Νέα

Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.147
Πόντοι
42.697
Tωρα η μαιρη μανατζαρει στο χαλανδρι στον πεζοδρομο το μαγαζακι. καλα αυτο το κανις ζει ακομα. πριν ενα χρονο στο σπιτι της στα μελισια πηγ να το πατησω :2funny: :2funny:παντως απο οτι εδειξε η φαση που ειχα μαζι της για καναδιμηνο δεχοταν πολυ κοσμο και στο σπιτι της!!!!!

δεχότανε και δέχεται....

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
δεχότανε και δέχεται....

και η ντουλαπα της γεματη με σακουλες απο καποτες :2funny: :2funny:παντως ρε φιλε πολυ πρωτο το σπιτι της. πρεπει να κονομαει καργα. αν θυμαμαι καλα ειχε και αλλο ενα στην παπαδιαμαντοπουλου???

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.147
Πόντοι
42.697
και η ντουλαπα της γεματη με σακουλες απο καποτες :2funny: :2funny:παντως ρε φιλε πολυ πρωτο το σπιτι της. πρεπει να κονομαει καργα. αν θυμαμαι καλα ειχε και αλλο ενα στην παπαδιαμαντοπουλου???

Και εξοχικό στη Ραφήνα....!

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
Και εξοχικό στη Ραφήνα....!
aaa μπραβο. το ειχα βγαλει εκτος απο την προικα της.παντως ολα τα λεφτα το τριανταφυλλακι στον βυζο ετσι??? :rockon: για στειλε μου με pm απο που τη γνωρισες?

jimmy1971

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Επίσκεψη στη Μαντζαρου 8 Κολωνάκι.
Είδα μία ξανθιά αλλοδαπή με πάρα πολυ καλά Ελληνικά (που στην αρχή ξεγελάστηκα). Πήρα "χαλαρωτικό" μασαζ 30' με φραπέ στο τέλος. Κατά την διάρκεια της συνεδρίας με ενημέρωσε οτι κάνουν και διπλό και σε χρόνο και σε χέρια με διπλάσια τιμή βέβαια.
Η τιμή ήταν 60 ευρώ. Μου επεσήμανε οτι αν το προτιμήσω πάλι, θα έχουμε και καλυτερο μενού (όλο υπονοούμενα). Βγαίνοντας μου σύστησε και την άλλη "κοπέλα" που ήταν εκεί.

Μάλον άρχισε η οικονομική κρίση να κτυπά!!
Καλημερα,μαλλον αρχισε η κριση,μεχρι προτινος θελαν 80,πριν κανα μηνα.Καλα ειναι,επιτελους να ξυπνησουν και να ζητανε λογικα πραγματα,ειδικα οταν δεν προχωρανε σε κατι παραπανω....
Και 60 για ενα φραπε πολλα ειναι..
Οσο για την κοπελα,ειναι Βουλγαρα,αλλα μιλαει τελεια ελληνικα,και λεει οτι ειναι Ελληνιδα.Πολυ καλο παιδι σε σχεση με τις αλλες,αλλα στο ψητο,μαλλον ψυχρη θα την ελεγα...Για διπλο δεν εχω δοκιμασει,και μαλλον για μουφα μου φερνει.

kostasvts

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
34
Πόντοι
6
καλησπερα κυριοι...ενα νεο να δηλωσω...
Η κυρια που ειχε μασαζερη στη γρηγ.λαμπρακη στο πειραια,στο 106. μετακομησε στην καλλιθεα!
σκρα 94 και θησεως...Μασαζακι πολυ καλο μετα του ωραιοτατου φραπε...τιμη στα 50!
και κατσι αλλο σχετικο...θησεως 142 δεν εχει φραπε!μονο μασαζ!
αυτα.....
καλο απογευμα

boy7578

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
παιδια παιζει κανενα τηλεφωνο απο Ξενοπολου 17 να κλεισουμε ραντεβου? (με pm)
Ευχαριστω!

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
αυτη λεγετε ιωαννα και την ψαχνω καιρο στην παπαδιαμαντοπουλου δουλευαι δεν ηταν δικο της δικοτης ειχε ανοιξη στου μακρυγιανη στη βεικου τοτε ομως δεν εδινε μπριζολα τωρα δινει.

OP
OP
giorgospapa

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
αυτη λεγετε ιωαννα και την ψαχνω καιρο στην παπαδιαμαντοπουλου δουλευαι δεν ηταν δικο της δικοτης ειχε ανοιξη στου μακρυγιανη στη βεικου τοτε ομως δεν εδινε μπριζολα τωρα δινει.
μακρυγιαννη στη βε'ί'κου ????

πω πωωωω....

πως τα θυμαστε ρε σεις ?? μιλαμε για πολλα χρονια πισω, ουτε θυμαμαι ποσα.

μαλλον γερασα ο μαλακας..  :woldman: :woldman: :woldman: :woldman:

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
189
Πόντοι
6
Φιλε περιεργε ειναι αυτη που ειχε βαλει πρωτη αγγελια για body2body ,οταν λοιπον πηγαινες σου ελεγε οτι θα κανεις μασαζ μαζι μου και μετα θα σου δωσω την διευθυνση της φιλης μου που κανει body2body. Βεβαια ηταν μουφα.Εκατσα μια φορα εκανε καλο μασαζ με φραπε και μετα μου εδωσε ενα τηλεφωνο που ποτε δεν απαντουσε.

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
εχθες εκανα μια ερευνα για το ατομο της και εμαθα οτι μια φορα την εβδομαδα παει κηφισιας 76 και κανει βυζητα εκει το μαγαζι αυτο το εχει αυτος που ειχε στην παπαδιαμαντοπουλου ο αγγελος το τωρινο ιδρυμα ειναι σε πληρη παρακμη. στη βεικου ηταν αγαπητε ασταρι και δεσποτα με μια λαρισαια την ελενη κοντοπουτανο αυτη πηδιοταν σαν σκυλα και δεν κρατιοταν. αυτη εκανε μποντι μποντι σταματησε και τους εστελνε στο σπιτι της στο παγκρατι μαλλον σε αυτη σε εστειλε αλλα λογω πολλυς δουλεια δεν σου απαντησε.

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
189
Πόντοι
6
εχθες εκανα μια ερευνα για το ατομο της και εμαθα οτι μια φορα την εβδομαδα παει κηφισιας 76 και κανει βυζητα εκει το μαγαζι αυτο το εχει αυτος που ειχε στην παπαδιαμαντοπουλου ο αγγελος το τωρινο ιδρυμα ειναι σε πληρη παρακμη. στη βεικου ηταν αγαπητε ασταρι και δεσποτα με μια λαρισαια την ελενη κοντοπουτανο αυτη πηδιοταν σαν σκυλα και δεν κρατιοταν. αυτη εκανε μποντι μποντι σταματησε και τους εστελνε στο σπιτι της στο παγκρατι μαλλον σε αυτη σε εστειλε αλλα λογω πολλυς δουλεια δεν σου απαντησε.
Tελικα εισαι η Εγκυκλοπαιδια των μασατζιδικων.ΜΠΡΑΒΟ Χαιρομαι που ειμαστε φιλοι

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
189
Πόντοι
6
Kαληδπερα σε ολους τους μασαζιαρηδες, μολις επεστρεψα απο τον νεο χωρο της Τζοντη , Σκρα 94 Καλλιθεα 1ος οροφος.
Χωρος αρκετα καθαρος με κοινο μπανιο για τα 2 δωματια με πολλα και διαφορα αφρολουτρα, πολυ καλο μασαζ σε ολο το σωμα με δηθεν τυχαια αγγιγματα στα επιμαχα σημεια διαρκειας 35 λεπτων και μετα ωραιος χειροποιητος φραπες με μπολικα λαδωματα και περιποιηση μπαλακιων , μετα την εκσφεντωνηση  μασαζ χαλαρωματος και ξεκουρασης στην κοιλια και στο στηθος.Υστερα μαζι στο μπανιο για να καθαρισθει η πλατη μου απο τα λαδια. Συνολικη διαρκεια 55 λεπτα , 50 ευρω .Προσεχως θα στελεχωθει και με αλλες κορασιδες Μαλλον οταν αναζητω καλο μασαζ με φραπε θα την ξαναεπισκευτω.

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Kαληδπερα σε ολους τους μασαζιαρηδες, μολις επεστρεψα απο τον νεο χωρο της Τζοντη , Σκρα 94 Καλλιθεα 1ος οροφος.
Χωρος αρκετα καθαρος με κοινο μπανιο για τα 2 δωματια με πολλα και διαφορα αφρολουτρα, πολυ καλο μασαζ σε ολο το σωμα με δηθεν τυχαια αγγιγματα στα επιμαχα σημεια διαρκειας 35 λεπτων και μετα ωραιος χειροποιητος φραπες με μπολικα λαδωματα και περιποιηση μπαλακιων , μετα την εκσφεντωνηση  μασαζ χαλαρωματος και ξεκουρασης στην κοιλια και στο στηθος.Υστερα μαζι στο μπανιο για να καθαρισθει η πλατη μου απο τα λαδια. Συνολικη διαρκεια 55 λεπτα , 50 ευρω .Προσεχως θα στελεχωθει και με αλλες κορασιδες Μαλλον οταν αναζητω καλο μασαζ με φραπε θα την ξαναεπισκευτω.

Καλή κοπέλα είναι, καλό μασάζ κάνει, καλά Αγγλικά μιλάει, καλές τιμές, αλλά πλαδαρό σώμα, μέτριο πρόσωπο κι άμα αρχίσει την πάρλα δύσκολα τα πράγματα. Για κρεβατομουρμούρα είναι θάνατος.

Πρέπει να ενισχύσει το ίδρυμα με νέο αίμα.

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
189
Πόντοι
6
Καλή κοπέλα είναι, καλό μασάζ κάνει, καλά Αγγλικά μιλάει, καλές τιμές, αλλά πλαδαρό σώμα, μέτριο πρόσωπο κι άμα αρχίσει την πάρλα δύσκολα τα πράγματα. Για κρεβατομουρμούρα είναι θάνατος.

Πρέπει να ενισχύσει το ίδρυμα με νέο αίμα.
Δεν συμφωνω στο "πλαδαρο σωμα" επιασα οπως παντα ενα πολυ σφικτο κολαρακι και ενα δυομισαρι φυσικο στητο βυζακι. Και ειναι πολυ καθαρη,οσο για το προσωπο και την κρεβατομουρμουρα , δεν νομιζω οτι σκοπευει κανεις μας να την παντρευτει.

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
Καλημερα,μαλλον αρχισε η κριση,μεχρι προτινος θελαν 80,πριν κανα μηνα.Καλα ειναι,επιτελους να ξυπνησουν και να ζητανε λογικα πραγματα,ειδικα οταν δεν προχωρανε σε κατι παραπανω....
Και 60 για ενα φραπε πολλα ειναι..
Οσο για την κοπελα,ειναι Βουλγαρα,αλλα μιλαει τελεια ελληνικα,και λεει οτι ειναι Ελληνιδα.Πολυ καλο παιδι σε σχεση με τις αλλες,αλλα στο ψητο,μαλλον ψυχρη θα την ελεγα...Για διπλο δεν εχω δοκιμασει,και μαλλον για μουφα μου φερνει.

μολις γυρισα απο την επισκεψη στο εν λογω μαγαζι!! εγκρινεται!! τουλαχιστον σε σχεση με αυτο τησ ηπειρου πολυ καλυτερο!! επιασα και βυζακι μεσα απο το σουτιεν!!

atikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
καλησπέρα! το τζακούζι με Ευη και Δήμητρα ισχύει ακόμα?

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Επίσκεψη την Πέμπτη στο Σκρα 94 & Θησέως (Τζοντη).
Πάρα πολύ καλός χώρος. Πολύ καλό μασάζ με καλό φραπέ ενδιάμεσα.
Κόστος 50 ευρώ. Μου είπε οτι από την Παρασκευή (προχτές) θα έχει και δεύτερη κοπέλα στο μαγαζί.

aeras75

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
46
Πόντοι
0
Καλησπερα παιδια
Κανενας προσφατος επισκεπτης στην Ματζαγριωτακη να μου πει λεπτομερειες αν γινεται.Ωρες κουδουνι μενου .Αν υπαρχει προβλημα με προσωπικο μηνυμα.Ευχαριστω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom