Νέα

Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (3 μέλη και 21 επισκέπτες)

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Μανταζρου 8 για την ακριβεια,περιοχη Κολωνακιου,καθετη στη Σολωνος.Παιζει μια βουλγαρα (που λεει οτι ειναι Ελληνιδα),πολυ ωραιο παιδι,αλλα αν θεσ μονο μασαζ και ουτε καν φραπε μην την διαλεξεις.80 ευρω η ταριφα,και για κατι παραπανω εκτος απο φραπε,θα πρεπει να σε ξερουν καλυτερα.Αν ζητας κατι παραπανω,θελει υπομονη και φραγκα,μεχρι να σε εμπιστευθουν,οποτε απλα διαλεγεις αλλο ιδρυμα για αμεσα αποτελεσματα. 

Απο υπηρεσίες τι λέει? Αξίζει το μασαζ ή απλως πασαλιμα?
Απαιτείτε ραντεβου?

jimmy1971

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
καλημερα,οχι,δεν χρειαζεται να κλεισεις ραντεβου,πας χυμα,αλλα μια συμβουλη,αν σας γυαλισει μια κοπελιτσα που ειναι παιδαρος,διαλεξτε την αλλη,θα την πατησετε.Διαφημιζεται και στις εφημεριδες το ιδρυμα,αλλα δεν εχω τηλεφωνο.
Περιμενω ανταποκρισεις.
Ξεχασα,το μασαζ ειναι πολυ καλο.

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
αυτο το ιδρυμα στην μαντζαρου το τιμουσα χρονια πριν μεχρι που σπαστικα γιατι μετα απο καμμια 10 συνεδριες μονο φραπες ηταν μεχρι και διπλο ειχα παρει και μαπα το καρπουζι και απο τοτε εφαγε ενα μεγαλο Χ  για μενα!!!!!!

αι στο διαολο με την καθε μαλακο νομιζει οτι θα μας πουλαει το μουνι της για μαυρο χαβιαρι!!!

Επισκέπτης
λοιπόν ο συνάδελφος που έγραψε τα παραπάνω είχε απόλυτο δίκιο. Δυστηχώς δεν τον άκουσα γιατί παρασύρθηκα από κάποια άλλα σχόλια που έλεγαν τα αντίθετα.

επίσκεψη σε Ξενοπούλου με Άντζελα. Ψηλή με ωραίο σώμα αλλά μικρό στήθος και φάτσα μέτρια. Αρχίζει το μασάζ και μιλάει για την Π. Ιωακειμ και για το τι συνεβαινε εκεί. Δεν χάνει ευκαιρία να μιλάει για τα λεφτά που παίζουν στο Κολωνάκι και τα tips και ότι αλλιώς δεν έχει νόημα. Έχω ξενερώσει αλλά κάνω τον μαλάκα. Προς το τέλος και ενώ μένουν 10 λεπτά μου λέει ότι τελειώνει ο χρόνος και πρέπει να είμαστε συνεπείς για να μην ζητήσει το κατάστημα παραπάνω λεφτά όπως έγινε με ένα πελάτη της που τον κράτησε 5 λεπτά παραπάνω...περιμένοντας να της πω εγώ μη σε νοιάζει πληρώνω....!

Άντε τελέιωνε το γλυκιά μου της λέω. Το πιάνει με δείκτη και αντίχειρα σαν να είναι στυλό bic μέχρι που γνώρισα το πιο ξενέρωτο τελείωμα της ζωής μου.

Και δεν φτάνει αυτό με ρωτάει όταν της δίνω 80€ : πόσα δίνεις εσύ 80 ή 100?

για σένα 80 μωρό της λέω και φεύγω. 

Το συμπέρασμα : Άντζελα, η χειρότερη By far που έχει περάσει από την Ξενοπούλου !       

Ρε φίλε τα ποστ μου για την αρχικαργιόλα την Άντζελα από τότε που εργαζόταν Πατριάρχου Ιωακείμ τα διάβασες?

christofer

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2007
Like
67
Πόντοι
1
το απογευματακι περασα απο Ξενοπουλου για να παρω την Ελενα. μου χροστουσε αλοστε κατι απο Παρασκευη
ανεβηκα στο ιδριμα στισ 5 η ώρα και ειχε δυο δοματια κατελιμενα και η Ελενα ειχε ραντεβου για τισ 5.15
(και μετα μου λενε για οικονομικη κριση) τελος παντον.
δεν εκατσα με αλλη θεραπεφτρια οπος μου προτινε.
θα περασω και αυριο μια βολτα.

jimmy1971

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
αυτο το ιδρυμα στην μαντζαρου το τιμουσα χρονια πριν μεχρι που σπαστικα γιατι μετα απο καμμια 10 συνεδριες μονο φραπες ηταν μεχρι και διπλο ειχα παρει και μαπα το καρπουζι και απο τοτε εφαγε ενα μεγαλο Χ  για μενα!!!!!!

αι στο διαολο με την καθε μαλακο νομιζει οτι θα μας πουλαει το μουνι της για μαυρο χαβιαρι!!!
Συμφωνω απολυτα φιλε σε αυτα που γραφεις,σου λενε ποσο αναμμενες ειναι και κατι τριχες τετοιες...
Απλα με οτι αρρωστιες κυκλοφορουν τριγυρω,ειναι μια καλη λυση για εκτονωση....
Επισης,τα call girls κοστιζουν απο 200 και πανω,και πεφτει και πολυ ρετουσαρισμα,αλλα βλεπεις απο τις φωτογραφιες,και αλλα ειναι στην πραγματικοτητα.
ΥΓ τους χρειαζεται ενα καλο μπουκοταζ,για να εκτιμησουν τα λεφτα που παιρνουν,και εμεις δεν τα βρισκουμε δτο δρομο.

Επισκέπτης
το απογευματακι περασα απο Ξενοπουλου για να παρω την Ελενα. μου χροστουσε αλοστε κατι απο Παρασκευη
ανεβηκα στο ιδριμα στισ 5 η ώρα και ειχε δυο δοματια κατελιμενα και η Ελενα ειχε ραντεβου για τισ 5.15
(και μετα μου λενε για οικονομικη κριση) τελος παντον.
δεν εκατσα με αλλη θεραπεφτρια οπος μου προτινε.
θα περασω και αυριο μια βολτα.

εγώ πάντως παίρνω τηλ για να κλείσω ραντεβού...και δεν απαντάει κανείς..λέτε να έκλεισε το μαγαζί? :think:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
καλημερα και καλη εβδομαδα,ερωτηση κρισεως : Απο Μαντζαρη στο Κολωνακι,περα απο χειρομαλαξεις,παιζει τιποτα παραπανω?Εχει καμια παραπανω πληροφορια κανενας συναγωνιστης?
ΥΓ Πολυ ακριβεια ρε παιδια,η σκεψη για μποικοταζ με βρισκει απολυτα συμφωνο,μεχρι να βαλουν μυαλο ολες οι θεραπευτριες,ετσι βγαινουν τα 80 και 100 ευρωπουλα?Μην τρελαθουμε κιολας...
που είναι η Μαντζάρη φίλε για δώσε καμια πληροφορια παραπανω αριθμο και οροφο ας πούμε και αν εχεισ και καμια περιγραφη να μας κάνεις...
εχεις ςπισκεπτει το εν λογο μασαζερι εσυ;
Μανταζρου 8 για την ακριβεια,περιοχη Κολωνακιου,καθετη στη Σολωνος.Παιζει μια βουλγαρα (που λεει οτι ειναι Ελληνιδα),πολυ ωραιο παιδι,αλλα αν θεσ μονο μασαζ και ουτε καν φραπε μην την διαλεξεις.80 ευρω η ταριφα,και για κατι παραπανω εκτος απο φραπε,θα πρεπει να σε ξερουν καλυτερα.Αν ζητας κατι παραπανω,θελει υπομονη και φραγκα,μεχρι να σε εμπιστευθουν,οποτε απλα διαλεγεις αλλο ιδρυμα για αμεσα αποτελεσματα. 
Ματζαρου ειναι το σωστο παιδες.

christofer

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2007
Like
67
Πόντοι
1
εγώ πάντως παίρνω τηλ για να κλείσω ραντεβού...και δεν απαντάει κανείς..λέτε να έκλεισε το μαγαζί? :think:
τηλεφωνακι δεν πηρα αλλα το μαγαζι δεν εχει κλησει. περασα χθες και ηταν ανοιχτο και μαλιστα πολυ απασχολημενο.

anteos

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Με κηφισιας και κρητης καμια ενημερωση?

ynot

Νέο Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Νοτια Προαστεια παιζει τιποτε?

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
ΥΓ τους χρειαζεται ενα καλο μπουκοταζ,για να εκτιμησουν τα λεφτα που παιρνουν,και εμεις δεν τα βρισκουμε δτο δρομο.

παρεπιπτόντως ενθυμηθηκα οτι μια μερα τυχαίαως στο δρμο βρηκα ενα κατοσταευρω ενω πηγαινα επισκεψη στα πεθερικα μου(τα πρωην >:()στο μετρο του αγιου αντωνιου κοντα και ακυρωσα την επισκεψη :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
παρεπιπτόντως ενθυμηθηκα οτι μια μερα τυχαίαως στο δρμο βρηκα ενα κατοσταευρω ενω πηγαινα επισκεψη στα πεθερικα μου(τα πρωην >:()στο μετρο του αγιου αντωνιου κοντα και ακυρωσα την επισκεψη :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Pradadevil

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
866
Πόντοι
96
Ενα Μασατζιδικο βορεια, Αγια Παρασκευη νομιζω,παιζει φραποκατασταση κλπ??

anteos

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Λοιπον CHOCO SPA Ναντια καλο κορμι αλλα για πρωτη φορα μονο λιγα πιασηματακια με υποσχεση.
Αυτα για χθες.

christofer

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2007
Like
67
Πόντοι
1
και πως γίνεται πας την μια μερα σκας 80 και ξαναπας αλλη μια επισκεψη πολυ συντομα για να σου κανει ενα φραπέ 160 γιουρια για φραπέ;;;;
ελεος με αυτη την τακτική που ζούμε.

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
Ενα Μασατζιδικο βορεια, Αγια Παρασκευη νομιζω,παιζει φραποκατασταση κλπ??
αν λες για αυτο στην αγιου ιωαννου ξεχασε το. τι να πας να κανεις εκει??? μαυρα χάλια!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom