You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 7K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (4 μέλη και 16 επισκέπτες)
το λαδι στο μασαζ και ειδικα στον φραπε ειναι baby oil η κατι αλλο??
Εξαρτάται, μπορεί να είναι και μηχανέλαιο.
Γι' αυτό πρέπει να προσέχεις με τι σε πασαλείβουν.
jd
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
πολυ ξεκωλο η βαλια ...........
για το τηλ στειλε πμ σε κανεναν διαχειριστη μπορει κ να το εχει.
Από που το συμπεραίνεις αυτό συναγωνιστή? Έχεις εμπειρία αν κάνει κατι παραπάνω από απλό μασάζ?
Εμενα πριν κανένα τρίμηνο που είχα πάει η Μαίρη μου είχε πει για τη Βάλια ότι μόνο μασαζ.
alexalex77777
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2009
- Like
- 57
- Πόντοι
- 6
σινωπισ 29 και μιχαλακοπουλου τι ξερουμε??? υαπαρχει κατι καλο...
απο οσο ξερω το αλλο στην ευηνου που ειναι κοντα εχει κλεισει...σωστα??
απο οσο ξερω το αλλο στην ευηνου που ειναι κοντα εχει κλεισει...σωστα??
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
Από που το συμπεραίνεις αυτό συναγωνιστή? Έχεις εμπειρία αν κάνει κατι παραπάνω από απλό μασάζ?
Εμενα πριν κανένα τρίμηνο που είχα πάει η Μαίρη μου είχε πει για τη Βάλια ότι μόνο μασαζ.
και μένα τα ίδια.
πολυ ξεκωλο η βαλια ...........
για το τηλ στειλε πμ σε κανεναν διαχειριστη μπορει κ να το εχει.
δεν ειπα οτι εχω κανει κατι παραπανω, ομως μου δινει την εντυπωση οτι ειναι πολυ ξεκωλο
jd
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
δεν ειπα οτι εχω κανει κατι παραπανω, ομως μου δινει την εντυπωση οτι ειναι πολυ ξεκωλο
Mάλιστα τώρα συνεννοηθήκαμε. Αραγε υπάρχει κάποιος που εχει παρει κατι παραπάνω από τη Βαλια?
Πάντως για απλό μασαζ δεν αξίζει το 100αρι. Αν είναι ετσι πάω και σε κανονικό σπα να μου κάνουν και επαγγελματίες μασεζ.
NEON7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.730
- Πόντοι
- 216
Οσο αναφορα για το μαγαζι στη θησεως στο μαρουσι,κ συγκεκριμενα για τη βαλια εαν σε μαθει ολο κ κατι παιζει...τουλαχ εγω εχω παρει φραπε απο την εν λογω κορασις...τιμη 150 μαζι με το χαμαμ...κ μπορω να πω την χτυπαει καλα αμα θελει τη φραπεδια...
tyler77
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2005
- Like
- 160
- Πόντοι
- 1
στο μαγαζι αυτο καποτε πηγαινες και ειχες σιγουρο φραπεδακι ειδικα αν σε ηξεραν απο την δευτερη φορα και μετα..
Εγω πηγα προσφατα και ενω μιλησα κανονικα με την σεριφισσα και τον τυπο εκει κ με θυμοντουσαν ξαφνικα μετα στο δωματιο μου βαλε μια πετσετα και μου ειπαν οτι τωρα αλλαξαν τα πραγματα!
Οκ βγηκα και εγω και εφου τσακωθηκα με τον τυπο στην εισοδο εριξα μαυρο και αυτοι εχασαν εναν καλο πελατη! Τοσο απλα ειναι τα πραγματα..
για αυτο λοιπον ΜΑΥΡΟ...
ΚΑΤΑΜΑΥΡΟ με τους πουστηδες που σε αυτουσ τουσ καιρους θελουν να παμε να τα ακουμπαμε και να μας κοροιδευουν κιολας..
να κλεισουν τετοια κολομαγαζα!
Εγω πηγα προσφατα και ενω μιλησα κανονικα με την σεριφισσα και τον τυπο εκει κ με θυμοντουσαν ξαφνικα μετα στο δωματιο μου βαλε μια πετσετα και μου ειπαν οτι τωρα αλλαξαν τα πραγματα!
Οκ βγηκα και εγω και εφου τσακωθηκα με τον τυπο στην εισοδο εριξα μαυρο και αυτοι εχασαν εναν καλο πελατη! Τοσο απλα ειναι τα πραγματα..
για αυτο λοιπον ΜΑΥΡΟ...
ΚΑΤΑΜΑΥΡΟ με τους πουστηδες που σε αυτουσ τουσ καιρους θελουν να παμε να τα ακουμπαμε και να μας κοροιδευουν κιολας..
να κλεισουν τετοια κολομαγαζα!
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.162
- Πόντοι
- 42.697
παντως οταν ξεκινησα την πορεια μου στον χωρο το 1976, δεν φανταζομουνα ποτε οτι το μασαζ με μαλακια θα γινοτανε πιο ακριβο απο το γαμησι.
για να χτυπήσεις σωστά το φραπέ θέλει τέχνη και αυτό κοστίζει....
ρώτα και τον pathos gia ta temachia να σου πει...
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
παρών.
Θέλει και σωστή προεργασία πριν το χτύπημα. Είναι όπως το καλό ουίσκι.
Dikaios_gamias
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Θα πώ την ανωμαλία μου! Θέλω ένα πολύ καλό μουνί να κάνει μασαζ μέτρι έως αρκετά καλό και στην ανάσκελη στάση να με αφήσει να βαρέσω μια μαλακία για πάρτυ τής! ΝΑ είναι καλό όμως ξέρει κάποιος να μου συστήσει?! Θα του είμαι ευγνώμον πραγματικά!
Υ.Γ Όχι τις ξεδοντιάρες που αναφέρει ο ένας και ο άλλος καμια 50αρία σελίδες εδώ.
Υ.Γ Όχι τις ξεδοντιάρες που αναφέρει ο ένας και ο άλλος καμια 50αρία σελίδες εδώ.
εγω ημουν αγεννητος ;)παντως οταν ξεκινησα την πορεια μου στον χωρο το 1976, δεν φανταζομουνα ποτε οτι το μασαζ με μαλακια θα γινοτανε πιο ακριβο απο το γαμησι.
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
Θα πώ την ανωμαλία μου! Θέλω ένα πολύ καλό μουνί να κάνει μασαζ μέτρι έως αρκετά καλό και στην ανάσκελη στάση να με αφήσει να βαρέσω μια μαλακία για πάρτυ τής! ΝΑ είναι καλό όμως ξέρει κάποιος να μου συστήσει?! Θα του είμαι ευγνώμον πραγματικά!
πάρε ναταλύ στην ματζαγριωτάκη 56 καλλιθέα.