Αυτο ειναι για τουριστες.Οπως και οι ξαπλωστρες στις παραλιες.Στο εν Αθήναις αξίζουν οι λαδοκορες από εμφάνιση?
Για τόσα γιούρια....
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (4 μέλη και 21 επισκέπτες)
lakiskiss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 6
- Like
- 471
- Πόντοι
- 301
στο king massage στο περιστερι, τελικα παιζει φραπε ή μονο μασαζ?χωρίς εσώρουχο και στο king massage?
ΑΛΕΚΟΣ223
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2016
- Like
- 1.096
- Πόντοι
- 201
ρε σεις το king massage ειναι στα δεν ,αλυσιδα μασαζ οπως το le massage,μασαζ με εσωρουχο και πετσετα δηλαδη !!! λαθεμενη αντιληψη της απαντησης λοιπονστο king massage στο περιστερι, τελικα παιζει φραπε ή μονο μασαζ?
MALAPERDONIOS
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2014
- Like
- 1.546
- Πόντοι
- 206
Έβγαζε μια καύλα το Τζενάκι.
Το θέμα δεν είναι να βγάζει καβλα αλλά να αρμεγει τη μαλαπερδα σαν έμπειρη βοσκοπούλα. Μπαριστες είναι όλες και ένα φραπέ ξέρουν να το φτιαχνουν
Akatergastos Outlaw
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 5
- Like
- 947
- Πόντοι
- 81
Πρόσφατη επίσκεψη στο vip beauty massage στην Καραϊσκάκη στα γραφεία του Λεβέντη. Είσοδος χωρίς ραντεβού, 2 κοπέλες μέσα μια η Maya από το Μπουτάν και μια Ασιάτισσα πάλι είτε Φιλιππινέζα είτε Ταϋλάνδεζα, δεν μπόρεσα να το διευκρινίσω. Σε ερώτηση μου για τα πρόγραμματα μου είπαν χύμα για happy ending στα 50€ για 45’. Διάλεξα τη Maya, ενώ η ίδια προσπαθούσε να μου πασάρει την αδιάφορη Ασιάτισσα. Maya 35 χρόνων δήλωσε μέτρια αγγλικά, ελάχιστα ελληνικά, ομορφούλα, μασάζ μέτριο πρός δυνατό με κάποια ύπουλα περασματακια και στη μισή ώρα γύρισμα από την καλή. Φραπές οκ, όχι με ιδιαίτερη ποικιλία, τελείωμα, ντουζ και στα 40’ αποχωρούσα ήδη. Σε κουβέντα μας με ρώτησε αν έχω ξαναπάει και της ειπα ναι, ενώ δεν είχα ξαναπάει. Με ρώτησε τι είχα πληρώσει και της είπα 30 με φραπέ όπως είχα διαβάσει απο συναγωνιστή εδώ μέσα. Μου λέει με τίποτα δεν παίζει και μου είπε πως κανονικά είναι 60€ με φραπέ.
Δεν διευκρίνισε, αφού άναφεραμε την Ελένη που πλέον δεν εργάζεται μου είπε πως αυτή έπαιζε και καλαμάκι ίσως και μπριζόλα. Τα αγγλικά της όχι τόσο καλά, όποτε δεν έβγαλα άκρη. Συμπερασματικά δεν ξέρω αν θα ξαναπαω, ανάμεικτα συναισθήματα.
Δεν διευκρίνισε, αφού άναφεραμε την Ελένη που πλέον δεν εργάζεται μου είπε πως αυτή έπαιζε και καλαμάκι ίσως και μπριζόλα. Τα αγγλικά της όχι τόσο καλά, όποτε δεν έβγαλα άκρη. Συμπερασματικά δεν ξέρω αν θα ξαναπαω, ανάμεικτα συναισθήματα.
xamenos xamenos
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2024
- Like
- 611
- Πόντοι
- 81
Στις φωτό είδα έχει βυζάκι. Βγάζει τίποτα ή μόνο στον παίζει;Πρόσφατη επίσκεψη Galaxy.
Πρόγραμμα μίας ώρας με την Τζένη. Καλούτσικο μασάζ και τελείωμα με αρκετά καλή φραπεδιά. Έβγαζε μια καύλα το Τζενάκι.
Nikoslikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2024
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα παιδιά! Θέλω να επισκεφθώ το grace αλλά να πάρω σίγουρα φραπέ! Γνωρίζουμε αν προχωράνε όλες οι κοπέλες, κόστος, και κυρίως μια γνώμη!
Ποιες κοπέλες? Απ' όσο θυμάμαι μόνη της είναι.Καλησπέρα παιδιά! Θέλω να επισκεφθώ το grace αλλά να πάρω σίγουρα φραπέ! Γνωρίζουμε αν προχωράνε όλες οι κοπέλες, κόστος, και κυρίως μια γνώμη!
Nikoslikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2024
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
Επειδή δεν γνωρίζω ρωτάω! Είναι σίγουρο ο φραπές; Κόστος γνωρίζουμε;Ποιες κοπέλες? Απ' όσο θυμάμαι μόνη της είναι.
Akatergastos Outlaw
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 5
- Like
- 947
- Πόντοι
- 81
Πήρα τηλ και το σήκωσε τηλεφωνήτρια. 50€ τα 30’ , 80€ τα 60’ . Χρειάζεται κάνα 2 μέρες πριν ραντεβού γιατί έχει πολύ κίνηση. Στα προγράμματα μέχρι και μπριζόλα με ή χωρίς μασάζ σε δικό της χώρο. Συγγνώμη αλλά ο πούτσος μου δεν μπορεί να περιμένει τόσο. Τα κασκαντεριλικια γίνονται στο άρπα κόλα.H Ελένη από vip beauty massage είναι εδώ.
Δεν ξέρω τι μπορεί να κάνει περισσότερο από το 20ρικο που χρέωνε στα μπουρδέλα που έχει δουλέψει.Πήρα τηλ και το σήκωσε τηλεφωνήτρια. 50€ τα 30’ , 80€ τα 60’ . Χρειάζεται κάνα 2 μέρες πριν ραντεβού γιατί έχει πολύ κίνηση. Στα προγράμματα μέχρι και μπριζόλα με ή χωρίς μασάζ σε δικό της χώρο. Συγγνώμη αλλά ο πούτσος μου δεν μπορεί να περιμένει τόσο. Τα κασκαντεριλικια γίνονται στο άρπα κόλα.
Το μασάζ κλπ τα ακούω βερεσε
Ειδικά όταν ξαναδουλέψει μονή της πιο παλιά χρέωνε 50 στην αρχή την ώρα κ μετά 70 max
τίποτα περισσότερο δεν κάνει.Δεν ξέρω τι μπορεί να κάνει περισσότερο από το 20ρικο που χρέωνε στα μπουρδέλα που έχει δουλέψει.
Το μασάζ κλπ τα ακούω βερεσε
Ειδικά όταν ξαναδουλέψει μονή της πιο παλιά χρέωνε 50 στην αρχή την ώρα κ μετά 70 max
μπορεί να κάνει και λιγότερο.
αλλά όσο το τηλέφωνο χτυπάει ,
όλο και πιο πολύ,
η τιμούλα δεν πέφτει.
Η grace προσπαθεί να κόψει τον φραπέ οπότε ειδικά σε νέους πελάτες δεν θα είναι δεκτικήΚαλησπέρα παιδιά! Θέλω να επισκεφθώ το grace αλλά να πάρω σίγουρα φραπέ! Γνωρίζουμε αν προχωράνε όλες οι κοπέλες, κόστος, και κυρίως μια γνώμη!
Katapeltis7
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.285
- Πόντοι
- 2.390
Mansion massage είναι καφέ; Προσφέρει φραπέ με γάλα; Ξέρουμε;
MALAPERDONIOS
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2014
- Like
- 1.546
- Πόντοι
- 206
Mansion massage είναι καφέ; Προσφέρει φραπέ με γάλα; Ξέρουμε;
100 ευρα μύστη, παίξε μια και γλύτωσε τα φράγκα σου
xjimakos24x
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2017
- Like
- 363
- Πόντοι
- 21
Εντωμεταξύ επειδή κ γω πήρα τηλ για να δω τι παίζει, η τηλεφωνητρια είναι μια κοπελα που δούλευε κ αυτή στο vipbeauty η Αναστασία...Πήρα τηλ και το σήκωσε τηλεφωνήτρια. 50€ τα 30’ , 80€ τα 60’ . Χρειάζεται κάνα 2 μέρες πριν ραντεβού γιατί έχει πολύ κίνηση. Στα προγράμματα μέχρι και μπριζόλα με ή χωρίς μασάζ σε δικό της χώρο. Συγγνώμη αλλά ο πούτσος μου δεν μπορεί να περιμένει τόσο. Τα κασκαντεριλικια γίνονται στο άρπα κόλα.