Νέα

Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

papacool

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2006
Like
46
Πόντοι
1
Το βάζω εδώ γιατί μάλλον στα "φραπάς" κατατάσσεται αν και εγώ καφεδάκι δεν ήπια (πρώτη φορά γαρ).

Δημοκρίτου 9, 2ος όροφος.

Ωραίος ο χώρος, μεγάλο διαμέρισμα με 3 τουλάχιστον δωμάτια, καθαρό μπάνιο. Με το που χτύπησα εμφανίστηκε η κυρά επί της υποδοχής και 5 τεμάχια εκ των οποίων τα 2 ασιατικής προελεύσεως. Όλα ντυμένα με ομοιόμορφες ρόμπες "αισθητικής" (ψιλομίνι και με αβυσαλέα ντεκολτέ).

Χαχαχα και χουχουχου η ανάκριση, πολύ χαλαρή, "πρώτη φορά έρχεσαι" η μόνη ερώτηση "εδώ ναι" απάντησα και τέλος. Ούτε που μας βρήκες ούτε τίποτα.

80 ευρώ το απλό η ταρίφα και 140 το διπλό (με 2 κοπέλες). Και thai από τις ασιάτισες μου είπαν.

Τελικά πήρα το απλό με την πιο όμορφη, μία Αφροδίτη. Ψηλή, κατσαρομάλλα, καστανή με ωραία χαρακτηριστικά, τίποτα άλλο μη με ρωτάτε για δεν έβγαλε ούτε το κοκαλάκι από τα μαλλιά της.

Αρνητικό ότι μου ζήτησαν τα 80 μπροστά και εγώ τα έδωσα (εν γνώσει μου ότι πάμε για μούφα αλλά είχα περιέργεια για το τί θα γίνει στην πορεία).

Λοιπόν στο δωμάτιο μασάζ πάρα πολύ καλό, δυνατό, εξαντλήθηκε το 45λεπτο, την ίδρωσε τη φανέλα η κοπελιά αλλά από φραπέ ούτε κουβέντα. Βρε καλή μου, βρε χρυσή μου, να σου δώσω και κανένα δωράκι, τίποτα, βράχος. Το άφησα και εγώ έτσι.

Στα αρνητικά ότι έπαιζε ραδιόφωνο με αποτέλεσμα να ακούω ειδήσεις και διαφημίσεις των jumbo.

Τέλος πάντων, παράπονο δεν έχω γιατί πήγα εν γνώσει μου ότι πρώτη φορά σε αυτό το μαγαζί δύσκολα θα έπαιρνα κάτι παραπάνω από μασάζ και γιατί χρειαζόμουν ένα καλό μασαζάκι.

Σκοπεύω να πάω άλλη μία φορά αλλά με εξήγηση. Αν δεν προκύψει τίποτα, χαίρεται.

Αυτά και καλημέρα σας.

alexalex77777

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
57
Πόντοι
6
δεν αλλαξε κατι.Σερβιρουν μονο ροφημα
μεχρι και με καλαμακι, με προστασια βεβαια αλλα μεχρι εκει...τελευταια φορα που πηγα προ εβδομαδων ηταν κατι μπαζα τελειως...ασε που ειναι αν θυμαμαι καλα 70 με φραπε οποτε.....

gatos19811981

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
7
Πόντοι
1
μεχρι και με καλαμακι, με προστασια βεβαια αλλα μεχρι εκει...τελευταια φορα που πηγα προ εβδομαδων ηταν κατι μπαζα τελειως...ασε που ειναι αν θυμαμαι καλα 70 με φραπε οποτε.....
Και φανταζομαι ντεκαφεινε!Πολλα τα 70...

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
παιδες η τζοντι σε ποιο κουδουνι ειναι??

atikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα και συγγνώμη που δεν απάντησα νωρίτερα αλλά ήμουν εκτός για επαγγελματικούς λόγους. Στο τζακούζι το μόνο που έπαιζε με Ευα, ήταν ότι εμφανιζόταν με το μαγιό και όταν ήσουν στο τζακούζι έπινες εκεί τον φραπέ σου.. Κάτι άλλο ΔΕΝ είχε!

dr.gam

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2008
Like
8
Πόντοι
1
ολα καλα.αυτο γινοταν παλια ή προσφατα?με μαγιο σε μενα δεν εμφανιστηκε ποτε.μονο σηκωνα το φορεμα πανω και χουφτωνα κωλο.το βυζι με το ζορι.αφηνε να χουφτωνεις και νιμου?

SATYROS

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Like
34
Πόντοι
1
τζόντη στη σκρα είναι ανοιχτά σήμερα; εκεί παίζει χούφτωμα;

silent scream

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1

SATYROS

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Like
34
Πόντοι
1
ενημέρωση από ματζάρου 8 κολωνάκι:
κοπέλες: μία
μεγαλοκοπέλες: δύο
επιλογή: ...την κοπέλα
όνομα: Εύα (εύα εύα.....)
μαάζ: μάπα άλλα πολύ αισθησιακό
επιδόρπιο: φραπεδιά πολύ απολαυστική
ο λογαριασμός: 60 (έδωσα + 10 στην γλυκιά κοπέλα)

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
εγω παντως πιστευω ειτε Ινδοπακιστανο να βλεπεις να να σου πλενει τα τζαμια ή αυτη...δεν εχει διαφορα...

ινδοπακιστανο της συμβολης ιερα οδος με κων/λεως ή αμφιθεας και ποσειδωνος? :grin:

digit_ten

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
70
Πόντοι
16
Τί, άμα "φραπάς", γαμάς λίγο;;; :2funny:
Επίσης σοβαρά, και στο άλλο thread αναφέρονται μαγαζιά που σερβίρουν μόνο φραπέ. Τώρα εάν υπάρχουν κάποια που δεν σερβίρουν τίποτα ας ΄μείνουν μόνα τους σε thread που θα λέγεται "μασατζίδικα που ΣΕ γαμάν" :2funny:
:dancing: :dancing: :rockon: :rockon:

ΣΩΣΤΟΟΟΟΟΣΣΣΣ!!!!!!

digit_ten

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
70
Πόντοι
16
Εχει κανείς κανα νεότερο από το ίδρυμα της Γλυφάδος, Diamond..? Το έχει επισκευτεί κανείς συνοδοιπόρος, να μάθουμε κανά νέο της τελευταίας στιγμής..??

christofer

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2007
Like
67
Πόντοι
1
Η Ελενα στην ξενοπούλου είναι ακόμα εκεί ή εχει κλήσει το εν λόγο ίδριμα

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Εχει κανείς κανα νεότερο από το ίδρυμα της Γλυφάδος, Diamond..? Το έχει επισκευτεί κανείς συνοδοιπόρος, να μάθουμε κανά νέο της τελευταίας στιγμής..??

σιγουρα γαμας,αλλα πρεπει να επενδυσεις καμποσα μπικικινια για αρχη...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom