Νέα

Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

since1976

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
@periergos1. Αδελφε επειδη με τρωει η περιεργεια στειλε μου πμ να μου τι εκανες και με ποιες. Thank's .

dimis81

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2008
Like
1
Πόντοι
0
παλαιολογου εχει κανει κανεις τιποτα τελευταια με τις μικρες?λιτσα κ.α?

dr.gam

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2008
Like
8
Πόντοι
1
γιατι εχει κανει κανεις παλια με αλλες για να κανει και τωρα για να το γραψει?μονο ο periergos ειχε γραψει παλια οτι ειχε φαει απο κει.εσυ εχεις κανει κατι με αλλες πιο παλια?αν ναι ενημερωσε.εγω μονο φρπε με ευη ή δημητρα.

pipadoros1

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2005
Like
3
Πόντοι
0
Χαλάνδρι στον πεζόδρομο πίσω απο τη vodafone στην πλατεία Δούρου, 80 + 20 ο καφές ή +40 για μπριζόλα.
Είναι 3 οι δύο Ελληνίδες 35-40 και μία Ρουμάνα νομίζω.
Πήρα τη ρουμάνα. Μασάζ κάτω του μετρίου, και δύο καφεδάκια μέτρια προς σκέτα και αυτά. 80+20+20
Είδα τη μία Ελληνίδα βγαίνοντας που ήταν πολύ καβλιάρα. Την επόμενη φορά θα τη δοκιμάσω.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.168
Πόντοι
42.697
Χαλάνδρι στον πεζόδρομο πίσω απο τη vodafone στην πλατεία Δούρου, 80 + 20 ο καφές ή +40 για μπριζόλα.
Είναι 3 οι δύο Ελληνίδες 35-40 και μία Ρουμάνα νομίζω.
Πήρα τη ρουμάνα. Μασάζ κάτω του μετρίου, και δύο καφεδάκια μέτρια προς σκέτα και αυτά. 80+20+20
Είδα τη μία Ελληνίδα βγαίνοντας που ήταν πολύ καβλιάρα. Την επόμενη φορά θα τη δοκιμάσω.

Και τα ρέστα δικά σου...
ρε σέις πάτε και δίνετε 120 ε σε μπαζογκόμενες για 40 λεπτα ψευτομασάζ και πήδημα του κώλου?
μαυρίστε τις!

α ξεχασα.
παρόλο το κράξιμο, ευχαριστούμε για την ενημέρωση!
μόνο που το κατάστημα είναι στα "γαμάς" οχι "φραπάς"

pipadoros1

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2005
Like
3
Πόντοι
0
Σωστός και στα δύο.
Να πω την αλήθεια τα έκλαψα, αλλά ήταν αργά. Απο δικό μου λάθος είχα καταλάβει οτι ήταν 80 μαζί με τον πρώτο καφέ.
Την επόμενη φορά - αν υπάρξει- θα κάνω καλύτερη συνεννόηση.

christofer

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2007
Like
67
Πόντοι
1
Μπορεί καποιος συναδελφος να μασ πει τηλ για Ξενοποθλοθ με π.μ. και ποια κοπέλλα προτίνει΄.
επισεις Δερυγνυ 14 υπαρχει καμια προσφατι επισκεψη για  να ενιμεροθουμε

christofer

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2007
Like
67
Πόντοι
1
ΞΕΝΟΠΟΥΛΟΥ 17
ρε παιδια ενα τηλεφωνακι με p.m.
βοηθηστε
σε ποιο οροφο ειναι;;;
να κλησω ραντεβου θελω
thanks

christofer

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2007
Like
67
Πόντοι
1
Ευχαριστώ για την ανταπόκρηση
ακομα περιμένω....
ΕΛΕΟΣ

dr.gam

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2008
Like
8
Πόντοι
1
παλαιολογου εχει κανει κανεις τιποτα τελευταια με τις μικρες?λιτσα κ.α?
dimi δεν απαντησες αν εχεις κανει ποτε εσυ με τις μικρες κατι πιο παλια.περιμενεις να σου πουν οι αλλοι?
ελενα απο ξενοπουλου σφιχτο κορμι και και λεπτο.χουφτωμα παντου και τελος φραπες.

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
στην παλαιολογου τι γινεται? πηγα σημερα στισ 11.30 και τπτ..... ουτε στον 4 ουτε στον πρωτο!! εχουν σχεση μεταξυ τους;

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
ειναι το ιδιο μαγαζι πρωτη φορα πηγες;

christofer

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2007
Like
67
Πόντοι
1
Γεια σας φίλοι συναγωνιστές
Να ευχαριστήσω καταρχήν όλους τους φίλους που ανταποκρίθηκαν και μου έτιλαν το τηλέφωνο από Ξενοφώντος 17 1ος όροφος
Και να κάνω και εγώ την ενημέρωση μου για το σχετικό μαγαζί.
Μετά την επίσκεψη μου την Παρασκευή απογευματάκι πήρα Έλενα.
Όντος πολύ όμορφη και πολύ φιλότιμη στο μασάζ που μου έκανε.
Μπορεί και πολύ καλύτερα φυσικά αλλά φραπές δεν έπαιξε παρά την προσπάθεια μου να την προκαλέσω λίγο. Ίσως να έπαιξε ρόλο το ότι ήταν πρώτη φορά.
Θα ξαναπάω σύντομα και επειδή πιστεύω ότι διαβάζουν και τα σχόλια από εδώ θέλω να της μεταφέρω ότι είναι πανέμορφη και την επόμενη φορά που ίσως να είναι και αύριο θέλω να ολοκληρώσει την δουλειά με ένα καλό φραπέ.

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Γεια σας φίλοι συναγωνιστές
Να ευχαριστήσω καταρχήν όλους τους φίλους που ανταποκρίθηκαν και μου έτιλαν το τηλέφωνο από Ξενοφώντος 17 1ος όροφος
.....................
Θα ξαναπάω σύντομα και επειδή πιστεύω ότι διαβάζουν και τα σχόλια από εδώ θέλω να της μεταφέρω ότι είναι πανέμορφη και την επόμενη φορά που ίσως να είναι και αύριο θέλω να ολοκληρώσει την δουλειά με ένα καλό φραπέ.

Ξενοφώντος 17 1ος όροφος ????????
Ποιό είναι αυτό?
Μήπως ενοείς Ξενοπούλου?

jimmy1971

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
καλημερα και καλη εβδομαδα,ερωτηση κρισεως : Απο Μαντζαρη στο Κολωνακι,περα απο χειρομαλαξεις,παιζει τιποτα παραπανω?Εχει καμια παραπανω πληροφορια κανενας συναγωνιστης?
ΥΓ Πολυ ακριβεια ρε παιδια,η σκεψη για μποικοταζ με βρισκει απολυτα συμφωνο,μεχρι να βαλουν μυαλο ολες οι θεραπευτριες,ετσι βγαινουν τα 80 και 100 ευρωπουλα?Μην τρελαθουμε κιολας...

christofer

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2007
Like
67
Πόντοι
1
που είναι η Μαντζάρη φίλε για δώσε καμια πληροφορια παραπανω αριθμο και οροφο ας πούμε και αν εχεισ και καμια περιγραφη να μας κάνεις...
εχεις ςπισκεπτει το εν λογο μασαζερι εσυ;

jimmy1971

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Μανταζρου 8 για την ακριβεια,περιοχη Κολωνακιου,καθετη στη Σολωνος.Παιζει μια βουλγαρα (που λεει οτι ειναι Ελληνιδα),πολυ ωραιο παιδι,αλλα αν θεσ μονο μασαζ και ουτε καν φραπε μην την διαλεξεις.80 ευρω η ταριφα,και για κατι παραπανω εκτος απο φραπε,θα πρεπει να σε ξερουν καλυτερα.Αν ζητας κατι παραπανω,θελει υπομονη και φραγκα,μεχρι να σε εμπιστευθουν,οποτε απλα διαλεγεις αλλο ιδρυμα για αμεσα αποτελεσματα. 

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Υπάρχει τηλέφωνο σε pm?

Stories