Νομιζω το καλο θα ηταν για καθε μαγαζι που κανει αυξηση τιμων να μην παταει κανεις για 1 μηνα.Νομίζω ότι γενικά καλό θα ήταν, αν το κάθε μαγαζί που θα προγραμμάτιζε αύξηση τιμών, το ανακοίνωνε, π.χ. 1 μήνα, πριν το κάνει.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (1 μέλη και 25 επισκέπτες)
Για τη Χαρά μου είχε πει η Φαίη ότι κάνει κι αυτή το ίδιο πρόγραμμα. Εγώ προσωπικά δεν ήξερα ότι το κάνει και η ίδια και ήθελα κάποια στιγμή να την δοκιμάσω. Επίσης την είχα ρωτήσει και για την Κατερίνα που δούλευε εκεί πριν και μου είπε ότι είχε σταματήσει. Την οποία Κατερίνα την είχα πετύχει μια φορά όπως έφευγα και είχα μείνει μαλάκας! Όσο αφορά τον φραπέ η Φαίη δεν κάνει ένα απλό παίξιμο μέχρι να χύσεις. Αυτό το μασάζ που του κάνει στην αρχή είναι ουσιαστικά αυτό που απογειώνει την φραπεδιά της. Χωρίς υπερβολή από τα καλύτερα χυσιματα που έχω κάνει.Παιδιά η Χαρά είναι η οικοδέσποινα του χώρου...... ψηλή ξανθιά με μαλλί αφάνα, ωραίο στήθος όσο μπορείς να δεις, φραπέ θεωρώ ανώτερο της Φαίης. Αρκετά λιγομίλητη ωστόσο.
Jelly Bean
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 53
- Like
- 6.708
- Πόντοι
- 7.636
Εκτοξεύθηκαν όλα μάλλον λόγω της αύξησης του λαδιούΜοιάζει λες κ συννενοηθηκαν Galaxy με Grace σε αντίστοιχη αύξηση τιμών αν το καλοσκεφτούμε...στα ίδια επίπεδα κυμαίνονται... τυχαίο ότι έγινε σε σχεδόν ίδιο χρόνο? .... Οδεύουμε προς την ΚΑΡΤΕΛοποιηση του φραπεους!!!
giovanni80
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2023
- Like
- 12
- Πόντοι
- 0
Παίδες τι λεει με το galaxy έχουν φύγει κοπέλες? Με ποιο σκεπτικό η αύξηση της τιμής?
Ίσως το μισάωρο να είναι καλύτερα από τα σκας 50 80 και 100Εεεε μόνο το μισάωρο αξίζει πλέον. 80Ε την ώρα ποιος θα δώσει???
xjimakos24x
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2017
- Like
- 363
- Πόντοι
- 21
Link?Καλησπέρα συναγωνιστές!!
Μια Zoe από insta ανεξάρτητη ξέρετε αν κάνει τίποτα?
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.353
- Πόντοι
- 27.261
Μαπα το καρπουζι. Ομορφη, αλλα αρπακτικο και μηδεν αισθησιασμος.Μόλις είδα στο site του Galaxy πολύ δυνατό new entry! Θα κοιτάξω να κάνω μια επίσκεψη λίαν συντόμως. Ωστόσο εάν κάποιος έχει δοκιμάσει ας το αναφέρει.
tarifas pirea
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 417
- Πόντοι
- 300
λοιπον επισκεψη σε galaxy και πραγματικα υπαρχει μινι ανανεωση!!!η μια η αλεκα που υπαρχει στην φωτο του site τους...η δευτερη η τζενη μελαχροινη μακρια μαυρα μαλλια 25αρα βυζαρες κωλαρα αλλα για ιδιαιτερα γουστα...ειναι για φιλους των βαρεων βαρων!!!!πολλα κιλα αλλα κατι προστυχο μου εβγαλε απο προηγουμενη επισκεψη που την ειδα τυχαια στο σαλονι οταν εφευγα...και δεν επεσα εξω...καλο μασαζακι κ ωραιο β ημιχρονο με χουφτωματακια και φραπεδακι...την κοβω αλανι και ισως να το προχωραει αν την γνωρισεις...ειναι πολυ καινουργια ακομα αλλα πολλα υποσχομενη!!!!αρκει να εισαι λατρης των κιλων αλλιως μακρια.την ειχα με το μαλακο δεν φερθηκα λιγουρι μην γινω γραφικος και την τρομαξω...επισης μου ανοιξε την πορτα οταν πηγαμια τριτη κοπελα????η ειναι η αλεκα αλλα με τα φιλτρα ηταν αγνωριστη πολυ προς το χειροτερο κ καμμια σχεση με την φωτο η ηταν πραγματι καποια αλλη...συνεπως εχουμε 2 η 3 καινουργιες
Καλημέρα
Καλησπέρα η Αθήνα πώς φαίνεται από κοντάλοιπον επισκεψη σε galaxy και πραγματικα υπαρχει μινι ανανεωση!!!η μια η αλεκα που υπαρχει στην φωτο του site τους...η δευτερη η τζενη μελαχροινη μακρια μαυρα μαλλια 25αρα βυζαρες κωλαρα αλλα για ιδιαιτερα γουστα...ειναι για φιλους των βαρεων βαρων!!!!πολλα κιλα αλλα κατι προστυχο μου εβγαλε απο προηγουμενη επισκεψη που την ειδα τυχαια στο σαλονι οταν εφευγα...και δεν επεσα εξω...καλο μασαζακι κ ωραιο β ημιχρονο με χουφτωματακια και φραπεδακι...την κοβω αλανι και ισως να το προχωραει αν την γνωρισεις...ειναι πολυ καινουργια ακομα αλλα πολλα υποσχομενη!!!!αρκει να εισαι λατρης των κιλων αλλιως μακρια.την ειχα με το μαλακο δεν φερθηκα λιγουρι μην γινω γραφικος και την τρομαξω...επισης μου ανοιξε την πορτα οταν πηγαμια τριτη κοπελα????η ειναι η αλεκα αλλα με τα φιλτρα ηταν αγνωριστη πολυ προς το χειροτερο κ καμμια σχεση με την φωτο η ηταν πραγματι καποια αλλη...συνεπως εχουμε 2 η 3 καινουργιες
ΑΛΕΚΟΣ223
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2016
- Like
- 1.070
- Πόντοι
- 201
5-6 χρονια πιο μεγαλη ,αλλα αν εχεις πιει 5-6 ποτηρια vodka θα περασεις καλαΚαλημέρα
Καλησπέρα η Αθήνα πώς φαίνεται από κοντά
tarifas pirea
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 417
- Πόντοι
- 300
ετσι οπως τα λεει ο αλεκος223...και χειροτερακαμμια σχεση με την φωτοΚαλημέρα
Καλησπέρα η Αθήνα πώς φαίνεται από κοντά
anavATIous
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2022
- Κριτικές
- 20
- Like
- 2.491
- Πόντοι
- 1.196
Δε θα ήταν άσχημα, αν σε αυτά τα 5-6 χρόνια τουλάχιστον τελειοποίησε την τέχνη του μασάζ!5-6 χρονια πιο μεγαλη ,αλλα αν εχεις πιει 5-6 ποτηρια vodka θα περασεις καλα
Τελευταία τροποποίηση:
Τελικό κόστος;Μια ώρα ήταν;λοιπον επισκεψη σε galaxy και πραγματικα υπαρχει μινι ανανεωση!!!η μια η αλεκα που υπαρχει στην φωτο του site τους...η δευτερη η τζενη μελαχροινη μακρια μαυρα μαλλια 25αρα βυζαρες κωλαρα αλλα για ιδιαιτερα γουστα...ειναι για φιλους των βαρεων βαρων!!!!πολλα κιλα αλλα κατι προστυχο μου εβγαλε απο προηγουμενη επισκεψη που την ειδα τυχαια στο σαλονι οταν εφευγα...και δεν επεσα εξω...καλο μασαζακι κ ωραιο β ημιχρονο με χουφτωματακια και φραπεδακι...την κοβω αλανι και ισως να το προχωραει αν την γνωρισεις...ειναι πολυ καινουργια ακομα αλλα πολλα υποσχομενη!!!!αρκει να εισαι λατρης των κιλων αλλιως μακρια.την ειχα με το μαλακο δεν φερθηκα λιγουρι μην γινω γραφικος και την τρομαξω...επισης μου ανοιξε την πορτα οταν πηγαμια τριτη κοπελα????η ειναι η αλεκα αλλα με τα φιλτρα ηταν αγνωριστη πολυ προς το χειροτερο κ καμμια σχεση με την φωτο η ηταν πραγματι καποια αλλη...συνεπως εχουμε 2 η 3 καινουργιες
tarifas pirea
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 417
- Πόντοι
- 300
ναι 50 1 ωρα χαλαρωτικο κ 20 αφησα εγω tips...δυστυχως εχουν ανεβει οι τιμες...και οχι βεβαια μονο εκει...Τελικό κόστος;Μια ώρα ήταν;
Καλημέρα προχωράΔε θα ήταν άσχημα, αν σε αυτά τα 5-6 χρόνια τουλάχιστον τελειοποίησε την τέχνη του μασάζ!
ΚαλημέραΔε θα ήταν άσχημα, αν σε αυτά τα 5-6 χρόνια τουλάχιστον τελειοποίησε την τέχνη του μασάζ!
5-6 χρονια πιο μεγαλη ,αλλα αν εχεις πιει 5-6 ποτηρια vodka θα περασεις καλα
Καλημέρα κάνει εχτρα5-6 χρονια πιο μεγαλη ,αλλα αν εχεις πιει 5-6 ποτηρια vodka θα περασεις καλα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ΦραπέΚαλημέρα προχωρά
Καλημέρα
Καλημέρα κάνει εχτρα