You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (3 μέλη και 31 επισκέπτες)
Intruder1980
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2019
- Like
- 2.048
- Πόντοι
- 441
Η Φρόσω που δούλευε ;
Grace Μαρούσι.
Grace Μαρούσι.
Μανωλης Κουρης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2021
- Κριτικές
- 7
- Like
- 857
- Πόντοι
- 361
Στο grace ποιες έχουν μείνει;
Διαγραμμένο μέλος 224760
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2022
- Like
- 240
- Πόντοι
- 21
Η Άννα στον Άλιμο. κάνει ένα πολύ μέτριο, σχεδόν κακό μασάζ, με αίσιο τέλος. Προσπαθεί σκληρά και είναι πολύ φιλική. Αλλά όχι πολύ ταλαντούχος. Η τιμή είναι 80 ευρώ, μπορείς να το αγγίξεις λίγο, αλλά γενικά είναι πολύ ακριβό.
Η Άννα στον Άλιμο. κάνει ένα πολύ μέτριο, σχεδόν κακό μασάζ, με αίσιο τέλος. Προσπαθεί σκληρά και είναι πολύ φιλική. Αλλά όχι πολύ ταλαντούχος. Η τιμή είναι 80 ευρώ, μπορείς να το αγγίξεις λίγο, αλλά γενικά είναι πολύ ακριβό.
ποιά είναι αυτή ?
υπάρχει στοιχείο αναφοράς ?
αν και , 80€ για κακό μασαζ ....πολλά .
Διαγραμμένο μέλος 224760
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2022
- Like
- 240
- Πόντοι
- 21
Το Galaxy είναι ένα από εκείνα τα καταστήματα όπου εξαρτάται πραγματικά με ποιον θα πάτε και πόσα χρήματα είστε διατεθειμένοι να πληρώσετε. τότε μπορείτε να πάρετε όλα όσα θέλετε εκεί.
Και φουλ;Το Galaxy είναι ένα από εκείνα τα καταστήματα όπου εξαρτάται πραγματικά με ποιον θα πάτε και πόσα χρήματα είστε διατεθειμένοι να πληρώσετε. τότε μπορείτε να πάρετε όλα όσα θέλετε εκεί.
Αν έχεις κάποια ενημέρωση για φουλ ή καλαμάκι καλό θα ήταν να την πεις φίλε μου ξεκάθαρα να ξέρει ο κόσμος. Μέχρι στιγμής galaxy ξέρουμε μόνο φραπέ. Έχεις να προσθέσεις κάτι;Και φουλ;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Υστερόγραφο. Επειδή ξέρουμε πως η αριστουλα διαβάζει. Καλό θα ήταν να κάνει ένα λογαριασμό να απαντάει για να μπορεί ο κόσμος να ενημερώνεται
alogafentis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.437
- Πόντοι
- 446
Έκανε λογαριασμό αλλά δεν πήγε καθόλου μα καθόλου καλά....... μόνο κράξιμο έπεφτε. Όχι απολύτως άδικα κιόλας, πλέον ξεκινάς από 40+20 Ε για να κάνεις ένα 45λεπτο κ να πάρεις κ ένα φραπεδακι. Ξεφεύγουμε πολύ. Λυπάμαι.
Δεν έχω πάει ποτέ για αυτό και ρώτησαΑν έχεις κάποια ενημέρωση για φουλ ή καλαμάκι καλό θα ήταν να την πεις φίλε μου ξεκάθαρα να ξέρει ο κόσμος. Μέχρι στιγμής galaxy ξέρουμε μόνο φραπέ. Έχεις να προσθέσεις κάτι;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Υστερόγραφο. Επειδή ξέρουμε πως η αριστουλα διαβάζει. Καλό θα ήταν να κάνει ένα λογαριασμό να απαντάει για να μπορεί ο κόσμος να ενημερώνεται
leonidas1969
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.055
- Πόντοι
- 201
@Diamond Spa θα ήθελα να σε ρωτήσω, το air condition Midea σας έχει βγει καλό? Γιατί σκέφτομαι να πάρω το ίδιοMulti Massage DIAMOND
leonidas1969
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.055
- Πόντοι
- 201
Γιατί όπως το είδα εκεί λέω μην είναι κανένα του κώλου!πολυ καλο, εχω κ εγω
trelenios33
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2016
- Like
- 30
- Πόντοι
- 0
Συναγωνιστή αν σου είναι εύκολο στείλε μου το κινητό της σε μήνυμα! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!Ναι και στα 2.
Διαγραμμένο μέλος 224760
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2022
- Like
- 240
- Πόντοι
- 21
Πριν λίγο καιρό απόλαυσα ένα υπέροχο μασάζ στα τέσσερα χέρια με έναν πολύ αισθησιακό φραπέ στο Moment με την Alexa και μια συνάδελφο από καλύτερες εποχές. Έχει κανείς ιδέα που μπορώ να πάρω κάτι τέτοιο στην Αθήνα;
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.904
- Πόντοι
- 19.505
Ποιο Μόμεντ εννοείς; Στο Κουκάκι; Κόστος;Πριν λίγο καιρό απόλαυσα ένα υπέροχο μασάζ στα τέσσερα χέρια με έναν πολύ αισθησιακό φραπέ στο Moment με την Alexa και μια συνάδελφο από καλύτερες εποχές. Έχει κανείς ιδέα που μπορώ να πάρω κάτι τέτοιο στην Αθήνα;
Διαγραμμένο μέλος 224760
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2022
- Like
- 240
- Πόντοι
- 21
έχουν περάσει πάνω από δύο χρόνια. Έκτοτε άλλαξαν την πολιτική τους. Δεν ξέρω πώς είναι σήμερα.Ποιο Μόμεντ εννοείς; Στο Κουκάκι; Κόστος;
Τότε τι έπαιζε;τιμή;έχουν περάσει πάνω από δύο χρόνια. Έκτοτε άλλαξαν την πολιτική τους. Δεν ξέρω πώς είναι σήμερα.