Νέα

Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)
OP
OP
giorgospapa

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
ετσι, ετσι..

αφου ο αλλος εχει ακρη τον πατερα του, αλλα δεν εχει ακρη, τί να λεμε τωρα ????  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ohyes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
9
Πόντοι
16
Να ξεκαθαρίσω κάτι. Εγώ δεν είπα ότι "κάποιος γνωστός μου μού είπε ότι γαμισε στην Πατριαρχου Ιωακείμ". Είπα, ότι η λογική των πραγμάτων (με βασική ένδειξη την "προϋπηρεσία" της "κυρίας" του μαγαζιού) μάλλον υπαγορεύει ότι εκεί ενδεχομένως να μπορείς να πηδήξεις αν δώσεις πολλά λεφτά, σε ξέρουν κλπ. Η αλήθεια είναι ότι ούτε εγώ έχω γαμίσει εκεί, ούτε κάποιος γνωστός μου. Ομως αυτά δεν σημαίνουν κατ' ανάγκη ότι δεν γαμιούνται οι μασατζούδες εκεί μέσα.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
147
Πόντοι
2.266
Να ξεκαθαρίσω κάτι. Εγώ δεν είπα ότι "κάποιος γνωστός μου μού είπε ότι γαμισε στην Πατριαρχου Ιωακείμ". Είπα, ότι η λογική των πραγμάτων (με βασική ένδειξη την "προϋπηρεσία" της "κυρίας" του μαγαζιού) μάλλον υπαγορεύει ότι εκεί ενδεχομένως να μπορείς να πηδήξεις αν δώσεις πολλά λεφτά, σε ξέρουν κλπ. Η αλήθεια είναι ότι ούτε εγώ έχω γαμίσει εκεί, ούτε κάποιος γνωστός μου. Ομως αυτά δεν σημαίνουν κατ' ανάγκη ότι δεν γαμιούνται οι μασατζούδες εκεί μέσα.

πές τα αγόρι μου! :rockon: :rockon: :rockon:δώσε τώρα τα zewa να κλάψουν όσοι δεν δύνανται! :2funny:

OP
OP
giorgospapa

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
παληκαρι, επειδη χρησιμοποιησες μια φραση μου, να σου πω οτι ουτε καν θυμαμαι αν ποσταρες για το συγκεκριμενο θεμα. γενικα μιλησα.

OP
OP
giorgospapa

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157

ohyes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
9
Πόντοι
16
παληκαρι, επειδη χρησιμοποιησες μια φραση μου, να σου πω οτι ουτε καν θυμαμαι αν ποσταρες για το συγκεκριμενο θεμα. γενικα μιλησα.

Δεν αντιδικώ μαζί σου (ούτε με κάποιον άλλο). Απλά διευκρίνησα αυτό που πρωτο-έγραψα για το ίδρυμα της Πατριαρχου Ιωακείμ.

Dikaios_gamias

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ετσι, ετσι..

αφου ο αλλος εχει ακρη τον πατερα του, αλλα δεν εχει ακρη, τί να λεμε τωρα ????  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αφού ρε έξυπνε όπως σας είπα και από κοντά έχω να μιλήσω με τον πατέρα μου 2 χρόνια!!!!!

stellkorn

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
παιδια πρωτη φορα ποσταρω αν και διαβαζω πολυ φορουμ αλλα πρεπει να ενημερωσω τους συναγωνιστες μου! μολις γυρισα απο μιχαλακοπουλου 171 που για σχεδον 3 χρονια ειμαι τακτικος πελατης τους σημερα ομως την πατησα γιατι οι κοπελες ειχαν αλλαξει και οταν πηγα αμεσως η ερωτηση ηταν αν ειχα ξαναπαει εκει και με υφος φυσικο και δεδομενο απαντησα καταφατικα τελοσπαντων μετα απο ενα καταπλικτικο μασσαζ, φραπεδακι δεν ειχε και οταν μου ειπαν αυτο ηταν της ειπα το ολο σκηνικο και μου λεει εδω δεν εχει τετοιο πραγμα και η κοπελα μου ειπε πως αλλαξαν τα πραγματα! εφυγα με σκημενο το κεφαλι...... καποτε ειχε μια κοπελα τη σοφια που ηταν πολυ δυνατη σε ολα της. Μηπως ξερει κανεις κατι?

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Φίλε, η Σοφία έφυγε από εκεί πριν από 1 χρόνο και βάλε.

Η Ντέπη/Ντέμι, ρωσίδα που "κινεζοφέρνει" λίγο στην εμφάνιση, ήταν εκεί;

Δώσε καμιά info, το φόρουμ δεν είναι μόνο για να διαβάζουμε.

stellkorn

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ναι η ντεμμη μ΄αυτη εκανα μονο μασαζ και τιποτε αλλο και μου τα μασαγε στο τελος, ειχε και μια αλλη με τα βυζια σχεδον εξω αλλα μονο μασσαζ κανει τιποτε αλλο! η ντεμμη τωρα λεει ειναι υπευθυνη εκει πολυ παραξενα πραγματα,
αν ξερει κανεις η ντεμμη προσφερει φραπε?????

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
ναι η ντεμμη μ΄αυτη εκανα μονο μασαζ και τιποτε αλλο και μου τα μασαγε στο τελος, ειχε και μια αλλη με τα βυζια σχεδον εξω αλλα μονο μασσαζ κανει τιποτε αλλο! η ντεμμη τωρα λεει ειναι υπευθυνη εκει πολυ παραξενα πραγματα,
αν ξερει κανεις η ντεμμη προσφερει φραπε?????

Εμένα μου είχε ζητήσει +20 για φραπέ στο τέλος, αφού μου έκανε μασάζ.
Ωραίο μασάζ, εξαιρετικό θα έλεγα, αλλά δεν λέει η τύπισσα, ούτε από εμφάνιση ούτε από attitude, απολύτως ντεκαβλέ περίπτωση. Πολύ "μπλα μπλα" και φούμαρα, γενικώς.
Τα ίδια μου είχε πει και εμένα, ότι δηλαδή έχει αναλάβει αυτή. Μιλάμε για αρκετούς μήνες πριν.
Παπάρια μέντολες.
Νόμιζα ότι κλείσανε γιατί το τηλέφωνο δεν παίζει.

stellkorn

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
λοιπον επειδη πηγα και σημερα(κυριακη) και ηταν η ντιανα μου εκανε φραπε αλλα σκεττο! το τηλ αλλαξε εχω το καινουργιο αν το θελει καποιος πμ! η ντεμμη το παιζει πολυ επιστημονας και αθωα!!!!

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
147
Πόντοι
2.266
λοιπον επειδη πηγα και σημερα(κυριακη) και ηταν η ντιανα μου εκανε φραπε αλλα σκεττο! το τηλ αλλαξε εχω το καινουργιο αν το θελει καποιος πμ! η ντεμμη το παιζει πολυ επιστημονας και αθωα!!!!

αν πάς και αύριο που είπε η ντέμμη ότι θα σε κεράσουν και χαλβά από δραπετσώνα. ;)

SATYROS

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Like
34
Πόντοι
1
Παιδιά εγώ τα μαγαζιά που έχω τιμήσει περισσότερο είναι αυτό πίσω από το κάραβελ, στην Κρίτωνος άλλα και το Μιχαλακοπούλου 171 τα  οποία είναι αδελφάκια. Ο λόγος είναι ότι κρατάνε τη σημαία του μασάζ ψιλά. Για μένα το κανονικό μασάζ είναι Must. Δε γουστάρω να πάω στο μαγαζί μόνο για κοψίδι. Άλλα must είναι και το φραπεδάκι. Στην Κρίτωνος τώρα δεν παίζει φραπεδάκι γιατί αυτό το Milf που έχει πάει τώρα το παίζει σεμνό. Το Μιχ. 171 το έχω ψιλοβαρεθεί. Ποιο άλλο μαγαζί προτείνετε που να είναι παρόμοια φάση; Δηλαδή μασαζάκι κανονικό και φραπεδάκι πολύ γλυκό με γάλα;;; 

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Για μένα το κανονικό μασάζ είναι Must. Δε γουστάρω να πάω στο μαγαζί μόνο για κοψίδι. Άλλα must είναι και το φραπεδάκι.

Σωστός, αλλά αυτά τα δύο δεν τα βρίσκεις εύκολα, και σε νορμάλ τιμή.

Στη Σολωμού, 33 7ος, παίζει αξιοπρεπές μασάζ + (συνήθως καλός) καφές, αλλά δεν αλλάζει το ρόστερ, και αν αλλάξει φέρνουν καμιά παλιά γνώριμη  (από Οικονόμου συνήθως). Επίσης, είναι όλες μεγάλες σε ηλικία και είναι όλες σεμνές.  :rolleyes: Τουλάχιστον από τη δική μου εμπειρία στο ίδρυμα. Τα ίδια και τα ίδια συνέχεια, χωρίς αλλαγή στο ρόστερ ή έστω αλλαγή στο πρόγραμμα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom