Όχιαυτό το soapy , σκέτο, κάνει 100€
+30€ καφές =130€. άξιζε?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (5 μέλη και 30 επισκέπτες)
Φιλε μου που ειναι ο χωρος?Όχι έχει και χώρο καινούριο
pirateman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.643
- Πόντοι
- 496
Γράφει στο προφίλ της την διεύθυνσηΦιλε μου που ειναι ο χωρος?
Νομιζω παντως πως ειναι στα δεν .. ο χωρος αν βλεπω σωστα ειναι σε ενα σπαΓράφει στο προφίλ της την διεύθυνση
Xrestoszaxa
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2022
- Like
- 780
- Πόντοι
- 81
100€ έχει. Συν ότι κάνεις
GiorgosPapppp
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2022
- Like
- 24
- Πόντοι
- 0
Μια Πενυ που βάλανε, μάλλον καινούργια, στο galaxy massage την έχει πάρει κανείς ; Λέει τίποτα;
ΑΛΕΚΟΣ223
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2016
- Like
- 1.096
- Πόντοι
- 201
καλο μιλφακι φαινεται,πολυ αδυνατο,χρειαζεται δοκιμηΜια Πενυ που βάλανε, μάλλον καινούργια, στο galaxy massage την έχει πάρει κανείς ; Λέει τίποτα;
antegeia20000
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2017
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα παιδιά! Επειδή έχω χάσει τις εξελίξεις.. στο γκαλαξυ πόσο πάει πάει το μασάζ και πόσο τα έξτρα;;
giorgosman1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 1.203
- Πόντοι
- 481
καλημερα φιλε μου . μπες στο site να δεις . εχει 40 ευρω για 1 ωρα. και εχει και αλλες προσφορες. στον φραπε δινεις εσυ τι θες στην κοπελα στο δωματιο. εγω δινω συνηθως 10 ευρω..Καλησπέρα παιδιά! Επειδή έχω χάσει τις εξελίξεις.. στο γκαλαξυ πόσο πάει πάει το μασάζ και πόσο τα έξτρα;;
alexakoss13
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2022
- Like
- 88
- Πόντοι
- 0
Εγώ είχα δώσει 60 για μασαζ που οκ τώρα πες μπορεί να έχει προσφορά, αλλά στο δωμάτιο η ratu ζήτησε 20 για φραπέ και +10 για καλαμακικαλημερα φιλε μου . μπες στο site να δεις . εχει 40 ευρω για 1 ωρα. και εχει και αλλες προσφορες. στον φραπε δινεις εσυ τι θες στην κοπελα στο δωματιο. εγω δινω συνηθως 10 ευρω..
Οι προμοτορες δινουν παντα ενα δεκαρικο. Εμεις οι κοινοι θνητοι ξεκιναμε απο +20. Ποτέ καμία εκεί δεν μου ζήτησε "ο,τι έχετε ευχαριστηση" που λενε συνεχως οι προμοτορες.Εγώ είχα δώσει 60 για μασαζ που οκ τώρα πες μπορεί να έχει προσφορά, αλλά στο δωμάτιο η ratu ζήτησε 20 για φραπέ και +10 για καλαμακι
Galaxy?Μια άλλη ταιλανδεζα μου είχε ζητήσει +50 και έβαζε δόντι. Σκατα στα μούτρα μου
pirateman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.643
- Πόντοι
- 496
Ναι δεν αλλάξαμε θέμα.. για το πόσο εύκολα στα παίρνουν. Από τότε μόνο 40,00 μπροστά και τέλος τίποτα άλλο για φραπέ σκέτο χωρίς γάλαGalaxy?
Εγώ είχα δώσει 60 για μασαζ που οκ τώρα πες μπορεί να έχει προσφορά, αλλά στο δωμάτιο η ratu ζήτησε 20 για φραπέ και +10 για καλαμακι
Δηλ. φιλε εννοεις οτι δεν ξαναπληρωσες για εξτρα?Ναι δεν αλλάξαμε θέμα.. για το πόσο εύκολα στα παίρνουν. Από τότε μόνο 40,00 μπροστά και τέλος τίποτα άλλο για φραπέ σκέτο χωρίς γάλα
pirateman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.643
- Πόντοι
- 496
Ναι δύο τρεις φορές που ξαναπήγα έδωσα μόνο το ποσό που μου ζήτησαν τίποτα έξτρα. Αλλά περιόρισαν τον χρόνο στα 40 λεπτά.Δηλ. φιλε εννοεις οτι δεν ξαναπληρωσες για εξτρα?
xjimakos24x
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2017
- Like
- 363
- Πόντοι
- 21
Είδα κάτι βιντεακια από το vipbeauty στο Μεταξουργείο με μια καινούρια κοπελα πιτσιρίκα... Ξέρει κανείς κάτι?? Την δοκίμασε??
Μια άλλη ταιλανδεζα μου είχε ζητήσει +50 και έβαζε δόντι. Σκατα στα μούτρα μου
Τα έδωσες;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Είδα κάτι βιντεακια από το vipbeauty στο Μεταξουργείο με μια καινούρια κοπελα πιτσιρίκα... Ξέρει κανείς κάτι?? Την δοκίμασε??
Όνομα είδες; Αν είναι να πάμε να την ζητήσουμε
xjimakos24x
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2017
- Like
- 363
- Πόντοι
- 21
Δεν έγραφε..μια είναι μόνο η πιτσιρίκα απ ότι είδα...Τα έδωσες;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Όνομα είδες; Αν είναι να πάμε να την ζητήσουμε