Νέα

Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (1 μέλη και 25 επισκέπτες)

kapsa

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2018
Like
386
Πόντοι
21
Νομίζω ότι γενικά καλό θα ήταν, αν το κάθε μαγαζί που θα προγραμμάτιζε αύξηση τιμών, το ανακοίνωνε, π.χ. 1 μήνα, πριν το κάνει.
Νομιζω το καλο θα ηταν για καθε μαγαζι που κανει αυξηση τιμων να μην παταει κανεις για 1 μηνα.

greek0588

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2017
Like
363
Πόντοι
21
Παιδιά η Χαρά είναι η οικοδέσποινα του χώρου...... ψηλή ξανθιά με μαλλί αφάνα, ωραίο στήθος όσο μπορείς να δεις, φραπέ θεωρώ ανώτερο της Φαίης. Αρκετά λιγομίλητη ωστόσο.
Για τη Χαρά μου είχε πει η Φαίη ότι κάνει κι αυτή το ίδιο πρόγραμμα. Εγώ προσωπικά δεν ήξερα ότι το κάνει και η ίδια και ήθελα κάποια στιγμή να την δοκιμάσω. Επίσης την είχα ρωτήσει και για την Κατερίνα που δούλευε εκεί πριν και μου είπε ότι είχε σταματήσει. Την οποία Κατερίνα την είχα πετύχει μια φορά όπως έφευγα και είχα μείνει μαλάκας! Όσο αφορά τον φραπέ η Φαίη δεν κάνει ένα απλό παίξιμο μέχρι να χύσεις. Αυτό το μασάζ που του κάνει στην αρχή είναι ουσιαστικά αυτό που απογειώνει την φραπεδιά της. Χωρίς υπερβολή από τα καλύτερα χυσιματα που έχω κάνει.

Jelly Bean

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2021
Κριτικές
53
Like
6.708
Πόντοι
7.636
Μοιάζει λες κ συννενοηθηκαν Galaxy με Grace σε αντίστοιχη αύξηση τιμών αν το καλοσκεφτούμε...στα ίδια επίπεδα κυμαίνονται... τυχαίο ότι έγινε σε σχεδόν ίδιο χρόνο? .... Οδεύουμε προς την ΚΑΡΤΕΛοποιηση του φραπεους!!!
Εκτοξεύθηκαν όλα μάλλον λόγω της αύξησης του λαδιού :2funny:

nzg

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2008
Κριτικές
36
Like
3.328
Πόντοι
5.595
Καλό βράδυ σε όλους...

Συνημμένα

• 20231103_211241.jpg
    20231103_211241.jpg
    1,2 MB · Εμφανίσεις: 36

Dim_nik96

Νέο Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα συναγωνιστές!!
Μια Zoe από insta ανεξάρτητη ξέρετε αν κάνει τίποτα?

giovanni80

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2023
Like
12
Πόντοι
0
Παίδες τι λεει με το galaxy έχουν φύγει κοπέλες? Με ποιο σκεπτικό η αύξηση της τιμής?

NEON7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
2
Like
1.564
Πόντοι
216
Αξίζει η φραπεδιά της Φαίης στο Grace??

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.353
Πόντοι
27.261

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.222
Πόντοι
5.595
Μόλις είδα στο site του Galaxy πολύ δυνατό new entry! Θα κοιτάξω να κάνω μια επίσκεψη λίαν συντόμως. Ωστόσο εάν κάποιος έχει δοκιμάσει ας το αναφέρει.
Μαπα το καρπουζι. Ομορφη, αλλα αρπακτικο και μηδεν αισθησιασμος.

tarifas pirea

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
5
Like
417
Πόντοι
300
λοιπον επισκεψη σε galaxy και πραγματικα υπαρχει μινι ανανεωση!!!η μια η αλεκα που υπαρχει στην φωτο του site τους...η δευτερη η τζενη μελαχροινη μακρια μαυρα μαλλια 25αρα βυζαρες κωλαρα αλλα για ιδιαιτερα γουστα...ειναι για φιλους των βαρεων βαρων!!!!πολλα κιλα αλλα κατι προστυχο μου εβγαλε απο προηγουμενη επισκεψη που την ειδα τυχαια στο σαλονι οταν εφευγα...και δεν επεσα εξω...καλο μασαζακι κ ωραιο β ημιχρονο με χουφτωματακια και φραπεδακι...την κοβω αλανι και ισως να το προχωραει αν την γνωρισεις...ειναι πολυ καινουργια ακομα αλλα πολλα υποσχομενη!!!!αρκει να εισαι λατρης των κιλων αλλιως μακρια:grin::grin:.την ειχα με το μαλακο δεν φερθηκα λιγουρι μην γινω γραφικος και την τρομαξω...επισης μου ανοιξε την πορτα οταν πηγαμια τριτη κοπελα????η ειναι η αλεκα αλλα με τα φιλτρα ηταν αγνωριστη πολυ προς το χειροτερο κ καμμια σχεση με την φωτο η ηταν πραγματι καποια αλλη...συνεπως εχουμε 2 η 3 καινουργιες

aris 7

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2017
Like
2
Πόντοι
0
Καλημέρα
λοιπον επισκεψη σε galaxy και πραγματικα υπαρχει μινι ανανεωση!!!η μια η αλεκα που υπαρχει στην φωτο του site τους...η δευτερη η τζενη μελαχροινη μακρια μαυρα μαλλια 25αρα βυζαρες κωλαρα αλλα για ιδιαιτερα γουστα...ειναι για φιλους των βαρεων βαρων!!!!πολλα κιλα αλλα κατι προστυχο μου εβγαλε απο προηγουμενη επισκεψη που την ειδα τυχαια στο σαλονι οταν εφευγα...και δεν επεσα εξω...καλο μασαζακι κ ωραιο β ημιχρονο με χουφτωματακια και φραπεδακι...την κοβω αλανι και ισως να το προχωραει αν την γνωρισεις...ειναι πολυ καινουργια ακομα αλλα πολλα υποσχομενη!!!!αρκει να εισαι λατρης των κιλων αλλιως μακρια:grin::grin:.την ειχα με το μαλακο δεν φερθηκα λιγουρι μην γινω γραφικος και την τρομαξω...επισης μου ανοιξε την πορτα οταν πηγαμια τριτη κοπελα????η ειναι η αλεκα αλλα με τα φιλτρα ηταν αγνωριστη πολυ προς το χειροτερο κ καμμια σχεση με την φωτο η ηταν πραγματι καποια αλλη...συνεπως εχουμε 2 η 3 καινουργιες
Καλησπέρα η Αθήνα πώς φαίνεται από κοντά

ΑΛΕΚΟΣ223

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2016
Like
1.070
Πόντοι
201

anavATIous

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Φεβ 2022
Κριτικές
20
Like
2.491
Πόντοι
1.196
Τελευταία τροποποίηση:

Alverto

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2021
Κριτικές
27
Like
2.160
Πόντοι
2.596
Τελικό κόστος;Μια ώρα ήταν;

tarifas pirea

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
5
Like
417
Πόντοι
300

aris 7

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2017
Like
2
Πόντοι
0
Δε θα ήταν άσχημα, αν σε αυτά τα 5-6 χρόνια τουλάχιστον τελειοποίησε την τέχνη του μασάζ!:wink:
Καλημέρα προχωρά
Δε θα ήταν άσχημα, αν σε αυτά τα 5-6 χρόνια τουλάχιστον τελειοποίησε την τέχνη του μασάζ!:wink:
Καλημέρα
5-6 χρονια πιο μεγαλη ,αλλα αν εχεις πιει 5-6 ποτηρια vodka θα περασεις καλα

5-6 χρονια πιο μεγαλη ,αλλα αν εχεις πιει 5-6 ποτηρια vodka θα περασεις καλα
Καλημέρα κάνει εχτρα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Καλημέρα προχωρά

Καλημέρα

Καλημέρα κάνει εχτρα
Φραπέ

Stories

Νέο!

Stories