μια και ειπες μαρουσι,μαλακιες λες.
το καλυτερο καζαν τιπι στην Αθηνα το εχει ο "Αγαπητος" ο οποιος δεν εχει καταστημα στην Κηφισια
Μονο Μαρουσι, Συνταγμα
παιζιε ενα σπα κοντα στο σταθμο του ηλεκτρικου,
αλλα ειναι μονο τριψε-τριψε...
μια και ειπες μαρουσι,μαλακιες λες.
το καλυτερο καζαν τιπι στην Αθηνα το εχει ο "Αγαπητος" ο οποιος δεν εχει καταστημα στην Κηφισια
Μονο Μαρουσι, Συνταγμα
καποιος συναγωνιστης ειπε οτι το εν λογο καταστημα ειναι προς πωληση.πήγαινε ξενοπούλου 17 κοντά στο μετρό κατεχάκη..
καποιος συναγωνιστης ειπε οτι το εν λογο καταστημα ειναι προς πωληση.
ειναι αληθεια η μουφα?
ευχαριστω
τα ιδια μιχ 171 για το αλλο μαγαζι συμφωνω...τουλαχιστον μπορει να σου κανουν καλο μασαζ...και οχι τριψιο οπως αλλουΈχει περάσει κανείς από Μιχαλακοπούλου 171 τώρα τελευταία; Παίζει τίποτα ενδιαφέρον ή ακόμα στην μπίχλα είναι το ίδρυμα;
Εν τω μεταξύ, στη Σολωμού 33 η Ξένια εγκατέλειψε το άθλημα του μασαζοφραπέ, τουλάχιστον προς το παρόν, και στο ίδρυμα υπάρχουν μόνο milf και gilf. Αν έπαιζε και κανένα καλαμάκι, θα ήταν ό,τι έπρεπε. Έχει γεμίσει ο τόπος παρθένες.
συναθλητες. το κουδουνι τι γραφει στο Σολωμου 33 ?
θένκ γιου
Εν τω μεταξύ, στη Σολωμού 33 η Ξένια εγκατέλειψε το άθλημα του μασαζοφραπέ, τουλάχιστον προς το παρόν, και στο ίδρυμα υπάρχουν μόνο milf και gilf. Αν έπαιζε και κανένα καλαμάκι, θα ήταν ό,τι έπρεπε. Έχει γεμίσει ο τόπος παρθένες.
Καλημερα συναγωνιστες,σχετικα με την Ματζαρου στο κολωνακι θελω να γραψω,η Ελενα ειναι ολα τα λεφτα,αυτη με το τατου στο ποδι,και πολυ θερμη.Μου προτεινε με 120 διπλο,αλλα δεν γουσταρα να τα ακουμπησω,ειναι πολλα τα λεφτα Αρη....Μπορει να επεφτε και αλλο,δεν το παλεψα...Εχει παρει κανενας διπλο εκει να μας πει εμπειρια??Αξιζει τον κοπο??Καλη η ανανεωση γενικα.
Σε ευχαριστω,το ηξερα οτι καπως ετσι θα ηταν,ολο λογια ειναι τελικα.Να σαι καλα και καλη εβδομαδα.Πριν από 8 μήνες περιπου είχα πάρει διπλό με 100Ευρώ (τότε χρέωναν 60 το μονο). Δεν δούλευε τότε η Ελενα. Το διπλό έληξε με φραπέ. Μπορώ να πω οτι δεν ενθουσιάστικα.
μπορει καποιος να μου στηλει μηνυμα με τηλ του Επτανησου 1 και κυψελης στον 1ο οροφο ;
Λειτουργεί ακόμα αυτό?
δεν κοιτάς για τίποτε καλύτερο? θα πετάξεις τα λεφτά σου εκεί....
100 euroκαι πόσο πήγε το μαλλί?
αντιχριστε.......Βοήθεια αδέλφια. Ψάχνω το τηλ. απο Θησέως 27Α Μαρούσι γιατί μάλλον μου έπεσε χθέσ ο σταυρός μου μετά απο συνεδρία με την Βάλια.
αυτό του είπα και εγώ...