Νέα

Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (1 μέλη και 27 επισκέπτες)

anavATIous

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Φεβ 2022
Κριτικές
20
Like
2.543
Πόντοι
1.196

Tsili 5142

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2023
Like
64
Πόντοι
0
Η ελενη ειναι ακομα στον γαλαξια την βλεπω ολο βολτες στο φατσοβιβλιο

tarifas pirea

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
5
Like
417
Πόντοι
300
Η ελενη ειναι ακομα στον γαλαξια την βλεπω ολο βολτες στο φατσοβιβλιο
η ελενη μαλλον δεν ειναι πια...ειδα μια καινουργια κινεζα εκτος απο την βι μετριας εμφανισης....οπως επισης εχουμε αυξηση τιμων...απο 40 στα 50 το χαλαρωτικο 1 ωρας...

nikos55

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2010
Like
423
Πόντοι
21
Εγώ πήγα και εμφανίστηκαν κάτι λατινοαμερικανες που ήταν ή χοντρούλες ή τους έλειπαν δόντια!αυτό εννοώ χαμηλού επιπέδου,ο χώρος η υποδοχή κλπ είναι πολύ ωραία.εσυ αν βολευεσαι κ γουστάρεις,πήγαινε κάθε μέρα κ άσε τους άλλους να γράφουν ότι νομίζουν,έτσι όπως πειραχτηκες πάντως,εσυ φαίνεσαι να ανησυχείς για το μεροκάματο σου...εγώ πήγαινα στο παλιά Ανδρομέδα,έκανα το τουρκικό αφρομασαζ,και μου τον έπαιζε ένα γκομενάκι σαν τα κρύα τα νερά,αν θέλω στούντιο,με τόσα λεφτά βρίσκω γυναικάρες...περί ορέξεως βέβαια,όπως την βρίσκει ο καθένας...
Που θα βρούμε τώρα ένα καλό τούρκικο μπάνιο ρε φίλε όπως του Ανδρομέδα?

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
3.437
Πόντοι
446
η ελενη μαλλον δεν ειναι πια...ειδα μια καινουργια κινεζα εκτος απο την βι μετριας εμφανισης....οπως επισης εχουμε αυξηση τιμων...απο 40 στα 50 το χαλαρωτικο 1 ωρας...
Ωχ?? πότε πήγε 50?? εγώ την τρίτη που πήγα 40 έδωσα (από μόνος μου...)

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
3.437
Πόντοι
446
Γυναίκα σου κάνει η άντρας?
Σωστή ερώτηση γιατί εγώ στο σάιτ όλο κάτι αγόρια βλέπω.....γιουσουφακια....

Ρωτάμε κάτι απλό: μπαίνει μαζί σου στο χαμάμ η θεραπεύτρια με μαγιό στρινγκακι να σε θεραπεύσει?

nikos55

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2010
Like
423
Πόντοι
21
Σωστή ερώτηση γιατί εγώ στο σάιτ όλο κάτι αγόρια βλέπω.....γιουσουφακια....

Ρωτάμε κάτι απλό: μπαίνει μαζί σου στο χαμάμ η θεραπεύτρια με μαγιό στρινγκακι να σε θεραπεύσει?
Γ αυτό ρωτάω γιατί κάτι γ άντρες έχω ακούσει. Αν είναι γυναίκα κ σου κάνει το μπάνιο οκ αν είναι άντρας η μόνος μου δε λέει

tarifas pirea

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
5
Like
417
Πόντοι
300
Ωχ?? πότε πήγε 50?? εγώ την τρίτη που πήγα 40 έδωσα (από μόνος μου...)
απο παρασκευη μου ειπε η αριστουλα εγινε η αυξηση...δυστυχως αν βαλεις κ τα tips στο τελος θα συμφερει μπριζολαδικο με 60...και ανδεν θες μπριζολα στον φραπεδιαζουν τουλαχιστον γυμνες

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
3.437
Πόντοι
446
απο παρασκευη μου ειπε η αριστουλα εγινε η αυξηση...δυστυχως αν βαλεις κ τα tips στο τελος θα συμφερει μπριζολαδικο με 60...και ανδεν θες μπριζολα στον φραπεδιαζουν τουλαχιστον γυμνες
Έλεος ρε Αριστούλα εχω να πω εγω. ΔΕΝ βλεπω και τον Κριτων/Τριτων να παρεμβαινει καθολου..........ΤΟΥΜΠΕΚΙ! Εγω δεν ξαναδινω τιπ 20ρικο. Και ας φυγω αχυστος. εεε εννοω μη πληρως θεραπευμένος

Champ

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
268
Πόντοι
20
Ανέβηκαν τα μεταφορικά και η πρώτες ύλες, ρε τι πάθαμε, αντε γειά.

tarifas pirea

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
5
Like
417
Πόντοι
300
Ανέβηκαν τα μεταφορικά και η πρώτες ύλες, ρε τι πάθαμε, αντε γειά.
ανεβηκε κ το λαδι στο ελαιοτριβειο καθως κ τα μεταφορικα απο τις μεταγραφες απο κινα!!!και ειναι και β γ εθνικης κινας...

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.234
Πόντοι
5.595
Ο λαος απαιτει Κριτωνα να φερει αποκλειστικες πληροφοριες που να εξηγουν ποσο δικαιολογημενη ειναι η αυξηση στις τιμες, γιατι το Galaxy ειναι ναος της απολαυσης του ανδρος και το τιπ δεν παει παραπανω απο 10(20-30 ευρω

fysarmonika

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2015
Κριτικές
5
Like
4.176
Πόντοι
456
Κύμα ανατιμήσεων στα βασικά αγαθά ….
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Να πηγαίνουμε με το δίκο μας λάδι τότε. Να ξέρουμε και τι βάζουμε πανω μας.....
Μπορείς να πας και με το λάδι που σε βαφτίσανε αν έχει κρατησει :cheesy::cheesy::cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom