Νέα

Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (4 μέλη και 34 επισκέπτες)

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Ο φραπές ρε μαγκες ειναι χωρις το πλαστικό?
Και αν ναι, ποιος σκουπιζει τον...αφρο που χύνεται στο στομαχι?

Αυτός είναι ο καλαμωτός. Υπάρχει και σκέτος που σκουπίζεται με χαρτομάντηλα  :grin:

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
καταφερα και πηγα σε τζοντι πριν μια βδομαδα περιπου αλλα λογω δουλιας δεν μπορεσα να κανω ενημερωση.. πολυ καλο μασαζ και εξαιρετικο φραπεδακι! στα μειον οτι δεν αφηνει να πιασεισ βυζι και η παρλα της!!
αλλη κοπελα δεν ειδα γιατι ειπε οτι ειχε κρυωσει!!
2 αξιοσημειωτα....1) ηρθε ραντεβου κυρια για .....αποτριχωαη!!!!!!!!! ποια ηταν η συναγωνιστρια????
2) συναγωνιστης ηρθε περι ωρα μια και ζητησε μασαζ.. του λεει ελα στις 2 και ο μαγκας ξαναγυρισε αλλα ειχε ηδη ερθει η κυρια!! ξερω οτι ηταν συναγωνιστης ο τυπος γιατι ρωτησε που ειναι η αλλη κοπελα!! υποψιν ειχε ηδη πει οτι ερχοτα πρωτη φορα αλλα ηξερε για την αλλη κοπελα!! παλικαρι ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ???? ωραια ηχομονωση!! σιγουρα με ακουσε η αλλη οταν ........τελειωνα κι αυτη περιμενε την αποτριχωση!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ποια είναι η τζόντι και που βρίσκεται συναγωνιστή?

prisoner77

Νέο Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Για σας και από εμένα. Κατέβηκα Αθήνα για λίγες μέρες και είπα να πάω να χαλαρώσω με ένα μασαζάκι και επέλεξα Σκρά 94. Το κουδούνι Φωτεινή Π. 1ος όροφος. Εκεί ήταν μια κοπέλα, Τζόντι μάλλον μου είπε το όνομα. Μελαχρινό δέρμα, περίπου 30 - 35 ετών  και μου είπε πως είναι από Ινδία (ίσως να είναι και Πακιστάν:)).  Ο χώρος καλός, καθαρό μπάνιο και  καθαρό δωμάτιο. Η κοπέλα πολύ καλή στο μασάζ, ασχολήθηκε μαζί μου σχεδόν 1 ώρα. Τελειώνοντας το μασάς μου είπε αν θέλω να κάνω μπάνιο, και της ζήτησα να με βοηθήσει πρώτα να ανακουφιστώ. Δεν έφερε καμία αντίρρηση και ξεκίνησε με αρκετό λάδι να μου την παίζει με το ένα χέρι και με το άλλο να με χαϊδεύει σε διάφορα σημεία του σώματος. Μετά από λίγα λεπτά δεν άντεξα και τελείωσα. Με σκούπισε καλά (μέχρι και με καθαρό οινόπνευμα), έκανα μπάνιο, ακούμπησα το 50ευρο και χαμογελαστή  η κοπέλα με αποχαιρέτισε. Νομίζω ότι ήταν πολύ καλά και αν μου δοθεί η ευκαιρία θα ξαναπάω. Στα μείων το ότι όταν μου την έπαιζε δεν με άφησε να πιάσω ούτε λίγο πόδι ή στήθος και το ότι ήταν ντυμένη στο φουλ  χωρίς να φορά κάτι σέξι.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
έλεος πια με αυτη τη τζοντι!Πόσο θυματα ειστε ρε παιδια?Συγκοινωνειτε με τον αφαλο σας?(αστειο τεταρτης δημοτικου :grin:)

vandike

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
18
Πόντοι
0
Για σας και από εμένα. Κατέβηκα Αθήνα για λίγες μέρες και είπα να πάω να χαλαρώσω με ένα μασαζάκι και επέλεξα Σκρά 94. Το κουδούνι Φωτεινή Π. 1ος όροφος. Εκεί ήταν μια κοπέλα, Τζόντι μάλλον μου είπε το όνομα. Μελαχρινό δέρμα, περίπου 30 - 35 ετών  και μου είπε πως είναι από Ινδία (ίσως να είναι και Πακιστάν:)).  Ο χώρος καλός, καθαρό μπάνιο και  καθαρό δωμάτιο. Η κοπέλα πολύ καλή στο μασάζ, ασχολήθηκε μαζί μου σχεδόν 1 ώρα. Τελειώνοντας το μασάς μου είπε αν θέλω να κάνω μπάνιο, και της ζήτησα να με βοηθήσει πρώτα να ανακουφιστώ. Δεν έφερε καμία αντίρρηση και ξεκίνησε με αρκετό λάδι να μου την παίζει με το ένα χέρι και με το άλλο να με χαϊδεύει σε διάφορα σημεία του σώματος. Μετά από λίγα λεπτά δεν άντεξα και τελείωσα. Με σκούπισε καλά (μέχρι και με καθαρό οινόπνευμα), έκανα μπάνιο, ακούμπησα το 50ευρο και χαμογελαστή  η κοπέλα με αποχαιρέτισε. Νομίζω ότι ήταν πολύ καλά και αν μου δοθεί η ευκαιρία θα ξαναπάω. Στα μείων το ότι όταν μου την έπαιζε δεν με άφησε να πιάσω ούτε λίγο πόδι ή στήθος και το ότι ήταν ντυμένη στο φουλ  χωρίς να φορά κάτι σέξι.

Εχω παει 2-3 φορες μεχρι τώρα.Την τελευταία φορα εβγαλε τη μπλουζα και με αφησε να της τα πιάσω με +10.Το μονο καλό είναι οτι κανει μασαζ.

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Η Τζόντι είναι από Ινδία, από τη Goa (Γκόα) συγκεκριμένα. Υπάρχει διαφορά μεταξύ Πακιστανών και Ινδών. Οι Πακιστανοί είναι πιο μελαμψοί και γενικά, πιο κοντοί. Από ηλικία, εγώ την κάνω πάνω από 35.

kazogr

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
η  ρεα  στην  Ξενοπούλου  που  ηταν  πριν  3 μηνες  περιπου ,, 

ξερει  κανεις  που  εχει  παει ??

ευχαριστω,,

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Συνεχεια την "θαβεις" ρε συναγωνιστη , τι σου εχει κανει το "κοριτσι" ,οικονομικος μεταναστης ειναι.

Όχι ρε συ, αντιθέτως. Είχα πάει πολλές φορές όταν ήταν στον Πειραιά και τις περισσότερες, έμεινα ικανοποιημένος. Αλλά συνήθως δεν διάλεγα την ίδια. Τώρα, αντικειμενικά, δεν μπορείς να τη χαρακτηρίσεις όμορφη. Αυτή είναι η γνώμη μου. Από χαρακτήρα, είναι πολύ καλή, το έχω γράψει και παλιότερα.

Εντάξει, κάνουμε και λίγο χαβαλέ, μην τα παίρνουμε όλα σοβαρά εδώ μέσα. 

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
αυτααα ειναι......

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
197
Πόντοι
6
Όχι ρε συ, αντιθέτως. Είχα πάει πολλές φορές όταν ήταν στον Πειραιά και τις περισσότερες, έμεινα ικανοποιημένος. Αλλά συνήθως δεν διάλεγα την ίδια. Τώρα, αντικειμενικά, δεν μπορείς να τη χαρακτηρίσεις όμορφη. Αυτή είναι η γνώμη μου. Από χαρακτήρα, είναι πολύ καλή, το έχω γράψει και παλιότερα.

Εντάξει, κάνουμε και λίγο χαβαλέ, μην τα παίρνουμε όλα σοβαρά εδώ μέσα. 
Μα και εγω για πλακα σου την ειπα ,την ιδια γνωμη εχω και εγω αλλα να κανουμε και λιγο τζερτζελε
ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ

Dikaios_gamias

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Χρόνια πολλά σε όλους.Διαβάζω το site από την ημέρα λειτουργίας του και αποφάσισα να στρατολογηθώ και εγώ στην όμαδα των "γραφιάδων" του forum μήπως και βοηθήσω τον απλό πολίτη να κάνει σωστές επιλογές. Όσο μπορώ φυσικα.. Ευχαριστώ και πάλι χρόνια πολλά!  ;)

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
197
Πόντοι
6
Kαλησπερα στην παρεα και Χρονια Πολλα
Μετα μιας εβδομαδας νηστια και προσευχη και αφου την Δευτερα επισκεφηκα την νταρντανορωσιδα μου και καναμε τα παντα ολα ,ειπα σημερα να επισκεφτω για κατι εκλεκτο και χειροποιητο την φιλη μας την Τζοντη.
Λοιπον μεσημερακι 3.30 χτυπω το κουδουνι της ΦΩΤΕΙΝΗ Π. και εισερχομαι ,μολις εχει φυγει ο προηγουμενος συναγωνιστης και επανω στην καρεκλα υπαρχει ακομα η βρεγμενη πετσετα του , το επισημανω και την εξαφανιζει αμεσα. Την ρωτω για την Ρωσιδα που αναφερθηκε στο σαιτ οτι εχει μαζι της , τζιφος δεν υπαρχει πλεον και μου ειπε οτι ψαχνει Ελληνιδα με γνωσεις μασαζ και οχι μονο , οσες πιστες προσελθετε.
Μετα το μπανακι μπρουμυτα και αρχιζει το ματς εεε συγνωμη ,το μασαζ ηθελα να πω.Παρα πολυ καλο μασαζ διαρκειας 40 περιπου λεπτων και μετα ... παχνιδακια χειροποιητα και με λιγες δοσεις ισπανικης κουλτουρας ,εννοειτε οτι στο φτερο ειχε γδυθει και εκεινη και τελος επηλθε το μοιραιο ...Ολα μαζι στην ειδικη ,τιμης ενεκεν για μενα ,  τιμη των 50 ευρωπουλων.

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Kαλησπερα στην παρεα και Χρονια Πολλα
Μετα μιας εβδομαδας νηστια και προσευχη και αφου την Δευτερα επισκεφηκα την νταρντανορωσιδα μου και καναμε τα παντα ολα ,ειπα σημερα να επισκεφτω για κατι εκλεκτο και χειροποιητο την φιλη μας την Τζοντη.
Λοιπον μεσημερακι 3.30 χτυπω το κουδουνι της ΦΩΤΕΙΝΗ Π. και εισερχομαι ,μολις εχει φυγει ο προηγουμενος συναγωνιστης και επανω στην καρεκλα υπαρχει ακομα η βρεγμενη πετσετα του , το επισημανω και την εξαφανιζει αμεσα. Την ρωτω για την Ρωσιδα που αναφερθηκε στο σαιτ οτι εχει μαζι της , τζιφος δεν υπαρχει πλεον και μου ειπε οτι ψαχνει Ελληνιδα με γνωσεις μασαζ και οχι μονο , οσες πιστες προσελθετε.
Μετα το μπανακι μπρουμυτα και αρχιζει το ματς εεε συγνωμη ,το μασαζ ηθελα να πω.Παρα πολυ καλο μασαζ διαρκειας 40 περιπου λεπτων και μετα ... παχνιδακια χειροποιητα και με λιγες δοσεις ισπανικης κουλτουρας ,εννοειτε οτι στο φτερο ειχε γδυθει και εκεινη και τελος επηλθε το μοιραιο ...Ολα μαζι στην ειδικη ,τιμης ενεκεν για μενα ,  τιμη των 50 ευρωπουλων.

Αφού ειχε γδυθεί κι αυτή,γιατί δεν έκανες προσπαθεια για φουλ? ενημερωτικά ρωτάω..... :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom