Josex
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 34
- Like
- 4.222
- Πόντοι
- 4.365
Μάλλον λες για την Κάλια που ήταν στην Κρίτωνος
Θα σε γελάσω καθ'ότι δεν έχω πάει ποτέ στη Κρίτωνος. Εξάλου δεν κάθησα για να γνωριστούμε καλύτερα...
Μάλλον λες για την Κάλια που ήταν στην Κρίτωνος
δεν ξέρεις τι χάνειςΘα σε γελάσω καθ'ότι δεν έχω πάει ποτέ στη Κρίτωνος. Εξάλου δεν κάθησα για να γνωριστούμε καλύτερα...
δεν ξέρεις τι χάνεις
με άλλα 20 θα σου έδειχνε και μπούστο
με άλλα 20 θα σε άφηνε να τη χουφτώσεις
και με άλλα 20 θα σου έδινε υπόσχεση για ακόμα περισσότερα την επόμενη φορά
χαχαχαχαχαχαχαχα
Υ.Γ. είμαι σίγουρος πως για να τα ζητάει...κάποιοι τα δίνουνε ...χεχε
Ε ρε μάθανε ότι πηδιόμαστε πλακώσανε και οι γύφτοι!!!Για τους φραπαντέρ του σάιτ. Ενημέρωση για σούπερ προσφορά που δεν μπορείτε να αντισταθείτε. Μασάζ από τσιγγάνα ελεεινίδα και "βοήθεια εκτόνωσης σας με το χέρι" μόνο 70+20 = 90 έουρα και με απόδειξη!
Όσοι πιστοί Μιχαλακοπούλου 171.
χαμάμ στη θησέως στο Μαρούσι..κανα φραπατζιδικο με υδρομασαζ/χαμαμ περαν απο σεμιτελους, φαληρου, λυκαβητου, σκουφα, υπάρχει παίδες?
Σολωμού 33, νομίζω είναι στα ΔΕΝ, μπορείτε να μοιραστήτε τις εμπειρίες σας μέχρι που φθάσατε? Διότι για φραπές ήταν πολύ καλός με κανονικό επαγγελματικό μασάζ. Μεχρι που φθάσατε εκεί μέσα συναγωνιστές?
πόσταρα και στο μασατζιδικα που γαμάς μπας και....
Σολωμού 33, νομίζω είναι στα ΔΕΝ, μπορείτε να μοιραστήτε τις εμπειρίες σας μέχρι που φθάσατε? Διότι για φραπές ήταν πολύ καλός με κανονικό επαγγελματικό μασάζ. Μεχρι που φθάσατε εκεί μέσα συναγωνιστές?
πόσταρα και στο μασατζιδικα που γαμάς μπας και....
φιλε, αν θελεις δοκιμασε το Λυκαβητου 10ρε παιδια διαβαζω αλλα δεν μπορω να καταλαβω.ερχομαι απο κρητη το σκ και θελω ενα χλιδατο μασατζιδικο που στο τελος φραπας γυμνο μωρο και χουφτωνεις εστω. ασ ειναι και ακριβο..υπαρχει τιποτα, ειδικα στο κολωνακι; το elite spa τι λεει;
Απο τις ομορφες ελληνιδες παιζει ΑΠΑΤΗ το νου σου...φιλε, αν θελεις δοκιμασε το Λυκαβητου 10
μαλλον ανταποκρινεται σ αυτα που θελεις
διαβασε ομως πρωτα το σχετικο θρεντ
Παλαιολόγου 7, 4ος, κουδούνι "Αναγέννησις", απέναντι από το Zara.
Κόστος 70 ευρώ.
Παράρτημα του Αναγέννησις spa που ήταν στην Κηφισίας. Μου είπαν ότι αυτό έκλεισε και πλέον έχει μείνει μόνο αυτό της Νέας Σμύρνης.
Ξεκίνημα με τη Λίτσα. 20χρονο, με πιασίματα, Ελληνίδα, πρόστυχο προσωπάκι και 3άρια βυζιά. Σούπερ μασάζ! Γυρνώντας ανάποδα, μου βάζει πετσέτα. Τη βγάζω και με ευγένεια μου ζητάει να την ξαναβάλω. Υπακούω. Το μασάζ συνεχίζει να αγγίζει την τελειότητα, με αποτέλεσμα να έχω φτάσει στο αμήν.
Με βάζει στο υδρομασάζ. Εξαιρετικό μασάζ στο πρόσωπο και στο στήθος, με τα χεράκια της να φτάνουν μέχρι κάτω.
Βγαίνω, ξαπλώνω πάλι στο κρεβάτι και έρχεται η Εύη. ΧαΪδέματα πλάτη, κώλο και τα ρέστα. Γυρνάω και ξεκινάει ένα αρκετά καλό φραπέ. Φορτωμένος, δεν άντεξα και τέλος.
Δεν γάμησα, αλλά έμεινα ευχαριστημένος. Θα ξαναπροσπαθήσω για παραπάνω.
Επίσης, να αναφέρω το πρόγραμμα των 100. 1:45 λεπτά, όπου υπάρχει Αμερικανίδα θεραπεύτρια, που ξεκλειδώνει υποτίθεται, τα πιασμένα μέρη . Έχει γαμήσι εκεί, δεν έχει, θα το μάθω και θα ενημερώσω.
Το όλο σκηνικό κράτησε πάνω από μια ώρα.
Το κατάστημα είναι από τις πιο παλιές φραπεδερί και στη Κηφισίας ήταν το παράρτημα, όχι το ορίτζιναλ.
Οι μασατζούδες δεν κάνουν τίποτα - αυστηρά απαγορευμένο από την Μέρκελ-Εύη.
Η Εύη συνήθως είναι μέσα στη ξυνίλα, χτυπάει μόνο φραπέ και μερικές φορές αντικαθήστατε από τη Δήμητρα η οποία είναι ότι χειρότερο έχει βγάλει η βιομηχανία φραπόγαλου.
Στα συν του μαγαζιού το μασαζάκι και η κολυμπήθρα.
Απ'ότι κατάλαβα πήρες ότι καλύτερο έχει να προσφέρει το μαγαζί με τη πρώτη.
αυτο στην βεικου 48 υπαρχει ακομα? εχει παει κανεις τον τελευταιο καιρο ξερει κατι? παιζει σιγουρα φραπεδια? ρωταω εδω επειδη δεν υπαρχει αναλογο θρεντ για το συγκεκριμενο ιδρυμα.απο τον πολυ τον φραπα θα μας χτυπησει στα νευρα ρε και ειμαστε που ειμαστε ηδη εδω....
Πηγα σε αυτο. χωρος ειναι ακριβως οπως ενα μπουρδελο,εννοω με ιδιου στυλ φωτισμο και εσωτερικο.Η κοπελλα ειναι η ιδια της φωτο αλλα να εχετε υπ οψιν σας οτι ειναι milf.Εμφανιζεται οπως ακριβως και στην αγγελια,η μονη ενσταση που εχω προσωπικα ειναι οτι θα επρεπε να μην φοραει αυτα τα παπουτσια αλλα γοβες.Βεβαια η ορθοστασια παιζει και αυτη τον ρολο της.Εινα 100% Ελληνιδα και παρα πολυ ευγενικη.Το μασαζ διαρκει ακριβως μια ωρα με την εκτονωση και τιμαται στα 50 ευρω,τιμη που θεωρω αρκετα καλη.Δεν ρωτησα για κατι παραπανω,λιγη προσοχη στην περιοχη(Κεραμικος) γι αυτους που θα την επισκεφτουν μετα την δυση.Κατι τελευταιο,το σωμα της ειναι πολυ καλο,το στηθος μαλλον φτιαγμενο στην τελευταια φαση του μασαζ βγαζει σουτιεν και μενει με το δικτυωτο καλσον και το στρινγκ.Αυτα.