Νέα

Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

NewProgressive

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2021
Like
132
Πόντοι
0

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
3.437
Πόντοι
446

Spyrakossss

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2023
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά μια μασέζ Ξένια από το massagenow ξέρετε που μπορώ να τη βρω ; Τώρα δε υπάρχει στο σαιτ έχει φύγει αλλά δε τη εκλεισα ποτέ και μ εμεινε αποθημενο η συγκεκριμένη , οποίος ξέρει κάτι ας στείλει

peoklis

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2006
Κριτικές
7
Like
346
Πόντοι
21
Επισκεψη προ ημερων στο Galaxy,ειχα παρει τηλεφωνο και ειχα κλεισει ραντεβου με την μαυρουλα την Εμυ.Εδω να πω οτι η φωτογραφια που εχουν ανεβασει στο site την αδικει ,ειναι πολυ πιο ομορφη απο κοντα.Απο ντυσιμο τωρα φορουσε ενα κοντο κολλητο μπλουζακι και ενα κολαν το οποιο τονιζε την κωλαρα της,στο δωματιο πολυ επικοινωνιακη και χαμογελαστη το μ,ασαζ της αρκετα καλο(φαινεται οτι εχει δουλεψει σε αλλο μαγαζι)το οποιο εξελιχθηκε σε αισθησιακο φραπε με κοιταγμα στα ματια και γλυκολογα,με ταυτοχρονο χαιδεμα της κωλαρας και του στηθους της απο μερους μου(στο οποιο δεν εφερε αντιρρηση)για τον φραπε δεν ζητησε κατι συγκεκριμενο μου ειπε να δωσω οτι θελω(της εδωσα 10 ευρω)τα οποια δεχτηκε με χαμογελο.Συνολικο κοστος 50 ευρω.Και κατι τελευταιο ,τοποθετησαν καινουριες ντουζιερες στα δωματια οι οποιες αναβαθμισαν αισθητα τον χωρο

pirateman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2018
Κριτικές
11
Like
1.624
Πόντοι
496
Αφού έχει ντουζιέρες, τώρα καιρός να καλύψει το κενό με πρόγραμμα σεξ μασάζ μισής ώρας που δημιουργήθηκε από το κλείσιμο του Λαγουμιτζή.

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.236
Πόντοι
5.595
Επισκεψη προ ημερων στο Galaxy,ειχα παρει τηλεφωνο και ειχα κλεισει ραντεβου με την μαυρουλα την Εμυ.Εδω να πω οτι η φωτογραφια που εχουν ανεβασει στο site την αδικει ,ειναι πολυ πιο ομορφη απο κοντα.Απο ντυσιμο τωρα φορουσε ενα κοντο κολλητο μπλουζακι και ενα κολαν το οποιο τονιζε την κωλαρα της,στο δωματιο πολυ επικοινωνιακη και χαμογελαστη το μ,ασαζ της αρκετα καλο(φαινεται οτι εχει δουλεψει σε αλλο μαγαζι)το οποιο εξελιχθηκε σε αισθησιακο φραπε με κοιταγμα στα ματια και γλυκολογα,με ταυτοχρονο χαιδεμα της κωλαρας και του στηθους της απο μερους μου(στο οποιο δεν εφερε αντιρρηση)για τον φραπε δεν ζητησε κατι συγκεκριμενο μου ειπε να δωσω οτι θελω(της εδωσα 10 ευρω)τα οποια δεχτηκε με χαμογελο.Συνολικο κοστος 50 ευρω.Και κατι τελευταιο ,τοποθετησαν καινουριες ντουζιερες στα δωματια οι οποιες αναβαθμισαν αισθητα τον χωρο
Μας επεισες Πεοκλη. Κοιτα να δεις, οσοι εκθειαζουν το Galaxy δινουν "ο,τι θελεις" τιπ. Στους απλους πελατες, ζητανε 20+.

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
3.437
Πόντοι
446
Μας επεισες Πεοκλη. Κοιτα να δεις, οσοι εκθειαζουν το Galaxy δινουν "ο,τι θελεις" τιπ. Στους απλους πελατες, ζητανε 20+.
Μόνο η Κατερίνα μου έχει ζητήσει 20 τιπ πριν ξεκινήσει καν φραπέ κ φυσικά ήταν η πρώτη κ τελευταία φορά που την επέλεξα. Μαρία, Αθηνά, Ρατού δεν μου ζήτησαν τίποτα, έδωσα από μόνος μου.

ΑΛΕΚΟΣ223

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2016
Like
1.076
Πόντοι
201
Μόνο η Κατερίνα μου έχει ζητήσει 20 τιπ πριν ξεκινήσει καν φραπέ κ φυσικά ήταν η πρώτη κ τελευταία φορά που την επέλεξα. Μαρία, Αθηνά, Ρατού δεν μου ζήτησαν τίποτα, έδωσα από μόνος μου.
φταιει λιγο και η Αριστουλα που την παρουσιαζει την Κατερινα το "κανονι"του galaxy , και ετσι την σπρωχνει να ζηταει παραπανω χρηματα !!! ενω εχει πολυ καλο χαρακτηρα ...

peoklis

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2006
Κριτικές
7
Like
346
Πόντοι
21
οσοι καθομαστε και γραφουμε κριτικες εδω μεσα(εκτος καποιων εξαιρεσεων )δεν εχουμε σκοπο να πεισουμε κανεναν αλλα να τον βοηθησουμε να μην πεταξει τα λεφτα του και να παρει τις μεγιστες υπηρεσιες με το λιγοτερο κοστος,,προσωπικα εκτος της Κατερινας που μου ειχε ζητησει καιμενα 20αρικο,οι υπολοιπες κοπελες που πηγα(Μαρια,Ζηνα.και τωρα η Εμυ)προχωρησαν με 10,δεν ξερω σε ποιες αναφερεσαι και τι υπηρεσιες ζητησες και οπως βλεπεις δεν ειμαι ο μονος που το αναφερω

Τελευταία τροποποίηση:
  • Like
Αντιδράσεις: dob

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom