Νέα

Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (6 μέλη και 27 επισκέπτες)
Εγγρ.
8 Σεπ 2022
Like
240
Πόντοι
21
SOAPY MASSAGE - EN ATHINAIS MASSAGE

Ρωτησα και στο δίπλα νήμα αλλά δεν απάντησε κανείς . Εδώ το σοαπι είναι αυτό που φαντάζομαι η θα τα κλάψω ?
ένα τουριστικό σαλόνι. Μπορείτε να παραγγείλετε φραπέ κεκλεισμένων των θυρών. αλλά οι τιμές για αυτά είναι και για τους τουρίστες.

• Like
Αντιδράσεις: kapsa

pirateman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2018
Κριτικές
11
Like
1.604
Πόντοι
496
Τι να κάνει η Εύα από empire, την έχω πεθυμησει, δεν έχω ξανατυχει παρόμοια περιποίηση σε μασάζ. Όλο μεσήλικες που είτε είναι άσχετες με το μασάζ και κάνουν μόνο αποστείρωμενο σεξ είτε άπειρα κοριτσάκια που δεν σου αφήνουν κανένα περιθώριο ικανοποίησης.

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.224
Πόντοι
5.595
Τι να κάνει η Εύα από empire, την έχω πεθυμησει, δεν έχω ξανατυχει παρόμοια περιποίηση σε μασάζ. Όλο μεσήλικες που είτε είναι άσχετες με το μασάζ και κάνουν μόνο αποστείρωμενο σεξ είτε άπειρα κοριτσάκια που δεν σου αφήνουν κανένα περιθώριο ικανοποίησης.
Νομιζω γεννησε και εγινε μανουλα, οποτε ...

Xrestoszaxa

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2022
Like
757
Πόντοι
81
ένα τουριστικό σαλόνι. Μπορείτε να παραγγείλετε φραπέ κεκλεισμένων των θυρών. αλλά οι τιμές για αυτά είναι και για τους τουρίστες.
Αυτό είναι το σίγουρο και μόνο απτήν τοποθεσία .
Ωστόσο πέρασα με μια Ιωάννα. Πήρα το τζακουζι που είναι μαζί η θεραπεύτρια και όχι το μόνος σου όπως γράφει στο σάιτ . Μπήκε μέσα μαζί μου με μπικίνι και κυριολεκτικά ακουμπσγε το μουνι της στο κεφάλι μου αφού είναι κάτσει από πίσω και μου έκανε μασάζ . Το μπικίνι αφαιρέθηκε στην συνέχεια και ήρθε και το καλαμάκι + 40. Γύρω στα 25-27 ήταν με ωραίο κορμί . Αυτή την φορά είδα και μια μελαμψή που αμφιταλαντεύεται αν είναι Ελληνίδα . Όποιος πάει και κάνει με την μελαμψή να ενημερώσει γιατί φαινόταν καλό

nick77r

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Μαρ 2012
Like
5.475
Πόντοι
2.306
Ωστόσο πέρασα με μια Ιωάννα. Πήρα το τζακουζι που είναι μαζί η θεραπεύτρια και όχι το μόνος σου όπως γράφει στο σάιτ . Μπήκε μέσα μαζί μου με μπικίνι και κυριολεκτικά ακουμπσγε το μουνι της στο κεφάλι μου αφού είναι κάτσει από πίσω και μου έκανε μασάζ . Το μπικίνι αφαιρέθηκε στην συνέχεια και ήρθε και το καλαμάκι + 40. Γύρω στα 25-27 ήταν με ωραίο κορμί . Αυτή την φορά είδα και μια μελαμψή που αμφιταλαντεύεται αν είναι Ελληνίδα . Όποιος πάει και κάνει με την μελαμψή να ενημερώσει γιατί φαινόταν καλό
Πόσο στοίχισε το τζακουζι?

Xrestoszaxa

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2022
Like
757
Πόντοι
81
Πόσο στοίχισε το τζακουζι?
JACUZZI MASSAGE - EN ATHINAIS MASSAGE
Για να μπει η κοπέλα μαζί , παίρνεις αυτό που γράφει εδώ , αλλιώς αν πάρεις το τζακούζι only που λέμε είσαι μόνος σου με ένα ποτό στο χέρι αγναντεύοντας Ακρόπολη .... Το προτίμησα μαζί της γιατί αφού δέχεται σχεδόν γυμνή θεωρείτε ότι είναι απο τις άνετες του μαγαζιού οποία το κάνει.

RoccoSiffredi

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Μαρ 2009
Κριτικές
12
Like
405
Πόντοι
3.235
JACUZZI MASSAGE - EN ATHINAIS MASSAGE
Για να μπει η κοπέλα μαζί , παίρνεις αυτό που γράφει εδώ , αλλιώς αν πάρεις το τζακούζι only που λέμε είσαι μόνος σου με ένα ποτό στο χέρι αγναντεύοντας Ακρόπολη .... Το προτίμησα μαζί της γιατί αφού δέχεται σχεδόν γυμνή θεωρείτε ότι είναι απο τις άνετες του μαγαζιού οποία το κάνει.
Άρα 110 + 40 = 150, καλή επιλογή και πραγματικά ψήνομαι, πρέπει να πεις κάποιο συνθηματικό? Η θα πληρώσω τα 110 να μείνω μόνος μου με το κρασί να κοιτάω την Ακρόπολη?

Xrestoszaxa

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2022
Like
757
Πόντοι
81
Άρα 110 + 40 = 150, καλή επιλογή και πραγματικά ψήνομαι, πρέπει να πεις κάποιο συνθηματικό? Η θα πληρώσω τα 110 να μείνω μόνος μου με το κρασί να κοιτάω την Ακρόπολη?
Πήρα τηλ και ρώτησα τι διαφορά έχει το τζακουζι only με το τζακουζι μασάζ και έχουν διαφορετική τιμή ? Μου απάντησαν ότι στο only είσαι μόνος σου στο δωμάτιο και στο τζακούζι μασάζ είσαι με την θεραπεύτρια που σου κάνει μασάζ εντός του τζακουζι . Δεν ρώτησα κάτι περισσότερο γιατί δεν θα έπαιρνα απάντηση όπως έχω καταλάβει. Αλλά για να σου κάνει μασάζ στο τζακούζι προφανώς δεν είναι με ρούχα . Και έτσι πήγα και έγιναν τα προαναφερθέντα.

Jelly Bean

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2021
Κριτικές
53
Like
6.731
Πόντοι
7.636
Πήρα τηλ και ρώτησα τι διαφορά έχει το τζακουζι only με το τζακουζι μασάζ και έχουν διαφορετική τιμή ? Μου απάντησαν ότι στο only είσαι μόνος σου στο δωμάτιο και στο τζακούζι μασάζ είσαι με την θεραπεύτρια που σου κάνει μασάζ εντός του τζακουζι . Δεν ρώτησα κάτι περισσότερο γιατί δεν θα έπαιρνα απάντηση όπως έχω καταλάβει. Αλλά για να σου κάνει μασάζ στο τζακούζι προφανώς δεν είναι με ρούχα . Και έτσι πήγα και έγιναν τα προαναφερθέντα.
Τις κοπέλες τις διαλέγεις;Πώς γίνεται η επιλογή;

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.224
Πόντοι
5.595
Αυτος ο Χρηστάρας πως το εχει γλιτωσει το ban? Οποτε ανοιγει νεο μαγαζι το empire πρεπει να διαβαζουμε τα προμο του;
Στο μεταξυ, μπαινω στο site και διαβαζω στο section "Ομαδα" :
Ιωαννα - ΜασεΡ (μασερ = ο αντρας που κανει μασαζ, μασεζ = η γυναικα)
Μαιρη - Instructer (δεν υπαρχει τετοια λεξη στα αγγλικα, μαλλον ηθελαν να πουν Instructor= ο εκπαιδευτης. Τωρα τι εκπαιδευει ειναι αλλο θεμα)
Νασια - Therapist. Γιατι αλλο μασεζ, αλλο θεραπευτρια. Ισως θεραπευει και τη γριπη.

Παντως αν δεν ειναι προμοτορας (πιθανοτητα 0,00001%) τοτε εχει το κοκκαλακι της νυχτεριδας γιατι οπου παει του την αρμεγουν. Και παντα μα παντα, φευγοντας βλεπει με το αετισιο ματι του αλλη μια θεραπευτρια για την οποια ρωταει αν ειναι καλη μεσα, ωστε οι ταλαιπωροι υποψηφιοι πελατες να τσιμπησουν και να πανε.

RoccoSiffredi

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Μαρ 2009
Κριτικές
12
Like
405
Πόντοι
3.235
Αυτος ο Χρηστάρας πως το εχει γλιτωσει το ban? Οποτε ανοιγει νεο μαγαζι το empire πρεπει να διαβαζουμε τα προμο του;
Μαιρη - Instructer (δεν υπαρχει τετοια λεξη στα αγγλικα, μαλλον ηθελαν να πουν Instructor= ο εκπαιδευτης. Τωρα τι εκπαιδευει ειναι αλλο θεμα)
Νασια - Therapist. Γιατι αλλο μασεζ, αλλο θεραπευτρια. Ισως θεραπευει και τη γριπη.

Παντως αν δεν ειναι προμοτορας (πιθανοτητα 0,00001%) τοτε εχει το κοκκαλακι της νυχτεριδας γιατι οπου παει του την αρμεγουν. Και παντα μα παντα, φευγοντας βλεπει με το αετισιο ματι του αλλη μια θεραπευτρια για την οποια ρωταει αν ειναι καλη μεσα, ωστε οι ταλαιπωροι υποψηφιοι πελατες να τσιμπησουν και να πανε.
Τώρα με απογοητεύσες ...και είχα όρεξη μετά από καιρό να τα σκάσω σε ένα ΚΥΡΙΛΕ μασατζιδικο με καλό μασάζ και μόνο.με φραπεδακι στο τέλος, τέλος πάντων, αν κάποιος έχει να προτείνει κάτι ευπροσδεκτο

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
3.417
Πόντοι
446

Το γράφει στα γαλλικά! Μasseur, instructeur...για αυτό.

Εγγρ.
8 Σεπ 2022
Like
240
Πόντοι
21
αλλα δεν καταλαβαίνω γιατί να πληρώσω περισσότερο από το διπλάσιο αν κάνω κράτηση για μισή ώρα επιπλέον στο τζακούζι:cheesy:

• Like
Αντιδράσεις: kapsa

Xrestoszaxa

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2022
Like
757
Πόντοι
81

Και εσύ όπου πας ( αν πας ) δεν σου αρέσει , πληρώνεις πολλά , δεν ήταν καλό το μασάζ κλπ. Έτσι ξυνιλας που φαίνεσαι πως να στον αρμεξουν. Προφανώς γλιτώνω το μπαν γιατί έχουν κάνει την έρευνα τους και βλέπουν ότι ούτε κλώνος είμαι ούτε προμότορας . Γράφω σε πολλά θρεντ που δεν αφορούν το empire. Ανεξάρτητες πχ. Bbw πχ. Μήπως έχω και εκεί συμφέροντα? Άσε μας ρε φίλε βαριέμαι και να ασχοληθω . Δόξα το Θεό έχω καλύτερη δουλειά από το μασάζ

kapsa

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2018
Like
386
Πόντοι
21
Στις 5 επισκεψεις παιρνεις το τζακουζι σπιτι σου.5*150=750

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.166
Πόντοι
456
Και εσύ όπου πας ( αν πας ) δεν σου αρέσει , πληρώνεις πολλά , δεν ήταν καλό το μασάζ κλπ. Έτσι ξυνιλας που φαίνεσαι πως να στον αρμεξουν. Προφανώς γλιτώνω το μπαν γιατί έχουν κάνει την έρευνα τους και βλέπουν ότι ούτε κλώνος είμαι ούτε προμότορας . Γράφω σε πολλά θρεντ που δεν αφορούν το empire. Ανεξάρτητες πχ. Bbw πχ. Μήπως έχω και εκεί συμφέροντα? Άσε μας ρε φίλε βαριέμαι και να ασχοληθω . Δόξα το Θεό έχω καλύτερη δουλειά από το μασάζ
Xρηστάρα αν τρως όλα αυτά τα μπινελίκια χωρίς να βγάζεις φράγκα ,είσαι ήρωας !

Tsapoukaisex

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Μαΐ 2021
Κριτικές
27
Like
1.716
Πόντοι
1.071
Στο empire με το τωρινό ρόστερ από ποια θα πάρω σιγουρα φραπέ ;

anavATIous

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Φεβ 2022
Κριτικές
20
Like
2.523
Πόντοι
1.196
.......
Ωστόσο πέρασα με μια Ιωάννα. Πήρα το τζακουζι που είναι μαζί η θεραπεύτρια και όχι το μόνος σου όπως γράφει στο σάιτ . Μπήκε μέσα μαζί μου με μπικίνι και κυριολεκτικά ακουμπσγε το μουνι της στο κεφάλι μου αφού είναι κάτσει από πίσω και μου έκανε μασάζ . Το μπικίνι αφαιρέθηκε στην συνέχεια και ήρθε και το καλαμάκι + 40. Γύρω στα 25-27 ήταν με ωραίο κορμί .......
Ιωάννα:
Παρακαλώ Ύψος;
Χρώμα Μαλλιών, Μήκος Μαλλιών, Τύπος Μαλλιών, Χρώμα Ματιών;
Το καλαμάκι: ΑΚΑ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom