leon4861
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.272
- Πόντοι
- 216
ε ρε βύρωνα για τόσο κορόιδα μας έχουνε ρε πούστη μου?
Είναι αυτό που λέμε: "μασάει η κατσίκα ταραμά?"
ε ρε βύρωνα για τόσο κορόιδα μας έχουνε ρε πούστη μου?
ΠΑΙΔΙΑ ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΤΩΝΟΣ. ΕΙΧΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΠΑΩ! ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑ ΠΗΓΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΙΛΤΟΝ ΕΚΕΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΣΤΗΝ ΚΡΙΤΩΝΟΣ.ΣΥΝΑΝΤΗΣΑ ΜΙΑ .... ΤΗΝ ΣΙΝΤΥ. ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ!
astari 51, η τζοντυ εχει μετακομίσει στον πειραιάΚαλημερα συναγωνιστες
μετα απο αρκετο καιρο ,χθες το μεσημερι αναζητουσα ενα πολυ καλο μασαζ και ενα σπεσιαλ φραπεδακι.Τα βηματα μου με οδηγησαν στην Σκρα στην Τζουντη,οποια απογοητευση η μεν κατω πορτα ανοικτη η δε επανω ερμητικα κλειστη και το κουδουνι αποσυνδεμενο μαλλον η οικονομικη κριση εχει θυματα σε ολα τα επαγγελματα.
astari 51, η τζοντυ εχει μετακομίσει στον πειραιά
Και το κουδουνιτης Τζουντη τι γραφει ? γιατι πηγα σημερα βρηκα την οδο και τον αριθμο αλλα δεν ηξερα ποιο κουδουνι να κτυπησω.Δεν γραφει τιποτα για μασαζ η σπα η αισθητικη ,ουτε ΦΩΤΕΙΝΗ Π. που ειχε στην Σκρα ,αν καποιος συναγωνιστης εχει το κινητο της γιατι το εχω χασει θα με υποχρεωνε αν μου το εστελνε με π.μ. Και βεβαια αφου παω θα εχετε λεπτομερη αναφορα.Είναι Καραολή & Δημητρίου 45 στον 6ο όροφο ακριβώς απέναντι από το κτίριου του Πανεπιστημίου. Επίσης αν θες και μεγαλύτερη ποικιλία έχει και άλλα μασαζομάγαζα στους παρακείμενους δρόμους, Πραξιτέλους, Καραΐσκου, Πολυτεχνείου...
Περιγραφη και εντυπωσεις απο την συνεδρια δεν μας εκανες συναγωνιστη.Έχεις δίκιο. Όταν πήγα εγώ έτυχε να είναι ανοιχτή η κάτω πόρτα και δεν πρόσεξα το κουδούνι. Πάνω, όπως βγαίνεις από το ασανσέρ είναι η δεξιά πόρτα
Στειλε μου με πμ το τηλεφωνο της να μαθω ποιο κουδουνι να κτυπησω , θελω να παω σημερα.Ναι δεν έκανα περιγραφή διότι δεν έκανα συνεδρία. Παρόλο που έχω το τηλέφωνό της, δεν πήρα γιατί σκέφτηκα καινούριο μαγαζί είναι ακόμα δεν το ξέρουν όλοι, άρα δεν θα έχει κόσμο.
αλλά δυστυχώς έπεσα πάνω σε συνεργείο. Ήταν ένας υδραυλικός που έφτιαχνε τις σωληνώσεις από το μπάνιο στο μπαλκόνι για να μεταφέρει το πλυντήριο. Ηταν λέει στενός ο διάδρομος του μπάνιου και η πόρτα δεν έκλεινε γιατί έβρικσε πάνω στο πλυντήριο
Αλήθεια, ψέμματα δεν ξέρω. Αλλά ομολογώ ήταν η πιο αστεία δικαιολογία που έχω ακούσει.
Εξάλλου οι περισσότεροι εδω μέσα γνωρίζουν το είδος των υπηρεσιών που προσφέρει η τζόντυ. Αυστηρά και μόνο φραπέ, αλλά απολαυστικό φραπέ.
Είναι μια ρωσίδα στη Νέα Ιωνία (Οκταβίου Μερυλέ) που κατα καιρούς βάζει και αγγελία στο γνωστό σάιτ στα Νέα. Ξέρεις κανείς τίποτα για αυτή?
Εμφάνιση, υπηρεσίες?
Ρωτάς μπάς και αποφύγω να πετάξω τα λεφτά μου άμα είναι μούφα η φάση
αστο..
εχουμε ξαναγράψει για αυτήν
ειναι μια γρια και ο χωρος ειναι αθλιος
εκτός και αν εισαι σκληροπυρηνικός καταδρομέας , οποτε παω πασο...
αχαχαχα να σαι καλά
Πόσο γριά είναι δηλαδή? Καμιά 40αρα ακούστηκε απο τη φωνή. Να προσθέσω κανα 15αρι χρόνια?