορείς να μου στείλεις πμ το τηλ.;
Καλησπέρα σε όλους. Ειμαι από Θεσσαλονίκη και θα κατεβω Αθηνα για δουλεια την άλλη εβδομάδα. Με ένδιαφέρει ένα ΚΑΛΟ μασάζ με φραπε στο τέλος η . Όχι σεξ. Θα μπορούσε κάποιος να βοηθήσει. Με ενδιαφέρει ο χώροσ να είναι άνω του μετρίου.
RoccoSiffredi
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 405
- Πόντοι
- 3.235
απ οτι φαινεται κανεις δεν απαντα, μαλλον πεθαμενη αγορα και εδωΚαλησπέρα σε όλους. Ειμαι από Θεσσαλονίκη και θα κατεβω Αθηνα για δουλεια την άλλη εβδομάδα. Με ένδιαφέρει ένα ΚΑΛΟ μασάζ με φραπε στο τέλος η . Όχι σεξ. Θα μπορούσε κάποιος να βοηθήσει. Με ενδιαφέρει ο χώροσ να είναι άνω του μετρίου.
Καλησπέρα κι από 'μενα. Μετά από καιρό έρχομαι για λίγο στην Αθήνα και ψάχνω για κανένα ελαιοτριβείο. Μου έκανε εντύπωση το www.thaispirit.gr]Tai Spirit[/url]. Το έχει δοκιμάσει κανείς; Παίζει κάτι εκεί;
Ναι έχω δοκιμάσει εγώ. Υπάρχει παντού στα κουπονάδικα. Χώρος ότι βλέπεις , μασάζ καλό με 19 ευρώπουλα και τίποτα άλλο. Τον χώρο τον έχει ένας άντρας που είναι μόνιμα εκεί.
Επόσκεψη στο μασατζίδικο στο Πειραιά πίσω από το Τζάνειο. Μία υπόγα του κερατά. Ελληνίδα ξανθιά άνω των πενήντα με μεγάλους σχετικά . Μασάζ μέτριο με πολύ μπλα μπλα. Το μόνο καλό είναι ότι επιμένει ώρα στα επίμαχα σημεία με αποτέλεσμα να υπάρχει διέγερση. Γύρισμα μπροστά και φραπές. Χουφτώματα επιτρέπονται. Διάρκεια 40 με 50 λεπτά και κόστος 40 ευρώπουλα. Υπάρχει αγγελία στην ΧΕ. Πιθανόν να παίζουν και άλλα πράγματα αλλά δεν ενδιαφέρθηκα. Δεν τα κλαίω αλλά νοείται ότι δεν θα ξαναπάω.
thanksΕπόσκεψη στο μασατζίδικο στο Πειραιά πίσω από το Τζάνειο. Μία υπόγα του κερατά. Ελληνίδα ξανθιά άνω των πενήντα με μεγάλους σχετικά . Μασάζ μέτριο με πολύ μπλα μπλα. Το μόνο καλό είναι ότι επιμένει ώρα στα επίμαχα σημεία με αποτέλεσμα να υπάρχει διέγερση. Γύρισμα μπροστά και φραπές. Χουφτώματα επιτρέπονται. Διάρκεια 40 με 50 λεπτά και κόστος 40 ευρώπουλα. Υπάρχει αγγελία στην ΧΕ. Πιθανόν να παίζουν και άλλα πράγματα αλλά δεν ενδιαφέρθηκα. Δεν τα κλαίω αλλά νοείται ότι δεν θα ξαναπάω.
Terry Meynolds
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 346
- Πόντοι
- 36
ωπα,καινουριο ειναι αυτό??;;;;; Δεν θυμάμαι να εχει αναφερθεί ξανάΕπόσκεψη στο μασατζίδικο στο Πειραιά πίσω από το Τζάνειο. Μία υπόγα του κερατά. Ελληνίδα ξανθιά άνω των πενήντα με μεγάλους σχετικά . Μασάζ μέτριο με πολύ μπλα μπλα. Το μόνο καλό είναι ότι επιμένει ώρα στα επίμαχα σημεία με αποτέλεσμα να υπάρχει διέγερση. Γύρισμα μπροστά και φραπές. Χουφτώματα επιτρέπονται. Διάρκεια 40 με 50 λεπτά και κόστος 40 ευρώπουλα. Υπάρχει αγγελία στην ΧΕ. Πιθανόν να παίζουν και άλλα πράγματα αλλά δεν ενδιαφέρθηκα. Δεν τα κλαίω αλλά νοείται ότι δεν θα ξαναπάω.
Terry Meynolds
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 346
- Πόντοι
- 36
Ακόμα και να προσφέρει κάτι άλλο, το σίγουρο είναι ότι δεν θα το δώσει με το κουπόνι των 19€Ναι έχω δοκιμάσει εγώ. Υπάρχει παντού στα κουπονάδικα. Χώρος ότι βλέπεις , μασάζ καλό με 19 ευρώπουλα και τίποτα άλλο. Τον χώρο τον έχει ένας άντρας που είναι μόνιμα εκεί.
ωπα,καινουριο ειναι αυτό??;;;;; Δεν θυμάμαι να εχει αναφερθεί ξανά
Από ότι λέει αυτή είναι χρόνια στο κουρμπέτι. Πάντως η αγγελία στην ΧΕ είναι παλιά.