alogafentis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.437
- Πόντοι
- 446
Κ εγω εχω λαβει φραπε απο Αθηνα σε 45λεπτο, μόνη της στο αυτόμαντο, δεν ζητησε τιποτα, αφησα εγω στο τέλος
Eίδα στο fb της για την νέα συνεργασία της με Herbalife Πάει το καράβι...Βούλιαξε,,,,Παρακμή...Πιθανόν βεβαια το 60 να ειναι με το ΦΠΑ.....γι αυτο και....καταλαβαινετε
Όχι ρε φίλε... επέκταση-βελτιωσηEίδα στο fb της για την νέα συνεργασία της με Herbalife Πάει το καράβι...Βούλιαξε,,,,Παρακμή...
''...Της αρέσει επίσης να παίζει με κάτι ερωτικό...' γίνε λίγο πιό σαφής αν μπορείς !Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
Το προφίλ φαίνεται σαν μια καλή πιθανότητα.
Δυστυχώς είναι ξεκάθαρο "ΔΕΝ»
Η ειδικότητά της είναι το μασάζ Lomi.
το μασάζ είναι πραγματικά φανταστικό και βαθιά χαλαρωτικό. Της αρέσει επίσης να παίζει με κάτι ερωτικό, αλλά δεν συμβαίνει τίποτα.
είναι στο Άλιμος .
σκόπιμα ακούσια αγγίγματα.''...Της αρέσει επίσης να παίζει με κάτι ερωτικό...' γίνε λίγο πιό σαφής αν μπορείς !
Ρε παιδια μια ερωτηση.....αν σε γυρισει ανασκελα και ειναι σηκωμενος τι κανει; δεν σου κανει εστω μια εκτονωση; Φαινεται πολυ αισθησιακο το μασαζ της και δεν την λες και πολυ ντυμενη.Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
το μασάζ είναι πραγματικά φανταστικό και βαθιά χαλαρωτικό. Της αρέσει επίσης να παίζει με κάτι ερωτικό, αλλά δεν συμβαίνει τίποτα.
είναι στο Άλιμος .
Login • Instagram
είναι στο Άλιμος .
ο φραπε πως ηταν alogafenti?καλος η αγγαρεια?Κ εγω εχω λαβει φραπε απο Αθηνα σε 45λεπτο, μόνη της στο αυτόμαντο, δεν ζητησε τιποτα, αφησα εγω στο τέλος
sms στο insta. 60-80 ανάλογα με τη διάρκειαΚάβλα το μιλφ τύπε. Τρόπος επικοινωνίας; Τιμή;
Μεγάλο μιλφ ισχύει το θέμα είναι αν προχωράει. Φαίνεται επαγγελματίας αυτό με ανησυχεί. Αν δοκιμάσει κάποιος καταδρομικη ας ενημερώσει γιατί δεν είμαι για πειράματα έχω στενεματαsms στο insta. 60-80 ανάλογα με τη διάρκεια
Έχω πάει σε αυτήν μερικές φορές. όπως έγραψα ήδη. ΔενΜεγάλο μιλφ ισχύει το θέμα είναι αν προχωράει. Φαίνεται επαγγελματίας αυτό με ανησυχεί. Αν δοκιμάσει κάποιος καταδρομικη ας ενημερώσει γιατί δεν είμαι για πειράματα έχω στενεματα
Δεν τρελάθηκα, ηταν απλα οκ. Η Μαρία πχ κάνει πολύ καλύτερο.ο φραπε πως ηταν alogafenti?καλος η αγγαρεια?
Ποιά είναι τα διαμάντια της Άννας;Επίσκεψη στο Mansion μασάζ.
Ποτέ ξανά.
Υποτίθεται ότι ήταν μια ώρα χαλάρωσης. Μετά από ένα απογοητευτικό 45 λεπτά, συμπεριλαμβανομένου ενός ντους, ήμουν και πάλι έξω. Το μασάζ ήταν κακό, η χαλάρωση που ακολούθησε ήταν εντάξει, αλλά η τιμή που ανέφερε δεν αξίζει τον κόπο. 60 + 20… σαν την Αριστούλα, πολύ ακριβό για φραπέ. Η Ιρένα εξακολουθεί να είναι η καλύτερη σε αυτόν τον τομέα μετά τον θάνατο της Ανδρομέδας
Με 80€ προτιμώ να πάω στα διαμάντια της Άννας.
70 μιάμιση ώρα μόνο μασάζsms στο insta. 60-80 ανάλογα με τη διάρκεια
70 μιάμιση ώρα μόνο μασάζ
Δεν έχει κάτι παραπάνω το λέει από τα μηνυματα
Ε ναι...ΠροσπερνάμεΚρίμα και άδικο
Άλλη μια κουτοπόνηρη που θέλει να κονομήσει από κορόιδα..Μοστράρει στο ίνστα τα βυζιά της με αποκαλυπτικό ντύσιμο και περιμένει να τσιμπήσει θύματα..Ουστ μαύροοοο…Επαγγελματίας λέει..Αποδείξεις κόβει η Κυρία;;Όπου τις συμφέρει το παίζουν επαγγελματίες ..Να κόβουν απόδειξη και να χρεώνουν 20ε το μασάζ τότε..Λαμόγια όλες..σκόπιμα ακούσια αγγίγματα.
είναι επαγγελματίας και θα φροντίσει να επιστρέψεις. Γιατί θέλετε να μάθετε αν συμβαίνουν περισσότερα.
Συμφωνω απολυτα μαζι σου , δηλαδη να χρεωνει 70 ευρω το μασαζ και να μην προσφερει μια απλη εκτονωση? Δηλαδη μαλακες ειμαστε να παμε σε αυτην και οχι σε κανενα αλλο μαγαζι για μονο μασαζ με 15-20 ευρω? Επισης αναρωτιεμαι αν δεν πατησει ψυχη δεν θα αναγκαστει ειτε να κανει κατι αλλπ ειτε να προσαρμοστει στις αναγκες του κοσμου?Άλλη μια κουτοπόνηρη που θέλει να κονομήσει από κορόιδα..Μοστράρει στο ίνστα τα βυζιά της με αποκαλυπτικό ντύσιμο και περιμένει να τσιμπήσει θύματα..Ουστ μαύροοοο…Επαγγελματίας λέει..Αποδείξεις κόβει η Κυρία;;Όπου τις συμφέρει το παίζουν επαγγελματίες ..Να κόβουν απόδειξη και να χρεώνουν 20ε το μασάζ τότε..Λαμόγια όλες..