Xrestoszaxa
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2022
- Like
- 757
- Πόντοι
- 81
Τους γράφω στις αρχιδαρες μου . Εγώ μια χαρά είμαι. Αυτοί που κλαίγονται για όλα μάλλον δεν είναι.Xρηστάρα αν τρως όλα αυτά τα μπινελίκια χωρίς να βγάζεις φράγκα ,είσαι ήρωας !
Τους γράφω στις αρχιδαρες μου . Εγώ μια χαρά είμαι. Αυτοί που κλαίγονται για όλα μάλλον δεν είναι.Xρηστάρα αν τρως όλα αυτά τα μπινελίκια χωρίς να βγάζεις φράγκα ,είσαι ήρωας !
Ολα γινονται αμα ειναι να μας τα αρπαξουν.άντε γεια πώς γίνεται να μη διαλέγω κοπέλα;
Μήπως όμως έχουν κάποιο αγόρι να επιλέξουμε?άντε γεια πώς γίνεται να μη διαλέγω κοπέλα;
θα μπεις και θα σου ερθει καποιο μπαζο και δεν θα μπορεις να φυγεις,θα κλειδωσει την πορταάντε γεια πώς γίνεται να μη διαλέγω κοπέλα;
Ε εντάξει το αφήνουμε πάνω τους σαν την μαναβική ένα πραμα...Μήπως όμως έχουν κάποιο αγόρι να επιλέξουμε?
Ευγενικά (και με το παρακαλώ) ρώτησα.Να πας να δεις . Έλα και συ με τις ειρωνίες.
Μαύρα μαλλιά , νομίζω και μάτια ή καφέ . Τύπο Μαλλιων δεν ξέρω γιατί 3 που έχω δει έχουν κότσο . Ύψος γύρω στο 1.70 αδύνατη, ακα ναι και τελειωμ στο ντουζΕυγενικά (και με το παρακαλώ) ρώτησα.
Αν μπορείς και θέλεις, θα εκτιμούσα μια απάντηση.
Διαφορετικά, καλή καρδιά!
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση - ενημέρωση!Μαύρα μαλλιά , νομίζω και μάτια ή καφέ . Τύπο Μαλλιων δεν ξέρω γιατί 3 που έχω δει έχουν κότσο . Ύψος γύρω στο 1.70 αδύνατη, ακα ναι και τελειωμ στο ντουζ
Χρηστο ανοιξε ενα θρεντ με τιτλο μασαζ για golden boys.Χωρις ιχνος ειρωνιας για να σε προλαβω.Λίλι, δοκιμάστηκε στο τζακούζι . Μελαμψή εξ Αραβίας. Πρώτη φορά με αραβικής καταγωγής. Κανονικό σώμα με κωλαρα λίγο μεγαλύτερη. Ισπανική και τελείωμα . Χέρι στόμα +50 και γενικά θα ξανά έκανα μαζί της λόγω συμμετοχής
Λίλι, δοκιμάστηκε στο τζακούζι . Μελαμψή εξ Αραβίας. Πρώτη φορά με αραβικής καταγωγής. Κανονικό σώμα με κωλαρα λίγο μεγαλύτερη. Ισπανική και τελείωμα . Χέρι στόμα +50 και γενικά θα ξανά έκανα μαζί της λόγω συμμετοχής
Ένα πάθος έχω και εγώ . Δεν καπνίζω δεν πολύ πίνω ... Το μουνι μονο αδερφέ . Αυτό θα μου τα φάει.Δηλαδή σύνολο 160€
Μιλάμε τιμές VLAK FRIDAY
Τα πάθη πληρώνονται.Χρηστο ανοιξε ενα θρεντ με τιτλο μασαζ για golden boys.Χωρις ιχνος ειρωνιας για να σε προλαβω.
Μια μελαχρινη λες?ναι εκανε καλο μασαζ κ τ πηγαινε φουλ..εμεινε εγκυος κ σοβαρεψεεΤι να κάνει η Εύα από empire, την έχω πεθυμησει, δεν έχω ξανατυχει παρόμοια περιποίηση σε μασάζ. Όλο μεσήλικες που είτε είναι άσχετες με το μασάζ και κάνουν μόνο αποστείρωμενο σεξ είτε άπειρα κοριτσάκια που δεν σου αφήνουν κανένα περιθώριο ικανοποίησης.
αν μπειτε στο ντουζ του σπιτιου σας και κλεισετε τα ματια,με μια μαλακια γλιτωνετε 160 ευρω δηλαδηΔηλαδή σύνολο 160€
Μιλάμε τιμές VLAK FRIDAY
Παιδιά άνω των 100 ευρώ μιλάμε για γδυσιμο κανονικάαν μπειτε στο ντουζ του σπιτιου σας και κλεισετε τα ματια,με μια μαλακια γλιτωνετε 160 ευρω δηλαδη