You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (5 μέλη και 27 επισκέπτες)
BruceDickWayne
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2020
- Like
- 96
- Πόντοι
- 1
Για ratu ξερουμε αν προχωραει σε σεξ;Πρόσφατη επίσκεψη Galaxy.
Πρόγραμμα μίας ώρας με την Τζένη. Καλούτσικο μασάζ και τελείωμα με αρκετά καλή φραπεδιά. Έβγαζε μια καύλα το Τζενάκι.
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 29.917
- Πόντοι
- 9.846
.... γάμησε τα....και με ένα παιδί , το ίδιο παχαίνουν
Xrestoszaxa
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2022
- Like
- 780
- Πόντοι
- 81
Για εμένα ναι. Αυτά είναι γούστα. Όπως και για εμένα δεν είναι θέμα το οικονομικό σκέλος που για άλλους μπορεί να είναι. Ξέρω που πάω . Αν ήθελα πιο οικονομικά μπορούσα να πάω και αλλού, όπως και έχω πάει . Ρωτάω πάντα το κόστος και αν μπορώ να πληρώσω πάω όπου θέλω να πάω αν δεν μπορώ κάθομαι σπίτι μου . Ούτε μιζέριες ούτε παζάρια πάω για να περάσω καλά όποτε μπορώ , δεν θα το χαλάσω με παζάρι και πολλά λόγια μέσα στο δωμάτιο.αυτό το soapy , σκέτο, κάνει 100€
+30€ καφές =130€. άξιζε?
Ρε προμοτορας είναι ο τύπος,έχει βάλει την κασέτα κ δεν σταματάει.φολα είναι το μαγαζιαυτό το soapy , σκέτο, κάνει 100€
+30€ καφές =130€. άξιζε?
xjimakos24x
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2017
- Like
- 363
- Πόντοι
- 21
Τι εννοείς φίλε?Με μεγάλη συγκίνηση βλέπουμε έναν δικό μας άνθρωπο με βαθειά πίστη (ιέρεια) να γίνεται σταρ της τηλεόρασης.. Που αλλού στο STAR!
Don't miss it!
Josex
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 34
- Like
- 4.248
- Πόντοι
- 4.365
Τι εννοείς φίλε?
First dates gr STAR - Page 346 - bourdela.com forum
Φτιαχνουμε ποπ κορν και λαμβανουμε θεσεις νωρις, πριν γεμισουν οι κερκιδες: https://firstdates.star.gr/ Φυσικα τα λαγωνικα του μπου θα μαθουν τα παντα για τα παρασκηνια του παιχνιδιου πριν αυτο ξεκινησει :headbaning1:
www.bourdela.com
Η συνέχεια στη μικρή οθόνη..
Whoremonger
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2005
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1
Τα κοριτσια τι λενε εμφανισιακα;Εν Αθήναις μασάζ κέντρο . Ήταν η πρώτη φορά που ξενέρωσα γιατί με καθυστέρησαν 15' και δεν είχα πολύ χρόνο . Τουλάχιστον μου χρέωσαν το αντίστοιχο. Σοαπι μασάζ το οποίο ήταν το καλύτερο ,μεχρι τώρα εκεί μέσα με νελις ή Έλις.... Φραπές με πολύ μαεστρία+30
Απο ο,τι καταλαβαινω δεν επιλεγεις κοπελα αλλα σου ερχεται οποια ειναι διαθεσιμη, σωστα;
Στη τύχη σου έρχονταιΤα κοριτσια τι λενε εμφανισιακα;
Απο ο,τι καταλαβαινω δεν επιλεγεις κοπελα αλλα σου ερχεται οποια ειναι διαθεσιμη, σωστα;
truker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουν 2017
- Κριτικές
- 7
- Like
- 168
- Πόντοι
- 280
Καλησπέρα.λενορμαν ποίο είναι?? Βολεύει πολύ...Εν Αθήναις, galaxy , moments, Medusa , Λένορμαν. Υπάρχουν και άλλα
Καλησπέρα κύριοι. Πέρασμα από γκαλαξυ πριν 2 βδομάδες. Συνεννόηση με αριστουλα άψογη. Πήρα χαλαρωτικό μια ώρα με Τζένη. Μιλφακι στο περίπου. Οκ σώμα. Τζιμπουκοχειλα. Από μασαζ χάδι. Στα του αγώνα. Πήρε 10 ευρώ για φραπέ. Της είπα να βγάλει έξω βυζι με άλλα 10 το οποίο και έκανε. Φραπες καλός χούφτωμα αδιαμαρτυρητο. Δεν πρότεινα πιπα αν και πιστεύω πως με λεφτά το κάνει για πλάκα. Θέλω να περάσω με ρατου την επόμενη. Ξέρει κανείς αν προχωράει σε μπριζόλα;
Josex
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 34
- Like
- 4.248
- Πόντοι
- 4.365
Καλησπέρα κύριοι. Πέρασμα από γκαλαξυ πριν 2 βδομάδες. Συνεννόηση με αριστουλα άψογη. Πήρα χαλαρωτικό μια ώρα με Τζένη. Μιλφακι στο περίπου. Οκ σώμα. Τζιμπουκοχειλα. Από μασαζ χάδι. Στα του αγώνα. Πήρε 10 ευρώ για φραπέ. Της είπα να βγάλει έξω βυζι με άλλα 10 το οποίο και έκανε. Φραπες καλός χούφτωμα αδιαμαρτυρητο. Δεν πρότεινα πιπα αν και πιστεύω πως με λεφτά το κάνει για πλάκα. Θέλω να περάσω με ρατου την επόμενη. Ξέρει κανείς αν προχωράει σε μπριζόλα;
Εξτραδάκι για να δείξει βυζί !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Το ακούσαμε κι αυτό ρε μάγκα...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Και η Ratu και η Τζένη κάνουν sex
Xrestoszaxa
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2022
- Like
- 780
- Πόντοι
- 81
Έχει ωραίες και μέτριες .Τα κοριτσια τι λενε εμφανισιακα;
Αυτο δεν ειναι γραφειο κατ οικον?Θέλω γνώμες για mastermassage μου σχημάτισε την εντύπωση πως είναι στα δεν; Την ξέρει κάποιος έχει κάνει μαζί της;
Τα κοριτσια τι λενε εμφανισιακα;
Soapy Massage
60 λεπτά: 100€ + ΦΠΑ ? Όντως έτσι?
pirateman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.643
- Πόντοι
- 496
Όχι έχει και χώρο καινούριοΑυτο δεν ειναι γραφειο κατ οικον?
aggel2004
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Like
- 3.152
- Πόντοι
- 456
Ναι, αλλά αμφιβάλλω αν οι φωτό είναι πραγματικές εκτός από κάνα δυό!Όχι έχει και χώρο καινούριο