Νέα

Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (2 μέλη και 24 επισκέπτες)

ΑΛΕΚΟΣ223

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2016
Like
1.104
Πόντοι
201
Ταρίφα βλέπω πάει να γίνει το 20ρικο για φραπέ στο Galaxy με τα κουτορνίθια που το δίνουν απλόχερα!!!!
δεν φταινε οι παιχτες,απ οτι φαινεται τα κοριτσια άρχισαν να οριζουν συγκεκριμενα ποσα για τον φραπε ή για το κατι παραπανω...π.χ. για φραπε 20 ευρω ...

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.266
Πόντοι
4.365
Ταρίφα βλέπω πάει να γίνει το 20ρικο για φραπέ στο Galaxy με τα κουτορνίθια που το δίνουν απλόχερα!!!!

Γάμησα τα, από το "ο πελάτης μην έχει άγχος δεν υπάρχει έξτρα παραδάκι" πήγαμε στο σκάσε το μπλε μπάρμπα να στον τρομπάρω. Ήρθε η ανάπτυξη

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.247
Πόντοι
5.595
Γάμησα τα, από το "ο πελάτης μην έχει άγχος δεν υπάρχει έξτρα παραδάκι" πήγαμε στο σκάσε το μπλε μπάρμπα να στον τρομπάρω. Ήρθε η ανάπτυξη
Δεν βλέπω τον Κρίτωνα να παρεμβαίνει και ανησυχώ .Η δουλειά έγινε βέβαια, διαφημίστηκε το μαγαζάκι.

Εγγρ.
8 Σεπ 2022
Like
242
Πόντοι
21
Επίσκεψη στο VIP Massage στο Περιστέρι.
καθαρό, φιλικό.
Εύκολα προσβάσιμο με το μετρό.
Δεν μπορώ να θυμηθώ το όνομα της κοπέλας, αλλά ήταν λίγο χοντρή και όχι ιδιαίτερα όμορφη. Αλλά το μασάζ της ήταν καλό, ήταν πολύ ωραία και σέρβιρε το πλήρες μενού, οπότε έμεινα πολύ ικανοποιημένος. Πλήρωσα 50 + tipp. για μένα ένα καλό κατάστημα στο στυλ του lenorman 233 ή μια μικρή έκδοση του galaxy

peoklis

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2006
Κριτικές
7
Like
346
Πόντοι
21
Επίσκεψη στο VIP Massage στο Περιστέρι.
καθαρό, φιλικό.
Εύκολα προσβάσιμο με το μετρό.
Δεν μπορώ να θυμηθώ το όνομα της κοπέλας, αλλά ήταν λίγο χοντρή και όχι ιδιαίτερα όμορφη. Αλλά το μασάζ της ήταν καλό, ήταν πολύ ωραία και σέρβιρε το πλήρες μενού, οπότε έμεινα πολύ ικανοποιημένος. Πλήρωσα 50 + tipp. για μένα ένα καλό κατάστημα στο στυλ του lenorman 233 ή μια μικρή έκδοση του galaxy
αδερφε σιγουρα υπαρχει αυτο το μαγαζι στο Περιστερι?το εβαλα στην αναζητηση αλλα δεν μου βγαινει σε ρωταω γιατι μενω στην περιοχη

Trohalos

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2018
Like
144
Πόντοι
0
αδερφε σιγουρα υπαρχει αυτο το μαγαζι στο Περιστερι?το εβαλα στην αναζητηση αλλα δεν μου βγαινει σε ρωταω γιατι μενω στην περιοχη
Ούτε εγώ το βρήκα. Εκτός αν ο φίλος εννοεί ένα που λέγεται Vip Beauty - Massage, δίπλα στο μετρό του Περιστερίου

krait

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2021
Like
73
Πόντοι
0
Αν μπορεί κάποιος να πει τι φάση είναι στο τζακούζι του galaxy, τι παίζει. είτε πμ είτε εδω, thanks

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
669
Πόντοι
96
Πήγα 4 φορές και δεν ξαναπήγα γιατί πέρα από το +20, το μασάζ δεν έλεγε.Στα 60 για φραπέ έχει καλύτερες επιλογές και στο μασάζ και στην εμφάνιση.
Ισως έχει κάνει ενα κύκλο με κάποιους που απολαμβάνουν και εξτρά υπηρεσίες. Εγω δεν ενδιαφέρομαι. Προσπέρασα.

• Like
Αντιδράσεις: Josex

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.356
Πόντοι
726
Καλησπέρα σε ολους. Χωρίς να γραφτούν χαζομάρες , θα ήθελα μια βοήθεια: θέλω να πάω με την κοπέλα μου για Μασαζ, αυτή με άλλη κοπέλα κανονικά και εγώ με κοπέλα για να κάνει και κανένα φραπε η πιπα ( χωρίς να το μάθει η δικιά μου) Γνωρίζουμε κάποια μαγαζί που να προσφέρει εκτόνωση;

fysarmonika

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2015
Κριτικές
5
Like
4.223
Πόντοι
456
Αν μπορεί κάποιος να πει τι φάση είναι στο τζακούζι του galaxy, τι παίζει. είτε πμ είτε εδω, thanks
Αράζεις στο jacuzzi και σε μαλαζουν ενώ εσυ μουλιαζεις πίνοντας αφρώδη οίνο . Λίγο μικρό αν είσαι μεγαλόσωμος αλλά διπλή ευχαρίστηση και χαλάρωση

• Like
Αντιδράσεις: krait

fysarmonika

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2015
Κριτικές
5
Like
4.223
Πόντοι
456
Καλησπέρα σε ολους. Χωρίς να γραφτούν χαζομάρες , θα ήθελα μια βοήθεια: θέλω να πάω με την κοπέλα μου για Μασαζ, αυτή με άλλη κοπέλα κανονικά και εγώ με κοπέλα για να κάνει και κανένα φραπε η πιπα ( χωρίς να το μάθει η δικιά μου) Γνωρίζουμε κάποια μαγαζί που να προσφέρει εκτόνωση;
Και γιατί πρέπει να είναι η κοπέλα σου παρούσα σε αυτό αφού δεν θέλεις να το καταλάβει ??:think::think::think::think:

MindPlayer

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Like
43
Πόντοι
0

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
3.424
Πόντοι
446
Δεν ειναι δίκαιο για την κοπελα σου εσυ να πινεις φραπε κ ενω αυτη να μενει απότιστη. happy end κ για τους δυο. Ισα δικαιωματα στις γυναικες. Στο 2023 ζουμε. Να λειπουν οι πατριαρχικες κ μεσαιωνικες αντιληψεις. Στην τελικε, κρεας μπαινει κρεας βγαινει. Κακό δεν κάνει.

MindPlayer

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Like
43
Πόντοι
0
Δεν ειναι δίκαιο για την κοπελα σου εσυ να πινεις φραπε κ ενω αυτη να μενει απότιστη. happy end κ για τους δυο. Ισα δικαιωματα στις γυναικες. Στο 2023 ζουμε. Να λειπουν οι πατριαρχικες κ μεσαιωνικες αντιληψεις. Στην τελικε, κρεας μπαινει κρεας βγαινει. Κακό δεν κάνει.

Ορθον αγαπητε συναγωνιστα!
Να παει λοιπον στο Galaxy o κρυφοανωμαλιαρης μας και να αναλαβει την κοπελια ο Δανης ο μερακλης...

Εγγρ.
31 Αυγ 2023
Like
37
Πόντοι
0
Εγώ θα πρότεινα το Nuru Massage. Κανονίζεις από πριν τι ακριβώς θες και έχει δυο κοπέλες που κάνουν μασάζ σε γυναίκες. Περιμένουμε εντυπώσεις αν πας! Καλά να περάσετε!

Nikos471

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2022
Like
252
Πόντοι
20
δεν φταινε οι παιχτες,απ οτι φαινεται τα κοριτσια άρχισαν να οριζουν συγκεκριμενα ποσα για τον φραπε ή για το κατι παραπανω...π.χ. για φραπε 20 ευρω ...
Φίλε εγω 5 φορές έχω πάει κ πέρα από αυτήν την Μαρία που ζηταει 20 τρομάρα της κ είναι κ χάλια,όλες οι άλλες δεν μου είχαν ζητήσει συγκεκριμένο ποσό απλά ξινιζουν λίγο με το 10ρικο.εγω θα έδινα άνετα 20 αν ήταν λίγο ωραίες κ νορμάλ ηλικία αλλά για θειτσες και μπάζα πάει πολύ νομίζω.μια χαρά είναι τα 10 ευρω έξτρα

tarifas pirea

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
5
Like
421
Πόντοι
300
ειχα την αναγκη χαλαρωσης κ επισκεψη αλλη μια φορα σε galaxy.με θεραπευτρια την ζινα την οποια την εχω παρει και αλλες φορες.χαλαρο μασαζακι κ τελος με ρωταει αν ηθελα κατι εξτρα...χαχα αθωο πλασμα λεω απο μεσα μου τι δουλεια αλλη εχει ενας πορνος εδω μεσα????εξ αλλου γιαυτα τα τελευταια λεπτα του αγωνα ζουμε ολοι...

ΑΛΕΚΟΣ223

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2016
Like
1.104
Πόντοι
201
ειχα την αναγκη χαλαρωσης κ επισκεψη αλλη μια φορα σε galaxy.με θεραπευτρια την ζινα την οποια την εχω παρει και αλλες φορες.χαλαρο μασαζακι κ τελος με ρωταει αν ηθελα κατι εξτρα...χαχα αθωο πλασμα λεω απο μεσα μου τι δουλεια αλλη εχει ενας πορνος εδω μεσα????εξ αλλου γιαυτα τα τελευταια λεπτα του αγωνα ζουμε ολοι...
ναι αλλα πες μας και την συνεχεια !! επαιξε εκτος απο φραπε και καλαμακι? ειπε αν κανει κι αλλα? εβγαλε ρουχα ?

• Like
Αντιδράσεις: ggg777

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.152
Πόντοι
456
Αλεξάνδρα όλα μέτρια ,εμφάνιση,μασάζ, τελείωμα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom