Νέα

Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
μαλακιες λες.
το καλυτερο καζαν τιπι στην Αθηνα το εχει ο "Αγαπητος" ο  οποιος δεν εχει καταστημα στην Κηφισια
Μονο Μαρουσι, Συνταγμα
μια και ειπες μαρουσι,
παιζιε ενα σπα κοντα στο σταθμο του ηλεκτρικου,
αλλα ειναι μονο τριψε-τριψε...

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
οταν γραφω κατι ειναι καραντι δεν βρισκη πωλητη και κατι ακομα η ελεανα εφυγε.

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Έχει περάσει κανείς από Μιχαλακοπούλου 171 τώρα τελευταία; Παίζει τίποτα ενδιαφέρον ή ακόμα στην μπίχλα είναι το ίδρυμα;

Εν τω μεταξύ, στη Σολωμού 33 η Ξένια εγκατέλειψε το άθλημα του μασαζοφραπέ, τουλάχιστον προς το παρόν, και στο ίδρυμα υπάρχουν μόνο milf και gilf. Αν έπαιζε και κανένα καλαμάκι, θα ήταν ό,τι έπρεπε. Έχει γεμίσει ο τόπος παρθένες.  :rolleyes:

jimmy1971

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλημερα συναγωνιστες,σχετικα με την Ματζαρου στο κολωνακι θελω να γραψω,η Ελενα ειναι ολα τα λεφτα,αυτη με το τατου στο ποδι,και πολυ θερμη.Μου προτεινε με 120 διπλο,αλλα δεν γουσταρα να τα ακουμπησω,ειναι πολλα τα λεφτα Αρη....Μπορει να επεφτε και αλλο,δεν το παλεψα...Εχει παρει κανενας διπλο εκει να μας πει εμπειρια??Αξιζει τον κοπο??Καλη η ανανεωση γενικα.

alexalex77777

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
57
Πόντοι
6
Έχει περάσει κανείς από Μιχαλακοπούλου 171 τώρα τελευταία; Παίζει τίποτα ενδιαφέρον ή ακόμα στην μπίχλα είναι το ίδρυμα;

Εν τω μεταξύ, στη Σολωμού 33 η Ξένια εγκατέλειψε το άθλημα του μασαζοφραπέ, τουλάχιστον προς το παρόν, και στο ίδρυμα υπάρχουν μόνο milf και gilf. Αν έπαιζε και κανένα καλαμάκι, θα ήταν ό,τι έπρεπε. Έχει γεμίσει ο τόπος παρθένες.  :rolleyes:
τα ιδια μιχ 171  για το αλλο μαγαζι συμφωνω...τουλαχιστον μπορει να σου κανουν καλο μασαζ...και οχι τριψιο οπως αλλου

periklaros

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
συναθλητες. το κουδουνι τι γραφει στο Σολωμου 33 ?

θένκ γιου

Επισκέπτης
Ας ελπίσουμε ότι δε θα φύγει και η Αννούλα...

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
Καλημερα συναγωνιστες,σχετικα με την Ματζαρου στο κολωνακι θελω να γραψω,η Ελενα ειναι ολα τα λεφτα,αυτη με το τατου στο ποδι,και πολυ θερμη.Μου προτεινε με 120 διπλο,αλλα δεν γουσταρα να τα ακουμπησω,ειναι πολλα τα λεφτα Αρη....Μπορει να επεφτε και αλλο,δεν το παλεψα...Εχει παρει κανενας διπλο εκει να μας πει εμπειρια??Αξιζει τον κοπο??Καλη η ανανεωση γενικα.

Πριν από 8 μήνες περιπου είχα πάρει διπλό με 100Ευρώ (τότε χρέωναν 60 το μονο). Δεν δούλευε τότε η Ελενα. Το διπλό έληξε με φραπέ. Μπορώ να πω οτι δεν ενθουσιάστικα.

jimmy1971

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Πριν από 8 μήνες περιπου είχα πάρει διπλό με 100Ευρώ (τότε χρέωναν 60 το μονο). Δεν δούλευε τότε η Ελενα. Το διπλό έληξε με φραπέ. Μπορώ να πω οτι δεν ενθουσιάστικα.
Σε ευχαριστω,το ηξερα οτι καπως ετσι θα ηταν,ολο λογια ειναι τελικα.Να σαι καλα και καλη εβδομαδα.

Progressive

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2008
Like
134
Πόντοι
6
μπορει καποιος να μου στηλει μηνυμα με τηλ του Επτανησου 1 και κυψελης στον 1ο οροφο ;

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
μπορει καποιος να μου στηλει μηνυμα με τηλ του Επτανησου 1 και κυψελης στον 1ο οροφο ;

Λειτουργεί ακόμα αυτό?
δεν κοιτάς για τίποτε καλύτερο? θα πετάξεις τα λεφτά σου εκεί....

jipiripo6

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2007
Like
12
Πόντοι
0
Βοήθεια αδέλφια. Ψάχνω το τηλ. απο Θησέως 27Α Μαρούσι γιατί μάλλον μου έπεσε χθέσ ο σταυρός μου μετά απο συνεδρία με την Βάλια.

since1976

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
πολυ ξεκωλο η βαλια ...........
για το τηλ στειλε πμ σε κανεναν διαχειριστη μπορει κ να το εχει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom