Επίσκεψη στο vip beauty massage στο Περιστέρι. Τηλέφωνο 2 ώρες πριν και κλείσιμο ραντεβού. Μασαζ έχει 30€. Απ ότι κατάλαβα έχει 2 κοπελες. Η μία κάνει μόνο φραπέ με 50€ και χουφτωματα και η άλλη που δούλευε σήμερα προχωράει μέχρι μπριζόλα.
Φτάνω εκεί περιμένω συναγωνιστη να τελειώσει το ντουζ κ να καθαρίσουν δωμάτιο.
Μπαίνω κ έρχεται η θεραπεύτρια. Μου συστήθηκε σαν Αναστασία από Ρωσία 28 ετών. Η αλήθεια είναι ότι εκεί την έκοψα κ γω ... Μασάζ οκ με λίγη πίεση μέχρι εκεί. Γύρισμα και λίγο πόδια κ στήθος, μέχρι πότε πήρε τα χέρια μου και τα έβαλες στις βυζαρες της (με piercing) για να με τριψει.. Μου λέει θες να δεις τι εχω από μέσα? Κουναω κεφάλι και τσουπ βγάζει το φόρεμα... Αρχίζω να της παίζω το μουνακι της ξαι να την δαχτυλιαζω.. εκείνη τουρλοθηκε περισσότερο και μετά,από λίγο ένιωσα ένα μικρό ποταμακι στι χέρι μου ... μου λέει αν θέλω να συνεχίσουμε θέλει 50€.. της λέω πάμε..ξεκινάει ένα τσιμπουκι πολύ καλό με σκουλαρίκι στην γλώσσα.. της λέω έλα να σε πάρω τώρα.. στα 4 και τον πήρε μια χαρά στο μουνακι της .. έβγαζε μερικά βογγητα.. το τέλος δεν άργησε και τα πήρε στο στόμα όλα....
Σαν εμφάνιση η κοπέλα είναι με γυαλιά μυωπίας, βυζαρες και από κιλά γύρω στα 60-65. Μπορεί να μην αρέσει σε μερικούς λόγω μικρής κοιλιτσας αλλά οκ. Γούστα είναι αυτά.
Για να συνοψίσω.
Η μία κοπέλα θέλει 50(συνολικα) ,Μασάζ με φραπέ
Και η άλλη, 80(συνολικα) ,Μασάζ, πίπα, γαμησι.
Συγνώμη για το σεντόνι , καλό Σ/Κ σε όλους!!
*αν ο προηγούμενος είναι εδώ μέσα ας μας πει την γνώμη του ..