Νέα

Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

fysarmonika

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2015
Κριτικές
5
Like
4.192
Πόντοι
456
Φραπές - φραπές, αλλά κατά βάθος "για την μπριζόλα παλεύουμε όλοι, σύντροφοι", (παράφραση ιστορικής φράσης).
Όμως ζουμε για το “ suspense “ και η έκπληξη για το που θα φτάσει και που μπορεί καμμια ένα φραπεδάκι να είναι αρκετό αν είναι επιτυχημένο .
Κάθε περισυ και καλύτερα , να μην αρχίσουμε πάλι να αναπολούμε ιστορίες από τα μαγαζιά της δεκαετίας που ξεκίνησε το άθλημα … οι πιο παλιοί θα θυμούνται .
Δυστυχώς όλα έχουν γίνει studio για να μην πω ´δελα

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
με ρωταει ο αλλος σε πμ αν η Ειρηνη δεχεται δυνατα χαστουκια στην κωλαρα της και ποσο δυνατα
τωρα φιλε τι να σου πω απαντω εδω μην ειναι κι αλλοι στην ακαδημια με την κοινη απορια
δεν εχω ιδεα φερε ενα δυναμομετρο μαζι και δωσε της το αν και πιστευω να σου πει να σταματησεις αν ποναει
εγω αυο που κανω ειναι σταματαω λιγο κανω χαδια απαλα να φυγουν οι ατμοι ισως φυσηξω και σηκωθειι σκονη
υγρασια σκονη με τα λαδια ιδρωτες τελος
εχει κλιματιστικο το βαζει σε θερμοκρασια γκριλ
αποριες εδω καλα μου ποκεμον οχι σε πμ να τα βλεπετε αυτα οι ιθυνοντες
νομιζω δεν υπαρχει αλλη ποκετμπολ περιμενε μεχρι να φερει
ακινητος προσοχη

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
περιμενε ρε λεμε μπα ανυπομοανοησιανοσια το πουλιτζερ μου ανηκει δικαιωματικα μετα τις λεξιπλασιες
μας δουλευεις ;

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
...αφου τωρα εσυ σε αλλοστρωμα πλαζιαγεις προσεξε στο πλαγιαρισμα μην κανειςε ροπη αντιστροφα και πεσεις απο κανα μασαζοκρεβατο

anavATIous

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Φεβ 2022
Κριτικές
20
Like
2.549
Πόντοι
1.196

krait

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2021
Like
73
Πόντοι
0
Για πείτε, έχει απαρτία πλέον στο galaxy ή λείπουν ακομα διακοπες;

christos1969

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2015
Like
277
Πόντοι
21
Καλησπέρα ομάδα,
Μετά από ότι διάβασα εδώ σκέφτομαι να επισκεφτώ το flowers Asian massage στην Καλλιθέα,πρώτη φορά σε μασατζίδικο τέτοιου είδος γιατί είμαι της γνώμης ότι με 20 € πας Φυλής κ ξελαμπικάρεις ποιος ο λόγος να δίνεις 40+ κ χωρίς αποτέλεσμα αλλά θα μου πεις άλλο το έβαλα άλλο το άλλο κ σεβαστό, αν έχει πάει κάποιος στο συγκεκριμένο αν πέρασε ωραία κ πως γίνεται γ φάση στο τέλος,
Σας ευχαριστώ

kritwn99

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Ιουν 2010
Κριτικές
17
Like
2.383
Πόντοι
3.172
Καλησπέρα ομάδα,
Μετά από ότι διάβασα εδώ σκέφτομαι να επισκεφτώ το flowers Asian massage στην Καλλιθέα,πρώτη φορά σε μασατζίδικο τέτοιου είδος γιατί είμαι της γνώμης ότι με 20 € πας Φυλής κ ξελαμπικάρεις ποιος ο λόγος να δίνεις 40+ κ χωρίς αποτέλεσμα αλλά θα μου πεις άλλο το έβαλα άλλο το άλλο κ σεβαστό, αν έχει πάει κάποιος στο συγκεκριμένο αν πέρασε ωραία κ πως γίνεται γ φάση στο τέλος,
Σας ευχαριστώ
Δε νομίζω να έχει αναφερθεί σε κάποιο νήμα, κάτι ενδιαφέρον για το συγκεκριμένο ίδρυμα,
πως αποφάσισες να το επισκεφτείς?

Αν το τολμήσεις πάντως, κράτα μικρό καλάθι.. πολύ μικρό, σου μιλάω εκ πείρας ! :hi:

christos1969

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2015
Like
277
Πόντοι
21
Δε νομίζω να έχει αναφερθεί σε κάποιο νήμα, κάτι ενδιαφέρον για το συγκεκριμένο ίδρυμα,
πως αποφάσισες να το επισκεφτείς?

Αν το τολμήσεις πάντως, κράτα μικρό καλάθι.. πολύ μικρό, σου μιλάω εκ πείρας ! :hi:
Πριν 6-7 σελίδες έχει αναφέρει μέλος για το συγκεκριμένο,κ είπα μήπως έχει κάποιος άλλος εμπειρία πήρα τηλέφωνο συνεννόηση στα αγγλικά ασιατικό μασαζ χαλαρωτικό μιας ώρας στα 35 € μου είπε όπως επίσης κ άλλα είδη μασαζ κ ανέβαινε το ποσό μάλλον θα το τολμήσω κ θα ενημερώσω.

kritwn99

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Ιουν 2010
Κριτικές
17
Like
2.383
Πόντοι
3.172
Πριν 6-7 σελίδες έχει αναφέρει μέλος για το συγκεκριμένο,κ είπα μήπως έχει κάποιος άλλος εμπειρία πήρα τηλέφωνο συνεννόηση στα αγγλικά ασιατικό μασαζ χαλαρωτικό μιας ώρας στα 35 € μου είπε όπως επίσης κ άλλα είδη μασαζ κ ανέβαινε το ποσό μάλλον θα το τολμήσω κ θα ενημερώσω.
Τα γνωρίζω όλα αυτά,, αλλά πουθενά δεν αναφέρθηκε κάτι περισσότερο, κάτι που να παρουσιάζει ενδιαφέρον κ να αφορά την κοινότητα..

Θα περιμένουμε με αγωνία, το αποτέλεσμα της συνεδρίας σου...

koprytanis

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2022
Like
21
Πόντοι
0
Έκλεισε η σύζυγος μασάζ ζευγαριού στο city massage και μου ξεφούρνησε ότι της έκλεισαν δύο άντρες θεραπευτές. Γενικά η σύζυγος είναι μαζεμένη πολύ αλλά καλό μουνί. Ερωτήσεις:
1.Να την πιστέψω ότι της έκλεισε το μαγαζί δύο άντρες ή μου λέει μαλακίες και ψάχνεται;
2. Επειδή φαντάζομαι ότι θα είναι με εσώρουχα εκεί (σωστά;), παίζει να της ακουμπήσει ο τυπάς και λίγο το μουνί ξερώ γω ή τα βυζιά; (Δεν θα με χάλαγε μπας και απελευθερωθεί λίγο...) Γνώμες;

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.416
Πόντοι
2.836
Καθόλου ,άλλωστε όλα αυτά τα μαγαζιά εδώ και χρόνια δεν έχουν καμιά σχέση με το μασάζ ,πρόφαση είναι ,ουσιαστικά έχουν μετεξελιχθεί σε στούντιο .
Ξέρεις κανένα στουντιο που θα σου παρέχει τις υπηρεσίες ιδιες υπηρεσίες η κοπέλα που που δινει στην μια ώρα στο μασαζ? Και όλα αυτά με 80-100 € /hour. Τα στούντιο ειναι πεταμένα λεφτά με πολλά extra που σου τρώνε τα λεφτά σε χρόνο dt..... Αν σε ενδιαφέρει μόνο το μασάζ πήγανε κ ζητά μόνο αυτό τίποτα άλλο.....

Τελευταία τροποποίηση:

kritwn99

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Ιουν 2010
Κριτικές
17
Like
2.383
Πόντοι
3.172
Έκλεισε η σύζυγος μασάζ ζευγαριού στο city massage και μου ξεφούρνησε ότι της έκλεισαν δύο άντρες θεραπευτές. Γενικά η σύζυγος είναι μαζεμένη πολύ αλλά καλό μουνί. Ερωτήσεις:
1.Να την πιστέψω ότι της έκλεισε το μαγαζί δύο άντρες ή μου λέει μαλακίες και ψάχνεται;
2. Επειδή φαντάζομαι ότι θα είναι με εσώρουχα εκεί (σωστά;), παίζει να της ακουμπήσει ο τυπάς και λίγο το μουνί ξερώ γω ή τα βυζιά; (Δεν θα με χάλαγε μπας και απελευθερωθεί λίγο...) Γνώμες;

Αρχηγέ μου να σου προτείνω κάτι..? μην ξοδεύεστε!

τόσα χρόνια δεχόμαστε εμείς τις υπηρεσίες των λαδοκόρων..

υπάρχουν ένα σωρό "δεξιοτέχνες" εδώ μέσα, πρόθυμοι να μασαζάρουν τη γυναίκα σου δωρεάν.... έχω να σου συστήσω αν θέλεις...

κ αφού δε σε πειράζει κιόλας, κάνε το καλό κ ρίξτο στο γυαλό..:rockon:

koprytanis

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2022
Like
21
Πόντοι
0
Αρχηγέ μου να σου προτείνω κάτι..? μην ξοδεύεστε!

τόσα χρόνια δεχόμαστε εμείς τις υπηρεσίες των λαδοκόρων..

υπάρχουν ένα σωρό "δεξιοτέχνες" εδώ μέσα, πρόθυμοι να μασαζάρουν τη γυναίκα σου δωρεάν.... έχω να σου συστήσω αν θέλεις...

κ αφού δε σε πειράζει κιόλας, κάνε το καλό κ ρίξτο στο γυαλό..:rockon:
Χαχα όχι ρε συ. Δεν ψάχνω γαμιά. Αν έψαχνα το ξέρω ότι υπάρχουν πολλοί πρόθυμοι κι εδώ μεσα κι εξω χαχαχα. Γνώμες ζητησα για να ξέρω τι να περιμένω

kritwn99

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Ιουν 2010
Κριτικές
17
Like
2.383
Πόντοι
3.172
Χαχα όχι ρε συ. Δεν ψάχνω γαμιά. Αν έψαχνα το ξέρω ότι υπάρχουν πολλοί πρόθυμοι κι εδώ μεσα κι εξω χαχαχα. Γνώμες ζητησα για να ξέρω τι να περιμένω

Οκ, επειδή σε είδα λίγο large τύπο... προθυμοποιήθηκα να σε βοηθήσω..:D:

πάντως αν χρειαστείς κάτι,, πληροφορίες εντός...

κοιτάζω να βολέψω μερικούς, προκειμένου να ισοσκελίσουν τους ισολογισμούς τους..:rockon:

έχουν παθητικό, τα "χώνουν" απελπισμένα... :hi:

koprytanis

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2022
Like
21
Πόντοι
0
Οκ, επειδή σε είδα λίγο large τύπο... προθυμοποιήθηκα να σε βοηθήσω..:D:

πάντως αν χρειαστείς κάτι,, πληροφορίες εντός...

κοιτάζω να βολέψω μερικούς, προκειμένου να ισοσκελίσουν τους ισολογισμούς τους..:rockon:

έχουν παθητικό, τα "χώνουν" απελπισμένα... :hi:
Χαχαχα να είσαι καλά για την προθυμία σου! Θα σε έχω υπόψιν χαχα

george888

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2018
Like
5
Πόντοι
0
έχει κανείς δοκιμάσει με Κατερίνα και Αλεξάνδρα από το Galaxy.είναι καλές τι προσφέρουν ;μια σύντομη περιγραφή των δυο κοριτσιών αν μπορειται εμφανισιακά

ΑΛΕΚΟΣ223

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2016
Like
1.076
Πόντοι
201
έχει κανείς δοκιμάσει με Κατερίνα και Αλεξάνδρα από το Galaxy.είναι καλές τι προσφέρουν ;μια σύντομη περιγραφή των δυο κοριτσιών αν μπορειται εμφανισιακά
1ον σε ολα τα μηνυματα σου στο site ,κανεις ερωτησεις χωρις ποτέ να εχεις αναφερει δικη σου εμπειρια και 2ον δεν εχει ακουστει κοπελα με το ονομα Αλεξανδρα στο galaxy.τις καλυτερες απαντησεις θα στις δωσει η κοπελα που θα μιλησεις στο δωματιο,γιατι δεν προσφερουν εξτρα σε ολους,αλλα αναλογα τα κεφια και την συμπαθεια ή μή στον καθε πελατη !!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom