Νέα

Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (0 μέλη και 30 επισκέπτες)

anavATIous

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Φεβ 2022
Κριτικές
20
Like
2.543
Πόντοι
1.196
.......
Ήθελε 20αρικο και πανω η Μαρια και το ζήταγε και άλλα 20 να τον ρουφήξει σαν τσουγκράνα
1) Ήθελε 20αρικο και πάνω η Μαρία (για φραπέ), άρα μαζί με το μασάζ (+40), το κόστος πάει πάνω από 60.
Σε αυτή την περίπτωση το ερώτημα είναι: ρούχα βγάζει; χούφτωμα αφήνει;

2) Ζήταγε και άλλα 20 για να τον ρουφήξει (έστω) σαν τσουγκράνα, άρα μαζί με το μασάζ (+40), το κόστος πάει πάνω από 80.
Σε αυτή την περίπτωση το ερώτημα είναι: εσώρουχα βγάζει;
Υ/Γ. Όμως όλοι ξέρουμε τι μπορούμε να πάρουμε από τον ανταγωνισμό με 80 ευρώ.:wink:, = :fuck2:χ2.

hounik

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Κριτικές
25
Like
90
Πόντοι
5.765
περιμενα καιρο...να πει καποιος οτι η Ελενη στο ιδρυμα αυτο
δεν ειναι αλλη απο την γνωστη Ελληνιδα Μαιρη με τα τατουαζ κ κοντο μαλλι
απο Αχαρνων 85 τελευταια
Περγαμου 1
Διδυμου 22
Αγιου Πετρου πιο παλια
αν ξεχναω κατι ας με διορθωσει καποιος!
Έχω την εντύπωση ότι δεν είναι αυτή που είναι στη φωτογραφία του site.

ΑΡΑΓΚΟΝ1971

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2009
Like
68
Πόντοι
0
1) Ήθελε 20αρικο και πάνω η Μαρία (για φραπέ), άρα μαζί με το μασάζ (+40), το κόστος πάει πάνω από 60.
Σε αυτή την περίπτωση το ερώτημα είναι: ρούχα βγάζει; χούφτωμα αφήνει;

2) Ζήταγε και άλλα 20 για να τον ρουφήξει (έστω) σαν τσουγκράνα, άρα μαζί με το μασάζ (+40), το κόστος πάει πάνω από 80.
Σε αυτή την περίπτωση το ερώτημα είναι: εσώρουχα βγάζει;
Υ/Γ. Όμως όλοι ξέρουμε τι μπορούμε να πάρουμε από τον ανταγωνισμό με 80 ευρώ.:wink:, = :fuck2:χ2.
Λίγο κωλο πάνω από το κολάν μόνο.Σιγουρα υπερβολικό....

i_am_new

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2023
Like
2
Πόντοι
0
πρόσφατη επίσκεψή στο galaxy πολύ καθαρος χώρος ωραία ατμόσφαιρα μου έτυχε η σχιστοματα όχι κ τόσο καλό μασάζ αν κ συνέχεια άγγιζε πλάι όλες τα @@
Στο τέλος φραπέ φυσικά αλλά δυσανασχετησε πολύ με το 10αρι κ μου έδωσε να καταλάβω ότι δεν έχει ξανά...
Ο άλλος εκεί μέσα τι ρόλο τραβάει τον έχουν για τα θυλικο η μην τους τύχει κανένας ιδιαίτερος?
Με πια κοπέλα έκανες μασαζ;

konsolasg3

Μέγας
Εγγρ.
27 Μαΐ 2016
Κριτικές
54
Like
2.323
Πόντοι
4.461
Πήγα κ εγώ στο galaxy, για την εμπειρία, (δεν έχω ξαναπάει σε τέτοιου είδους). Ζήτησα Κατερίνα (που έχω διαβάσει εδώ γ αυτήν) αλλά μου είπαν έχει άδεια. Πήρα τη μόνη διαθέσιμη, Φιλιππινέζα κοντή, το μασάζ μου φάνηκε καλό, όταν με γύρισε άρχισε να μου τον χαϊδεύει, αλλά τη σταμάτησα (επειδή πριν είχα ξεφορτώσει αλλού) παρ όλα αυτά ήθελε το έξτρα και όταν δεν έδωσα δυσανασχέτησε. Μου είπε ότι κάνει μόνο φραπέ ρούχα δε βγάζει και δεν αφήνει να πιάνεις βυζιά. Στο τέλος δεν μου έβγαλε τα λάδια (όπως κάνουν αλλού με οινόπνευμα) και σαπουνίστηκα 3 φορές για να φύγουν. Ο χώρος είναι ένα μεγάλο διαμέρισμα (δε μ άρεσε) έχει μόνο ένα μπάνιο. Όταν πήγα μου είπε ο νεαρός, δεν μπορείς να κάνεις μπάνιο γιατί είναι άλλος στο jacuzzi. Υπήρχε και μια ξανθιά με πολύ κοντό μαλλί που τα κάνει όλα αλλά δε ρώτησα λεπτομέρειες. Για μένα δε λέει.

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.166
Πόντοι
456
Πήγα κ εγώ στο galaxy, για την εμπειρία, (δεν έχω ξαναπάει σε τέτοιου είδους). Ζήτησα Κατερίνα (που έχω διαβάσει εδώ γ αυτήν) αλλά μου είπαν έχει άδεια. Πήρα τη μόνη διαθέσιμη, Φιλιππινέζα κοντή, το μασάζ μου φάνηκε καλό, όταν με γύρισε άρχισε να μου τον χαϊδεύει, αλλά τη σταμάτησα (επειδή πριν είχα ξεφορτώσει αλλού) παρ όλα αυτά ήθελε το έξτρα και όταν δεν έδωσα δυσανασχέτησε. Μου είπε ότι κάνει μόνο φραπέ ρούχα δε βγάζει και δεν αφήνει να πιάνεις βυζιά. Στο τέλος δεν μου έβγαλε τα λάδια (όπως κάνουν αλλού με οινόπνευμα) και σαπουνίστηκα 3 φορές για να φύγουν. Ο χώρος είναι ένα μεγάλο διαμέρισμα (δε μ άρεσε) έχει μόνο ένα μπάνιο. Όταν πήγα μου είπε ο νεαρός, δεν μπορείς να κάνεις μπάνιο γιατί είναι άλλος στο jacuzzi. Υπήρχε και μια ξανθιά με πολύ κοντό μαλλί που τα κάνει όλα αλλά δε ρώτησα λεπτομέρειες. Για μένα δε λέει.
Η ξανθιά είναι η Ελένη,καλούτσικο πρόσωπο ,σώμα αστα να πάνε . Νεπαλέζα είναι η άλλη ,μου την δίνει επειδή έχει και τουπέ χωρίς να έχει τα αντίστοιχα προσόντα...

Giotas1

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2021
Like
27
Πόντοι
0
οταν λες ολα?

konsolasg3

Μέγας
Εγγρ.
27 Μαΐ 2016
Κριτικές
54
Like
2.323
Πόντοι
4.461

ΑΡΑΓΚΟΝ1971

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2009
Like
68
Πόντοι
0
Άλλο ένα φάουλ διαφημίζει jacuzzi το οποίο είναι στο μπάνιο αρα χρησιμοποιεί το μπάνιο μόνο ένας...

Τελευταία τροποποίηση:

Nikos471

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2022
Like
248
Πόντοι
20

mani1982

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2022
Like
78
Πόντοι
0
δεύτερη επίσκεψη galaxy
με Ελένη ένταξει σώμα δεν λέει κάτι αλλά πολύ ευγενική κ πρόθυμη για 10 πολύ τίμιο φραπεδακι.....
αντίθετα με την κινέζα τι σκατα είναι που είναι γκρίνια κ μουρμούρα .....την Τρίτη φορά θα δοκιμάσω άλλη κοπελα....
Η αριστουλα σε άδεια.....
κ εξακολουθώ να αναρωτιέμαι τι κάνει ο δανης εκεί αφού δεν πάνε γυναίκες

i_am_new

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2023
Like
2
Πόντοι
0
Eχει κανείς το inst τις Ελένη άπω το Galaxy;

ggg777

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
298
Πόντοι
26
δεύτερη επίσκεψη galaxy
με Ελένη ένταξει σώμα δεν λέει κάτι αλλά πολύ ευγενική κ πρόθυμη για 10 πολύ τίμιο φραπεδακι.....
αντίθετα με την κινέζα τι σκατα είναι που είναι γκρίνια κ μουρμούρα .....την Τρίτη φορά θα δοκιμάσω άλλη κοπελα....
Η αριστουλα σε άδεια.....
κ εξακολουθώ να αναρωτιέμαι τι κάνει ο δανης εκεί αφού δεν πάνε γυναίκες
Μήπως είναι δροσερός ; Η για δροσερούς ;

anavATIous

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Φεβ 2022
Κριτικές
20
Like
2.543
Πόντοι
1.196

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
26.881
Πόντοι
11.096
Με το συμπάθιο, αλλά νομίζω ότι ο χαρακτηρισμός αυτός είναι υπερβολικός και μάλιστα άδικος...
Μήν το ψάχνεις από την αρχή που άνοιξε το Medusa τί ίδιο βιολί βαρανε :jerking: ούτε τό μεροκάματο νά είχε κόψει σέ ορισμένους , μία καλή κουβέντα δεν λένε.
Έκλεισε τό Andromeda καί ήρθε ή καταστροφή :2funny: λες καί δεν υπάρχουν άλλα ίδιου στυλ.

Δεν πειράζει λαρισα γλεντα τούς όσο μπορείς :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom