Νέα

Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (2 μέλη και 13 επισκέπτες)

jeisonkm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
4
Like
3.493
Πόντοι
456

astrofisikos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2006
Like
26
Πόντοι
1

aris007strip

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2015
Like
48
Πόντοι
0
Εχει επισκεφτει κανεις το ***** στο μαρουσι προσφατα ;;
Ειχα παει πριν πολυ καιρο κ μου χε κανει καποια Ατζελα.
Καλο μασαζ κ μαλακια. Τιπιτα αλλο. 60 η ωρα.
Στο φβ μου παν οτι εχουν δυο κοπελες τωρα.

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.266
Πόντοι
4.365
Εχει επισκεφτει κανεις το ***** στο μαρουσι προσφατα ;;
Ειχα παει πριν πολυ καιρο κ μου χε κανει καποια Ατζελα.
Καλο μασαζ κ μαλακια. Τιπιτα αλλο. 60 η ωρα.
Στο φβ μου παν οτι εχουν δυο κοπελες τωρα.

Αυτή η Άντζελα ρε πούστη δεν το έχει καθόλου. Πρόσφατα πήρα τηλ για κάτι καινούριο, πάλι αυτή ήταν. Είχε μια παλιά καραβάνα μελαχρινή πολύ καλή στο μασάζ, αλλά δεν θυμάμαι όνμα

aris007strip

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2015
Like
48
Πόντοι
0
βασικα ψαχνω για ενα πολυ καλο μασαζ, που να περναει κ στα επιμαχα σημεια "κατα λαθος"
αυτη ειναι ολη η καβλα για μενα. και να τελειωνει με μια καλη μαλακια.

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
669
Πόντοι
96
βασικα ψαχνω για ενα πολυ καλο μασαζ, που να περναει κ στα επιμαχα σημεια "κατα λαθος"
αυτη ειναι ολη η καβλα για μενα. και να τελειωνει με μια καλη μαλακια.

Εγώ θέλω να σκοντάφτει, κατά λάθος πάντα, και να προσγειώνεται με ανοιχτό το στόμα πάνω στο καβλί μου οπότε αναπόφεκτα να ξεκινήσει να το ρουφάει δίχως αύριο.

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
669
Πόντοι
96
Σε μια Μόνικα στο Παλαιό Φάληρο, κόντα στην Βενιζελου & Αχιλλέως έχει εμπειρία κανείς?
Είναι λίγο μετά την Adidas, σε ένα ισόγειο μαγαζάκι σε ενα εμπορικό.
Παίζει μασάζ μετά φραπέ στα 30 Ευρώ, ελεύθερα πιασήματα και ενδεχομένος και άλλα ίσως μετά την πρώτη φορά

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Σε μια Μόνικα στο Παλαιό Φάληρο, κόντα στην Βενιζελου & Αχιλλέως έχει εμπειρία κανείς?
Παίζει μασάζ μετά φραπέ στα 30 Ευρώ, ελεύθερα πιασήματα και ενδεχομένος και άλλα ίσως μετά την πρώτη φορά

Η γνωστή Ευη λέγεται Μόνικα τωρα?

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
669
Πόντοι
96
Η γνωστή Ευη λέγεται Μόνικα τωρα?

Μόνικα μου συστήθηκε εμένα τον Ιούνιο, δεν ξέρω αν ήταν Εύη πρίν. Μιλάμε για μια κάπως μαυριδερή, αδύνατη με μικρό βυζί γύρω στο 1,67 που κάνει μασάζ χάιδεμα?

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.266
Πόντοι
4.365
Μόνικα μου συστήθηκε εμένα τον Ιούνιο, δεν ξέρω αν ήταν Εύη πρίν. Μιλάμε για μια κάπως μαυριδερή, αδύνατη με μικρό βυζί γύρω στο 1,67 που κάνει μασάζ χάιδεμα?

Ναι η Εύη από Ν.Σμύρνη είναι. Συνάδελφος μίλησε για βρωμερό χώρο. Έφτιαξε καθόλου?

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36

Ναι,ειναι η ΕΥΗ που παλαιότερα ειχε το μαγαζί στην Παλαιολόγου.......γνωστή στους περισσότερους....

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
669
Πόντοι
96
Ναι η Εύη από Ν.Σμύρνη είναι. Συνάδελφος μίλησε για βρωμερό χώρο. Έφτιαξε καθόλου?

Όταν είχα πάει εγώ ιούνιο ήταν λίγο γιαπί. Αλλα και που πέρασα πρόσφατα έτσι μου φάνηκε
Το χειρότερο ήταν η πετσέτα. Υπερμεταχειρισμένη και βρομούσε ενώ το μασάζ ήταν μάπα.
Γενικά όχι καλή εμπειρία

bellaspanos

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Κριτικές
1
Like
90
Πόντοι
1

Λιγο πολυ την ιδια εμπειρια ειχα και εγω με την κοπελα.Μονο που εδωσα 35 ευρω γιατι της εκανα μασαζ και εγω.Λεπτο σωμα μικρο βυζακι με πολυ ωραιο κωλαρακι αλλα απο οτι την ρωτησα μονο μεχρι φραπε φτανει σεξ το αποκλειει.

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.266
Πόντοι
4.365
Όταν είχα πάει εγώ ιούνιο ήταν λίγο γιαπί. Αλλα και που πέρασα πρόσφατα έτσι μου φάνηκε
Το χειρότερο ήταν η πετσέτα. Υπερμεταχειρισμένη και βρομούσε ενώ το μασάζ ήταν μάπα.
Γενικά όχι καλή εμπειρία

Είσαι ο τρίτος συναγωνιστής που μιλάει για μπιχλο-πετσέτα! Τραγικό ρε πούστη!  :vomit:

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
669
Πόντοι
96
Είσαι ο τρίτος συναγωνιστής που μιλάει για μπιχλο-πετσέτα! Τραγικό ρε πούστη!  :vomit:

Πραγματικά ήταν αίσχος και είμαι και ανεκτικός γενικά.
Ήταν μια ακόμα όχι καλή εμπειρία. Στο κυνήγι για την καλή, δυστυχώς υπάρχουν πολλά εμποδια

Nikos_Cuck

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2009
Like
154
Πόντοι
0
ξέρει κανεις για Σιβιτανίδου 6 Καλλιθέα ? τι παίζει?? στο My massage? ευχαριστώ πολύ!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom