NewProgressive
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2021
- Like
- 132
- Πόντοι
- 0
στην φωτο φ/β φαινεται ασχημη παρολο που δεν εχω αποψη απο κονταΣυμφωνώ απόλυτα με τους συναγωνιστές. η Grace πολύ ψυχρή και αρκετά εγωκεντρική.
στην φωτο φ/β φαινεται ασχημη παρολο που δεν εχω αποψη απο κονταΣυμφωνώ απόλυτα με τους συναγωνιστές. η Grace πολύ ψυχρή και αρκετά εγωκεντρική.
Πήγαινε στο galaxy φίλε μου νομίζω θα σε καλύψει πλήρως...Καλησπερα, ψάχνω για μασάζ που να έχει στάνταρ φραπε και ελεύθερα πιασίματα, Αθήνα, κάτι παρόμοιο με βάνα σπα θεσσαλονικη αν το ξέρει κάποιος.
Aπό πιασίματα δεν νομίζω φίλε , με +30 θα του σύστηνα το νουρού ΜιχαλακοπούλουΠήγαινε στο galaxy φίλε μου νομίζω θα σε καλύψει πλήρως...
Επιβεβαιώνω χάλια, εχω γράψει πριν κανα 2 χρόνια κριτική. Το σπαστικό είναι πως φοράει Bluetooth και σηκώνει κανονικά τις γραμμές που χτυπούν, καθώς δεν έχει άλλο άτομο.
Αν μάθει κανείς για Φρόσω-Φαίη - έστω Κατερίνα, παρακαλώ pm.
Φίλε έχω το τηλέφωνο της φροσως... Ειχα το fb... Της έστειλα μήνυμα αφου σταμάτησε και μου έδωσε το τηλ...Επιβεβαιώνω χάλια, εχω γράψει πριν κανα 2 χρόνια κριτική. Το σπαστικό είναι πως φοράει Bluetooth και σηκώνει κανονικά τις γραμμές που χτυπούν, καθώς δεν έχει άλλο άτομο.
Αν μάθει κανείς για Φρόσω-Φαίη - έστω Κατερίνα, παρακαλώ pm.
Φίλε μου επειδή θέλω να το δοκιμάσω αυτές τις μέρες,από εμφάνιση λένε τίποτα εκεί στην Μιχαλακοπούλου? ηλικίες?Aπό πιασίματα δεν νομίζω φίλε , με +30 θα του σύστηνα το νουρού Μιχαλακοπούλου
Στο FB την βρήκα με μια απλή αναζήτηση αλλά δεν μου πάει να την ρωτήσω έτσι στο ξεκούδουνοΦίλε έχω το τηλέφωνο της φροσως... Ειχα το fb... Της έστειλα μήνυμα αφου σταμάτησε και μου έδωσε το τηλ...
ποιο ειναι το λινκ στο φ/β?Στο FB την βρήκα με μια απλή αναζήτηση αλλά δεν μου πάει να την ρωτήσω έτσι στο ξεκούδουνο
Τι τιμές σου ειπε η Φρόσω; Εχει χωρο;Φίλε έχω το τηλέφωνο της φροσως... Ειχα το fb... Της έστειλα μήνυμα αφου σταμάτησε και μου έδωσε το τηλ...
Η φωτό που έχει όντως δεν είναι ότι καλύτερο.στην φωτο φ/β φαινεται ασχημη παρολο που δεν εχω αποψη απο κοντα
δεν έχουμε καν ψωμί και συ ζητάς παντεσπάνι!Μύστες υπάρχει κάποια επιλογή για μασάζ που να ικανοποιεί τα ακόλουθα;
- Χώρος και συμπεριφορά που να προδιαθέτει χαλάρωση και όχι βιασύνες και καφριλικια
- ανατολίτικο στυλ, Buddha φάση και τέτοια
- Καθαριότητα
- Φραπέ η/και καλαμάκι
Δοκιμή με RATU ,πονηρή ασιάτισα ,ενώ έχει σχετικά καλή εμφάνιση και φαίνεται να ξέρει από μασάζ, κοιτάει να σε ξεπετάξει και χρόνο κλέβει -ούτε καν μισάωρο- και σε πιάνει κουβέντα με κάτι σπαστά ελληνικά της συμφοράς με αποτέλεσμα να μην μπορείς να το ευχαριστηθείς ,όταν γυρνάς κατευθείαν σε ρωτάει για φραπέ χωρίς να έχει δημιουργήσει κάποια ατμόσφαιρα πριν ,από μένα όχι . Η κυρά Αριστέα αδυνατει να μοντάρει ομάδα που θα πας 3-4 φορές τουλάχιστον με κάποιες , όσο φέρνει καινούργιες λόγω περιέργειας κάτι θα κινήτε με την προσδοκία για κάτι καλό αν όχι την πάτησε. Ανέβασε και μιά καινούργια την Σοφία ,καλούτσικη , αναμένονται κριτικές γιατί κουράστηκα με τα αδιάφορα κορίτσια της.
Είναι λίγο βαρέων βαρών αλλά προσωπικά μου αρέσει που την έχω δει από κοντά.Η Σοφία καλή φαίνεται. Περιμένουμε πληροφορίες αν και θα προσπαθήσω να περάσω κι εγώ
παμμε εκει και τι ζηταμε αδερφε τι ειδος μασαζ επισης τι κοστος εχει πχ σου λεει 30 ευρω και οταν μπεις μεσα ρωτας για εξτρα ωραΠήγαινε στο galaxy φίλε μου νομίζω θα σε καλύψει πλήρως...