Νέα

Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Η Ελενα στην ξενοπούλου είναι ακόμα εκεί ή εχει κλήσει το εν λόγο ίδριμα

Πήρα πριν αρκετές μέρες τηλέφωνο για να κλείσω μαζί της και μου είπαν οτι έφυγε.
Ξέρει κανεις άλλος κάτι?

zdop

Νέο Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Ξενοπούλου σε ποια περιοχή είναι και γενικά οποιαδήποτε πληροφορία για να το επισκευθώ και εγώ το εν λόγ  ίδρυμα αν λέει ευχαριστώ

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Ξενοπούλου 17 Ν. ψυχικό.
Κάνε αναζήτηση στο site και στο forum και θα βρεις πληροφορίες.

Επισκέπτης
Πήρα πριν αρκετές μέρες τηλέφωνο για να κλείσω μαζί της και μου είπαν οτι έφυγε.
Ξέρει κανεις άλλος κάτι?

είχα περάσει μια βόλτα από το εν λόγω ίδρυμα πριν μια εβδομάδα και μου είπαν ότι η Έλενα σταμάτησε να εργάζεται..

zdop

Νέο Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
leon4861 
ευχαριστώ συναγωνιστή θα το επισκευθώ

zdop

Νέο Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
όσο αφορά για κυψέλη επτανήσου 1 είναι για τα μπάζα προσοχή!!!!!!!!!!!!!! συναγωνιστές

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
είχα περάσει μια βόλτα από το εν λόγω ίδρυμα πριν μια εβδομάδα και μου είπαν ότι η Έλενα σταμάτησε να εργάζεται..

Υπάρχει πλέον κάποια αξιόλογη στο μαγαζί μετά τη φυγή της Έλενας που κατά τεκμήριο ήταν η ωραιότερη παρουσία εκεί?

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Kαληδπερα σε ολους τους μασαζιαρηδες, μολις επεστρεψα απο τον νεο χωρο της Τζοντη , Σκρα 94 Καλλιθεα 1ος οροφος.
Χωρος αρκετα καθαρος με κοινο μπανιο για τα 2 δωματια με πολλα και διαφορα αφρολουτρα, πολυ καλο μασαζ σε ολο το σωμα με δηθεν τυχαια αγγιγματα στα επιμαχα σημεια διαρκειας 35 λεπτων και μετα ωραιος χειροποιητος φραπες με μπολικα λαδωματα και περιποιηση μπαλακιων , μετα την εκσφεντωνηση  μασαζ χαλαρωματος και ξεκουρασης στην κοιλια και στο στηθος.Υστερα μαζι στο μπανιο για να καθαρισθει η πλατη μου απο τα λαδια. Συνολικη διαρκεια 55 λεπτα , 50 ευρω .Προσεχως θα στελεχωθει και με αλλες κορασιδες Μαλλον οταν αναζητω καλο μασαζ με φραπε θα την ξαναεπισκευτω.
ποιο ειναι το κουδούνι το κέρατό μου μέσα;;;
πού βαράς;
ειμαι μπροστά και δεν ξέρω πού να χτυπήσω!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
α...και παίζει και τσιγάρο με το φραπέ ή μόνο χτύπημα χεράτο;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
κανείς ρε αδέρφια;;;...με τον αετό στο χέρι μου φαίνεται θα μείνω...χαχαχαχα

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
κανείς ρε αδέρφια;;;...με τον αετό στο χέρι μου φαίνεται θα μείνω...χαχαχαχα

Ρε φίλε, το έχουμε γράψει τουλάχιστον δύο φορές. Επάνω αριστερά, όπως κοιτάς τα κουδούνια είναι. "Φωτεινή Π" γράφει.

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Πάντως, υπόψη, μην νομίζεις ότι θα δεις καμιά μουνάρα... Ψιλομπαζόλα είναι.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
..δεν θα προλαβει να παει!!!!!!!!!
Θα του φυγουνε στο δρομο!!!!!!!!!!!
Ανοιχτε τα φαναρια....... :2funny: :2funny: :2funny:

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
καταφερα και πηγα σε τζοντι πριν μια βδομαδα περιπου αλλα λογω δουλιας δεν μπορεσα να κανω ενημερωση.. πολυ καλο μασαζ και εξαιρετικο φραπεδακι! στα μειον οτι δεν αφηνει να πιασεισ βυζι και η παρλα της!!
αλλη κοπελα δεν ειδα γιατι ειπε οτι ειχε κρυωσει!!
2 αξιοσημειωτα....1) ηρθε ραντεβου κυρια για .....αποτριχωαη!!!!!!!!! ποια ηταν η συναγωνιστρια????
2) συναγωνιστης ηρθε περι ωρα μια και ζητησε μασαζ.. του λεει ελα στις 2 και ο μαγκας ξαναγυρισε αλλα ειχε ηδη ερθει η κυρια!! ξερω οτι ηταν συναγωνιστης ο τυπος γιατι ρωτησε που ειναι η αλλη κοπελα!! υποψιν ειχε ηδη πει οτι ερχοτα πρωτη φορα αλλα ηξερε για την αλλη κοπελα!! παλικαρι ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ???? ωραια ηχομονωση!! σιγουρα με ακουσε η αλλη οταν ........τελειωνα κι αυτη περιμενε την αποτριχωση!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

stratos66

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2009
Like
10
Πόντοι
1
μήπως ξέρει κανεις που δουλεύει η Μαρίνα, παλιά Choco και μετα Ξενοπούλου?

christofer

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2007
Like
67
Πόντοι
1
καταφερα και πηγα σε τζοντι πριν μια βδομαδα περιπου αλλα λογω δουλιας δεν μπορεσα να κανω ενημερωση.. πολυ καλο μασαζ και εξαιρετικο φραπεδακι! στα μειον οτι δεν αφηνει να πιασεισ βυζι και η παρλα της!!
αλλη κοπελα δεν ειδα γιατι ειπε οτι ειχε κρυωσει!!
2 αξιοσημειωτα....1) ηρθε ραντεβου κυρια για .....αποτριχωαη!!!!!!!!! ποια ηταν η συναγωνιστρια????
2) συναγωνιστης ηρθε περι ωρα μια και ζητησε μασαζ.. του λεει ελα στις 2 και ο μαγκας ξαναγυρισε αλλα ειχε ηδη ερθει η κυρια!! ξερω οτι ηταν συναγωνιστης ο τυπος γιατι ρωτησε που ειναι η αλλη κοπελα!! υποψιν ειχε ηδη πει οτι ερχοτα πρωτη φορα αλλα ηξερε για την αλλη κοπελα!! παλικαρι ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ???? ωραια ηχομονωση!! σιγουρα με ακουσε η αλλη οταν ........τελειωνα κι αυτη περιμενε την αποτριχωση!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

που είναι αυτο φιλε συναγονισή;;;

Kilburn

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
54
Like
131
Πόντοι
5.835
Ο φραπές ρε μαγκες ειναι χωρις το πλαστικό?
Και αν ναι, ποιος σκουπιζει τον...αφρο που χύνεται στο στομαχι?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom