Παιδιά πέρασα και εγώ από "σπα ολοτροπική" στη Μιχαλακοπούλου. Μάλιστα πήγα 2 φορές. Κουμάντο εκεί κάνει μία μελαχροινή γύρω στα 40+ και εποπτεύει δύο άλλες μικρότερες. Όλες Ελληνίδες. Το μασάζ πράγματι πολύ καλό. Αλλά όπου υπάρχει ελληνικό στοιχείο, υπάρχει και η έμφυτη απατεωνιά. Στην αρχή μου είπαν ότι το μασάζ κοστίζει 50 γιούρια. Όταν σηκώθηκα να φύγω το έριξε στα 30. Ζήτησα στο τέλος της συνεδρίας να με κεράσουν "φραπεδάκι". Δεν το επιβεβαίωσε ούτε και το αρνήθηκε. Ε ρε παιδιά και τις δύο φορές που πήγα έμεινα με το πουλί στο χέρι. Για να είμαι δίκαιος, το μασάζ είναι πάρα πολύ καλό. Μάλιστα, τη δεύτερη φορά που πήγα, (γεμάτος προσδοκίες), στην πλάτη μου έκανε μία από τις μικρούλες (αφού πρώτα μου κάλυψε τον κώλο με πετσέτα) και μετά ήρθε η σερίφισα για το μπροστινό μέρος (χωρίς πετσέτα). Αλλά και πάλι έφυγα χωρίς να "ξεφορτώσω". Δεν ξέρω αν σε άλλους πελάτες κάνουν φραπέ, πάντως εγώ πήρα τα @@δια μου στο τέλος. Anyway, το μασάζ που κάνουν δεν το συναντάς στα γνωστά στέκια του κέντρου, όπου βέβαια σε αυτά έχει και β μέρος.