Νέα

Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (2 μέλη και 24 επισκέπτες)

Nikos471

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2022
Like
248
Πόντοι
20
Καλησπέρα Συναγωνιστή!
Εκεί πως συνενοείσαι για φραπέ;
Ρε φίλε έχω πάει τόσες φορές και δεν...ούτε λόγος για ένα φραπεδακι κ μου έχει μείνει απωθημένο.αν μπορείς να βοηθήσεις είτε εδώ είτε inbox...

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
3.417
Πόντοι
446
Ρε φίλε έχω πάει τόσες φορές και δεν...ούτε λόγος για ένα φραπεδακι κ μου έχει μείνει απωθημένο.αν μπορείς να βοηθήσεις είτε εδώ είτε inbox...
Ω θεέ μου από 80Ε τη φορά να υποθέσω?

Εγγρ.
8 Σεπ 2022
Like
240
Πόντοι
21
Για το Elena's Day Spa έχουν ήδη γραφτεί ολόκληρα μυθιστορήματα. Φυσικά όλα όσα θέλετε είναι εκεί. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ρίχνετε πολλά χρήματα στο λαιμό της Έλενας αρκετά συχνά. μην πας εκεί. Το μαγαζί έχει αναμφίβολα τα πιο όμορφα κορίτσια. Αλλά είναι μόνο για άτομα με βαθιές τσέπες

• Like
Αντιδράσεις: tawara

chriskas1234

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2017
Like
22
Πόντοι
0
καλησπερα συναγωνιστε δωστε πληροφοριες για αννα απο αλιμο ενδιαφερομαι στειλτε ινμποξ εαν δεν μπορειται να γραψετε ευχαριστω εκ το προτερων

Nikos471

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2022
Like
248
Πόντοι
20
Για το Elena's Day Spa έχουν ήδη γραφτεί ολόκληρα μυθιστορήματα. Φυσικά όλα όσα θέλετε είναι εκεί. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ρίχνετε πολλά χρήματα στο λαιμό της Έλενας αρκετά συχνά. μην πας εκεί. Το μαγαζί έχει αναμφίβολα τα πιο όμορφα κορίτσια. Αλλά είναι μόνο για άτομα με βαθιές τσέπες

Φίλε τσέπη υπάρχει αλλά μου πασάρουν συνέχεια κοπελίτσες όμορφες που όμως δεν έχουν αφήσει περιθώριο για παραπάνω...πως να μπω στο παρασύνθημα?να ζητήσω πρόγραμμα των 80?

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
3.417
Πόντοι
446
Φίλε τσέπη υπάρχει αλλά μου πασάρουν συνέχεια κοπελίτσες όμορφες που όμως δεν έχουν αφήσει περιθώριο για παραπάνω...πως να μπω στο παρασύνθημα?να ζητήσω πρόγραμμα των 80?
Συγνώμη, με κουπόνι πας εκεί τόσο καιρό??

Nikos471

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2022
Like
248
Πόντοι
20
Συγνώμη, με κουπόνι πας εκεί τόσο καιρό??
Παίρνω τηλέφωνο και λέω μασάζ και χαμάμ κλπ...όταν πάω να πληρώσω μου λένε 40...μια φορά είπα στο τηλέφωνο ότι θέλω το μασάζ των 80,μου έκαναν ακριβώς τα ίδια και πλήρωσα 80.μπορει να βοηθήσει κανείς πως θα γίνει η σωστή συννενόηση?πρέπει να πάω 3-4 φορές με το 80αρι και μετά θα γίνει κάτι?

• Like
Αντιδράσεις: tawara

tawara

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
998
Πόντοι
96
Παίρνω τηλέφωνο και λέω μασάζ και χαμάμ κλπ...όταν πάω να πληρώσω μου λένε 40...μια φορά είπα στο τηλέφωνο ότι θέλω το μασάζ των 80,μου έκαναν ακριβώς τα ίδια και πλήρωσα 80.μπορει να βοηθήσει κανείς πως θα γίνει η σωστή συννενόηση?πρέπει να πάω 3-4 φορές με το 80αρι και μετά θα γίνει κάτι?
δεν έχουν πρόβλημα.
αν πεις θέλω το 200€ , θα τα πάρουν και πάλι , με χαρά.
δεν μου αρέσει η συμπεριφορά αρπακτικού που έχουν ,
και αυτός είναι και ό λόγος που εγκατέλειψα.
ίσως να προσπαθεί να το στρίψει το κατάστημα , ίσως να δουλεύει
,πια, μόνο με άτομα που γνωρίζει από τα παλιά.
αλλά δεν θα το ψάξω.
βάζω όριο στο πόσα χρήματα μπορώ να καταστρέψω .

aenaos57

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2019
Like
42
Πόντοι
0
Να ρωτήσω αν υπάρχουν μασσατζίδικα που κανουν μασάζ σε ζευγάρια με έξτρα περιποίηση και στους δύο. Δαχτυλάκι και παίξιμο και στους δύο.

kapsa

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2018
Like
386
Πόντοι
21
SOAPY MASSAGE - EN ATHINAIS MASSAGE

Ρωτησα και στο δίπλα νήμα αλλά δεν απάντησε κανείς . Εδώ το σοαπι είναι αυτό που φαντάζομαι η θα τα κλάψω ?
Ξεκινα με το τζακουζι μασαζ που εχει 70 ευρω και θα καταλαβεις τι παιζει.Παντως ειναι λιγο ακριβο.Αν ομως απο το τζακουζι εχεις θεα Ακροπολη με ενδιαφερει .

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
3.417
Πόντοι
446

Συνημμένα

• ασδφ.png
    ασδφ.png
    143,3 KB · Εμφανίσεις: 71

Xrestoszaxa

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2022
Like
757
Πόντοι
81
Εδω ο συννονόματός σου εχει βαλει βαθμολογία 5/5 πριν 2 μήνες...καντου μια ερώτηση λογικά θα ξέρει...
Η ερώτηση μου είναι σαφής. Συγκεκριμένα για το σοαπι, όχι γενικά !!!! Όταν πήγα εγώ δεν υπήρχε στον κατάλογο . Άλλο τα 50€ που έδωσα για χαλαρωτικό και άλλο να πάω τυφλα με βάρκα την ελπίδα για 100€ . Δεν ρώτησα τι παίζει στο μαγαζί λοιπόν. Συγκεκριμένα θέλω για αυτό. Αλλά τι μιλάω με έναν που γράφει ότι " καλύτερα να πηγαίνεις μπουρδέλα με 20€ " . Προφανώς δεν θα έχεις δώσει ούτε τα 50€ που έδωσα εγώ για να μπορείς να βοηθήσεις. Πήγαινε σπρώξε ένα μπλε εκεί που γαμανα οι πακιδες και άσε την πολύ εξυπνάδα.

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
3.417
Πόντοι
446
Η ερώτηση μου είναι σαφής. Συγκεκριμένα για το σοαπι, όχι γενικά !!!! Όταν πήγα εγώ δεν υπήρχε στον κατάλογο . Άλλο τα 50€ που έδωσα για χαλαρωτικό και άλλο να πάω τυφλα με βάρκα την ελπίδα για 100€ . Δεν ρώτησα τι παίζει στο μαγαζί λοιπόν. Συγκεκριμένα θέλω για αυτό. Αλλά τι μιλάω με έναν που γράφει ότι " καλύτερα να πηγαίνεις μπουρδέλα με 20€ " . Προφανώς δεν θα έχεις δώσει ούτε τα 50€ που έδωσα εγώ για να μπορείς να βοηθήσεις. Πήγαινε σπρώξε ένα μπλε εκεί που γαμανα οι πακιδες και άσε την πολύ εξυπνάδα.
Βρε προμοτορα της πούτσας , ναυάγιο, σε κοροϊδεύει όλο το νήμα κ το μπου που μου απαντάς κιόλας θιγμένη παλιοτσατσα κ σχολιάζεις κιόλας τι κάνω εγώ κ πού παω λες κ με ξέρεις βλαμμένη έ βλαμμένη!

Xrestoszaxa

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2022
Like
757
Πόντοι
81
Βρε προμοτορα της πούτσας , ναυάγιο, σε κοροϊδεύει όλο το νήμα κ το μπου που μου απαντάς κιόλας θιγμένη παλιοτσατσα κ σχολιάζεις κιόλας τι κάνω εγώ κ πού παω λες κ με ξέρεις βλαμμένη έ βλαμμένη!
Φίλε γελάω πολύ μαζί σου . Έχεις βαθιά κόμπλεξ φαίνεται. Πήγαινε φυλής να φύγουν τα χοντρά. Άντε γεια βρωμππουστα. 2 μήνες πριν και είπα να προμοταρω τώρα . Με ανώμαλους δεν μιλάω

Nikos471

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2022
Like
248
Πόντοι
20
SOAPY MASSAGE - EN ATHINAIS MASSAGE

Ρωτησα και στο δίπλα νήμα αλλά δεν απάντησε κανείς . Εδώ το σοαπι είναι αυτό που φαντάζομαι η θα τα κλάψω ?
Επειδή με ενδιαφέρει κ σκέφτομαι να κάνω ένα σκάουτινγκ,οι κοπέλες όταν πήγες ήταν όμορφες?μασάζ σου έκαναν με αυτά τα βρακιά μίας χρήσης,μόνο με πετσέτα,η ούτε πετσέτα? παρατήρησες τπτ που να παραπέμπει σε πονηρό μαγαζί ή απλά αρμεγουν τα λεφτά των τουριστών κ πουλάνε Ακρόπολη κ λοιπές πίπες??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom