Terry Meynolds
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 346
- Πόντοι
- 36
Ντυμένη με μια κοντή λευκή ρόμπα. Χούφτωμα σε μπούτια, κωλομέρια και στήθος πάνω από τα ρούχα.Χουφτωμα δεχεται η Φωτεινη; Κανει μασαζ γυμνη η ντυμενη;
Ντυμένη με μια κοντή λευκή ρόμπα. Χούφτωμα σε μπούτια, κωλομέρια και στήθος πάνω από τα ρούχα.Χουφτωμα δεχεται η Φωτεινη; Κανει μασαζ γυμνη η ντυμενη;
Επίσκεψη πριν από αρκετές μέρες στη Φωτεινή, στη Λ. Θησέως δίπλα στα ΕΛΤΑ.
Όπως έχει γραφτεί και σε προηγούμενες σελίδες, η Φωτεινή ξεκαθαρίζει εξ αρχής οτι το πρόγραμμα περιλαμβάνει μόνο μασάζ με φραπέ.
Πήγα πρώτη φορά, άρα δεν γνωρίζω αν γίνεται κάτι παραπάνω αν σε γνωρίσει καλύτερα...
Από εμφάνιση είναι όπως έχει γραφτεί. Όποιος ψάχνει πιπίνια ή μοντέλα ας πάει αλλού.
Το διαμέρισμα και το μπάνιο πεντακάθαρο, το μασαζοκρέβατο πολύ άνετο και η Φωτεινή γνωρίζει καλά την τέχνη του μασάζ όπως είχα πληροφορηθεί. Άλλωστε για αυτό πήγα σαν πρωταρχικό σκοπό(για τα υπόλοιπα υπάρχουν και τα ανάλογα ιδρύματα).
Αφού είχα χαλαρώσει πολύ μετά το μασάζ, ο φραπές στο τέλος ήρθε λυτρωτικά και απολαυστικά. Γενικά η όλη εμπειρία πολύ θετική και VFM.
Κόστος συνεδρίας 45€, χρόνος παραμονής περίπου 1 ώρα και 10'.
[/quote
Υπάρχει likn ή τηλ για Φωτεινή ή .....
ναιΕπίσκεψη πριν από αρκετές μέρες στη Φωτεινή, στη Λ. Θησέως δίπλα στα ΕΛΤΑ.
Όπως έχει γραφτεί και σε προηγούμενες σελίδες, η Φωτεινή ξεκαθαρίζει εξ αρχής οτι το πρόγραμμα περιλαμβάνει μόνο μασάζ με φραπέ.
Πήγα πρώτη φορά, άρα δεν γνωρίζω αν γίνεται κάτι παραπάνω αν σε γνωρίσει καλύτερα...
Από εμφάνιση είναι όπως έχει γραφτεί. Όποιος ψάχνει πιπίνια ή μοντέλα ας πάει αλλού.
Το διαμέρισμα και το μπάνιο πεντακάθαρο, το μασαζοκρέβατο πολύ άνετο και η Φωτεινή γνωρίζει καλά την τέχνη του μασάζ όπως είχα πληροφορηθεί. Άλλωστε για αυτό πήγα σαν πρωταρχικό σκοπό(για τα υπόλοιπα υπάρχουν και τα ανάλογα ιδρύματα).
Αφού είχα χαλαρώσει πολύ μετά το μασάζ, ο φραπές στο τέλος ήρθε λυτρωτικά και απολαυστικά. Γενικά η όλη εμπειρία πολύ θετική και VFM.
Κόστος συνεδρίας 45€, χρόνος παραμονής περίπου 1 ώρα και 10'.
[/quote
Υπάρχει likn ή τηλ για Φωτεινή ή .....
για μένα δεν αξίζει.
Από εμφάνιση δεν αξίζει, συμφωνώ. Αλλα αξίζει όμως από ποιότητα μασζ, πολύ καθαρού χώρου (δωμάτιο μπάνιο) και αριστοτεχνικού φραπέ.
Σε πρόσφατη επίσκεψή μου αυτές τις μέρες πέτυχα ξανα εκεί μέσα την Τατιάνα.
Ναι δεν αντιλέγω είναι πολλά. Αλλα δεν υπάρχει φτηνότερο. Η μόνη που είχε πραγματικά καλή τιμή (25€) ήταν η Εύη από την Αχαρνών αλλα ήταν άθλια και σαν μασαζ και σαν χωρος και σαν εμφάνιση....
Υπάρχει φυσικά και η Βίκυ-Στεφανία με 30€ αλλα εκεί επιβαρύνεσαι και το κόστος του ξενοδοχείου οπότε το κόστος εκτοξεύεται πάνω από 50€
Ναι, νομίζω πήγε στην Κύπρογιατί λες "είχε" ? σταμάτησε ?
τωρα εχασε η Βενετια βελονιΝαι, νομίζω πήγε στην Κύπρο
Όχι και εφόσον το μασαζ στο κανουν φορώντας ελαφρυ ρουχισμό, δεν νομίζω ότι θέλει κανείς να μάθει περισσότεραπαιδια ξερουμε τιποτα γι αυτο
ο ελαφρυς ρουχισμος ειναι για το παραδοσιακο μασαζ. στο μασαζ με ελαια δεν πιστευω να φορας ρουχα. αν κανω καμμια καταδρομικη θα ενημερωσω.Όχι και εφόσον το μασαζ στο κανουν φορώντας ελαφρυ ρουχισμό, δεν νομίζω ότι θέλει κανείς να μάθει περισσότερα
ο ελαφρυς ρουχισμος ειναι για το παραδοσιακο μασαζ. στο μασαζ με ελαια δεν πιστευω να φορας ρουχα. αν κανω καμμια καταδρομικη θα ενημερωσω.
το εσωρουχο στο δινουν αυτοι η φορας το δικο σου????μονη της ειναι η ταυλανδεζα εκει???Εχω κανει καταδρομική με κουπονι. Το καταστημα βρίσκεται στο περιστερι κοντα στην Εθνική Οδο. Πολύ ωραίος χώρος. Μόνο μασαζ με εσώρουχο. Δεν καταλαβα τιποτα να παιζει. Η ταυλανδεζα που μου εκανε μασαζ με θυμηθηκε όταν δουλευε σε ενα αντίστοιχο καταστημα στην Γλυφαδα σε εμπορικο κέντρο στον πρωτο όροφο. Δεν θυμαμαι το ονομα του ιδρυματος
μια μαλακια και μιση ειναι μακρυαπαιδια ξερουμε τιποτα γι αυτο