Νέα

Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
το πηδημα παει συνεφο απο θεραπευτριες που εχουν φυγει απο εκει οπως λενε αλλα γινεται με μεγαλη προφυλαξη η κυρια που το εχει τωρα ειναι παλια καραβανα στο κουρμπετι ειναι η βικυ οποιος την ξερει ηταν σε δισφορα μαγαζια πριν παει εκει.

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
το πηδημα παει συνεφο απο θεραπευτριες που εχουν φυγει απο εκει οπως λενε αλλα γινεται με μεγαλη προφυλαξη η κυρια που το εχει τωρα ειναι παλια καραβανα στο κουρμπετι ειναι η βικυ οποιος την ξερει ηταν σε δισφορα μαγαζια πριν παει εκει.
νομιζω οτι  εχουμε την ιδια πηγη πληροφορησης... το ιδιο ξερω και εγω ... το πηδημα παει συννεφο εκει.... αλλα αμα ειναι να ξοδεψεις μια περιουσια για να μπεις στην ελιτ του "ελιτ" να πα να γαμηθει και το ελιτ και η παλιοκαραβανα τσατσα και ολη η π. ιωακειμ...

Dikaios_gamias

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Χμ, πρόκειται για ίδρυμα-μυστήριο που δεν έχω αποκωδικοποιήσει ακόμα. Ανήκει στα "ΔΕΝ" από κάθε άποψη. Ομως την "κυρία" του μαγαζιού την είχα πετύχει πριν πολλά-πολλά χρόνια σε "άτυπο" στούντιο στους Αμπελόκηπους (σχετικά κοντά στο ξενοδοχείο Πρεζιντεντ). Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι ενδεχομένως να παίζει και κάτι περισσότερο από μασάζ εκεί, μετά από πολλές επισκέψεις ίσως. Δεν έχω τέτοια προσωπική εμπειρία όμως, απλά εικάζω.

Στο συγκεκριμένο παίζει κάτι παραπάνω με πολύ παραπάνω τιμές σε πολύ κλειστό "δικηγορικό" κύκλο... Όποιος κατάλαβε κατάλαβε.. Έγκυρη πηγή αυτό που λέω και δεν τρυπώνεις πολύ εύκολα για να φάς κάτι παραπάνω...

OP
OP
giorgospapa

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
εγω παντως, εξακολουθω να μιλαω για ραδιο αρβυλα στα ορια του αστικου μυθου, οσο αφορα πηδηματα εντος του καταστηματος.

[size=12pt]ποτέ μα ποτέ[/size] δεν ειπε καποιος ευθεως οτι ''εγω εκει μπριζολιασα''..

ολοι λενε ''καποιος γνωστος του κολητου, που εχει μια αλβανη που του καθαριζει το σπιτι, η οποια εχει εναν μπατζανακη που δουλευει στη λαχαναγορα, το αφεντικο του οποιου πηγαινει για κα'ι'φέ στο ντα κάπο καθε δευτερη τεταρτη και πινει μακιάτο, ειδε να μπαινει ενας κολλητος του μεσα και μετα απο μια ωρα βγαινοντας κουμπονότων και ρευόταν..''

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
εγω παντως, εξακολουθω να μιλαω για ραδιο αρβυλα στα ορια του αστικου μυθου, οσο αφορα πηδηματα εντος του καταστηματος.

[size=12pt]ποτέ μα ποτέ[/size] δεν ειπε καποιος ευθεως οτι ''εγω εκει μπριζολιασα''..

ολοι λενε ''καποιος γνωστος του κολητου, που εχει μια αλβανη που του καθαριζει το σπιτι, η οποια εχει εναν μπατζανακη που δουλευει στη λαχαναγορα, το αφεντικο του οποιου πηγαινει για κα'ι'φέ στο ντα κάπο καθε δευτερη τεταρτη και πινει μακιάτο, ειδε να μπαινει ενας κολλητος του μεσα και μετα απο μια ωρα βγαινοντας κουμπονότων και ρευόταν..''

:thumbsup:

dr.gam

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2008
Like
8
Πόντοι
1
εγω εκει μπριζολιασα,οχι προσφατα,τιποτε αλλο

dr.gam

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2008
Like
8
Πόντοι
1
τοτε μπριζολιασα,χωρις "τιποτε αλλο"...τωρα πρεπει να το ειδες

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
εγω εκει μπριζολιασα,οχι προσφατα,τιποτε αλλο
εγω πηρα και κουλουρι :2funny: :2funny: :2funny:
αλλα απο τον κουλουρα στην εισοδο με 0,50 ευρω  :2funny: :2funny:
οι πληροφοριες μου λενε οτι πεφτει μπριζολιασμα.... αλλα μπορει να ειναι παραπληροφορηση...

OP
OP
giorgospapa

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
τοτε μπριζολιασα,χωρις "τιποτε αλλο"...τωρα πρεπει να το ειδες
μπαααα.... παλι δεν το βλεπω πουθενα, καθως μου παιρνει πιπα η σκλεναρίκοβα, που βρηκε λιγο χρονο, τωρα που πηγε για προπονηση ο αντρας της..

εσυ με βλεπειειειειειειειειειειειειςςςςςςςςςςςςςςς ?????????????

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
147
Πόντοι
2.266

πώς να πεί κάποιος ευθέως αυτό που σίγουρα γίνεται όταν στην ελλάδα έχουμε γεμίσει μαλάκες που φοβούνται μή δοθεί στο λαουτζίκο το σανό,τραφούν και γλυκαθούν και μετά περιμένουνε στην ουρά της ξεπέτας σε στύλ καλλιρόης?μα ρε αδερφάκι μου ώρες ώρες δε σε νιώθω....είναι σαν να μου λές ότι δεν υπάρχει πλανήτης άρης επειδή δεν έχει πάει ποτέ να τον δεί απο κοντά κανείς

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
147
Πόντοι
2.266
μπαααα.... παλι δεν το βλεπω πουθενα, καθως μου παιρνει πιπα η σκλεναρίκοβα, που βρηκε λιγο χρονο, τωρα που πηγε για προπονηση ο αντρας της..

ποιά προπόνηση ρε?έχεις χαζέψει?

OP
OP
giorgospapa

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
πώς να πεί κάποιος ευθέως αυτό που σίγουρα γίνεται όταν στην ελλάδα έχουμε γεμίσει μαλάκες που φοβούνται μή δοθεί στο λαουτζίκο το σανό,τραφούν και γλυκαθούν και μετά περιμένουνε στην ουρά της ξεπέτας σε στύλ καλλιρόης?μα ρε αδερφάκι μου ώρες ώρες δε σε νιώθω....είναι σαν να μου λές ότι δεν υπάρχει πλανήτης άρης επειδή δεν έχει πάει ποτέ να τον δεί απο κοντά κανείς
μη μπερδευεσαι.. οταν θα γαμησεις εκει να μου το πεις με πμ..

τραβα τωρα στα σωληναδικα που ξερεις κι απο μασαζερί..  :P

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
147
Πόντοι
2.266
OP
OP
giorgospapa

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
147
Πόντοι
2.266

Dikaios_gamias

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
16

Γιατί ποτέ μα ποτέ αυτοί που μπριζολιάζουν στο συγκεκριμένο δεν έχουν χρόνο να κάτσουν ούτε καν να διαβάσουν τι λέμε εδω μέσα!!! Είναι παίχτες υπεράνω πάσης υποψίας.. Όπως ο πατέρας μού άλλωστε που γυρνοβολάει μόνο σε συστημένα μαγαζιά και δεν ξέρει τι σήμαίνει ΙΝΤΕΡΝΕΤ!!!

OP
OP
giorgospapa

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Γιατί ποτέ μα ποτέ αυτοί που μπριζολιάζουν στο συγκεκριμένο δεν έχουν χρόνο να κάτσουν ούτε καν να διαβάσουν τι λέμε εδω μέσα!!! Είναι παίχτες υπεράνω πάσης υποψίας.. Όπως ο πατέρας μού άλλωστε που γυρνοβολάει μόνο σε συστημένα μαγαζιά και δεν ξέρει τι σήμαίνει ΙΝΤΕΡΝΕΤ!!!
τελικα ουτε εσυ γαμησες εκει ε ????  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Dikaios_gamias

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
τελικα ουτε εσυ γαμησες εκει ε ????  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Και να θέλω δε μπορώ! Δεν έχω την άκρη! Αλλά και δεν θέλω να σου πώ την αλήθεια.. Αφού είναι έτοιμα τα callgirlakia γιατί να προσπαθώ χωρίς συστάσεις? Ανούσιο και πολυέξοδο!

Όπως είπα και πρίν είναι δικηγορικός κύκλος εκεί. Law services..! :grin:

Πάω για καφέ THE MALL... Αφού δεν με θέλετε πλέον στην παρέα σας!

Φιλάκια!  :grin:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
147
Πόντοι
2.266
πάρτε zewa και αρχίστε το κλάμα όλοι εσείς που δεν έχετε γαμήσει εκεί μέσα. :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom