Νέα

Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

gol1934

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2016
Κριτικές
1
Like
209
Πόντοι
1
το μυνημα ειναι

{ Καλησπερα φιλε μου, για τους φιλους μου στο fb κανω μια καμπανια κ δινω εκπτωση 50%σε υπηρεσια μασαζ 45 λεπτων ΜοΝο 19ε .εχουμε εξαιρετικες μασερ.. επισης εχουμε κ υπηρεσιες κομμωτηριου ,αποτριχωση laser k.a .. θα χαρω να σε γνωρισω απο κοντα στον χωρο μου Καλαμακιου 90 Αλιμος.. ενημερωσε με αν θελεις να σου κλεισω ραντεβου... τηλ καταστηματος 210=======}

αν και το βλεπω χλωμο και εγω για τιποτα πονηρο , αλλα λεω μπας και ξερει κανενας τιποτα
να ενημερωσω επειδη μενω διπλα απο το κομμωτηριο με αποτριχωση κλπ..ειναι κλασικο συγχρονο  κομμωτηριο οπως ολα σημερα με διαφορες υπηρεσιες!δεν νομιζω οτι παιζει κατι!εαν αντιληφθω κατι θα ενημερωσω συναγωνιστες!!επισης επι της ιδιας λεωφορου στην αρχη κοντα στην παραλια ανοιξε καταστημα μασαζ οπου παλι δεν εχω μαθει οτι παιζει κατι κ μαλλον δεν παιζει!παντως τις θεραπευτριες που εχω δει απεξω να κανουν τσιγαρο [η μια  μαλλον ρωσιδουλα μου φανηκε] ειναι γλυκιες κ το βλεμμα τους ολο.....υποσχεση!ειδωμεν!βεβαια πολλα μασαζ αλλιως ξεκινανε κ αλλιως  :tits2:εξελισονται......

Acalyptos

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2015
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
0
Ρε φίλε, έλεος δηλαδή και συγνώμη κιόλας που σε "αρπάζω" από τα μούτρα , αλλά εσύ μιλούσες μαζί της,εμάς ρωτάς τι εννοούσε και τι προσφέρει στα 50€;;;;;
Όταν την είχες εκεί μπροστά σου στο chat τι έκανες;

χαχχαχα δεν εχεις και αδικο ρε εσυ. Στην κουβεντα ομως μου το επαιξε νορμαλ μασαζ.....μονος μου ανακαλυψα για νουρου γκουγκλαροντας το τηλ της.

DSK_ 4.7.2008

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2008
Κριτικές
26
Like
677
Πόντοι
991
Καλησπέρα μύστες του μασάζ!

Μήπως έχει κανείς εικόνα για το παρακάτω ίδρυμα?
Διαφημίζουν πολύ τις υπηρεσίες για άντρες

Ο εν λόγω δρόμος έχει μεγάλη ιστορία πάντως...

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Εχω πάει. Είναι από τα δεν. Ο μόνος τρόπος για να σου πιάσουν την πούτσα εκεί μέσα είναι να επιλέξεις αποτρίχωση brazilian. Αντέχεις στον πόνο;

glove

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
2
Πόντοι
6
και αντε να αντεξεις τον πονο στον πουτσο... το χειροτερο θα ειναι αν στο κανει κανας αντρας!!!!!!!

DSK_ 4.7.2008

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2008
Κριτικές
26
Like
677
Πόντοι
991
και αντε να αντεξεις τον πονο στον πουτσο... το χειροτερο θα ειναι αν στο κανει κανας αντρας!!!!!!!
Δεν στο κάνει άντρας το brazilian.
Μια κοπελίτσα παίζει, η οποία είναι και εξαιρετικά ευπαρουσίαστη (κατόπιν επιθεώρησης του χώρου).
Όταν πέρασα πάντως δεν υπήρχαν άλλοι πελάτες, ούτε άλλοι θεραπευτές.

DSK_ 4.7.2008

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2008
Κριτικές
26
Like
677
Πόντοι
991
Εχω πάει. Είναι από τα δεν. Ο μόνος τρόπος για να σου πιάσουν την πούτσα εκεί μέσα είναι να επιλέξεις αποτρίχωση brazilian. Αντέχεις στον πόνο;
Το θέμα είναι αν είναι από τα ΔΕΝ γενικά, ή από τα ΔΕΝ σε ότι αφορά το κυρίως γεύμα...
btw, θα ψηνόμουνα για brazilian από την κοπελίτσα που είδα. Για τον πόνο δεν ξέρω πως θα επιδράσει στις κάβλες!

topgun83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2010
Κριτικές
8
Like
3.079
Πόντοι
736
μαλλον ανασταλτικα  :2funny: :2funny: :2funny:

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Ειναι από τα ΔΕΝ  γενικώς. Κρίμα γιατι αυτή η κοπελίτσα μου άρεσε και μένα

RoccoSiffredi

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Μαρ 2009
Κριτικές
12
Like
405
Πόντοι
3.235
Καλησπερα, υπαρχει καποιο μασατζιδικο η πιτσιρικα σε ξενοδοχειο που να κανει καλο μασαζ και πιπα χωρις σεξ διαρκειας μιας ωρας και να ειναι μουναρα? εννοειται κατω απο 30 ετων,, πληρωνω οσο οσο σε λογικα βεβαια πλαισια

bill1920

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα κι από 'μενα. Μετά από καιρό έρχομαι για λίγο στην Αθήνα και ψάχνω για κανένα ελαιοτριβείο. Μου έκανε εντύπωση το www.thaispirit.gr]Tai Spirit[/url]. Το έχει δοκιμάσει κανείς; Παίζει κάτι εκεί;

crzdds

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2012
Κριτικές
5
Like
137
Πόντοι
281
Καλησπέρα σε όλους. Ειμαι από Θεσσαλονίκη και θα κατεβω Αθηνα για δουλεια την άλλη εβδομάδα. Με ένδιαφέρει ένα ΚΑΛΟ μασάζ με φραπε στο τέλος η  :pipa2: . Όχι σεξ. Θα μπορούσε κάποιος να βοηθήσει. Με ενδιαφέρει ο χώροσ να είναι άνω του μετρίου. 

RoccoSiffredi

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Μαρ 2009
Κριτικές
12
Like
405
Πόντοι
3.235
Καλησπέρα σε όλους. Ειμαι από Θεσσαλονίκη και θα κατεβω Αθηνα για δουλεια την άλλη εβδομάδα. Με ένδιαφέρει ένα ΚΑΛΟ μασάζ με φραπε στο τέλος η  :pipa2: . Όχι σεξ. Θα μπορούσε κάποιος να βοηθήσει. Με ενδιαφέρει ο χώροσ να είναι άνω του μετρίου.   
απ οτι φαινεται κανεις δεν απαντα, μαλλον πεθαμενη αγορα και εδω

Busyman

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2014
Like
16
Πόντοι
0
Καλησπέρα κι από 'μενα. Μετά από καιρό έρχομαι για λίγο στην Αθήνα και ψάχνω για κανένα ελαιοτριβείο. Μου έκανε εντύπωση το www.thaispirit.gr]Tai Spirit[/url]. Το έχει δοκιμάσει κανείς; Παίζει κάτι εκεί;

Ναι έχω δοκιμάσει εγώ. Υπάρχει παντού στα κουπονάδικα. Χώρος ότι βλέπεις , μασάζ καλό με 19 ευρώπουλα και τίποτα άλλο. Τον χώρο τον έχει ένας άντρας που είναι μόνιμα εκεί.

Busyman

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2014
Like
16
Πόντοι
0
Επόσκεψη στο μασατζίδικο στο Πειραιά πίσω από το Τζάνειο. Μία υπόγα του κερατά. Ελληνίδα ξανθιά άνω των πενήντα με μεγάλους σχετικά  :boobies:. Μασάζ μέτριο με πολύ μπλα μπλα. Το μόνο καλό είναι ότι επιμένει ώρα στα επίμαχα σημεία με αποτέλεσμα να υπάρχει διέγερση. Γύρισμα μπροστά και φραπές. Χουφτώματα επιτρέπονται. Διάρκεια 40 με 50 λεπτά και κόστος 40 ευρώπουλα. Υπάρχει αγγελία στην ΧΕ. Πιθανόν να παίζουν και άλλα πράγματα αλλά δεν ενδιαφέρθηκα. Δεν τα κλαίω αλλά νοείται ότι δεν θα ξαναπάω.

ALFEX 142

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Like
2
Πόντοι
0
Επόσκεψη στο μασατζίδικο στο Πειραιά πίσω από το Τζάνειο. Μία υπόγα του κερατά. Ελληνίδα ξανθιά άνω των πενήντα με μεγάλους σχετικά  :boobies:. Μασάζ μέτριο με πολύ μπλα μπλα. Το μόνο καλό είναι ότι επιμένει ώρα στα επίμαχα σημεία με αποτέλεσμα να υπάρχει διέγερση. Γύρισμα μπροστά και φραπές. Χουφτώματα επιτρέπονται. Διάρκεια 40 με 50 λεπτά και κόστος 40 ευρώπουλα. Υπάρχει αγγελία στην ΧΕ. Πιθανόν να παίζουν και άλλα πράγματα αλλά δεν ενδιαφέρθηκα. Δεν τα κλαίω αλλά νοείται ότι δεν θα ξαναπάω.
thanks

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
ωπα,καινουριο ειναι αυτό??;;;;;  Δεν θυμάμαι να εχει αναφερθεί ξανά

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
:orchestra:
Ναι έχω δοκιμάσει εγώ. Υπάρχει παντού στα κουπονάδικα. Χώρος ότι βλέπεις , μασάζ καλό με 19 ευρώπουλα και τίποτα άλλο. Τον χώρο τον έχει ένας άντρας που είναι μόνιμα εκεί.
Ακόμα και να προσφέρει κάτι άλλο, το σίγουρο είναι ότι δεν θα το δώσει με το κουπόνι των 19€

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom