Dimitrakis(2)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2020
- Like
- 40
- Πόντοι
- 0
Καλημέρα σε όλους! Άνοιξε στην Αλεξάνδρας και Γκύζη νέος χώρος, 24karatsmassage..Έχει πάει κανείς?
Δεν ανοίγει μέχρι αύριο, αλλά δεν φαίνεται κάτι επιπλέον. θα το δοκιμάσω.Καλημέρα σε όλους! Άνοιξε στην Αλεξάνδρας και Γκύζη νέος χώρος, 24karatsmassage..Έχει πάει κανείς?
Οι πληροφορίες που φθάνουν στα αυτιά μου, τουλάχιστον για αρχή, είναι στα "δεν"...... Αν μελλοντικά αλλάξει κάτι θα φανεί.Καλημέρα σε όλους! Άνοιξε στην Αλεξάνδρας και Γκύζη νέος χώρος, 24karatsmassage..Έχει πάει κανείς?
εχουν γραψει για αλεκα οπως κ αλλη καινουργια τζενη βαρεων βαρων..εχω γραψει πιο πισωΦαίνεται ότι από το galaxy η Vi ξ βιετναμέζα σταμάτησε κ ήρθε ένα νέο τεμάχιο, η Αλέκα, στη φωτογραφία πολύ δυνατό μωρό....... εντυπώσεις κάνεις?
Φόραγες τα γυαλιά σου όταν την είδες;...για το b2b έχεις δίκιο ,δεν υπάρχουνε πληροφορίες-αν και υπάρχει δωμάτιο με κρεβάτι- στο πως γίνεται ,μιά αναφορά ότι κάνει η Ζίνα απο συναγωνιστή έγινε χωρίς περαιτέρω συνέχεια!Πωω κ μένα κάτι μου έκανε η Τζένη που την είδα από κοντά πριν μια βδομάδα...... πολύ γκραντε....θα δοκιμαστεί σίγουρα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Με b2b στο galaxy τι παίζει? Δοκίμασε κάνεις?
Καλημέρα σε όλους! Άνοιξε στην Αλεξάνδρας και Γκύζη νέος χώρος, 24karatsmassage..Έχει πάει κανείς?
Η μελαχρινη ηταν αυτη μια κοντουλα ?Στο Grace σταμάτησε η Φρόσω
Πήρα να κλείσω ένα ραντεβού και μου το παν
Ναι η μελαχρινήΗ μελαχρινη ηταν αυτη μια κοντουλα ?
Κόστος υπηρεσιών;Οι πληροφορίες που φθάνουν στα αυτιά μου, τουλάχιστον για αρχή, είναι στα "δεν"...... Αν μελλοντικά αλλάξει κάτι θα φανεί.
Στο Grace σταμάτησε η Φρόσω
Πήρα να κλείσω ένα ραντεβού και μου το παν
Πως ειναι η ιδιοκτητρια εμφανισιακα καλο μουνι? Και φραπεδιαζει καλα?Δηλαδή μόνο η Γκρεις η ιδιοκτήτρια έμεινε; Προς διάλυση αν δεν σοβαρευτούν
Προς το παρών ναι....Δηλαδή μόνο η Γκρεις η ιδιοκτήτρια έμεινε; Προς διάλυση αν δεν σοβαρευτούν
Την Κατερίνα την διώξανε. Μαλακία κατ' εμέ.. Η Φρόσω έκπληξη..Προς το παρών ναι....
Είχε φύγει η Κατερίνα τώρα και η Φρόσω
Δεν πάει καλά