Fullspoonmoon
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2024
- Like
- 156
- Πόντοι
- 0
Είχε την Έλενα και μια άλλη που πήγαιναν φουλ....τώρα μόνο χειρογλυκανοΠαλια ηταν 70 φουλ
Είχε την Έλενα και μια άλλη που πήγαιναν φουλ....τώρα μόνο χειρογλυκανοΠαλια ηταν 70 φουλ
Μυστη μου πήρα τηλέφωνο κ αφού κανονίσαμε ώρα κοπέλα κτλπ της λέω όπως τα θυμάμαι 30€-45’ σωστά όχι μ λέει 50 είναι πως λες 30. Μα λέω και τις υπόλοιπες φορές π ήρθα 30 έδωσα,τότε μάλλον έκανες μόνο μασαζ η δεν έχεις έρθει ποτε.Οκ της λέω τι να σ πω της κάνω τέλος πάντων θα περάσω…. Δε ξέρω εάν θα προλάβεις την Ελένη μ λέει γιατί είναι φουλ ενώ πριν μου είχε πει όλα οκ. Τέλος πάντων αυτά είπαμεΠερασμα απο το VIP massage στο Μεταξουργιο με μια ξανθια που δεν συγκρατησα το ονομα της. Γυρω στα 40 με σχετικα προστυχη φατσα και καλο σωμα για την ηλικια της.. Ανετη φουλ μεσα στο δωματιο με πονηρα περασματα κτλ. Ο χωρος αρκετα cult και πανευκολη προσβαση αν η μετακινηση ειναι με τα μεσα
Μπα οχι πηρα και ρώτησα.. και μου ειπαν οτι ηταν να ξεκινησει συνεργασία με μια κοπελα που είχε ειδικευση σε αυτό και δεν προχώρησε "μαλλον η συνεργασια" οποτε το βγαλαν.... μειναμε με την απορία για την κοπέλα και τις υπηρεσίες τηςΚαλησπέρα μάγκες. Μασάζ προστάτη το βγάλανε γκαλαξυ. Προμοτορικο για να γίνει κουβέντα στο μπου . Κλασσική κίνηση απελπισιας
Ε οκ ψιλομαλακίες σου είπε. Εγώ στο τηλ είχα πει για μασάζ 45λεπτο και ήταν 30 ευρώ. Δεν της είπα όμως κάτι για μπαλαμουτι κτλ. Ο,τι έγινε, έγινε μέσα στο δωμάτιο, όπως και το τιπ. Μία η άλλη είναι επί της ουσίας. Διότι τη μια φορά είχα αφήσει τιπ 10 ευρώ, την άλλη 20. Επομένως αθροιστικά το ίδιο βγαίνει. Φαίνεται πως αυτή σου είπε επί της ουσίας μασάζ και φραπεδιά μαζί, ενώ εμένα μου είπε μόνο το μασάζ. Τελικά έκανες με την Ελένη που είπες; Μια ξανθιά με καρέ είναι αυτή;Μυστη μου πήρα τηλέφωνο κ αφού κανονίσαμε ώρα κοπέλα κτλπ της λέω όπως τα θυμάμαι 30€-45’ σωστά όχι μ λέει 50 είναι πως λες 30. Μα λέω και τις υπόλοιπες φορές π ήρθα 30 έδωσα,τότε μάλλον έκανες μόνο μασαζ η δεν έχεις έρθει ποτε.Οκ της λέω τι να σ πω της κάνω τέλος πάντων θα περάσω…. Δε ξέρω εάν θα προλάβεις την Ελένη μ λέει γιατί είναι φουλ ενώ πριν μου είχε πει όλα οκ. Τέλος πάντων αυτά είπαμε
ΑρκετάΕλπίζω να ρωτάω στο σωστό μέρος .. για το mansion massage γνωρίζουμε κάτι ;;;
Μακρυά..Ούτε απ έξω μην περάσεις..Ελπίζω να ρωτάω στο σωστό μέρος .. για το mansion massage γνωρίζουμε κάτι ;;;
Κατά δήλωσή της ίδιας....μόνο για τουρίστεςΕλπίζω να ρωτάω στο σωστό μέρος .. για το mansion massage γνωρίζουμε κάτι ;;;
Η συνεννόηση με τη μαντάμ μου θύμισε αυτό:Μυστη μου πήρα τηλέφωνο κ αφού κανονίσαμε ώρα κοπέλα κτλπ της λέω όπως τα θυμάμαι 30€-45’ σωστά όχι μ λέει 50 είναι πως λες 30. Μα λέω και τις υπόλοιπες φορές π ήρθα 30 έδωσα,τότε μάλλον έκανες μόνο μασαζ η δεν έχεις έρθει ποτε.Οκ της λέω τι να σ πω της κάνω τέλος πάντων θα περάσω…. Δε ξέρω εάν θα προλάβεις την Ελένη μ λέει γιατί είναι φουλ ενώ πριν μου είχε πει όλα οκ. Τέλος πάντων αυτά είπαμε