Νέα

Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

agnostos_athens

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
1
Θα πώ την ανωμαλία μου! Θέλω ένα πολύ καλό μουνί να κάνει μασαζ μέτρι έως αρκετά καλό και στην ανάσκελη στάση να με αφήσει να βαρέσω μια μαλακία για πάρτυ τής! ΝΑ είναι καλό όμως ξέρει κάποιος να μου συστήσει?! Θα του είμαι ευγνώμον πραγματικά!

Υ.Γ Όχι τις ξεδοντιάρες που αναφέρει ο ένας και ο άλλος καμια 50αρία σελίδες εδώ.

Ευη , Ν.Σμυρνη, Παλαιολογου very chic spa...

since1976

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
οι πιο παλαιοι μπορει να θυμουνται οτι καποτε το μουνι ηταν πιο φτηνο απο 1 κιλο αρνι. Τωρα η μαλακια ειναι πιο ακριβη απο ολοκληρο το αρνι. Σορρυ για το οφτοπικ αλλα μου την εχει βαρεσει η ολα κατασταση .

Dikaios_gamias

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ευη , Ν.Σμυρνη, Παλαιολογου very chic spa...

Αυτή μου τον παίζει!!! Δεν το παίζω μόνος μου!! Thanks πάντως! Ο "pathos gia ta temaxia" δοκίμασε χθές να με βοηθήσει αλλά και οι δύο κοπέλες που μου πρότινε απο διαφορετικά μαγαζιά εφοσον τηλεφώνησα δεν ήταν εκεί! Θα επισκευτώ όμως την Παρασκυεή-Σαββατο μια εκ των δύο γιατί μπήκε στον κόπο να με βοηθήσει με αναλυτικές πληροφορίες! Thanks ρε pathos!  :2funny:

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Για σώστε more info για Νάταλυ

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Για σώστε more info για Νάταλυ
Ειναι μια ψηλή, με κοντό σπαστό μαύρο μαλλάκι,απο russia.Απο πρόσωπο καβλοσκυλόφατσα.Mε την στολή φαίνεται να έχει ωραίο σώμα και  :tits:
Απο μένα είναι αδοκίμαστη στίς θεραπείες που προσφέρει.
Αλλά απο ότι ξέρω έχει περιορισμένο ρεπερτόριο. ;)

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Ειναι μια ψηλή, με κοντό σπαστό μαύρο μαλλάκι,απο russia.Απο πρόσωπο καβλοσκυλόφατσα.Mε την στολή φαίνεται να έχει ωραίο σώμα και  :tits:
Απο μένα είναι αδοκίμαστη στίς θεραπείες που προσφέρει.
Αλλά απο ότι ξέρω έχει περιορισμένο ρεπερτόριο. ;)

Όπως οι περισσότερες σε αυτό το ίδρυμα.
Ευχαριστώ πάντως

Dikaios_gamias

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
πάρε ναταλύ στην ματζαγριωτάκη 56 καλλιθέα.

Ευχάριστω το φίλο pathos gia temachia που μου συστησε την κορασίδα! Πέρασα χθες το απογευματάκι μετά από υπεράνθρωπες προσπάθειες να παρκάρω για να δοκιμάσω αλλά ήταν κάπως περασμένη η ώρα και δεν με έβαλαν μέσα! Δουλεύει μόνο Σ-Κ.. Αν βρω σήμερα χρόνο που χλωμό το βλέπω θα ενημερώσω με μιά μίνι κριτική. Έχει και κάτι νέα μωρά εκεί! Κρίστυ η μία η άλλη δέν θυμάμαι όνομα!

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
Ευχάριστω το φίλο pathos gia temachia που μου συστησε την κορασίδα! Πέρασα χθες το απογευματάκι μετά από υπεράνθρωπες προσπάθειες να παρκάρω για να δοκιμάσω αλλά ήταν κάπως περασμένη η ώρα και δεν με έβαλαν μέσα! Δουλεύει μόνο Σ-Κ.. Αν βρω σήμερα χρόνο που χλωμό το βλέπω θα ενημερώσω με μιά μίνι κριτική. Έχει και κάτι νέα μωρά εκεί! Κρίστυ η μία η άλλη δέν θυμάμαι όνομα!
κυριακη κλειστα νομιζω

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
147
Πόντοι
2.266

τί ευχαριστείς,αφού δεν την είδες! :2funny:

Dikaios_gamias

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
τί ευχαριστείς,αφού δεν την είδες! :2funny:

Όταν λέω δεν με έβαλαν μέσα εννόω στο δωμάτιο! Έως τον καναπέ κατάφερα να φτάσω και να τα πώ λίγο με την πολύ πολύ φιλική Γιάννα που μου πρόσφερε νεράκι! Την έιδα τη ναταλύ.. Παρέλασε μεταξύ κάποιον κορασίδων όμως επειδή δεν ήξερα ονόματα είπα στη Γιάννα να μου την φέρει να την δώ. Να δούμε τώρα πότε θα κάτσει ο χρόνος μου να με χειρομαλάξει κιόλας!! Σόρρυ αλλά γράφω λίγο βιαστικά γιατί σήμερα η μέρα είναι για εξορμήσεις στη φύση και δέν θέλω να την περάσω γράφοντας για πουτανάκια!  ;)

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
147
Πόντοι
2.266
Όταν λέω δεν με έβαλαν μέσα εννόω στο δωμάτιο! Έως τον καναπέ κατάφερα να φτάσω και να τα πώ λίγο με την πολύ πολύ φιλική Γιάννα που μου πρόσφερε νεράκι! Την έιδα τη ναταλύ.. Παρέλασε μεταξύ κάποιον κορασίδων όμως επειδή δεν ήξερα ονόματα είπα στη Γιάννα να μου την φέρει να την δώ. Να δούμε τώρα πότε θα κάτσει ο χρόνος μου να με χειρομαλάξει κιόλας!! Σόρρυ αλλά γράφω λίγο βιαστικά γιατί σήμερα η μέρα είναι για εξορμήσεις στη φύση και δέν θέλω να την περάσω γράφοντας για πουτανάκια!  ;)

αυτή που λές γιάννα λέγεται τατιάνα(σερίφισσα) :cheesy:.

Dikaios_gamias

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
αυτή που λές γιάννα λέγεται τατιάνα(σερίφισσα) :cheesy:.

Ως γιάννα μου συστήθηκε.. Πάντος έχεις γούστο (σχετικά με τη ναταλύ). Να σου πώ την αλήθεια τόσο καιρό που διαβάζω στα θέματα μασάζ για μπριζόλες όσες λίγες φορές έχω δοκιμάσει συνάντησα κάτι πατσαβούρες που ούτε για φτύσιμο δεν έκαναν. Φυσικό είναι να δώσουν μπριζόλα γιατί μόνο με μαλακία δεν θα πατήσει κανείς.. Εγώ σε κοπέλες τύπου Ναταλύ προτιμώ να καταθέτω και ας έχουν φτωχό ρεπερτόριο.Και θα το κάνω την παρασκευή που έρχεται αν και ανήκω σε άλλο τομέα αγοραίων περιπτίξεων..(callgirls) Ως πελάτης πάντα έτσι! Γιατί πρίν έκανα ένα λάθος στο συντακτικό μου λόγω βιασύνης και με φάγατε βρε παλιόπεδα! ! ! :)

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
δημοκριτου πηγαινε...

Stories

Νέο!

Stories