Έχει αλλάξει διεύθυνση;Έχουν περάσει δύο χρόνια...Ποιος ξέρει αν παίζει κάτι τώρα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (2 μέλη και 24 επισκέπτες)
Jelly Bean
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 53
- Like
- 6.731
- Πόντοι
- 7.636
Δεν έχω πάει δεν ξέρωΈχει αλλάξει διεύθυνση;
Ρε φίλε έχω πάει τόσες φορές και δεν...ούτε λόγος για ένα φραπεδακι κ μου έχει μείνει απωθημένο.αν μπορείς να βοηθήσεις είτε εδώ είτε inbox...Καλησπέρα Συναγωνιστή!
Εκεί πως συνενοείσαι για φραπέ;
alogafentis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.417
- Πόντοι
- 446
Ω θεέ μου από 80Ε τη φορά να υποθέσω?Ρε φίλε έχω πάει τόσες φορές και δεν...ούτε λόγος για ένα φραπεδακι κ μου έχει μείνει απωθημένο.αν μπορείς να βοηθήσεις είτε εδώ είτε inbox...
Διαγραμμένο μέλος 224760
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2022
- Like
- 240
- Πόντοι
- 21
Για το Elena's Day Spa έχουν ήδη γραφτεί ολόκληρα μυθιστορήματα. Φυσικά όλα όσα θέλετε είναι εκεί. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ρίχνετε πολλά χρήματα στο λαιμό της Έλενας αρκετά συχνά. μην πας εκεί. Το μαγαζί έχει αναμφίβολα τα πιο όμορφα κορίτσια. Αλλά είναι μόνο για άτομα με βαθιές τσέπες
chriskas1234
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2017
- Like
- 22
- Πόντοι
- 0
καλησπερα συναγωνιστε δωστε πληροφοριες για αννα απο αλιμο ενδιαφερομαι στειλτε ινμποξ εαν δεν μπορειται να γραψετε ευχαριστω εκ το προτερων
Για το Elena's Day Spa έχουν ήδη γραφτεί ολόκληρα μυθιστορήματα. Φυσικά όλα όσα θέλετε είναι εκεί. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ρίχνετε πολλά χρήματα στο λαιμό της Έλενας αρκετά συχνά. μην πας εκεί. Το μαγαζί έχει αναμφίβολα τα πιο όμορφα κορίτσια. Αλλά είναι μόνο για άτομα με βαθιές τσέπες
Φίλε τσέπη υπάρχει αλλά μου πασάρουν συνέχεια κοπελίτσες όμορφες που όμως δεν έχουν αφήσει περιθώριο για παραπάνω...πως να μπω στο παρασύνθημα?να ζητήσω πρόγραμμα των 80?Για το Elena's Day Spa έχουν ήδη γραφτεί ολόκληρα μυθιστορήματα. Φυσικά όλα όσα θέλετε είναι εκεί. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ρίχνετε πολλά χρήματα στο λαιμό της Έλενας αρκετά συχνά. μην πας εκεί. Το μαγαζί έχει αναμφίβολα τα πιο όμορφα κορίτσια. Αλλά είναι μόνο για άτομα με βαθιές τσέπες
alogafentis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.417
- Πόντοι
- 446
Συγνώμη, με κουπόνι πας εκεί τόσο καιρό??Φίλε τσέπη υπάρχει αλλά μου πασάρουν συνέχεια κοπελίτσες όμορφες που όμως δεν έχουν αφήσει περιθώριο για παραπάνω...πως να μπω στο παρασύνθημα?να ζητήσω πρόγραμμα των 80?
Παίρνω τηλέφωνο και λέω μασάζ και χαμάμ κλπ...όταν πάω να πληρώσω μου λένε 40...μια φορά είπα στο τηλέφωνο ότι θέλω το μασάζ των 80,μου έκαναν ακριβώς τα ίδια και πλήρωσα 80.μπορει να βοηθήσει κανείς πως θα γίνει η σωστή συννενόηση?πρέπει να πάω 3-4 φορές με το 80αρι και μετά θα γίνει κάτι?Συγνώμη, με κουπόνι πας εκεί τόσο καιρό??
δεν έχουν πρόβλημα.Παίρνω τηλέφωνο και λέω μασάζ και χαμάμ κλπ...όταν πάω να πληρώσω μου λένε 40...μια φορά είπα στο τηλέφωνο ότι θέλω το μασάζ των 80,μου έκαναν ακριβώς τα ίδια και πλήρωσα 80.μπορει να βοηθήσει κανείς πως θα γίνει η σωστή συννενόηση?πρέπει να πάω 3-4 φορές με το 80αρι και μετά θα γίνει κάτι?
αν πεις θέλω το 200€ , θα τα πάρουν και πάλι , με χαρά.
δεν μου αρέσει η συμπεριφορά αρπακτικού που έχουν ,
και αυτός είναι και ό λόγος που εγκατέλειψα.
ίσως να προσπαθεί να το στρίψει το κατάστημα , ίσως να δουλεύει
,πια, μόνο με άτομα που γνωρίζει από τα παλιά.
αλλά δεν θα το ψάξω.
βάζω όριο στο πόσα χρήματα μπορώ να καταστρέψω .
Xrestoszaxa
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2022
- Like
- 757
- Πόντοι
- 81
SOAPY MASSAGE - EN ATHINAIS MASSAGE
Ρωτησα και στο δίπλα νήμα αλλά δεν απάντησε κανείς . Εδώ το σοαπι είναι αυτό που φαντάζομαι η θα τα κλάψω ?
Ρωτησα και στο δίπλα νήμα αλλά δεν απάντησε κανείς . Εδώ το σοαπι είναι αυτό που φαντάζομαι η θα τα κλάψω ?
Ξεκινα με το τζακουζι μασαζ που εχει 70 ευρω και θα καταλαβεις τι παιζει.Παντως ειναι λιγο ακριβο.Αν ομως απο το τζακουζι εχεις θεα Ακροπολη με ενδιαφερει .SOAPY MASSAGE - EN ATHINAIS MASSAGE
alogafentis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.417
- Πόντοι
- 446
SOAPY MASSAGE - EN ATHINAIS MASSAGE
Εδω ο συννονόματός σου εχει βαλει βαθμολογία 5/5 πριν 2 μήνες...καντου μια ερώτηση λογικά θα ξέρει...
Συνημμένα
Xrestoszaxa
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2022
- Like
- 757
- Πόντοι
- 81
Η ερώτηση μου είναι σαφής. Συγκεκριμένα για το σοαπι, όχι γενικά !!!! Όταν πήγα εγώ δεν υπήρχε στον κατάλογο . Άλλο τα 50€ που έδωσα για χαλαρωτικό και άλλο να πάω τυφλα με βάρκα την ελπίδα για 100€ . Δεν ρώτησα τι παίζει στο μαγαζί λοιπόν. Συγκεκριμένα θέλω για αυτό. Αλλά τι μιλάω με έναν που γράφει ότι " καλύτερα να πηγαίνεις μπουρδέλα με 20€ " . Προφανώς δεν θα έχεις δώσει ούτε τα 50€ που έδωσα εγώ για να μπορείς να βοηθήσεις. Πήγαινε σπρώξε ένα μπλε εκεί που γαμανα οι πακιδες και άσε την πολύ εξυπνάδα.Εδω ο συννονόματός σου εχει βαλει βαθμολογία 5/5 πριν 2 μήνες...καντου μια ερώτηση λογικά θα ξέρει...
alogafentis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.417
- Πόντοι
- 446
Βρε προμοτορα της πούτσας , ναυάγιο, σε κοροϊδεύει όλο το νήμα κ το μπου που μου απαντάς κιόλας θιγμένη παλιοτσατσα κ σχολιάζεις κιόλας τι κάνω εγώ κ πού παω λες κ με ξέρεις βλαμμένη έ βλαμμένη!Η ερώτηση μου είναι σαφής. Συγκεκριμένα για το σοαπι, όχι γενικά !!!! Όταν πήγα εγώ δεν υπήρχε στον κατάλογο . Άλλο τα 50€ που έδωσα για χαλαρωτικό και άλλο να πάω τυφλα με βάρκα την ελπίδα για 100€ . Δεν ρώτησα τι παίζει στο μαγαζί λοιπόν. Συγκεκριμένα θέλω για αυτό. Αλλά τι μιλάω με έναν που γράφει ότι " καλύτερα να πηγαίνεις μπουρδέλα με 20€ " . Προφανώς δεν θα έχεις δώσει ούτε τα 50€ που έδωσα εγώ για να μπορείς να βοηθήσεις. Πήγαινε σπρώξε ένα μπλε εκεί που γαμανα οι πακιδες και άσε την πολύ εξυπνάδα.
Xrestoszaxa
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2022
- Like
- 757
- Πόντοι
- 81
Φίλε γελάω πολύ μαζί σου . Έχεις βαθιά κόμπλεξ φαίνεται. Πήγαινε φυλής να φύγουν τα χοντρά. Άντε γεια βρωμππουστα. 2 μήνες πριν και είπα να προμοταρω τώρα . Με ανώμαλους δεν μιλάωΒρε προμοτορα της πούτσας , ναυάγιο, σε κοροϊδεύει όλο το νήμα κ το μπου που μου απαντάς κιόλας θιγμένη παλιοτσατσα κ σχολιάζεις κιόλας τι κάνω εγώ κ πού παω λες κ με ξέρεις βλαμμένη έ βλαμμένη!
Επειδή με ενδιαφέρει κ σκέφτομαι να κάνω ένα σκάουτινγκ,οι κοπέλες όταν πήγες ήταν όμορφες?μασάζ σου έκαναν με αυτά τα βρακιά μίας χρήσης,μόνο με πετσέτα,η ούτε πετσέτα? παρατήρησες τπτ που να παραπέμπει σε πονηρό μαγαζί ή απλά αρμεγουν τα λεφτά των τουριστών κ πουλάνε Ακρόπολη κ λοιπές πίπες??SOAPY MASSAGE - EN ATHINAIS MASSAGE
Που έχει χώρο;και πώς επικοινωνούμε;Ναι και στα 2.