Νέα

Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
Αγαπητοί συναγωνιστές,

Θα παρακαλούσα να μου συστήσετε καμία κυρία (με δικό της χώρο) για μασάζ (καλό όμως) με φραπέ στο τέλος. Αυτές που είχα διαθέσιμες ήταν ή άρρωστες (άσχημο κρυολόγημα ή γρίπη) ή δεν το σηκώνανε. οπότε Κάθε προσφορά δεκτή.
η απαντηση στο μασαζ κατ οικον

apaixtable

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
η απαντηση στο μασαζ κατ οικον

Φίλε μου το μασατζίδικα που φραπάς σημαίνει δικό τους οίκημα. Άρα στο σωστό νήμα είμαι αλλά βλέπω ότι κανείς δεν έχει κάτι να προτείνει.
όπως ανέφερα θέλω ΜΑΣΑΖ καλό και στο τέλος φραπεδάκι.

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Φίλε μου το μασατζίδικα που φραπάς σημαίνει δικό τους οίκημα. Άρα στο σωστό νήμα είμαι αλλά βλέπω ότι κανείς δεν έχει κάτι να προτείνει.
όπως ανέφερα θέλω ΜΑΣΑΖ καλό και στο τέλος φραπεδάκι.
Άπαιχτε, υπάρχει Σολωμού 33 στο κέντρο, 3ης Σεπτεμβριου 99, κεντρο επίσης και η Φωτεινή στην Καλλιθέα δίπλα στα ΕΛΤΑ. Δεν θυμαμαι περισσοτερες λεπτομερειες για αυτην αλλα αν ψαξεις μερικές σελίδες πίσω θα βρεις

apaixtable

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Άπαιχτε, υπάρχει Σολωμού 33 στο κέντρο, 3ης Σεπτεμβριου 99, κεντρο επίσης και η Φωτεινή στην Καλλιθέα δίπλα στα ΕΛΤΑ. Δεν θυμαμαι περισσοτερες λεπτομερειες για αυτην αλλα αν ψαξεις μερικές σελίδες πίσω θα βρεις
Φίλε ευχαριστώ
Για τη Καλλιθέα δεν απαντούσε΄. Τα άλλα δύο θα τα ψάξω

rouchat

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2013
Like
53
Πόντοι
1
Αγαπητοί συναγωνιστές,

Θα παρακαλούσα να μου συστήσετε καμία κυρία (με δικό της χώρο) για μασάζ (καλό όμως) με φραπέ στο τέλος. Αυτές που είχα διαθέσιμες ήταν ή άρρωστες (άσχημο κρυολόγημα ή γρίπη) ή δεν το σηκώνανε. οπότε Κάθε προσφορά δεκτή.
καλημέρα
Αγαπητέ δυστυχώς δεν ξέρω κάποιες για να μπορέσω να σου προτείνω, αλλά αν θες μπορείς να μας/μου  πεις τις διαθέσιμες σου.

apaixtable

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
καλημέρα
Αγαπητέ δυστυχώς δεν ξέρω κάποιες για να μπορέσω να σου προτείνω, αλλά αν θες μπορείς να μας/μου  πεις τις διαθέσιμες σου.

Φίλε πήγαινε πίσω στο νήμα και θα τις δεις όλες

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Φίλε ευχαριστώ
Για τη Καλλιθέα δεν απαντούσε΄. Τα άλλα δύο θα τα ψάξω
Στην καλλιθέα είναι μονη της. Αν δεν απαντάει έχει πελάτη. Ξαναπάρε. Κάνει το πιο καλό μασάζ απο τις 3 που σου πρότεινα, φραπεδιά στο τέλος, 45€ κόστος και γύρω στη μια ώρα διάρκεια.

lellos

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
0
Στην καλλιθέα είναι μονη της. Αν δεν απαντάει έχει πελάτη. Ξαναπάρε. Κάνει το πιο καλό μασάζ απο τις 3 που σου πρότεινα, φραπεδιά στο τέλος, 45€ κόστος και γύρω στη μια ώρα διάρκεια.

Επιβεβαιώνω το καλό μασάζ. Τώρα τελευταία εμφανίζονται Τατιάνα και Αλίνα :think: αν θυμάμαι καλά μαζί της.

apaixtable

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Επιβεβαιώνω το καλό μασάζ. Τώρα τελευταία εμφανίζονται Τατιάνα και Αλίνα :think: αν θυμάμαι καλά μαζί της.

Παιδες ευχαριστώ πολύ. Σήμερα δεν υπάρχει χρόνος από Δευτέρα θα το ξανακάνω το τηλεφωνάκι μου.

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Λέλο, τι εστί Αλίνα;;; Την Τατιάνα την ξέρω και δεν μου έχει αφήσει καλές εντυπώσεις, αλλά για την Αλίνα δεν έχω πληροφορίες.

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216

Παίζει και η Ναταλία στη Φαίδρα αν δεν κάνω λάθος!

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
τερρυ στειλε τηλεφωνο με πμ

lellos

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
0
Λέλο, τι εστί Αλίνα;;; Την Τατιάνα την ξέρω και δεν μου έχει αφήσει καλές εντυπώσεις, αλλά για την Αλίνα δεν έχω πληροφορίες.

Μια φορά που είχα πάει εκτός της Φωτεινής και Τατιάνας μου είχε παρουσιαστεί και μια τρίτη κοπέλα. Δε θυμάμαι αν την λέγανε Αλίνα ή κάπως αλλιώς :think:.
Τατιάνα παρομοίως δεν τρελάθηκα, σε σχέση με Φωτεινή.

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Και πως ήταν εμφανισιακά αυτή η Αλίνα ή οπως αλλιώς την λένε; Με ποια πέρασες για μασαζ; Εντυπώσεις;

lellos

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
0
Και πως ήταν εμφανισιακά αυτή η Αλίνα ή οπως αλλιώς την λένε; Με ποια πέρασες για μασαζ; Εντυπώσεις;

Από όσο θυμάμαι, σωματότυπος σαν την Τατιάνα, καστανό μαλλί( και κλασικά ανατολικοευρωπαϊκά χαρακτηριστικά στο πρόσωπο.
Έχω δοκιμάσει μόνο Φωτεινή και Τατιάνα άρα δεν μπορώ να σου δώσω για την συγκεκριμένη περισσότερες λεπτομέρειες. Αν βοηθάει την είχα πετύχει εκεί πριν κάνα μήνα και κάτι.

glove

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Από όσο θυμάμαι, σωματότυπος σαν την Τατιάνα, καστανό μαλλί( και κλασικά ανατολικοευρωπαϊκά χαρακτηριστικά στο πρόσωπο.
Έχω δοκιμάσει μόνο Φωτεινή και Τατιάνα άρα δεν μπορώ να σου δώσω για την συγκεκριμένη περισσότερες λεπτομέρειες. Αν βοηθάει την είχα πετύχει εκεί πριν κάνα μήνα και κάτι.
η τατιανα ειναι η γνωστη απο κριτωνος? μηπως ειναι και η αλινα απο κριτωνος? αν ειναι αυτη προσεχτε γιατι καποιος συναγωνιστης εφαγε δαχτυλο με γαντι απο την αλινα.

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Η τατιάνα είανι γνωστή και από Σολωμού 33. Κρίτωνος δεν έχω πάει αλλα μια και ειναι τα ιδια ιδρύματα σίγουρα γίνονται εσωτερικές μετακινήσεις..
Την Αλίνα όμως δεν την έχω πετύχει ποτέ στην Σολωμού..και Κρίτωνος δεν έχω πατήσει ποτέ μου.

Εγώ προ ημερών επισκεφθηκα ένα μασατζίδικο στην Γ' Σεπτεμβρίου 99

Η αγγελία και το τηλέφωνο είναι εδώ
Στο τηλέφωνο απάντησε μια καυλιάρικη φωνή όπου με ενημέρωσε ότι κάνουν μασαζ και χάδια παντού, body shower, ότι το μασαζ διαρκεί σχεδόν μία ώρα και κοστίζει 25€.

Κλείνω ραντεβού και πάω.

Βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τον ΟΤΕ. Πάρκινγκ εύκολο ιδιως αν πας απόγευμα.

Το κουδούνι γράφει ένα όνομα κανονικό (δεν το θυμαμαι) που δεν παραπέμπει σε μασαζ. Οπότε πρέπει να πάρεις τηλέφωνο από κάτω για να σου ανοίξουν.
Όση ώρα έκανα μανουβρα για να παρκάρω εμφανίστηκε συναγωνιστής οπου σταμάτησε στην πόρτα έβγαλε το κινητο έκανε κλήση και μετά από λίγο μπήκε μέσα.

Στον δεύτερο όροφο είναι το ίδρυμα και όπως βγαίνεις από το ασανσερ είναι η δεξιά πόρτα. Το τονίζω γιατί σε καμμιά από τις δύο πόρτες του ορόφου δεν υπάρχει όνομα στο κουδούνι.

Περνάω μέσα με υποδέχεται μια γυναίκα ψηλή ξανθιά με τραβελόφατσα και δερμα τόσο λευκό που πλησιάζε στα όρια του αλμπίνο.
Είχε πολύ "σκληρά" χαρακτηριστικά. Δεν συγκράτησα το όνομά της. Υπήρχε και άλλη μια την ώρα που πήγα εγώ, ελληνίδα στα 40+ συμπαθητική στο πρόσωπο λεπτό σώμα και λέγεται Αναστασία.
Η Αναστασία μου ξεκαθάρισε από την αρχή ότι δεν κάνει πρόγραμμα σεξ, μόνο μασαζ και εκτόνωση με 25€. Το σεξ και το body shower και ο,τιδήποτε άλλο σεξουαλικό περαν της απλής εκτόνωσης το κάνει η άλλη η ψηλή αλλά με κόστος 80€.

Μην τα πολυλογώ δεν γούσταρα να πάω με την ψηλή οπότε μασαζακι και φραπε στα 25€ είναι μια τίμια πρόταση.

Μασαζ αρκετά καλό θα έλεγα, έδειξε ότι το γνωρίζει το αντικείμενο, εξάλλου όπως είπε της αρέσει και προσπαθεί να είναι καλή.

Μου έκανε καλό δυνατό στην πλάτη και πιο απαλό αισθησιακό ανάμεσα στα πόδια όσο ήμουν μπρούμητα.
Γυρίζοντας ανάσκελα ασχολήθηκε λίγο κάνοντας μασαζ στους προσαγωγούς και σιγά σιγά χάϊδευε όλο και πιο πολύ τον παργαλάτσο.

Φραπές καλος χωρίς καλαμάκι με γλωσσόφιλα. Από ρούχα βγάζει μόνο μπλούζα και σουτιέν , σε αφήνει να παίξεις με βυζιά και να πιπιλίσεις ρώγες.
Σε μπούτια μουνί και κώλο με άφηνε να αγγίζω πάνω από τα ρούχα. Όποτε πήγαινα να βάλω χέρι από μέσα τραβιόταν.

Σε γενικές γραμμές πέρασα καλά. Είναι και το κόστος ιδιαίτερα χαμηλό που συμβάλουν στην καλή εντύπωση που σου αφήνει το μαγαζί φεύγοντας.

Άλλες λεπτομέρειες που μπορεί να ενδιαφέρουν το κοινό είναι ότι πρέπει να πάρεις τηλέφωνο για ραντεβού πριν πας, τα λεφτά τα προπληρώνεις, μπάνιο και παντόφλες είναι κοινές και η πετσέτα καθαρή μέν αλλα όχι σφραγισμένη.

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.166
Πόντοι
456
Το μαγαζί ανήκει σε μία απο τις πρώτες ελλήνίδες την Μάγγι τέλη '80 αρχές '90,ο Ζερό θα την ξέρει σίγουρα

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
ωραία ενημέρωση Terry