Νέα

Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (5 μέλη και 27 επισκέπτες)

BruceDickWayne

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2020
Like
96
Πόντοι
1
Πρόσφατη επίσκεψη Galaxy.
Πρόγραμμα μίας ώρας με την Τζένη. Καλούτσικο μασάζ και τελείωμα με αρκετά καλή φραπεδιά. Έβγαζε μια καύλα το Τζενάκι.
Για ratu ξερουμε αν προχωραει σε σεξ;

Xrestoszaxa

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2022
Like
780
Πόντοι
81
αυτό το soapy , σκέτο, κάνει 100€
+30€ καφές =130€. άξιζε?
Για εμένα ναι. Αυτά είναι γούστα. Όπως και για εμένα δεν είναι θέμα το οικονομικό σκέλος που για άλλους μπορεί να είναι. Ξέρω που πάω . Αν ήθελα πιο οικονομικά μπορούσα να πάω και αλλού, όπως και έχω πάει . Ρωτάω πάντα το κόστος και αν μπορώ να πληρώσω πάω όπου θέλω να πάω αν δεν μπορώ κάθομαι σπίτι μου . Ούτε μιζέριες ούτε παζάρια πάω για να περάσω καλά όποτε μπορώ , δεν θα το χαλάσω με παζάρι και πολλά λόγια μέσα στο δωμάτιο.

Nikos471

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2022
Like
250
Πόντοι
20

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.248
Πόντοι
4.365
Με μεγάλη συγκίνηση βλέπουμε έναν δικό μας άνθρωπο με βαθειά πίστη (ιέρεια) να γίνεται σταρ της τηλεόρασης.. Που αλλού στο STAR!

Don't miss it!

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.248
Πόντοι
4.365

Η συνέχεια στη μικρή οθόνη..

Whoremonger

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2005
Like
42
Πόντοι
1
Εν Αθήναις μασάζ κέντρο . Ήταν η πρώτη φορά που ξενέρωσα γιατί με καθυστέρησαν 15' και δεν είχα πολύ χρόνο . Τουλάχιστον μου χρέωσαν το αντίστοιχο. Σοαπι μασάζ το οποίο ήταν το καλύτερο ,μεχρι τώρα εκεί μέσα με νελις ή Έλις.... Φραπές με πολύ μαεστρία+30
Τα κοριτσια τι λενε εμφανισιακα;
Απο ο,τι καταλαβαινω δεν επιλεγεις κοπελα αλλα σου ερχεται οποια ειναι διαθεσιμη, σωστα;

• Like
Αντιδράσεις: dob

pirateman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2018
Κριτικές
11
Like
1.643
Πόντοι
496
Θέλω γνώμες για mastermassage μου σχημάτισε την εντύπωση πως είναι στα δεν; Την ξέρει κάποιος έχει κάνει μαζί της;

AmazonC

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2023
Like
132
Πόντοι
0
Καλησπέρα κύριοι. Πέρασμα από γκαλαξυ πριν 2 βδομάδες. Συνεννόηση με αριστουλα άψογη. Πήρα χαλαρωτικό μια ώρα με Τζένη. Μιλφακι στο περίπου. Οκ σώμα. Τζιμπουκοχειλα. Από μασαζ χάδι. Στα του αγώνα. Πήρε 10 ευρώ για φραπέ. Της είπα να βγάλει έξω βυζι με άλλα 10 το οποίο και έκανε. Φραπες καλός χούφτωμα αδιαμαρτυρητο. Δεν πρότεινα πιπα αν και πιστεύω πως με λεφτά το κάνει για πλάκα. Θέλω να περάσω με ρατου την επόμενη. Ξέρει κανείς αν προχωράει σε μπριζόλα;

• Like
Αντιδράσεις: acab3

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.248
Πόντοι
4.365
Καλησπέρα κύριοι. Πέρασμα από γκαλαξυ πριν 2 βδομάδες. Συνεννόηση με αριστουλα άψογη. Πήρα χαλαρωτικό μια ώρα με Τζένη. Μιλφακι στο περίπου. Οκ σώμα. Τζιμπουκοχειλα. Από μασαζ χάδι. Στα του αγώνα. Πήρε 10 ευρώ για φραπέ. Της είπα να βγάλει έξω βυζι με άλλα 10 το οποίο και έκανε. Φραπες καλός χούφτωμα αδιαμαρτυρητο. Δεν πρότεινα πιπα αν και πιστεύω πως με λεφτά το κάνει για πλάκα. Θέλω να περάσω με ρατου την επόμενη. Ξέρει κανείς αν προχωράει σε μπριζόλα;

Εξτραδάκι για να δείξει βυζί !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Το ακούσαμε κι αυτό ρε μάγκα...

australos

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2007
Like
34
Πόντοι
1

Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Και η Ratu και η Τζένη κάνουν sex

• Like
Αντιδράσεις: j 1973

nzg

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2008
Κριτικές
36
Like
3.361