Νέα

Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

apaixtable

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Επίσκεψη πριν από αρκετές μέρες στη Φωτεινή, στη Λ. Θησέως δίπλα στα ΕΛΤΑ.
Όπως έχει γραφτεί και σε προηγούμενες σελίδες, η Φωτεινή ξεκαθαρίζει εξ αρχής οτι το πρόγραμμα περιλαμβάνει μόνο μασάζ με φραπέ.
Πήγα πρώτη φορά, άρα δεν γνωρίζω αν γίνεται κάτι παραπάνω αν σε γνωρίσει καλύτερα...
Από εμφάνιση είναι όπως έχει γραφτεί. Όποιος ψάχνει πιπίνια ή μοντέλα ας πάει αλλού.
Το διαμέρισμα και το μπάνιο πεντακάθαρο, το μασαζοκρέβατο πολύ άνετο και η Φωτεινή γνωρίζει καλά την τέχνη του μασάζ όπως είχα πληροφορηθεί. Άλλωστε για αυτό πήγα σαν πρωταρχικό σκοπό(για τα υπόλοιπα υπάρχουν και τα ανάλογα ιδρύματα).
Αφού είχα χαλαρώσει πολύ μετά το μασάζ, ο φραπές στο τέλος ήρθε λυτρωτικά και απολαυστικά. Γενικά η όλη εμπειρία πολύ θετική και VFM.
Κόστος συνεδρίας 45€, χρόνος παραμονής περίπου 1 ώρα και 10'.

[/quote

Υπάρχει likn ή τηλ για Φωτεινή ή .....

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
Επίσκεψη πριν από αρκετές μέρες στη Φωτεινή, στη Λ. Θησέως δίπλα στα ΕΛΤΑ.
Όπως έχει γραφτεί και σε προηγούμενες σελίδες, η Φωτεινή ξεκαθαρίζει εξ αρχής οτι το πρόγραμμα περιλαμβάνει μόνο μασάζ με φραπέ.
Πήγα πρώτη φορά, άρα δεν γνωρίζω αν γίνεται κάτι παραπάνω αν σε γνωρίσει καλύτερα...
Από εμφάνιση είναι όπως έχει γραφτεί. Όποιος ψάχνει πιπίνια ή μοντέλα ας πάει αλλού.
Το διαμέρισμα και το μπάνιο πεντακάθαρο, το μασαζοκρέβατο πολύ άνετο και η Φωτεινή γνωρίζει καλά την τέχνη του μασάζ όπως είχα πληροφορηθεί. Άλλωστε για αυτό πήγα σαν πρωταρχικό σκοπό(για τα υπόλοιπα υπάρχουν και τα ανάλογα ιδρύματα).
Αφού είχα χαλαρώσει πολύ μετά το μασάζ, ο φραπές στο τέλος ήρθε λυτρωτικά και απολαυστικά. Γενικά η όλη εμπειρία πολύ θετική και VFM.
Κόστος συνεδρίας 45€, χρόνος παραμονής περίπου 1 ώρα και 10'.

[/quote

Υπάρχει likn ή τηλ για Φωτεινή ή .....
ναι

seller1993

Νέο Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2015
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα,εχει παει κανεις σε αυτο το μασατζιδικο?gracespa.gr
επικοινώνησα και μου ειπαν οτι στο ταντρα περιλαμβανει μεχρι και εκτονωση μονο με χειρομασαζ
φωτο ομως απο την κοπελα που το κανει δεν εχει(μου ειπαν οτι θα φροντησουν να βαλουν)
γνωριζει κανεις αν λεει τιποτα εμφανισιακα?

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
για μένα δεν αξίζει.

Από εμφάνιση δεν αξίζει, συμφωνώ. Αλλα αξίζει όμως από ποιότητα μασζ, πολύ καθαρού χώρου (δωμάτιο μπάνιο) και αριστοτεχνικού φραπέ.

Σε πρόσφατη επίσκεψή μου αυτές τις μέρες πέτυχα ξανα εκεί μέσα την Τατιάνα.

tawara

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
998
Πόντοι
96
Από εμφάνιση δεν αξίζει, συμφωνώ. Αλλα αξίζει όμως από ποιότητα μασζ, πολύ καθαρού χώρου (δωμάτιο μπάνιο) και αριστοτεχνικού φραπέ.

Σε πρόσφατη επίσκεψή μου αυτές τις μέρες πέτυχα ξανα εκεί μέσα την Τατιάνα.

για να πω την αλήθεια , 45€ για φραπεδάκι , προσωπικά τα βρίσκω  πολλά, αν και είπαμε , όλα σχετικά....

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Ναι δεν αντιλέγω είναι πολλά. Αλλα δεν υπάρχει φτηνότερο. Η μόνη που είχε πραγματικά καλή τιμή (25€) ήταν η Εύη από την Αχαρνών αλλα ήταν άθλια και σαν μασαζ και σαν χωρος και σαν εμφάνιση....
Υπάρχει φυσικά και η Βίκυ-Στεφανία με 30€ αλλα εκεί επιβαρύνεσαι και το κόστος του ξενοδοχείου οπότε το κόστος εκτοξεύεται πάνω από 50€

tawara

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
998
Πόντοι
96
Ναι δεν αντιλέγω είναι πολλά. Αλλα δεν υπάρχει φτηνότερο. Η μόνη που είχε πραγματικά καλή τιμή (25€) ήταν η Εύη από την Αχαρνών αλλα ήταν άθλια και σαν μασαζ και σαν χωρος και σαν εμφάνιση....
Υπάρχει φυσικά και η Βίκυ-Στεφανία με 30€ αλλα εκεί επιβαρύνεσαι και το κόστος του ξενοδοχείου οπότε το κόστος εκτοξεύεται πάνω από 50€

γιατί λες "είχε" ?  σταμάτησε ?

glove

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Όχι και εφόσον το μασαζ  στο κανουν φορώντας ελαφρυ ρουχισμό, δεν νομίζω ότι θέλει κανείς να μάθει περισσότερα
ο ελαφρυς ρουχισμος ειναι για το παραδοσιακο μασαζ. στο μασαζ με ελαια δεν πιστευω να φορας ρουχα. αν κανω καμμια καταδρομικη θα ενημερωσω.

Busyman

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2014
Like
16
Πόντοι
0
ο ελαφρυς ρουχισμος ειναι για το παραδοσιακο μασαζ. στο μασαζ με ελαια δεν πιστευω να φορας ρουχα. αν κανω καμμια καταδρομικη θα ενημερωσω.

Εχω κανει καταδρομική με κουπονι. Το καταστημα βρίσκεται στο περιστερι κοντα στην Εθνική Οδο. Πολύ ωραίος χώρος. Μόνο μασαζ με εσώρουχο. Δεν καταλαβα τιποτα να παιζει. Η ταυλανδεζα που μου εκανε μασαζ με θυμηθηκε όταν δουλευε σε ενα αντίστοιχο καταστημα στην Γλυφαδα σε εμπορικο κέντρο στον πρωτο όροφο. Δεν θυμαμαι το ονομα του ιδρυματος

glove

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Εχω κανει καταδρομική με κουπονι. Το καταστημα βρίσκεται στο περιστερι κοντα στην Εθνική Οδο. Πολύ ωραίος χώρος. Μόνο μασαζ με εσώρουχο. Δεν καταλαβα τιποτα να παιζει. Η ταυλανδεζα που μου εκανε μασαζ με θυμηθηκε όταν δουλευε σε ενα αντίστοιχο καταστημα στην Γλυφαδα σε εμπορικο κέντρο στον πρωτο όροφο. Δεν θυμαμαι το ονομα του ιδρυματος
το εσωρουχο στο δινουν αυτοι η φορας το δικο σου????μονη της ειναι η ταυλανδεζα εκει???

apaixtable

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
1

Αγαπητοί συναγωνιστές,

Θα παρακαλούσα να μου συστήσετε καμία κυρία (με δικό της χώρο) για μασάζ (καλό όμως) με φραπέ στο τέλος. Αυτές που είχα διαθέσιμες ήταν ή άρρωστες (άσχημο κρυολόγημα ή γρίπη) ή δεν το σηκώνανε. οπότε Κάθε προσφορά δεκτή.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom