anavATIous
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2022
- Κριτικές
- 20
- Like
- 2.543
- Πόντοι
- 1.196
Εκεί όμως έχεις 2 σίγουρες μπριζόλες!Γιατί στο Λαγουμιτζή 80 ευρώ δεν δίνεις στην μια ώρα και χωρίς αξιόλογο μασάζ..
Αν είσαι και τυχερός, μπριζόλα με ουρά!
Εκεί όμως έχεις 2 σίγουρες μπριζόλες!Γιατί στο Λαγουμιτζή 80 ευρώ δεν δίνεις στην μια ώρα και χωρίς αξιόλογο μασάζ..
η ελενη μαλλον δεν ειναι πια...ειδα μια καινουργια κινεζα εκτος απο την βι μετριας εμφανισης....οπως επισης εχουμε αυξηση τιμων...απο 40 στα 50 το χαλαρωτικο 1 ωρας...Η ελενη ειναι ακομα στον γαλαξια την βλεπω ολο βολτες στο φατσοβιβλιο
Που θα βρούμε τώρα ένα καλό τούρκικο μπάνιο ρε φίλε όπως του Ανδρομέδα?Εγώ πήγα και εμφανίστηκαν κάτι λατινοαμερικανες που ήταν ή χοντρούλες ή τους έλειπαν δόντια!αυτό εννοώ χαμηλού επιπέδου,ο χώρος η υποδοχή κλπ είναι πολύ ωραία.εσυ αν βολευεσαι κ γουστάρεις,πήγαινε κάθε μέρα κ άσε τους άλλους να γράφουν ότι νομίζουν,έτσι όπως πειραχτηκες πάντως,εσυ φαίνεσαι να ανησυχείς για το μεροκάματο σου...εγώ πήγαινα στο παλιά Ανδρομέδα,έκανα το τουρκικό αφρομασαζ,και μου τον έπαιζε ένα γκομενάκι σαν τα κρύα τα νερά,αν θέλω στούντιο,με τόσα λεφτά βρίσκω γυναικάρες...περί ορέξεως βέβαια,όπως την βρίσκει ο καθένας...
Που θα βρούμε τώρα ένα καλό τούρκικο μπάνιο ρε φίλε όπως του Ανδρομέδα?
Τι παίζει εκει;έχουμε καμία πληροφορία?Hamam bath Θησείο
Τίποτα πονηρό ότι βλέπεις στην σελίδα τουςΤι παίζει εκει;έχουμε καμία πληροφορία?
Ωχ?? πότε πήγε 50?? εγώ την τρίτη που πήγα 40 έδωσα (από μόνος μου...)η ελενη μαλλον δεν ειναι πια...ειδα μια καινουργια κινεζα εκτος απο την βι μετριας εμφανισης....οπως επισης εχουμε αυξηση τιμων...απο 40 στα 50 το χαλαρωτικο 1 ωρας...
Γυναίκα σου κάνει η άντρας?Hamam bath Θησείο
Σωστή ερώτηση γιατί εγώ στο σάιτ όλο κάτι αγόρια βλέπω.....γιουσουφακια....Γυναίκα σου κάνει η άντρας?
Γ αυτό ρωτάω γιατί κάτι γ άντρες έχω ακούσει. Αν είναι γυναίκα κ σου κάνει το μπάνιο οκ αν είναι άντρας η μόνος μου δε λέειΣωστή ερώτηση γιατί εγώ στο σάιτ όλο κάτι αγόρια βλέπω.....γιουσουφακια....
Ρωτάμε κάτι απλό: μπαίνει μαζί σου στο χαμάμ η θεραπεύτρια με μαγιό στρινγκακι να σε θεραπεύσει?
απο παρασκευη μου ειπε η αριστουλα εγινε η αυξηση...δυστυχως αν βαλεις κ τα tips στο τελος θα συμφερει μπριζολαδικο με 60...και ανδεν θες μπριζολα στον φραπεδιαζουν τουλαχιστον γυμνεςΩχ?? πότε πήγε 50?? εγώ την τρίτη που πήγα 40 έδωσα (από μόνος μου...)
Έλεος ρε Αριστούλα εχω να πω εγω. ΔΕΝ βλεπω και τον Κριτων/Τριτων να παρεμβαινει καθολου..........ΤΟΥΜΠΕΚΙ! Εγω δεν ξαναδινω τιπ 20ρικο. Και ας φυγω αχυστος. εεε εννοω μη πληρως θεραπευμένοςαπο παρασκευη μου ειπε η αριστουλα εγινε η αυξηση...δυστυχως αν βαλεις κ τα tips στο τελος θα συμφερει μπριζολαδικο με 60...και ανδεν θες μπριζολα στον φραπεδιαζουν τουλαχιστον γυμνες
Ανέβηκαν τα μεταφορικά και η πρώτες ύλες, ρε τι πάθαμε, αντε γειά.απο παρασκευη μου ειπε η αριστουλα εγινε η αυξηση...δυστυχως αν βαλεις κ τα tips στο τελος θα συμφερει μπριζολαδικο με 60...και ανδεν θες μπριζολα στον φραπεδιαζουν τουλαχιστον γυμνες
ανεβηκε κ το λαδι στο ελαιοτριβειο καθως κ τα μεταφορικα απο τις μεταγραφες απο κινα!!!και ειναι και β γ εθνικης κινας...Ανέβηκαν τα μεταφορικά και η πρώτες ύλες, ρε τι πάθαμε, αντε γειά.
Μπορείς να πας και με το λάδι που σε βαφτίσανε αν έχει κρατησειΝα πηγαίνουμε με το δίκο μας λάδι τότε. Να ξέρουμε και τι βάζουμε πανω μας.....