Εσύ θα δοκιμάσεις καμία η θα μας λες τι είπε ο ένας και ο άλλος ?Πράγματι , ενδιαφέρουσα παρουσία … αλλά οι υπηρεσίες μετρούν εδώ . Φίλος έγραψε με τάσεις ξενέρωτες
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)
mrstudiotherapyy
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2015
- Like
- 152
- Πόντοι
- 1
Συναγωνιστες εχει κανει εμπειρια απο το secretmassage ?
Στο site τους λενε οτι κανουν και nuru κατ οικον.
ξερουμε τιμες και αν προχωρανε παρακατω?
Στο site τους λενε οτι κανουν και nuru κατ οικον.
ξερουμε τιμες και αν προχωρανε παρακατω?
Πόσο πληρωσες για μασαζ και καλαμακι;Δοκιμή με Ζήνα από GAlaxy μιας και η Κατερίνα δεν μπορούσε. Ευτυχώς δεν ήταν ξενερωτη όπως φάνηκε στον συναγωνιστή, οπότε δεν κλαίω τα λεφτά μου. Αισθησιακό μασαζακι απτήν κυρία η οποία βγάζει ρούχα και πάει καλαμάκι ανετοτατα!
Διαγραμμένο μέλος 177357
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 4.834
- Πόντοι
- 736
Όταν θα είμαι εντός και δοκιμάσω σιγουρα θα σας ενημερώσω … όπως συνήθως κάνωΕσύ θα δοκιμάσεις καμία η θα μας λες τι είπε ο ένας και ο άλλος ?
Δεν είμαστε όλοι τυχεροί να είμαστε και να ενεργούμε μέσα στο κέντρο των " επιχειρήσεων "
Θα περιμένουμε ....Όταν θα είμαι εντός και δοκιμάσω σιγουρα θα σας ενημερώσω … όπως συνήθως κάνω
Δεν είμαστε όλοι τυχεροί να είμαστε και να ενεργούμε μέσα στο κέντρο των " επιχειρήσεων "
stixourgos87
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2020
- Like
- 12
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα σε όλους..μήπως υπάρχει στο Περιστέρι κανένα που να προσφέρει και φραπέ..?
ΑΛΕΚΟΣ223
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2016
- Like
- 1.076
- Πόντοι
- 201
το empire gentlemen club ειναι στριπτιζαδικο στην λ.συγγρου 130 ....Άνοιξε ένα θρεντ με empire gentlemen club. Είναι το γνωστό empire ?
Το βλέπω . Όμως από την οδό θυμάμαι να είχαν παλιά μια τοποθεσία στην Συγγρού. Είναι οι ίδιοι ? Και το κρυσταλ έχει έδρα Συγγρού.το empire gentlemen club ειναι στριπτιζαδικο στην λ.συγγρου 130 ....
Τελευταία τροποποίηση:
Εξαιρετικός τρόπος γραφής, με ολοκαθαρο νόημαΤο βλέπω . Όμως από οδό θυμάμαι είχαν παλιά μου τοποθεσία στην Συγγρού. Είναι οι ίδιοι ?
Διόρθωσα αδερφέ . Με βαρεσε εγκεφαλικό. Έβλεπα έναν λοκο στην Βεάκη .Εξαιρετικός τρόπος γραφής, με ολοκαθαρο νόημα
kritwn99
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 22 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.383
- Πόντοι
- 3.172
Αφού γλύτωσες το ατύχημα... εγώ να δεις τι έβλεπα το μεσημέρι...Διόρθωσα αδερφέ . Με βαρεσε εγκεφαλικό. Έβλεπα έναν λοκο στην Βεάκη .
Tantrikos80
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 4
- Like
- 622
- Πόντοι
- 300
Ρε φιλε εχω σκαλώσει!! Σίγουρα απο κάπου την ξέρω αλλα δεν μου ρχετέ με τίποτα… Κυμαινόμενη από την δασκάλα μου στο δημοτικό που ηλικιακά δεν παίζει πλέον σίγουρα χαχαχα …. έως την Στεφανία Βίκυ που εχώ κανα δυο χρόνια να την δω και δε την θυμάμαι καλά…
kritwn99
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 22 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.383
- Πόντοι
- 3.172
Πρέπει να δούλευε σε μασάζ κατ΄ οίκον, ίσως κ με άλλο όνομα, δεν την έχω δοκιμάσει αλλά σίγουρα την έχει πάρει το μάτι μου στις διαθέσιμες επιλογές..Ρε φιλε εχω σκαλώσει!! Σίγουρα απο κάπου την ξέρω αλλα δεν μου ρχετέ με τίποτα… Κυμαινόμενη από την δασκάλα μου στο δημοτικό που ηλικιακά δεν παίζει πλέον σίγουρα χαχαχα …. έως την Στεφανία Βίκυ που εχώ κανα δυο χρόνια να την δω και δε την θυμάμαι καλά…
Όθεν, είναι του συναφιού, μιλάμε για φραπέ με καλαμάκι ...
Για τη Στεφανία ούτε λόγος.. εκ διαμέτρου αντίθετοι σωματότυποι , χρώματα κ πρόσωπα..
kritwn99
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 22 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.383
- Πόντοι
- 3.172
Δοκιμάστε Ελένη στο galaxy. Δεν κάνει τόσο καλό μασάζ μάλλον ανύπαρκτο αλλά πιάνεις την κουβέντα χαλαρώνεις και ότι προκύψει.
η ελενη απο galaxy ,αν σας αρεσει, προχωραει και φραπε (όπως και η Μαρία ) +10 ευρω ή +20 ευρω και ΟΧΙ κατι +40ευρω που αναφερονται για αλλα studio massage !!!!
Καλησπέρα.
Η Ελένη από galaxy επιτρέπει και χουφτωματα στο στήθος;
εάν σε γουσταρει,ναι (έχει μεγάλο στήθος)
Πες του να ζητήσει Ελένη, βγάζει μεράκι
Επειδή είναι κλειστό το ίδρυμα μέχρι τη Δευτέρα λόγω διακοπών..
Έχω το κινητό της Ελένης αν σας έλειψε.. (για μασαζάκι λέω κ μόνο)
Διαγραμμένο μέλος 177357
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 4.834
- Πόντοι
- 736
Πάντα με καλές πληροφορίες φίλε Kritwn …Επειδή είναι κλειστό το ίδρυμα μέχρι τη Δευτέρα λόγω διακοπών..
καλό το κινητό , αλλά αν και η Ελένη διακοπαρει .. δώρο άδωρον …
περιμενα καιρο...να πει καποιος οτι η Ελενη στο ιδρυμα αυτοΕπειδή είναι κλειστό το ίδρυμα μέχρι τη Δευτέρα λόγω διακοπών..
δεν ειναι αλλη απο την γνωστη Ελληνιδα Μαιρη με τα τατουαζ κ κοντο μαλλι
απο Αχαρνων 85 τελευταια
Περγαμου 1
Διδυμου 22
Αγιου Πετρου πιο παλια
αν ξεχναω κατι ας με διορθωσει καποιος!