alogafentis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.412
- Πόντοι
- 446
Grace well being πατα στο fb είναι η σελίδα του μαγαζιού κ βγάζει κάθε τόσο ανακοινώσειςΠοιο είναι το προφίλ της;
Grace well being πατα στο fb είναι η σελίδα του μαγαζιού κ βγάζει κάθε τόσο ανακοινώσειςΠοιο είναι το προφίλ της;
ΟκGrace well being πατα στο fb είναι η σελίδα του μαγαζιού κ βγάζει κάθε τόσο ανακοινώσεις
Πάντως η Grace στη σελίδα του Facebook έβαλε για εικόνα προφίλ μια φωτογραφία της. Λογικά πλέον θα το δουλεύει μόνη της.
Αφού πληρώνει κάποιος 80αρια για ένα φραπέ τι να πω...Σωστά, ¨πείραξε" και το μήνυμα που άλλαζε τις τιμές (1ης Νοέμβρη). Το ότι όμως διατηρεί αυξήσεις χωρίς υπαλλήλους που είναι τα ουσιαστικά κόστη....
Grace που την βρίσκουμε;Μαρούσι;Για να βάζουμε κάποια πραγματα στη θέση τους:
Ελπίζω η Grace να μας διαβάζει εδώ και να αλλάξει αυτή τη φωτό που εβαλε προφίλ στη σελίδα του καταστήματος διότι αφενώς θεωρώ οτι ειναι εγωκεντρική αφαιτέρου ΤΗΝ ΑΔΙΚΕΙ ! Ειναι πολυ όμορφη και εντυπωσιακή γυναίκα από κοντα, κανει πολύ αισθησιακό και δοτικό μασαζ δίνοντας αξία σε αυτό που προσφέρει (ακόμα και το μισάωρο με 30Ε) και βεβαίως στον πελάτη.
ΥΓ: οι αυξήσεις στις τιμές νομίζω δεν βοηθάνε κανέναν.......ας λογικευτούμε λιγο.
Εμενα παντως αισθησιακο και δοτικο οπωσ τα λες δεν μου ειχε κανει ποτε παλιοτερα.Για να βάζουμε κάποια πραγματα στη θέση τους:
Ελπίζω η Grace να μας διαβάζει εδώ και να αλλάξει αυτή τη φωτό που εβαλε προφίλ στη σελίδα του καταστήματος διότι αφενώς θεωρώ οτι ειναι εγωκεντρική αφαιτέρου ΤΗΝ ΑΔΙΚΕΙ ! Ειναι πολυ όμορφη και εντυπωσιακή γυναίκα από κοντα, κανει πολύ αισθησιακό και δοτικό μασαζ δίνοντας αξία σε αυτό που προσφέρει (ακόμα και το μισάωρο με 30Ε) και βεβαίως στον πελάτη.
ΥΓ: οι αυξήσεις στις τιμές νομίζω δεν βοηθάνε κανέναν.......ας λογικευτούμε λιγο.
Grace well being ΜαρούσιGrace που την βρίσκουμε;Μαρούσι;
ευχαριστωGrace well being Μαρούσι
Ισχύει..Επιβεβαιώνω αδερφέ..Ήταν ψυχρή και σαν ρομπότ..Μασάζ τίποτα το ιδιαίτερο και ο φραπές της σκέτη αγγαρία χωρίς καμία όρεξη..χωρίς τεχνική...με το ζόρι τελείωσα..και το κορυφαίο αφού τελείώνεις τραβιέται φεύγει και σου φέρνει ένα κομμάτι χαρτί κουζίνας ενώ εσύ ακόμα τελειώνεις...Πολλά χάλια...Καλό φραπέ έκανε όπως λένε οι συνάδελφοι η Φρόσω(passion μασάζ τότε το έλεγαν) και μια μικρούλα η οποία τα χέρια της έκαναν συνέχεια κρακ..Η αφεντικίνα κομοδίνο σκέτο..άσε που δεν κοιτάει ή κοιτάει στο άπειρο...Εμενα παντως αισθησιακο και δοτικο οπωσ τα λες δεν μου ειχε κανει ποτε παλιοτερα.
Βλεπω να κλεινει το μαγαζακι σε συνδυασμο με την αυξηση τιμων και το οτι εφυγαν τα αλλα κοριτσια αν ισχυει κατι τετοιοΙσχύει..Επιβεβαιώνω αδερφέ..Ήταν ψυχρή και σαν ρομπότ..Μασάζ τίποτα το ιδιαίτερο και ο φραπές της σκέτη αγγαρία χωρίς καμία όρεξη..χωρίς τεχνική...με το ζόρι τελείωσα..και το κορυφαίο αφού τελείώνεις τραβιέται φεύγει και σου φέρνει ένα κομμάτι χαρτί κουζίνας ενώ εσύ ακόμα τελειώνεις...Πολλά χάλια...Καλό φραπέ έκανε όπως λένε οι συνάδελφοι η Φρόσω(passion μασάζ τότε το έλεγαν) και μια μικρούλα η οποία τα χέρια της έκαναν συνέχεια κρακ..Η αφεντικίνα κομοδίνο σκέτο..άσε που δεν κοιτάει ή κοιτάει στο άπειρο...
Δεν ξερω για ποσο παλια μιλαμε, για να το λενε καποιοι ισως ετσι ηταν, αλλα αυτή τη στιγμη καμια σχεση. Ας πει την αποψη του και καποιος αλλος που εκανε προσφατα ραντεβου με τη Grace.Ισχύει..Επιβεβαιώνω αδερφέ..Ήταν ψυχρή και σαν ρομπότ..Μασάζ τίποτα το ιδιαίτερο και ο φραπές της σκέτη αγγαρία χωρίς καμία όρεξη..χωρίς τεχνική...με το ζόρι τελείωσα..και το κορυφαίο αφού τελείώνεις τραβιέται φεύγει και σου φέρνει ένα κομμάτι χαρτί κουζίνας ενώ εσύ ακόμα τελειώνεις...Πολλά χάλια...Καλό φραπέ έκανε όπως λένε οι συνάδελφοι η Φρόσω(passion μασάζ τότε το έλεγαν) και μια μικρούλα η οποία τα χέρια της έκαναν συνέχεια κρακ..Η αφεντικίνα κομοδίνο σκέτο..άσε που δεν κοιτάει ή κοιτάει στο άπειρο...
Ο ορισμος του αντε να τελειωνουμε και με αυτον εδω, τωρα αν εχει αλλαξει... δεν ξερω εχω να παω κατι μηνεςΙσχύει..Επιβεβαιώνω αδερφέ..Ήταν ψυχρή και σαν ρομπότ..Μασάζ τίποτα το ιδιαίτερο και ο φραπές της σκέτη αγγαρία χωρίς καμία όρεξη..χωρίς τεχνική...με το ζόρι τελείωσα..και το κορυφαίο αφού τελείώνεις τραβιέται φεύγει και σου φέρνει ένα κομμάτι χαρτί κουζίνας ενώ εσύ ακόμα τελειώνεις...Πολλά χάλια...Καλό φραπέ έκανε όπως λένε οι συνάδελφοι η Φρόσω(passion μασάζ τότε το έλεγαν) και μια μικρούλα η οποία τα χέρια της έκαναν συνέχεια κρακ..Η αφεντικίνα κομοδίνο σκέτο..άσε που δεν κοιτάει ή κοιτάει στο άπειρο...
Επιβεβαιώνω χάλια, εχω γράψει πριν κανα 2 χρόνια κριτική. Το σπαστικό είναι πως φοράει Bluetooth και σηκώνει κανονικά τις γραμμές που χτυπούν, καθώς δεν έχει άλλο άτομο.Ο ορισμος του αντε να τελειωνουμε και με αυτον εδω, τωρα αν εχει αλλαξει... δεν ξερω εχω να παω κατι μηνες
επιβεβαιωνωΙσχύει..Επιβεβαιώνω αδερφέ..Ήταν ψυχρή και σαν ρομπότ..Μασάζ τίποτα το ιδιαίτερο και ο φραπές της σκέτη αγγαρία χωρίς καμία όρεξη..χωρίς τεχνική...με το ζόρι τελείωσα..και το κορυφαίο αφού τελείώνεις τραβιέται φεύγει και σου φέρνει ένα κομμάτι χαρτί κουζίνας ενώ εσύ ακόμα τελειώνεις...Πολλά χάλια...Καλό φραπέ έκανε όπως λένε οι συνάδελφοι η Φρόσω(passion μασάζ τότε το έλεγαν) και μια μικρούλα η οποία τα χέρια της έκαναν συνέχεια κρακ..Η αφεντικίνα κομοδίνο σκέτο..άσε που δεν κοιτάει ή κοιτάει στο άπειρο...