Νέα

Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (2 μέλη και 15 επισκέπτες)

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
Χαλάνδρι στον πεζόδρομο πίσω απο τη vodafone στην πλατεία Δούρου, 80 + 20 ο καφές ή +40 για μπριζόλα.
Είναι 3 οι δύο Ελληνίδες 35-40 και μία Ρουμάνα νομίζω.
Πήρα τη ρουμάνα. Μασάζ κάτω του μετρίου, και δύο καφεδάκια μέτρια προς σκέτα και αυτά. 80+20+20
Είδα τη μία Ελληνίδα βγαίνοντας που ήταν πολύ καβλιάρα. Την επόμενη φορά θα τη δοκιμάσω.
Hταν ακομα εκει μια μαιρη????παντως και ψιλοχαλια το μαγαζι εκει και πολυ καρφωμα στην πορτα. μονο μεσα στις καφετεριες που δεν ειναι η εισοδος

anteos

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Για Δαρειωτου 11 καμια γνομη?

christofer

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2007
Like
67
Πόντοι
1
καμια εμπηρια απο Ελενα στην ξενοπούλου εχει κάποιος συναγωνιστης να δώσει;;

christofer

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2007
Like
67
Πόντοι
1
ΜΕΤΑ και την πρώτη επισκεψη αρχιζει να φτιαχνει καφέδες;;;
προηγούμενος συναγωνιστής ανάφερει κάπου ότι και πιασίματα αφίνει και καλούς φραπέδες φτιαχνει....
είναι αλήθεια;;;
Μην σκασω αλλο ενα 80 και μήνουμε πάλυ διψασμένοι.

Επισκέπτης
ΜΕΤΑ και την πρώτη επισκεψη αρχιζει να φτιαχνει καφέδες;;;
προηγούμενος συναγωνιστής ανάφερει κάπου ότι και πιασίματα αφίνει και καλούς φραπέδες φτιαχνει....
είναι αλήθεια;;;
Μην σκασω αλλο ενα 80 και μήνουμε πάλυ διψασμένοι.

εγώ μια επίσκεψη έχω κάνει μέχρι τώρα...δεν ξέρω αν τη δεύτερη φορά κερνάει φραπέ γλυκό που λέει και ο Iblis! :2funny:

dimis81

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2008
Like
1
Πόντοι
0
dimi δεν απαντησες αν εχεις κανει ποτε εσυ με τις μικρες κατι πιο παλια.περιμενεις να σου πουν οι αλλοι?
ελενα απο ξενοπουλου σφιχτο κορμι και και λεπτο.χουφτωμα παντου και τελος φραπες.
δεν εχω κανει γι αυτο ρωταω.δεν ειμαι και τακτικος εκει.ευη πολυ ψυχρη.η δημητρα τι λεει?

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.317
Πόντοι
42.697
Hταν ακομα εκει μια μαιρη????παντως και ψιλοχαλια το μαγαζι εκει και πολυ καρφωμα στην πορτα. μονο μεσα στις καφετεριες που δεν ειναι η εισοδος

απο όσο ξέρω η Μάιρη (ελληνίδα μιλφ) "τρέχει" το μαγαζί αυτό, αλλά δεν δουλευει εκέι...
είναι "μάνατζερ"....
για τους παλαιότερους : αυτή την Μάιρη ίσως να την θυμάσται τέλη δεκαετίας 90, αρχές 2000+ στο ιστορικό μασάζ της Βεικου γωνιά (1ος όροφος-πάνω απο μια τράπεζα), τώρα το μαγαζί αυτό έχει κλέισει.
Τότε η Μάιρη (κοντή αλλά ΄σεξυ) έκανε κουμάντο και δούλέυε εκει, είχε συνέχεια δε μαζί της και ένα κανίς...

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Επίσκεψη στη Μαντζαρου 8 Κολωνάκι.
Είδα μία ξανθιά αλλοδαπή με πάρα πολυ καλά Ελληνικά (που στην αρχή ξεγελάστηκα). Πήρα "χαλαρωτικό" μασαζ 30' με φραπέ στο τέλος. Κατά την διάρκεια της συνεδρίας με ενημέρωσε οτι κάνουν και διπλό και σε χρόνο και σε χέρια με διπλάσια τιμή βέβαια.
Η τιμή ήταν 60 ευρώ. Μου επεσήμανε οτι αν το προτιμήσω πάλι, θα έχουμε και καλυτερο μενού (όλο υπονοούμενα). Βγαίνοντας μου σύστησε και την άλλη "κοπέλα" που ήταν εκεί.

Μάλον άρχισε η οικονομική κρίση να κτυπά!!

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Επίσκεψη στη Μαντζαρου 8 Κολωνάκι.
Είδα μία ξανθιά αλλοδαπή με πάρα πολυ καλά Ελληνικά (που στην αρχή ξεγελάστηκα). Πήρα "χαλαρωτικό" μασαζ 30' με φραπέ στο τέλος. Κατά την διάρκεια της συνεδρίας με ενημέρωσε οτι κάνουν και διπλό και σε χρόνο και σε χέρια με διπλάσια τιμή βέβαια.
Η τιμή ήταν 60 ευρώ. Μου επεσήμανε οτι αν το προτιμήσω πάλι θα έχουμε και καλυτερο μενού (όλο υπονοούμενα). Βγαίνοντας μου σύστησε και την άλλη "κοπέλα" που ήταν εκεί.

Μάλον άρχισε η οικονομική κρίση να κτυπά!!

Από εμφάνιση, καλή; Το μασάζ έλεγε τίποτα;

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Καλό ήταν. Δεν είχα και μεγάλη απαίτηση μια και πήρα "χαλαρωτικό" και πήγα περισσότερο για να δω τι παίζει.
Οσο αφορά την εμφάνισή της ηταν αρκετά καλή. Αρχή milf θα έλεγα όσο για την δεύτερη σίγουρο milf εμφανίσημο. Το λάθος μου ήταν οτι πριν μπω δεν ρώτησα πόση ώρα διαρκεί η συνεδρία (τα λάθη πληρώνοντε λένε).

ShowLover

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
4
Πόντοι
1
Ρε παιδιά, συγνώμη, αλλά θα το ξαναπώ χίλιες φορές: Μην είστε κορόιδα και πάτε 2η και 3 η φορά για έναν φραπέ! Δηλαδή, πρέπει να τις χρυσώσουμε για να μας παίξουν το πουλάκι?! Στη Στουρνάρη όταν είχα πάει 1η φορά, ο "καφές" σερβιρίστηκε χωρίς πίεση! Έτσι είναι οι σωστές επαγγελματίες! Ρίξτε μαύρη πέτρα στις δύσκολες που το παίζουν και ντίβες!

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Ισως δεν ήμουν σαφής: Ο φραπές σερβιρίστικε αγωγκιστα, δεν τον ζήτησα, μάλλον τον προκάλεσε αυτή μια και υπήρξε "έπαρση" με το μασαζ της και ήταν η πρώτη μου φορά στο μαγαζί!
Αυτό που είπα ήταν οτι η θεραπεύτρια, άφησε υπονοούμενα για περισσότερα, δεν διευκρίνησε τι, σε επόμενη επίσκεψή μου.
Κανεις μας δεν έχει λεφτα για πέταμα όσα και να βγάζει.

Ξέχασα να πω οτι όταν ξεκίνησε το πασαλειμα με ρώτησε από ποια εφημερίδα έμαθα για αυτούς. Επειδή εγω δεν παρακολουθώ αγγελείες απάντησα οτι το έμαθα από σχόλιο γνωστού μου σε site στο INTERNET.

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
απο όσο ξέρω η Μάιρη (ελληνίδα μιλφ) "τρέχει" το μαγαζί αυτό, αλλά δεν δουλευει εκέι...
είναι "μάνατζερ"....
για τους παλαιότερους : αυτή την Μάιρη ίσως να την θυμάσται τέλη δεκαετίας 90, αρχές 2000+ στο ιστορικό μασάζ της Βεικου γωνιά (1ος όροφος-πάνω απο μια τράπεζα), τώρα το μαγαζί αυτό έχει κλέισει.
Τότε η Μάιρη (κοντή αλλά ΄σεξυ) έκανε κουμάντο και δούλέυε εκει, είχε συνέχεια δε μαζί της και ένα κανίς...
Tωρα η μαιρη μανατζαρει στο χαλανδρι στον πεζοδρομο το μαγαζακι. καλα αυτο το κανις ζει ακομα. πριν ενα χρονο στο σπιτι της στα μελισια πηγ να το πατησω :2funny: :2funny:παντως απο οτι εδειξε η φαση που ειχα μαζι της για καναδιμηνο δεχοταν πολυ κοσμο και στο σπιτι της!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom