NewProgressive
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2021
- Like
- 132
- Πόντοι
- 0
το γκαλαξυ προσφερε και καλαμακι παλαιοτερα με τις ιδιες θεραπευτριες?Καλησπέρα κύριοι,
Αποτι φαίνεται το galaxy έχει περάσει στα δεν. Γιατί αφού τελείωσε το καλαμάκι νομίζω πια δεν εχει νόημα το 50ευρω( ίσως και παραπάνω). Επειδή η διεύθυνση διαβάζει το νήμα μας όλοι το ξέρουμε, είτε ας επαναφέρει το καλαμάκι όπως ήταν κάποτε ΕΝ ΓΝΩΣΗ της διεύθυνσης, είτε ας ρίξουμε μαύρο και ας πηγαίνει ο κόσμος μόνο για μασαζ . Οκ εννοείται όχι μπριζόλα γιατί έχουμε άλλα μαγαζί για μπριζόλα αν δε θέλουν, αλλά να έχουν βγάλει και το καλαμάκι; άσε μας ρε. Αυτά από μένα για να τα δούνε αυτοί που πρέπει και ας μας ενημερώσουν. Έχω γράψει πιο παλιά κριτική με καλαμάκι που είχα εγώ προσωπικά εμπειρία όπως πολλοί άλλοι εδώ μέσα. Πια όμως είναι στα δεν . Και αυτό που λένε είναι ότι και καλά γράφουμε εδώ μέσα και οι κοπέλες έχουνε οικογένειες. Τότε ας τις βγάλουν από τις φωτογραφίες στο σαιτ. Μη γκρινιάζουν μετά αν δεν πατάμε πόδι εκεί μέσα. Ξέρουν τι ανοίξανε, ξέρουν τι ζητάμε.. απλο
€30 ειναι επιπλεον της τιμης μασαζ για φραπε ή ειναι ολο το πακετο μασαζ+φραπε €30.