Νέα

Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

father of god

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε μου και γω ως φραπεδομάχος ξεκίνησα, αλλά με τα μαύρα χάλια του χώρου κατέληξα κρεατοφάγος. Και εξηγούμαι.. Ποιο το νόημα του φραπέ (η πλέον χαμηλή υπηρεσία του χώρου) όταν το υπόλοιπο πακέτο δηλ, εμφάνιση κορασίδων-τιμή-ωραίο μασάζ δεν είναι ολοκληρωμένο? Αν πας για παράδειγμα Σ33 θα κάνεις ωραίο μασαζοφραπέ με γιαγιακες, στη Θησέως στο Μαρούσι θα δεις ωραία μουνάκια αλλά θα πληρώσεις μέχρι και τιμή μιας ώρας με call girl για να σου πάρουν το πολύ μια πίπα στο τέλος, στην Εύη στο Νέο Πανιώνιο ίσως περάσεις καλά μέχρι να γνωρίσεις το συνήθως ξεπέτα φραπέ της Εύης κ.ο.κ. Όταν λοιπόν με τα ίδια και λιγότερα λεφτά βρίσκεις ωραία γκομενάκια που μέχρι και κώλο θα σου δώσουν, φτάνεις στο αμήν και βάζεις τη ποιότητα του μασάζ στην άκρη.. Προσωπικά αν δεν φτιάξει ο χώρος θα συνεχίσω να  :knockinb: και  :fuck1: και στο τέλος  :zfuck:
φίλε μου στην Θησέως πέρα από τις ακριβές τιμές έχεις πάρει υπηρεσία καλαμακίου ή το έχεις ακούσει?

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.091
Πόντοι
4.365
φίλε μου στην Θησέως πέρα από τις ακριβές τιμές έχεις πάρει υπηρεσία καλαμακίου ή το έχεις ακούσει?
Τις περισσότερες φορές καλαμάκι έπαιζε (έχω να πάω βέβαια πολύ καιρό..), αλλά γνώριζα και τον πάτερ φαμίλια που δύο φορές μου έστειλε και κορασίδα για μπριζόλα (ο σκούφος δικός σου). Αν δεν σε ενδιαφέρει όμως να τα σκάσεις κοίτα thread για cg και τουρίστριες να γίνει σωστή δουλειά

Επισκέπτης
θα πληρώσεις μέχρι και τιμή μιας ώρας με call girl για να σου πάρουν το πολύ μια πίπα στο τέλος
Μην ξεχνάμε βέβαια ότι η ώρα των cg , ειδικά των "φθηνών" (80-100) είναι συνήθως 15' και των πιο ακριβών (140) άντε 20' - 25' .
Η "ώρα" των πάσης φύσεως πουτάνων στην Ελλάδα , σπάνια ξεπερνάει τα 25'.
Κι αυτό τις χαλάει πολύ τις ίδιες , θα την ήθελαν ... 5λεπτο.

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ισως να ήταν κάποτε. Οπως επίσης είναι αλήθεια ότι κατά καιρούς έγκριτοι συνάδελφοι έχουν αναφέρει ότι γευμάτισαν κανονικά. Σε μένα δεν έχει τύχει πάντως.

Και τώρα μπριζολερί είναι.

Μιλάω με βάση τη δική μου εμπειρία και μόνο.

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Καλησπέρα. Εσείς που είστε οι παλιοί στο χώρο για δώστε τα φώτα σας και στον νέοπα. Εγώ ήμουν πελάτης της Τζόντη από τότε που είχε το μαγαζί στον Πειραιά. Θυμάμαι μέσα υπήρχε μια milf ξανθιά με σγουρό μαλλί, περίπου στο 1.65 - 1.70 αδύνατη που την έλεγαν Μαρία ή Μάρτζι και μια άλλη νεαρή λίγο στρουμπουλή, η Κατερίνα.
Πέρασα και από Καλλιθέα πρόσφατα αλλά δεν τις είδα.
Μήπως τις έχει πετύχει κάποιος φίλος σε κανένα άλλο "κατάστημα";

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
Καλησπέρα. Εσείς που είστε οι παλιοί στο χώρο για δώστε τα φώτα σας και στον νέοπα. Εγώ ήμουν πελάτης της Τζόντη από τότε που είχε το μαγαζί στον Πειραιά. Θυμάμαι μέσα υπήρχε μια milf ξανθιά με σγουρό μαλλί, περίπου στο 1.65 - 1.70 αδύνατη που την έλεγαν Μαρία ή Μάρτζι και μια άλλη νεαρή λίγο στρουμπουλή, η Κατερίνα.
εξαφανιστηκαν.-

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
ρε ζερο μηπως εχεις το τηλεφωνο απο το μασαζ πισω απο το ντιβανι;;;δε θυμαμαι αγγελια,στη ΧΡΥΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ το χα δει

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

Η 1η άλλαξε επάγγελμα και η 2η άλλαξε πόλη, πήγε βόρεια.

Αυτά είχα μάθει προ μηνών.

dimis81

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2008
Like
1
Πόντοι
0
η ευη απο παλαιολογου θα μπορουσε να εχει πολυ πελατεια γιατι ειναι πολυ καλο κομματι αλλα πολυ ψυχρη ρε γαμωτο...κριμα.

OP
OP
giorgospapa

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
η ευη απο παλαιολογου θα μπορουσε να εχει πολυ πελατεια γιατι ειναι πολυ καλο κομματι αλλα πολυ ψυχρη ρε γαμωτο...κριμα.
ΔΕΝ παμε ΚΑΜΙΑ μερα ΠΟΥΘΕΝΑ να φαμε ΤΙΠΟΤΑ ?????????????????

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
στη παλαιολογου κολωνακι πολυ κυριλε το παιζουν οπως θησεως στο μαρουσι

ohyes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
9
Πόντοι
16
μπερδευτηκα με πατριαρχου ιωακειμ σωστη η παρατηρηση :thumbsup: :thumbsup:

Χμ, πρόκειται για ίδρυμα-μυστήριο που δεν έχω αποκωδικοποιήσει ακόμα. Ανήκει στα "ΔΕΝ" από κάθε άποψη. Ομως την "κυρία" του μαγαζιού την είχα πετύχει πριν πολλά-πολλά χρόνια σε "άτυπο" στούντιο στους Αμπελόκηπους (σχετικά κοντά στο ξενοδοχείο Πρεζιντεντ). Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι ενδεχομένως να παίζει και κάτι περισσότερο από μασάζ εκεί, μετά από πολλές επισκέψεις ίσως. Δεν έχω τέτοια προσωπική εμπειρία όμως, απλά εικάζω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom