jeisonkm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3.493
- Πόντοι
- 456
Ξέρουμε κάτι για αυτή την αγγελία????
Γλυφάδα...
Περίεργη αγγελία... πολλές επισκέψεις στην xe... και αν το ψάξεις μεχρι και fb φτάνεις...
Ξέρουμε κάτι για αυτή την αγγελία????
Γλυφάδα...
ααα μάλιστα... είναι αυτή που θέλει να κλείσεις ραντεβού μια μέρα πριν;;;;
ααα μάλιστα... είναι αυτή που θέλει να κλείσεις ραντεβού μια μέρα πριν;;;;
Εχει επισκεφτει κανεις το ***** στο μαρουσι προσφατα ;;
Ειχα παει πριν πολυ καιρο κ μου χε κανει καποια Ατζελα.
Καλο μασαζ κ μαλακια. Τιπιτα αλλο. 60 η ωρα.
Στο φβ μου παν οτι εχουν δυο κοπελες τωρα.
Ολοι αυτο ψαχνουμε
θα συμφωνησω και εγωΟλοι αυτο ψαχνουμε
βασικα ψαχνω για ενα πολυ καλο μασαζ, που να περναει κ στα επιμαχα σημεια "κατα λαθος"
αυτη ειναι ολη η καβλα για μενα. και να τελειωνει με μια καλη μαλακια.
Σε μια Μόνικα στο Παλαιό Φάληρο, κόντα στην Βενιζελου & Αχιλλέως έχει εμπειρία κανείς?
Είναι λίγο μετά την Adidas, σε ένα ισόγειο μαγαζάκι σε ενα εμπορικό.
Παίζει μασάζ μετά φραπέ στα 30 Ευρώ, ελεύθερα πιασήματα και ενδεχομένος και άλλα ίσως μετά την πρώτη φορά
Η γνωστή Ευη λέγεται Μόνικα τωρα?
Μόνικα μου συστήθηκε εμένα τον Ιούνιο, δεν ξέρω αν ήταν Εύη πρίν. Μιλάμε για μια κάπως μαυριδερή, αδύνατη με μικρό βυζί γύρω στο 1,67 που κάνει μασάζ χάιδεμα?
Μόνικα μου συστήθηκε εμένα τον Ιούνιο, δεν ξέρω αν ήταν Εύη πρίν. Μιλάμε για μια κάπως μαυριδερή, αδύνατη με μικρό βυζί γύρω στο 1,67 που κάνει μασάζ χάιδεμα?
Ναι η Εύη από Ν.Σμύρνη είναι. Συνάδελφος μίλησε για βρωμερό χώρο. Έφτιαξε καθόλου?
Σε μια Μόνικα στο Παλαιό Φάληρο, κόντα στην Βενιζελου & Αχιλλέως έχει εμπειρία κανείς?
Είναι λίγο μετά την Adidas, σε ένα ισόγειο μαγαζάκι σε ενα εμπορικό.
Παίζει μασάζ μετά φραπέ στα 30 Ευρώ, ελεύθερα πιασήματα και ενδεχομένος και άλλα ίσως μετά την πρώτη φορά
Όταν είχα πάει εγώ ιούνιο ήταν λίγο γιαπί. Αλλα και που πέρασα πρόσφατα έτσι μου φάνηκε
Το χειρότερο ήταν η πετσέτα. Υπερμεταχειρισμένη και βρομούσε ενώ το μασάζ ήταν μάπα.
Γενικά όχι καλή εμπειρία
Είσαι ο τρίτος συναγωνιστής που μιλάει για μπιχλο-πετσέτα! Τραγικό ρε πούστη!